Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Tilbehør til opvarmning

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Vandvarmer
  I dag 475,-
  En kobbeespand 400 kr
  I dag 400,-
  Gulvplade til brændeovn
  I dag 400,-
  Brændeovnsgitter
  I dag 250,-
  røggastermostat
  I dag 450,-
  Varmeblæser
  I dag 101,-
  Koksspand og Askespand
  I dag 200,-
  Kalorifere
  I dag Sælges
  2 store bunker brænde
  I dag 800,-
  Olietank
  I dag 500,-
  Røgrør til Brændeovn!
  I dag 700,-
  Gl. kobberspand m/porcelænshåndtag
  I dag 650,-
  olietank
  I dag 700,-
  Zone pejsesæt i børstet stål
  I dag 100,-
  Styring
  I dag 750,-
  Smuk håndsmedet kobberkurv
  I dag 1.499,-
  Olietank m. pumpe sælges
  I dag 200,-
  Pallerammer
  I dag 200,-
  kakkelovnslåg
  I dag 30,-
  radiator
  I dag 200,-
  Danfoss Termostat /fabriksny !
  I dag 500,-
  pillefyr
  I dag 13.000,-
  EG brænde !!! Savet i 25 cm stykker
  I dag Sælges
  El radiatorer sælges
  I dag 75,-
  pejsesæt med blæsebælg
  I dag 300,-
  Ældgammel kobberspand med hank
  I dag 450,-
  Wood's affugter - ED50F
  Wood's affugter - ED50F, Kraftig affugter fra Wood's Testvinder - Villalivet.se - August 2015 ED50F affugteren fra Wood's er den mest energieffektive affugter. Den er velegnet til alle rum op til 230 m², fx vaskerummet, sommerhuset eller poolrummet. Energieffektiv affugter Automatisk stop ved fuld vandtank Affugtningskapacitet ned til +10º C Energieffektiv affugter til vaskerum og sommerhuse Wood's ED50F er velegnet til at fjerne overflødig fugt og dårlig lugt fra kældre, vaskerum, garager og sommerhuse. Den affugter 33,2 liter vand i døgnet. Maskinen er så kraftig at den kan affugte kælderen imens vasketøjet tørrer, og den renser luften effektivt med det medfølgende anti-mug filter. Desuden har maskinen en god varmepumpeeffekt, som er med til at tørre dit tøj. Automatisk slukning Affugteren slukker automatisk, når tanken er fuld. Du kan også tilkoble en almindelig haveslange, og lade vandet løbe ud i et afløb. Du kan få 6 års totalgaranti på denne affugter. Det eneste krav for at opnå denne udvidede totalgaranti er, at du registrerer din affugter og udskifter luftfiltret i maskinen en gang om året. Affugteren er forsynet med praktiske hjul, så den er nem at flytte rundt på. Om Wood's affugtere Wood's leverer markedets mest energieffektive affugtere. De har en varmepumpeeffekt, som gør, at der genereres mere varme, end der forbruges af strøm. Det er desuden muligt at tilslutte en vandslange til alle Wood's affugtere, så du kan få kontinuerlig vandomdirigering. Så behøver du ikke at tømme vandbeholderen, da vandet løbende bliver ført til et afløb i stedet. Wood's DS-modeller produceres i Canada efter ISO9001, hvilket garanterer højeste kvalitet og præstation. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  I går 4.995,-
  Wood's affugter - DS28F
  Wood's affugter - DS28F, Affugter fra Wood's - Bedst i test Denne robuste affugter fra Wood's er velegnet til alle rum op til 140 m², fx kælderen, loftrummet, vaskerummet eller garagen. Wood's DS28F er blevet tildelt 'Best i Test' af de svenske energimyndigheder og er Sveriges mest solgte affugter. Meget driftsikker og energieffektiv Automatisk stop ved fuld vandtank Inkl. luft- og partikelfilter Praktisk affugter til kældre og vaskerum Wood's DS28F er velegnet til at fjerne overflødig fugt og dårlig lugt fra kældre, loftrum, vaskerum, garager eller sommerhuse. Den affugter flest liter vand målt ud på fra strømforbrug pr. kWh og er meget billig i drift. Maskinen er en perfekt allround affugter, som kan affugte kælderen imens vasketøjet tørrer. Den renser luften effektivt med det medfølgende anti-mug filter. Når vandtanken er fuld