Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Spisestuestole

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Blåmalede stole med matchende skindsæde
  I dag 500,-
  Ludbehandlet bøg spisestuestol 6 stk.
  I dag 900,-
  4 stk. Spisestole
  I dag 300,-
  Gamle spisebord stole.
  I dag 450,-
  spisestuestole 4 stk.
  I dag 350,-
  Flot gammel stol
  I dag 200,-
  Konferencestol Bøg / Uld,STYKPRISER
  I dag 250,-
  8 stk spisebordsstole
  I dag 200,-
  4 stk. Pæne Spisestole - SYRET EG
  I dag 150,-
  Spisebordsstole
  I dag 300,-
  Spisestuestole.
  I dag 995,-
  6 stk. stole
  I dag 600,-
  Spisestuestole
  I dag 1.099,-
  Spisestuestole
  I dag 1.199,-
  Spisestuestole
  I dag 1.199,-
  Spisestuestole
  I dag 1.099,-
  Spisestuestole
  I dag 6.999,-
  Spisestuestole
  I dag 1.599,-
  Spisestuestole
  I dag 1.099,-
  Spisestuestole
  I dag 1.399,-
  6 stk Stole
  I dag Sælges
  Teaktræsstole
  I dag 425,-
  Bord + 8 stk stole eg massiv sæbebeh..
  I dag 2.400,-
  Spisestuestole
  I dag 1.099,-
  4 flotte stole
  I dag 2.000,-
  Gamle hvide stole 5 Stk I dag 200,-
  Spisbord stole 8 stk
  I dag 600,-
  Lilla Skalstole
  I dag 75,-
  Sorte stole
  I dag 4.000,-
  Org. Løjt bondestole i eg
  I dag Købes
  Artic læder Spisestuestole
  I dag 2.800,-
  4stk Farstrup bøg med grå uld
  I dag 300,-
  6 teak træ spisestuestole
  I dag 1.200,-
  Poul M. Volther J46 - Natur
  Poul M. Volther J46 - Natur, J46 spisebordsstol i natur ? designet af Poul M. Volther Poul M. Volther designede den berømte pindestol J46 i 1956 - og den skulle snart vise sig at blive en af de største succeser i FDB?s møbelhistorie. Let og raffineret Designet i 1956 Formpresset bøg J46 er en oplagt køkkenstol eller spisebordsstol ved et større spisebord, hvor man ønsker flere mindre stole med god komfort. Fra designeren af Corona-stolen Poul M. Volther overtog i 1950 stillingen som tegnestueleder for FDB møbler efter Børge Mogensen. Som hans forgænger, var Volther meget optaget af det enkle formsprog og en nærmest funktionalistisk tilgang til faget generelt. Det resulterede blandt andet i J46 - den ikoniske køkkenstol, der med lethed finder sin plads i hjemmet. En fin kombination af fuldendt formsprog og god siddekomfort. Foruden J46 er den legendariske Coronastol blandt de mest kendte møbler fra Volthers hånd. Materialer og produktion Sædet er af formpresset bøg. Ryg, ben og understel er af massiv bøg. Det benyttede træ er FSC-certificeret fra europæiske skove. Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel. Stolen er tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort. Vedligeholdelse J46 aftørres med en ren hårdt opvredet klud. Se vores øvrige udvalg af FDB møbler . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 999,-
  Poul M. Volther J46 - Lyserød
  Poul M. Volther J46 - Lyserød, J46 spisebordsstol i lyserød ? designet af Poul M. Volther Poul M. Volther designede den berømte pindestol J46 i 1956 - og den skulle snart vise sig at blive en af de største succeser i FDB?s møbelhistorie. Let og raffineret Designet i 1956 Formpresset bøg J46 er en oplagt køkkenstol eller spisebordsstol ved et større spisebord, hvor man ønsker flere mindre stole med god komfort. Fra designeren af Corona-stolen Poul M. Volther overtog i 1950 stillingen som tegnestueleder for FDB møbler efter Børge Mogensen. Som hans forgænger, var Volther meget optaget af det enkle formsprog og en nærmest funktionalistisk tilgang til faget generelt. Det resulterede blandt andet i J46 - den ikoniske køkkenstol, der med lethed finder sin plads i hjemmet. En fin kombination af fuldendt formsprog og god siddekomfort. Foruden J46 er den legendariske Coronastol blandt de mest kendte møbler fra Volthers hånd. Materialer og produktion Sædet er af formpresset bøg. Ryg, ben og understel er af massiv bøg. Det benyttede træ er FSC-certificeret fra europæiske skove. Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel. Stolen er tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort. Vedligeholdelse J46 aftørres med en ren hårdt opvredet klud. Se vores øvrige udvalg af FDB møbler . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 999,-
