Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Presning af hø og halm

Kr. 4,-

Sælgers annoncer Annoncer fra vkp (8)


Ballepresser

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Landbrugsmaskiner / Ballepresser"

Opret favoritsøgning

Brugte landbrugsmaskiner sælges til billige priser på GulogGratis.dk: Køb en ballepresser online


Der er mange landbrugsmaskiner til salg på GulogGratis.dk, hvor du kan købe en brugt ballepresser til en billig pris

Læs mere
Der er et stort udvalg af entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner til salg på GulogGratis.dk. De brugte maskiner, som egner sig til landbrug sælges til billige priser online. Så klik dig rundt blandt annoncerne med brugte maskiner til salg og find et godt tilbud på netop den ballepresser, minitraktor, halmsnitter eller mejetærsker, som du står og mangler. Hvis du skal i gang med at bygge til eller renovere, skal du tage et kig på annoncerne med entreprenørmaskiner, som effektivt klarer selv store grave- og løfteopgaver.

Find et godt tilbud på en traktor eller ballepresser blandt de brugte landbrugsmaskiner til salg på GulogGratis.dk

Køb en brugt ballepresser til en billig pris på GulogGratis.dk, så du er klar til høste dine marker. Ballepresseren kan komprimere organisk materiale og sørger for at presse hø eller halm til runde eller firkantede baller, som er lette at håndtere og opbevare. Efter marken er høstet med mejetærsker, kobles ballepresseren til din traktor, så den kan lave fine baller af det overskydende hø eller halm, der ligger i løse baner på marken efter høstningen.

Tjek udvalget af brugte ballepressere og traktorer til salg på GulogGratis.dk: Køb maskiner til landbrug online

På GulogGratis.dk kan du købe brugte landbrugsmaskiner til billige priser. Her er salg af alt fra ballepressere og traktorer til mejetærskere og halmsnittere. Du kan også selv sætte dine gamle landbrugsmaskiner til salg online, hvis du har investeret i nye maskiner eller har lagt dit landbrug om og nu dyrker andre afgrøder.
Læs mindre