lyser der en alarmlampe og affugteren stopper. Hvis du vil være fri for at huske at tømme tanken kan du også tilkoble en almindelig haveslange, og lade vandet løbe ud i et afløb. Der medfølger slangekobling. Effektiv mod støv og mug - og med udvidet garanti Der medfølger et SMF-luftfilter (anti-mug filter) til denne affugter, som er meget effektivt mod små partikler som bl.a. skimmelsvampesporer, støv, mug mv. Herved mindskes risikoen for at udvikle allergier og sygdomme når man opholder sig i rummet eller kælderen. Du kan få 6 års totalgaranti på denne affugter. Det eneste krav for at opnå denne udvidede totalgaranti er, at du registrerer din affugter og udskifter luftfiltret i maskinen en gang om året. Om Wood's affugtere Wood's leverer markedets mest energieffektive affugtere. De har en varmepumpeeffekt, som gør, at der genereres mere varme end der forbruges af strøm. Det er desuden muligt at tilslutte en vandslange til alle Wood's affugtere, så du kan få kontinuerlig vandomdirigering. Så behøver du ikke at tømme vandbeholderen, da vandet løbende bliver ført til et afløb i stedet. Wood's DS-modeller produceres i Canada efter ISO9001, hvilket garanterer højeste kvalitet og præstation. Hos Wood's kan du opnå en udvidet garanti på 6 år. Læs mere på Wood's hjemmeside .
  I går 3.695,-
  Wood's affugter - DS40FS
  Wood's affugter - DS40FS, Kraftig affugter fra Wood's Denne kraftige affugter fra Wood's er velegnet til alle rum op til 235 m², fx vaskerummet, kælderen eller sommerhuset. Wood's DS40FS er en kraftig affugter, som har en længere levetid. Effektiv og kraftig affugter Automatisk stop ved fuld vandtank Inkl. luft- og partikelfilter Kraftig affugter til vaskerum og sommerhuse Wood's DS40FS er velegnet til at fjerne overflødig fugt og dårlig lugt fra kældre, vaskerum, garager og sommerhuse. Den affugter 40 liter vand i døgnet. Maskinen er så kraftig at den kan affugte kælderen imens vasketøjet tørrer, og den renser luften effektivt med det medfølgende anti-mug filter. Affugteren stopper automatisk, når tanken er fuld. Du kan også tilkoble en almindelig haveslange, og lade vandet løbe ud i et afløb. Wood's affugteren er effektiv mod skimmelsvamp og mug Der medfølger et luftfilter, som er meget effektivt mod små partikler som bl.a. skimmelsvampesporer, støv, mug mv. Herved mindskes risikoen for at udvikle allergier og sygdomme, når man opholder sig i kælderen eller vaskerummet. Maskinen er nem at rengøre, da den har automatisk afrimning og skimmelbeskyttelse. Du kan få 6 års totalgaranti på denne affugter. Det eneste krav for at opnå denne udvidede totalgaranti er, at du registrerer din affugter og udskifter luftfiltret i maskinen en gang om året. Om Wood's affugtere Wood's leverer markedets mest energieffektive affugtere. De har en varmepumpeeffekt, som gør, at der genereres mere varme, end der forbruges af strøm. Det er desuden muligt at tilslutte en vandslange til alle Wood's affugtere, så du kan få kontinuerlig vandomdirigering. Så behøver du ikke at tømme vandbeholderen, da vandet løbende bliver ført til et afløb i stedet. Wood's DS-modeller produceres i Canada efter ISO9001, hvilket garanterer højeste kvalitet og præstation. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  I går 4.377,-
  Wood's affugter - MRD9
  I går 1.699,-
  Wood's affugter - DS15F
