Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

kornvogn/træpillevogn

Kr. 1.050,-

Sælgers annoncer Annoncer fra gert376 (1)


Kornvogn

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Landbrugsmaskiner / Kornvogn"

Opret favoritsøgning

Kornvogn: Transporter dit korn med kornvogne fra fx Herborg


Billige kornvogne til forskellige behov

På GulogGratis.dk kan du finde en lang række kornvogne til salg over hele Danmark. De forskellige vogne opfylder forskellige behov, da de kan transportere alt fra store til mindre mængder korn. Dit landbrugs størrelse afgør, hvilken type kornvogn du skal anskaffe dig.

Læs mere
Gør transporten af korn nem

Når høsten er godt i gang, og du skal transportere dit korn, er en god og solid kornvogn vigtig. Det kan godt betale sig at investere i en kornvogn i god kvalitet, så du er sikker på, at dit transportarbejde bliver en nem proces. Tag gerne ud og se kornvognen inden du beslutter dig for at købe – på den måde kan du selv inspicere vognen, så du er sikker på, vognen har den stand, du ønsker.

Hvad finder du på GulogGratis.dk?

I annoncerne på GulogGratis.dk finder du mange forskellige kornvogne. Se fx en del annoncer med de populære kornvogne til salg fra Herborg – her finder du bl.a. en vogn, der kan transportere 2.500 kg korn. Vær opmærksom på, at nogle kornvogne sælges uden stel og kun med kasse. Skal du bruge både stel, kasse og hjul, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det fremgår af annoncen.
Læs mindre