  Jørgen Bækmark J81 - Matlakeret eg
  Jørgen Bækmark J81 - Matlakeret eg, J81 spisestuestol i matlakeret eg - designet af Jørgen Bækmark Ikonisk spisebordsstol af den eneste nulevende designer fra FDB tegnestuen ? Jørgen Bækmark. Designet i 1950?erne ? stadig aktuel i dag. Komfortabel og raffineret Designet i 1950?erne Eg med fletsæde Den klassiske spisebordsstol markerer sig i rummet og tillader, at man bliver siddende ? også efter middagen. Stolen kan både bruges ved bord og som fritstående møbel. Stolen der lever i generationer Jørgen Bækmark fik til opgave at designe en stoleserie til den mere voksne del af FDB-kunderne og samtidig en stoleserie med udgangspunkt i nogle af de produktionsmetoder, stolefabrikken i Tarm var så dygtige til. Det blev til den raffinerede J81 ? designet med drejede egetræsstokke, dampbøjet ryg og arm samt håndflettet sæde. Stolen passer perfekt til den massive bord C28 ? og den fås også i en lidt smallere version uden armlæn, nemlig J80. Materialer og produktion Stol i massiv eg med fletsæde. Det benyttede træ er fra europæiske skove. Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel. Stolen er nænsomt tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort, naturligvis i samarbejde med Jørgen Bækmark selv. Vedligeholdelse Den daglige rengøring af J81 foretages ved aftørring med en hårdt opvredet klud. Se vores øvrige udvalg af FDB møbler . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 3.499,-
  Ejvind A. Johansson J67 - Natur, bøg
  Ejvind A. Johansson J67 - Natur, bøg, J67 spisebordsstol i bøg ? designet af Ejvind A. Johansson Designet i 1957 ? relanceret i 2013. Stolen med den fine visuelle balance mellem let og tung, feminin og maskulin. Klassisk og stilren Designet i 1957 ? stadig aktuel i dag Formpresset bøg med massive ben J67 er velegnet som spisebordsstol eller ved et køkkenbord, hvor man ønsker en stol med god komfort og ikonisk skandinavisk formsprog. Dansk design der holder Ejvind A. Johansson var den tredje tegnestuechef på FDB tegnestuen, efter Børge Mogensen og Poul M. Volther. J67 er en af hans mest kendte stole fra den tid og de originale vintage-modeller sælges stadig med kultstatus hos marskandisere og auktionshuse. Man fornemmer straks en møbelsnedker, der var forud for sin tid. Kombinationen af det solide håndværk og de tidløse klassiske linjer gør J67 evig aktuel. Det afspejler sig måske i de hammerslagspriser J67 stadig ender i den dag i dag. Materialer og produktion Sæde og ryg er formpresset bøg. Ben og understel er af massiv bøg. Det benyttede træ er FSC-certificeret fra europæiske skove. Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel. Stolen er tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort. Vedligeholdelse J67 aftørres med en ren hårdt opvredet klud. Se vores øvrige udvalg af FDB møbler . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 1.499,-
  Mikado stol - Hvid/natur
  I dag 799,-
  Poul M. Volther J46 - Grå