  Wood's affugter - DS15F, Affugter fra Wood's Denne kraftfulde affugter fra Wood's er velegnet til alle rum op til 100 m², fx kælderen, krybekælderen, loftrummet, vaskerummet eller garagen. Meget driftsikker og energieffektiv Automatisk stop ved fuld vandtank Inkl. luft- og partikelfilter Praktisk affugter til kældre og krybekældre Wood's DS15F er, grundet sin store luftgennemstrømningskapacitet specielt velegnet til at fjerne overflødig fugt og dårlig lugt fra kældre eller krybekældre, men den fungerer også godt i mindre vaskerum, loftrum og garager. Affugteren cirkulerer luften selv i lave frihøjder, hvilket er optimalt til krybekældre, samtidig med at den renser luften effektivt med det medfølgende anti-mug filter. DS15F affugter jævnt i hele rummet, før den automatisk slukker. Når vandtanken er fuld lyser der en alarmlampe og affugteren stopper. Hvis du vil være fri for at huske at tømme tanken kan du også tilkoble en almindelig haveslange, og lade vandet løbe ud i et afløb. Der medfølger slangekobling. Effektiv mod støv og mug - og med udvidet garanti Der medfølger et SMF-luftfilter til denne affugter, som er meget effektivt mod små partikler som bl.a. skimmelsvampesporer, støv, mug mv. Herved mindskes risikoen for at udvikle allergier og sygdomme når man opholder sig i rummet eller kælderen. Du kan få 6 års totalgaranti på denne affugter. Det eneste krav for at opnå denne udvidede totalgaranti er, at du registrerer din affugter og udskifter luftfiltret i maskinen en gang om året. Om Wood's affugtere Wood's leverer markedets mest energieffektive affugtere. De har en varmepumpeeffekt, som gør, at der genereres mere varme end der forbruges af strøm. Det er desuden muligt at tilslutte en vandslange til alle Wood's affugtere, så du kan få kontinuerlig vandomdirigering. Så behøver du ikke at tømme vandbeholderen, da vandet løbende bliver ført til et afløb i stedet. Wood's DS-modeller produceres i Canada efter ISO9001, hvilket garanterer højeste kvalitet og præstation.
  I går 3.184,-
  Wood's SMF partikelfilter
  I går 300,-
  Wood's affugter - MRD14
  I går 1.677,-
  Wood's affugter - MRD-20
  Wood's affugter - MRD-20, Affugter fra Wood's Denne kraftfulde og effektive affugter fra Wood's er velegnet til alle rum op til 100 m², fx kælderen, tørrerummet, badeværelset, sommerhuset eller båden. Justering efter fugtighedsniveau Kan efterlades uden opsyn i kolde rum Lavt strømforbrug og støjniveau Praktisk affugter, fx til tøjtørring Wood's MRD-20 affugteren fjerner overflødig fugt og dårlig lugt, fx fra din kælder eller rummet som du bruger til at tørre dit vasketøj. Den kraftfulde maskine er lydsvag, så den ikke generer hvis den står i opholdsrum. Denne affugter er specielt velegnet til at tørre tøj, da udblæsningen sidder i toppen af maskinen. Du kan vælge en 'vaskeri-funktion', så luftudblæsningen føntørrer dit vasketøj. Det er hurtigt og nemt at tørre vasketøj med din affugter - hele året rundt. Den fugtige luft fjernes, og der kommer varm luft ud, som tørrer tøjet. Denne metode er desuden billigere end at tørre tøjet i en tørretumbler, og du undgår slidtage på tøjet. Kompakt affugter med smart justering På det brugervenlige display kan du nemt indtaste det ønskede fugtigshedsniveau - så vil kompressorens starte og stoppe ud fra dette. Affugteren forhindrer nedfrysning ved automatisk at slukke hvis temperaturen falder til +5?C, og den starter automatisk igen hvis temperaturen stiger. Dette gør, at den kan efterlades uden opsyn i kolde områder, og at den er meget effektiv mod mug. Affugterens lille størrelse og solide hjul gør den nem at flytte hen hvor behovet er. Den er således også god at tage med på ferie i sommerhuset eller på båden. Om Wood's affugtere Wood's leverer markedets mest energieffektive affugtere. De har en varmepumpeeffekt, som gør, at der genereres mere varme end der forbruges af strøm. Det er desuden muligt at tilslutte en vandslange til alle Wood's affugtere, så du kan få kontinuerlig vandomdirigering. Så behøver du ikke at tømme vandbeholderen, da vandet løbende bliver ført til et afløb i stedet.
