Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

7 kw vand/ vand

Kr. 11.995,-


Varmepumpe

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Opvarmning / Varmepumpe"

Opret favoritsøgning

Hvad er en varmepumpe?


En varmepumpe består af to dele, hvor af den ene del står udenfor, og den anden står indenfor. Udedelen lagrer den varme, der findes i luften udenfor. Den varme, der er lagret, overføres så til indedelen, som varmer dit hus eller sommerhus op. Varmepumpen kan også fungere den anden vej rundt, hvor den afkøler i stedet for at varme. Det gode ved en varmepumpe er, at den bruger mindre energi, end den leverer. Der kan derfor være et godt økonomisk perspektiv i at anskaffe sig en varmepumpe, hvis den har et godt energimærke. Så ikke nok med du kan spare penge på en billig varmepumpe her på GulogGratis.dk, det kan også bliver en god investering i længden.

Læs mere
Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en varmepumpe?

Når du køber en ny eller brugt varmepumpe her på GulogGratis.dk, er det altid en god idé at overveje følgende ting, så du sikrer dig, du får en god og billig varmepumpe.

- Varmepumpen skal være tilpasset det danske klima. Den skal derfor være udstyret med en god afrimningsfunktion.

- Lydniveauet på varmepumpen. Tjek med sælger, hvordan lydniveauet er på varmepumpen. Ved at placere den optimalt, kan du også mindske eventuelle støjgener. - Det kan være fornuftigt at få en fagperson til at installere din varmepumpe.

- Tænk over hvor energivenlig varmepumpen er. Skal det være en god investering, er det en god idé at se efter energimærket eller ved ældre varmepumper, hvor energivenlig den er.

God til sommerhuset.

En varmepumpe er en rigtig god investering til fx sommerhuset, som ofte står tomt i vinterhalvåret. Du kan få varmepumper med SMS-styring, så du kan holde øje med temperaturen hjemmefra. Du kan få tilsendt en SMS, hvis temperaturen falder i sommerhuset, eller der fx er strømsvigt. På den måde slipper du for bekymringer, når du ikke selv er i sommerhuset.
Læs mindre