  Poul M. Volther J46 - Grå, J46 spisebordsstol i grå ? designet af Poul M. Volther Poul M. Volther designede den berømte pindestol J46 i 1956 - og den skulle snart vise sig at blive en af de største succeser i FDB?s møbelhistorie. Let og raffineret Designet i 1956 Formpresset bøg J46 er en oplagt køkkenstol eller spisebordsstol ved et større spisebord, hvor man ønsker flere mindre stole med god komfort. Fra designeren af Corona-stolen Poul M. Volther overtog i 1950 stillingen som tegnestueleder for FDB møbler efter Børge Mogensen. Som hans forgænger, var Volther meget optaget af det enkle formsprog og en nærmest funktionalistisk tilgang til faget generelt. Det resulterede blandt andet i J46 - den ikoniske køkkenstol, der med lethed finder sin plads i hjemmet. En fin kombination af fuldendt formsprog og god siddekomfort. Foruden J46 er den legendariske Coronastol blandt de mest kendte møbler fra Volthers hånd. Materialer og produktion Sædet er af formpresset bøg. Ryg, ben og understel er af massiv bøg. Det benyttede træ er FSC-certificeret fra europæiske skove. Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel. Stolen er tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort. Vedligeholdelse J46 aftørres med en ren hårdt opvredet klud. Se vores øvrige udvalg af FDB møbler . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 999,-
  4 spisebordsstole
  I dag 200,-
  Jørgen Bækmark J81 - Sort
  I dag 3.499,-
  Poul M. Volther J46 - Koral
  Poul M. Volther J46 - Koral, J46 spisebordsstol i koral ? designet af Poul M. Volther Poul M. Volther designede den berømte pindestol J46 i 1956 - og den skulle snart vise sig at blive en af de største succeser i FDB?s møbelhistorie. Let og raffineret Designet i 1956 Formpresset bøg J46 er en oplagt køkkenstol eller spisebordsstol ved et større spisebord, hvor man ønsker flere mindre stole med god komfort. Fra designeren af Corona-stolen Poul M. Volther overtog i 1950 stillingen som tegnestueleder for FDB møbler efter Børge Mogensen. Som hans forgænger, var Volther meget optaget af det enkle formsprog og en nærmest funktionalistisk tilgang til faget generelt. Det resulterede blandt andet i J46 - den ikoniske køkkenstol, der med lethed finder sin plads i hjemmet. En fin kombination af fuldendt formsprog og god siddekomfort. Foruden J46 er den legendariske Coronastol blandt de mest kendte møbler fra Volthers hånd. Materialer og produktion Sædet er af formpresset bøg. Ryg, ben og understel er af massiv bøg. Det benyttede træ er FSC-certificeret fra europæiske skove. Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel. Stolen er tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort. Vedligeholdelse J46 aftørres med en ren hårdt opvredet klud. Se vores øvrige udvalg af FDB møbler . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 999,-
  Jørgen Bækmark J81 - Sort/natur
  I dag 3.499,-
  Jørgen Bækmark J80 - Matlakeret eg
  Jørgen Bækmark J80 - Matlakeret eg, J80 spisestuestol i matlakeret eg - designet af Jørgen Bækmark Ikonisk spisebordsstol af den eneste nulevende designer fra FDB tegnestuen ? Jørgen Bækmark. Designet i 1950?erne ? stadig aktuel i dag. Komfortabel og raffineret Designet i 1950?erne Eg med fletsæde Den klassiske spisebordsstol markerer sig i rummet og tillader, at man bliver siddende ? også efter middagen. Stolen kan både bruges ved bord og som fritstående møbel. Stolen der lever i generationer Jørgen Bækmark fik til opgave at designe en stoleserie til den mere voksne del af FDB-kunderne og samtidig en stoleserie med udgangspunkt i nogle af de produktionsmetoder, stolefabrikken i Tarm var så dygtige til. Det blev til den raffinerede J80 ? designet med drejede egetræsstokke, dampbøjet ryg samt håndflettet sæde. Stolen passer perfekt til den massive bord C28 ? og den fås også i en lidt bredere version med armlæn, nemlig J81. Materialer og produktion Stol i massiv eg med fletsæde. Det benyttede træ er fra europæiske skove. Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel. Stolen er nænsomt tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort, naturligvis i samarbejde med Jørgen Bækmark selv. Vedligeholdelse Den daglige rengøring af J80 foretages ved aftørring med en hårdt opvredet klud. Se vores øvrige udvalg af FDB møbler . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 2.999,-
