x
For hurtig søgning indtast
annonce id: 43473216
i søgefeltet og klik søg

Rotorrive 360cm

Kr. 29.900,- (Inkl. moms kr. 37.375,-)
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Kvalitets rotorrive fra Talex 3.60m

I standardversionen er maskinen udstyret med 9 arme, hvoraf 4 er meget lette at folde op til transport ved hjælp af et hængsel uden yderligere værktøj. Dette giver dig en transportbredde på ca. 180cm. Hver arm er udstyret med tre stænger af højkvalitetsfjeder. Dette sikrer en høj nøjagtighed af svingopsamlingen. Enkle sikkerhedsarm med fjedermekanisme.

Persienne er udstyret med høj kvalitet forklæde, som desuden er forstærket med en række elastiske elementer. Der er mulighed for at ændre bredden af udkastet ved at vælge den korrekte position (bredde 0,5 til ca. 1,5 m).

Maskinen er udstyret med 2 fjederdæmpere til venstre og højre ved trepunktet, som i arbejdsstilling tillader op til 20 ° fri svingning af maskinen mod traktoren. Dette sikrer optimal glathed, fordi raken altid bevæger sig sammen med traktorens bevægelser. Desuden er denne type suspension meget mild . En lås forhindrer maskinens svingning på vejen (i transport positionen)

Den indbyggede transmission er af den berømte italienske Comer. En højdejustering med håndkrumme sikrer optimal og meget let at justere tandhøjden til jorden.

Suspension type TANDEM (fire hjul arbejder parvis); Dette arrangement sikrer korrekt positionering af maskinen til alle jordforhold. Derudover er et jockeyhjul installeret.

Arbejdsbredde 360 cm.
Transportbredde 180 cm.
Egenvægt 570 Kg.
Antal rotor 1 stk.
Antal arme pr. rotor 9 stk.
Antal rivefjeder pr. arm 3 stk.
Karousel Ø 2,7m

Fås også i bredde 420cm

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=IBCRImG5n5w

www.billigelandbrugsmaskiner.dk
Flere detaljer:
Varens stand Ny Forsendelse Ja - køber betaler