Inde

9
Galleri annoncer
Muuto loungestol
 • Muuto loungestol - 2
 • Muuto loungestol - 3

Muuto loungestol

1868.75 DKK

Muuto loungestol, Den brugte loungestol fra Muuto er en klassisk og stilren stol at have i et loungeområde. Stolen vil også gøre sig godt som møde- eller konferencestol, og stolene vil være elegante at have rundt om et konferencebord. Loungestolens ryglæn, armlæn og mulighed for rotation bidrager til den gode siddekomfort, så det er rart at sidde i loungen med en god kop kaffe eller til et langt møde. Vejledende nypris: 5.398,95 kr. ekskl. moms. Mærke: Muuto Stand: Brugt Udførelse: Stolen er fuldt polstret med sort læder. Stellet er af aluminium, der er pulverlakeret gråt. Mål: H:77,5 x B:54 x D:55 cm. Sædehøjde:47 cm. OBS: Brugsspor forekommer i form af slid på læder og stel. Stolen har et lille hul i læderet øverst på det højre armlæn - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
 • Muuto loungestol - 2
 • Muuto loungestol - 3
 • Muuto loungestol - 4
 • Muuto loungestol - 5
Barstol med petroleumsblåt polster og krom stel
 • Barstol med petroleumsblåt polster og krom stel - 2
 • Barstol med petroleumsblåt polster og krom stel - 3

Barstol med petroleumsblåt polster og kr...

1868.75 DKK

Barstol med petroleumsblåt polster og krom stel, Denne klassiske barstol har et lille ryglæn som giver stolen en god siddekomfort. Det petroleumsblå polster giver barstolen et roligt udtryk, så det er ikke en stol, der gør meget væsen af sig i et rum. Alligevel er det en rigtig flot barstol, som øjnene hviler godt på. Brug for eksempel barstolen i en lounge ved en bar eller sammen med et højt bord. En pause på denne stol med en god kop kaffe og en god kollega kan være et godt pit-stop i løbet af arbejdsdagen. Stellet er i krom og har 3 fodstøtter, så du kan hvile fødder, ligesom du helst vil. Stand: Brugt Udførelse: Formstøbt sæde med petroleumsblåt polster. Solidt krom stel. Mål: H:91 x B:42 x D:45 cm. Sædehøjde:82 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer i form af mærker/ridser på stellet - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS
 • Barstol med petroleumsblåt polster og krom stel - 2
 • Barstol med petroleumsblåt polster og krom stel - 3
 • Barstol med petroleumsblåt polster og krom stel - 4
 • Barstol med petroleumsblåt polster og krom stel - 5
Muuto loungestol
 • Muuto loungestol - 2
 • Muuto loungestol - 3

Muuto loungestol

2493.75 DKK

Muuto loungestol, Den brugte loungestol fra Muuto er en klassisk og stilren stol at have i et loungeområde. Stolen vil også gøre sig godt som møde- eller konferencestol, og stolene vil være elegante at have rundt om et konferencebord. Loungestolens ryglæn, armlæn og mulighed for rotation bidrager til den gode siddekomfort, så det er rart at sidde i loungen med en god kop kaffe eller til et langt møde. Vejledende nypris: 5.398,95 kr. ekskl. moms. Mærke: Muuto Stand: Brugt Udførelse: Stolen er fuldt polstret med sort læder. Stellet er af aluminium, der er pulverlakeret gråt. Mål: H:77,5 x B:54 x D:55 cm. Sædehøjde:47 cm. OBS: Brugsspor forekommer i form af slid på læder og stel - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS
 • Muuto loungestol - 2
 • Muuto loungestol - 3
 • Muuto loungestol - 4
 • Muuto loungestol - 5
Janinge barstol i lysegrå
 • Janinge barstol i lysegrå - 2
 • Janinge barstol i lysegrå - 3

Janinge barstol i lysegrå

493.75 DKK

Janinge barstol i lysegrå, Denne lysegrå barstol er en elegant højdejusterbar barstol. Barstolen er en klassisk barstol med lysegråt sæde og et lille ryglæn. Stellet er i krom, og du kan indstille højden, så den passer præcis til dit bord. Endvidere er der en fodstøtte for ekstra komfort, så du kan sidde godt, mens du nyder en kop kaffe, te eller noget helt tredje. Mærke: IKEA Janinge Stand: Brugt Udførelse: Lysegråt sæde og ryg. Højdejusterbart stel i krom Mål: H:64/84 x B:42 x D:42 cm. Sædehøjde: min./max.: 56/76 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS
 • Janinge barstol i lysegrå - 2
 • Janinge barstol i lysegrå - 3
 • Janinge barstol i lysegrå - 4
 • Janinge barstol i lysegrå - 5
Janinge barstol i hvid
 • Janinge barstol i hvid - 2
 • Janinge barstol i hvid - 3