  Vera armstol - Sort
  I dag 999,-
  Jørgen Bækmark J80 - Ubehandlet eg
  Jørgen Bækmark J80 - Ubehandlet eg, J80 spisestuestol i eg - designet af Jørgen Bækmark Ikonisk spisebordsstol af den eneste nulevende designer fra FDB tegnestuen ? Jørgen Bækmark. Designet i 1950?erne ? stadig aktuel i dag. Komfortabel og raffineret Designet i 1950?erne Eg med fletsæde Den klassiske spisebordsstol markerer sig i rummet og tillader, at man bliver siddende ? også efter middagen. Stolen kan både bruges ved bord og som fritstående møbel. Stolen der lever i generationer Jørgen Bækmark fik til opgave at designe en stoleserie til den mere voksne del af FDB-kunderne og samtidig en stoleserie med udgangspunkt i nogle af de produktionsmetoder, stolefabrikken i Tarm var så dygtige til. Det blev til den raffinerede J80 ? designet med drejede egetræsstokke, dampbøjet ryg samt håndflettet sæde. Stolen passer perfekt til den massive bord C28 ? og den fås også i en lidt bredere version med armlæn, nemlig J81. Materialer og produktion Stol i massiv eg med fletsæde. Det benyttede træ er fra europæiske skove. Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel. Stolen er nænsomt tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort, naturligvis i samarbejde med Jørgen Bækmark selv. Vedligeholdelse Den daglige rengøring af J80 foretages ved aftørring med en ren hårdt opvredet klud. Ønsker du at bibeholde egens lyse glød, kan du et par gange årligt, eller efter behov, genopfriske sæbebehandlingen. Sæbeblanding bestående af 25 gram sæbespåner (ikke flydende sæbe) og en liter håndvarmt vand. Blandingen piskes til sæben er helt opløst, hvorefter blandingen påføres træet med en klud. Der skal kun påføres et tyndt lag, der efter et par min. aftørres med en klud. Når træet igen er tørt, kan træet have rejst en smule. Dette kan dog enkelt afhjælpes ved at efterslibe stolen (altid i træets åreretning) med sandpapir - korn 220. Overdrevet brug af sæbe, kan gøre egetræ mørkt. Se vores øvrige udvalg af FDB møbler . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 2.999,-
  Poul M. Volther J48 - Natur/antracit
  Poul M. Volther J48 - Natur/antracit, J48 spisebordsstol - designet af Poul M. Volther Så kommer relancering af FDB-klassikeren fra 1951. Poul M. Volther designede den berømte spisebordsstol J48 i 1951 - og den er siden blevet en af de mest populære spisebordstole fra FDB?s unikke møbelserie. Massivt egetræ Designet i 1951 Stofsæde i antracit Stolen har det karakteristiske afrundede design med adskilte rygstykker - også kendt fra Corona-stolen. Den er fremstillet af massivt egetræ. J48 er en oplagt spisebordsstol ved et større spisebord, hvor man ønsker flere stole med god komfort. Fra designeren af Corona-stolen Poul M. Volther overtog i 1950 jobbet som tegnestueleder for FDB møbler efter Børge Mogensen. Som sin forgænger, var Volther meget optaget af det enkle formsprog og en nærmest funktionalistisk tilgang til faget generelt. Det resulterede blandt andet i J48 - den unikke spisebordsstol, der med sit æstetiske udtryk finder sin plads i hjemmet. En fin kombination af fuldendt formsprog og god siddekomfort. J48's snit med adskilte rygstykker blev senere anvendt på den berømte Corona-stol, som blev et af Volthers mest populære møbler. Materialer og produktion Ryg, ben og understel er af massivt egetræ. Det benyttede træ er FSC-certificeret fra europæiske skove. Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel. Stolen er tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort. Sædet er betrukket med Breeze Fusion fra den danske virksomhed Gabriel. Stoffet består af 88% new zealandsk uld og 12% polyamid. Sædet har farven antracit. Tekstilerne fra Garbiel er nogle af de mest miljøvenlige på markedet: - EU Ecolabel - reduceret miljømæssig påvirkning i produktion og livscyklus - 100% fri for tungmetaller - Oeko-Tex 100 certificeret - Martindale 100.000 - ekstra slidstærkt Vedligeholdelse J48 aftørres med en ren hårdt opvredet klud. Tekstilet må støvsuges med en blød børste eller aftørres blidt med en fugtig klud opvredet i koldt vand. Hvis du får pletter på tekstilerne kan du med fordel følge den vedhæftede pletfjerningsguide. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 2.999,-
  Poul M. Volther J48 - Sort/antracit
  Poul M. Volther J48 - Sort/antracit, J48 spisebordsstol - designet af Poul M. Volther Så kommer relanceringen af FDB-klassikeren fra 1951. Poul M. Volther designede den berømte spisebordsstol J48 i 1951 - og den er siden blevet en af de mest populære spisebordstole fra FDB?s unikke møbelserie. Massivt egetræ Designet i 1951 Stofsæde i antracit Stolen har det karakteristiske afrundede design med adskilte rygstykker - også kendt fra Corona-stolen. Den er fremstillet af massivt egetræ. J48 er en oplagt spisebordsstol ved et større spisebord, hvor man ønsker flere stole med god komfort. Fra designeren af Corona-stolen Poul M. Volther overtog i 1950 jobbet som tegnestueleder for FDB møbler efter Børge Mogensen. Som sin forgænger, var Volther meget optaget af det enkle formsprog og en nærmest funktionalistisk tilgang til faget generelt. Det resulterede blandt andet i J48 - den unikke spisebordsstol, der med sit æstetiske udtryk finder sin plads i hjemmet. En fin kombination af fuldendt formsprog og god siddekomfort. J48's snit med adskilte rygstykker blev senere anvendt på den berømte Corona-stol, som blev et af Volthers mest populære møbler. Materialer og produktion Ryg, ben og understel er af massivt sortfarvet egetræ. Det benyttede træ er FSC-certificeret fra europæiske skove. Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel. Stolen er tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort. Sædet er betrukket med Breeze Fusion fra den danske virksomhed Gabriel. Stoffet består af 88% new zealandsk uld og 12% polyamid. Sædet har farven antracit. Tekstilerne fra Garbiel er nogle af de mest miljøvenlige på markedet: - EU Ecolabel - reduceret miljømæssig påvirkning i produktion og livscyklus - 100% fri for tungmetaller - Oeko-Tex 100 certificeret - Martindale 100.000 - ekstra slidstærkt Vedligeholdelse J48 aftørres med en ren hårdt opvredet klud. Tekstilet må støvsuges med en blød børste eller aftørres blidt med en fugtig klud opvredet i koldt vand. Hvis du får pletter på tekstilerne kan du med fordel følge den vedhæftede pletfjerningsguide. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 2.999,-
  Jørgen Bækmark J108 - Hvid