  I går 2.795,-
  Wood's affugter - DS36F
  Wood's affugter - DS36F, Affugter fra Wood's Denne robuste affugter fra Wood's er velegnet til alle rum op til 190 m², fx kælderen, loftrummet, vaskerummet, sommerhuset eller garagen. Den har samme gode egenskaber som DS28F, der er blevet tildelt 'Best i Test' af de svenske energimyndigheder - den er blot endnu stærkere. Kraftig og effektiv kompressor Automatisk stop ved fuld vandtank Inkl. luft- og partikelfilter Praktisk affugter til store kældre og vaskerier Wood's DS36F er det perfekte valg for alle som ønsker ekstra effekt og hurtig tørring af vasketøjet. Den er velegnet til at fjerne overflødig fugt og dårlig lugt fra større kældre, loftrum, vaskerum, garager eller sommerhuse. Den kraftige kompressor sørger for at affugte et rum hurtigere end nogen anden DS-model, og giver dig mulighed for at have et behageligt indeklima hele året rundt. Den har et meget lavt energiforbrug og er i stand til at affugte store og meget fugtige områder, fx vaskerier. DS36F er forsynet med hjul, som gør den nem at flytte, og den flade overside giver dig mulighed for at stable ting ovenpå, som f.eks. vasketøjskurven. Når vandtanken er fuld lyser der en alarmlampe og affugteren stopper. Hvis du vil være fri for at huske at tømme tanken kan du også tilkoble en almindelig haveslange, og lade vandet løbe ud i et afløb. Der medfølger slangekobling. Effektiv mod støv og mug - og med udvidet garanti Der medfølger et SMF-luftfilter (anti-mug filter) til denne affugter, som er meget effektivt mod små partikler som bl.a. skimmelsvampesporer, støv, mug mv. Herved mindskes risikoen for at udvikle allergier og sygdomme når man opholder sig i rummet eller kælderen. Du kan få 6 års totalgaranti på denne affugter. Det eneste krav for at opnå denne udvidede totalgaranti er, at du registrerer din affugter og udskifter luftfiltret i maskinen en gang om året. Om Wood's affugtere Wood's leverer markedets mest energieffektive affugtere. De har en varmepumpeeffekt, som gør, at der genereres mere varme end der forbruges af strøm. Det er desuden muligt at tilslutte en vandslange til alle Wood's affugtere, så du kan få kontinuerlig vandomdirigering. Så behøver du ikke at tømme vandbeholderen, da vandet løbende bliver ført til et afløb i stedet. Wood's DS-modeller produceres i Canada efter ISO9001, hvilket garanterer højeste kvalitet og præstation. Hos Wood's kan du opnå en udvidet garanti på 6 år. Læs mere på Wood's hjemmeside .
  I går 4.195,-
  Morsø glasplade
  I går 500,-
  Kobber brændespand
  I går 300,-
  Pejsesæt
  I går 100,-
  tilbehøre I går 700,-
  Brændeovn tilbehør
  I går 350,-
  Ventil og pumperegulator
  I går 400,-
  Askefangsfodstykke til brændeovn
  I går 300,-
  Brændekurv i flet
  I går 100,-
  Næste nye kalorifere
  I går 2.000,-
  Brændeovnsgitter I går 300,-
  Olie Radiator 7 Rib
  I går 110,-
  radiator
  I går 100,-
  Reservedele Calmer v33 kedel
  I går 3.500,-
  Kobber brændekurv
  I går 325,-
  Pejsesæt
  I går 200,-
  Metro 200 ltr vandvarmer med patron
  I går 1.250,-
  BRÆNDE Søges, incl. levering ! !
  d. 21.02 1,-
  Købes
  jp hadi mand tilbyde fældning er træ I går Sælges
  Dele til varmekilde
  I går 1.000,-
  Passat styring halmfyr
  I går 3.000,-
  Metalbestos skorsten 4.5 meter
  I går 3.200,-
  skiferplade
  I går 350,-
  Brændeholder:
  I går Sælges
  Pillesilo sælges billigt
  I går 400,-
  Birke brænde & pilleflis
  I går 110,-