Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Kuffert

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Accessories / Kuffert"

Opret favoritsøgning

Bliv klar til ferien på GulogGratis.dk, hvor der sælges brugte kufferter fra Samsonite og Delsey


På GulogGratis.dk kan du købe en brugt letvægtskuffert til en billig pris: Her er Samsonite og Delsey til salg

Find den perfekte kuffert til din ferie på GulogGratis.dk. Her kan du klikke dig rundt blandt annoncer med nye og brugte kufferter fra kendte mærker som Cavalet, Delsey og Samsonite. Så hvis du er på jagt efter en billig letvægts eller hardcase kuffert, er du kommet til det rette sted. Du kan også finde andre vigtige ting til din sommerferie online: Køb en rummelig strandtaske, et par lækre solbriller, en praktisk toilettaske og en smart kasket, der beskytter mod solen på GulogGratis.dk. Skal du holde ferie derhjemme? Så forny boligen og haven med møbler, planter og fliser som bortgives på GulogGratis.dk.

Læs mere
Find en hardcase kuffert på tilbud på GulogGratis.dk: Her sælges billige kufferter fra Delsey og Samsonite

Køb en brugt Delsey eller Samsonite kuffert billigt online på GulogGratis.dk. Skal du på charterferie, storbyferie eller rundrejse? På charterferien er en rejsekuffert med fire hjul et godt valg, fordi den er nem at manøvrere med i lufthavnen. Kufferter med to hjul er det bedste valg til storbyferier, hvor du skal gå rundt med kufferten på gader og stræder med fortov eller brosten. Når det er en rundrejse med mange stop, du skal på, er kuffertens vægt og ruminddeling vigtig, da det er praktisk ikke at skulle slæbe på mere end højst nødvendigt samt at kunne adskille beskidt tøj fra rent tøj.

Find en Samsonite, Delsey eller Cavalet kuffert på udsalg på GulogGratis.dk

Når du har købt en god kuffert på GulogGratis.dk, er det smart at få den pakket ordentligt, så du får det rigtige med på ferien. Start med at pakke kufferten i god tid, så du i ro og mag kan organisere kuffertens indhold. Tjek vejrudsigten for din feriedestination, så du pakker tøj der passer til vejret på din ferie. Pak de tungeste ting nederst og de lette ting øverst, inden du sikrer dig at kufferten kan lukke helt til alle steder. God ferie!
Læs mindre