  Jørgen Bækmark J108 - Hvid, J108 spisebordsstol i hvid? designet af Jørgen Bækmark En relancering af den kendte J108. Stolen er noget af det mest simple og rene inden for dansk stoledesign, og samtidig overrasker den med sin gode komfort. Enkel og komfortabel Designet i 1950?erne Formpresset bøg og lærred J108 er velegnet som spisebordsstol eller ved et køkkenbord, hvor man ønsker en stol med god komfort og et moderne stilrent formsprog. Enkelt møbeldesign ? forud for sin tid Jørgen Bækmark fik i slutningen af 1950'erne til opgave at designe FDB møbler, der var egnet til eksport. Derved ville man kunne tilfredsstille den stigende efterspørgsel, som FDB møbler havde fået, også uden for Danmarks grænser. Jørgen Bækmarks succesfulde resultat af opgaven blev bl.a. denne fine stol J108. Stolen udmærkede sig ved at være pakket helt fladt i emballagen og ved at kunne samles uden brug af værktøj. I dag leveres J108 samlet. Materialer og produktion Ryggen er af kraftigt lærredsvævet bomuld. Sædet er formpresset bøg. Ben og rygstave er af massiv bøg. Det benyttede træ er FSC-certificeret fra europæiske skove. Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel. Stolen er tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort. Vedligeholdelse J108 aftørres med en ren hårdt opvredet klud. Ryggen kan aftages og renses. Se vores øvrige udvalg af FDB møbler . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 999,-
  Spisestuestole
  I dag 995,-
  Spisestuestole
  I dag 1.095,-
  Poul M. Volther J48 - Sort/sort
  Poul M. Volther J48 - Sort/sort, J48 spisebordsstol - designet af Poul M. Volther Så kommer relanceringen af FDB-klassikeren fra 1951. Poul M. Volther designede den berømte spisebordsstol J48 i 1951 - og den er siden blevet en af de mest populære spisebordstole fra FDB?s unikke møbelserie. Massivt egetræ Designet i 1951 Sæde af sort egefinér Stolen har det karakteristiske afrundede design med adskilte rygstykker - også kendt fra Corona-stolen. Den er fremstillet af massivt egetræ. J48 er en oplagt spisebordsstol ved et større spisebord, hvor man ønsker flere stole med god komfort. Fra designeren af Corona-stolen Poul M. Volther overtog i 1950 jobbet som tegnestueleder for FDB møbler efter Børge Mogensen. Som sin forgænger, var Volther meget optaget af det enkle formsprog og en nærmest funktionalistisk tilgang til faget generelt. Det resulterede blandt andet i J48 - den unikke spisebordsstol, der med sit æstetiske udtryk finder sin plads i hjemmet. En fin kombination af fuldendt formsprog og god siddekomfort. J48's snit med adskilte rygstykker blev senere anvendt på den berømte Corona-stol, som blev et af Volthers mest populære møbler. Materialer og produktion Ryg, ben og understel er af massivt sortlakeret egetræ. Det benyttede træ er FSC-certificeret fra europæiske skove. Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel. Stolen er tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort. Sædet er lavet i sort egefinér. Vedligeholdelse J48 aftørres med en ren hårdt opvredet klud. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 2.499,-
  Liva armstol - Petrol
  I dag 999,-
  Poul M. Volther J48 - Natur/sort
  Poul M. Volther J48 - Natur/sort, J48 spisebordsstol - designet af Poul M. Volther Så kommer relanceringen af FDB-klassikeren fra 1951. Poul M. Volther designede den berømte spisebordsstol J48 i 1951 - og den er siden blevet en af de mest populære spisebordstole fra FDB?s unikke møbelserie. Massivt egetræ Designet i 1951 Sæde i sort læder Stolen har det karakteristiske afrundede design med adskilte rygstykker - også kendt fra Corona-stolen. Den er fremstillet af massivt egetræ. J48 er en oplagt køkkenstol eller spisebordsstol ved et større spisebord, hvor man ønsker flere mindre stole med god komfort. Fra designeren af Corona-stolen Poul M. Volther overtog i 1950 jobbet som tegnestueleder for FDB møbler efter Børge Mogensen. Som sin forgænger, var Volther meget optaget af det enkle formsprog og en nærmest funktionalistisk tilgang til faget generelt. Det resulterede blandt andet i J48 - den unikke spisebordsstol, der med sit æstetiske udtryk finder sin plads i hjemmet. En fin kombination af fuldendt formsprog og god siddekomfort. J48's snit med adskilte rygstykker blev senere anvendt på den berømte Corona-stol, som blev et af Volthers mest populære møbler. Materialer og produktion Ryg, ben og understel er af massivt egetræ. Det benyttede træ er FSC-certificeret fra europæiske skove. Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel. Stolen er tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort. Læderet er fuldnarvet og slidstærkt med høj lysægthed. Det er yderst blødt og smidigt - og med en meget høj siddekomfort. Vedligeholdelse J48 aftørres med en ren hårdt opvredet klud. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 3.299,-
  Jørgen Bækmark J80 - Sort
  I dag 2.999,-
  Vera armstol - Gul/mustard
  I dag 999,-
  Poul M. Volther J46 - Blå
  Poul M. Volther J46 - Blå, J46 spisebordsstol i blå ? designet af Poul M. Volther Poul M. Volther designede den berømte pindestol J46 i 1956 - og den skulle snart vise sig at blive en af de største succeser i FDB?s møbelhistorie. Let og raffineret Designet i 1956 Formpresset bøg J46 er en oplagt køkkenstol eller spisebordsstol ved et større spisebord, hvor man ønsker flere mindre stole med god komfort. Fra designeren af Corona-stolen Poul M. Volther overtog i 1950 stillingen som tegnestueleder for FDB møbler efter Børge Mogensen. Som hans forgænger, var Volther meget optaget af det enkle formsprog og en nærmest funktionalistisk tilgang til faget generelt. Det resulterede blandt andet i J46 - den ikoniske køkkenstol, der med lethed finder sin plads i hjemmet. En fin kombination af fuldendt formsprog og god siddekomfort. Foruden J46 er den legendariske Coronastol blandt de mest kendte møbler fra Volthers hånd. Materialer og produktion Sædet er af formpresset bøg. Ryg, ben og understel er af massiv bøg. Det benyttede træ er FSC-certificeret fra europæiske skove. Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel. Stolen er tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort. Vedligeholdelse J46 aftørres med en ren hårdt opvredet klud. Se vores øvrige udvalg af FDB møbler . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 999,-
  Mikado stol - Sort/natur
  I dag 799,-
  Jørgen Bækmark J80 - Sort/natur
  I dag 2.999,-
  Poul M. Volther J46 - Støvet grøn
  Poul M. Volther J46 - Støvet grøn, J46 spisebordsstol i støvet grøn ? designet af Poul M. Volther Poul M. Volther designede den berømte pindestol J46 i 1956 - og den skulle snart vise sig at blive en af de største succeser i FDB?s møbelhistorie. Let og raffineret Designet i 1956 Formpresset bøg J46 er en oplagt køkkenstol eller spisebordsstol ved et større spisebord, hvor man ønsker flere mindre stole med god komfort. Fra designeren af Corona-stolen Poul M. Volther overtog i 1950 stillingen som tegnestueleder for FDB møbler efter Børge Mogensen. Som hans forgænger, var Volther meget optaget af det enkle formsprog og en nærmest funktionalistisk tilgang til faget generelt. Det resulterede blandt andet i J46 - den ikoniske køkkenstol, der med lethed finder sin plads i hjemmet. En fin kombination af fuldendt formsprog og god siddekomfort. Foruden J46 er den legendariske Coronastol blandt de mest kendte møbler fra Volthers hånd. Materialer og produktion Sædet er af formpresset bøg. Ryg, ben og understel er af massiv bøg. Det benyttede træ er FSC-certificeret fra europæiske skove. Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel. Stolen er tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort. Vedligeholdelse J46 aftørres med en ren hårdt opvredet klud. Se vores øvrige udvalg af FDB møbler . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 999,-