Janinge barstol i hvid

493.75 DKK

Janinge barstol i hvid, Den hvide barstol er en elegant højdejusterbar barstol. Barstolen er en klassisk barstol med hvidt sæde med et lille ryglæn. Stellet er i krom, og du kan indstille højden, så den passer til dit bord. Endvidere er der en fodstøtte for ekstra komfort, så du kan sidde godt, mens du nyder en kop kaffe, te eller noget helt tredje. Mærke: IKEA Janinge Stand: Brugt Udførelse: Hvidt sæde og ryg. Højdejusterbart stel i krom Mål: H:64/84 x B:42 x D:42 cm. Sædehøjde: min./max.: 56/76 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS
 • Janinge barstol i hvid - 2
 • Janinge barstol i hvid - 3
 • Janinge barstol i hvid - 4
 • Janinge barstol i hvid - 5

Four design højbord med fire barstole, s...

11868.75 DKK

Four design højbord med fire barstole, sæt à 4 stole og 1 bord, Four Design FourReal 105 er et klapbord med bordplade med grå laminat og ben af gråt metal. Bordet er let at flytte rundt med, når det er slået op, da der er hjul under benene i den ene ende. FourReal 105 højbordet er et bord med et designmæssigt flot og stilrent udtryk, og der er god plads omkring bordet. De medfølgende barstole er også af mærket Four Design, og ligesom med bordet får du her en god kvalitet. Barstolene er behagelige at sidde på, da de både har ryglæn og hele tre fodstøtter. Brug for eksempel bordet og barstolene i loungeområdet, så man let kan sætte sig med en god kop kaffe og snakke med kollegerne. Mærke: Four Design Stand: BrugtUdførelse: Bordplade med grå laminat og ben i gråt metal. Der er små hjul under benene i den ene ende. Stolene har sæde og ryg af lysegrå plast og stel af gråt metal. Mål bord: B:180 x D:80 x H:105 cm. Mål stole: B:56 x D:49 x H:107 cm. Sædehøjde:75 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Stort magnus olesen sofabord

1868.75 DKK

Stort magnus olesen sofabord, Det brugte Magnus Olesen sofabord er et firkantet bord, der er fremstillet i bøg. Bordet har et let udtryk, idet bordpladen nærmest svæver over stellet. Det er et fint bord til eksempelvis loungen eller venteværelset. Hvis man har en større stue, så kan bordet også fint bruges derhjemme. Bordets størrelse gør, at der er god plads til for eksempel brochurer og visitkort, brætspil eller kaffe og kage. Det er med andre ord et sofabord, der kan have mange formål, og det er kun din fantasi, der sætter grænser. Mærke: Magnus Olesen Stand: Brugt Udførelse: Bordet er med bøgeplade på stel i bøg. Mål: H:47 x B:90 x D:90 cm. OBS: Bordet har brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS

Bent brandt rullebord i stål med to hyld...

1743.75 DKK

Bent brandt rullebord i stål med to hylder, Dette rullebord er fremstillet i stål og produceret af Bent Brandt. Det egner sig til køkkener og kantiner, og det kan bruges til at fragte mad såvel som bestik. Alle fire hjul kan låses, så bordet kan stå alene uden at rulle væk. Det kan for eksempel være praktisk, hvis bordet skal fungere som afsætningsplads til service i en spisesal eller i et mødelokale. Bent Brandt rullebordet er et lille rullebord, så det kan også fint bruges på kontoret, så du let kan fragte kopper og kaffe ind i mødelokalet. Mærke: Bent Brandt Stand: Brugt Udførelse: Rullebord i rustfri stål Mål: H:86,5 x B:60,5 x D:40,5 cm. OBS: Mindre brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS

Fritz hansen cafébord i lysegrå med meta...

3118.75 DKK

Fritz hansen cafébord i lysegrå med metal kant, Cafébordet fra Fritz Hansen er et lille bord, hvor der fint kan sidde to personer. Brug for eksempel cafébordet i kantinen eller i det åbne kontorlandskab. Bordet kan både bruges til en hyggestund med en god kop kaffe og gode kolleger, eller som mødebord, hvis man er to-tre personer, der lige skal have de sidste detaljer på plads til en arbejdsopgave. Sæt et par stole sammen med dit Fritz Hansen cafébord og så er det helt klar til brug. Mærke: Fritz Hansen | Design: Piet Hein og Bruno Mathsson Stand: Brugt Udførelse: MDF plade med lysegrå laminat og metal kant, monteret på stel af børstet stål. Mål: H:70 x B:75 x D:75 cm. OBS: Brugsspor forekommer i form af ridser og mærker på bordplade og metalkant - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
ons.
Bop Scan Office ApS