Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Kontorstol

10
Herman Miller Aeron Kontorstol
 • Herman Miller Aeron Kontorstol - 2
 • Herman Miller Aeron Kontorstol - 3

Herman Miller Aeron Kontorstol

5.700 kr.

Don Chadwick, Herman Miller, Aeron. Størrelse B, som passer til de fleste. Virkelig velholdt, og dermed i super flot stand. Fantastisk siddekomfort. Måske verdens bedste kontorstol. Anvendes efterhånden også af mange gamere. Et bedre alternativ til Håg Capisco 8106 samt Steelcase kontorstolene. Fully loaded modellen, som er multi-justerbar: Indstilling af siddehøjde, vippemodstand, ‘gyngefunktion’, kan tiltes forover/bagover eller låses så man sidder ret op med rank ryg. Højdejusterbare fine vinyl armlæn. Stolen er udført i aluminium og genbrugsplast. Stolene sælges til 5.700, som er FAST PRIS. Kun seriøse henvendelser. Jeg er MitID valideret. Evt kan Babboe ladcykel, Eames Lounge Chair, Corona stol, Arne Jacobsen Ægget eller Svane indgå i handel.

2770 Kastrup
i går
 • Herman Miller Aeron Kontorstol - 2
 • Herman Miller Aeron Kontorstol - 3
 • Herman Miller Aeron Kontorstol - 4
 • Herman Miller Aeron Kontorstol - 5
Steelcase coalesse 3-personers lydabsorberende sofa

Steelcase coalesse 3-personers lydabsorb...

43.743,75 kr.

Disse Coalesse 3-personers sofaer fra Steelcase er demomodeller, og de har derfor ikke været brugt ret meget. Netop derfor er sofaerne i rigtig fin stand, og du får en stilren sofa, som du f.eks. kan bruge i loungen, i receptionen, på kontoret eller på skole og andre undervisningssteder. Med andre ord, så er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor du kan bruge disse sofaer. Sofaerne kan eksempelvis bruges sammen med et lavt loungebord eller et cafébord, så du har et sted at stille dine ting, mens du sidder i sofaen. Sofaerne er lydabsorberende, så de kan være gode at have i støjende miljøer, hvor de kan hjælpe med at forbedre lydniveauet. Sofaen kan deles i to dele, og det grå ryglæn kan tages af begge dele. Vejledende nypris (pr. 14/10-2022): 39.709,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Steelcase, Coalesse Stand: Demo Udførelse: Sæde, ryg og armlæn er fuldpolstret med blåt, gråt og turkis polster. Mål: H:147,5 x B:237 x D:126 cm. Sædehøjde:47 cm.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Steelcase coalesse lagunitas 3-personers sofa

Steelcase coalesse lagunitas 3-personers...

37.493,75 kr.

Denne Coalesse Lagunitas 3-personers sofa fra Steelcase er en demomodel, og den har derfor ikke været brugt ret meget. Netop derfor er sofaen i rigtig fin stand, og du får en stilren sofa, som du f.eks. kan bruge i loungen, i receptionen, på kontoret eller derhjemme. Med andre ord, så er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor du kan bruge denne sofa. Sofaen kan eksempelvis bruges sammen med et lavt loungebord eller et cafébord, så du har et sted at stille dine ting, mens du sidder i sofaen. Sofaens ryghynder kan tippes, så de giver støtte til lænden, når du sidder længere fremme på sofaen. Vejledende nypris (pr. 12/12-2022): 40.295,20 kr. ekskl. moms. Mærke: Steelcase, Coalesse Lagunitas | Design: Toan Nguyen Stand: Demo Udførelse: Sæde og ryg er fuldpolstret med gråt polster. Ryghynderne kan tippes. Mål: H:83 x B:195 x D:86 cm. Sædehøjde:45 cm. OBS: Meget små brugsspor på polsteret - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Steelcase think 2 kontorstol med justerbare armlæn

Steelcase think 2 kontorstol med justerb...

6.243,75 kr.

Denne Steelcase Think 2 kontorstol er en demomodel, og den har derfor været brugt minimalt tidligere. Steelcase Think 2 kontorstolen har alle de gængse indstillingsmuligheder: Stolen har sædeglid og justerbar lændestøtte, den kan højdejusteres og der er vippefunktion i ryglænet. Derudover kommer kontorstolen med armlæn, der kan indstilles på nærmest alle tænkelige leder og kanter. Du kan indstille højden, og armlænets øverste del kan derudover rykkes frem og tilbage, skubbes både til højre og venstre og så kan det drejes på skrå. På den måde kan dine arme få den støtte, der passer til lige netop dig. Vejledende udsalgspris d. 21/9-22: 9939,84 kr. ekskl. moms. Mærke: Steelcase Think 2 Stand: DemoUdførelse: Sort polstret sæde og ryg. Med justerbare armlæn og sort understel. Mål: Ryg H:58 x B:47 cm. Sæde B:51,5 x D:46,5 x H min./max.:48/58 cm.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Steelcase orangebox avi lowback swivel stol

Steelcase orangebox avi lowback swivel s...

12.493,75 kr.

Disse Orangebox Avi Lowback Swivel stole fra Steelcase er demomodeller, og de har derfor ikke været brugt ret meget tidligere. Netop derfor er stolene i rigtig fin stand, og du får en stilren stol, som du f.eks. kan bruge i loungen, i receptionen, på kontoret eller derhjemme. Med andre ord, så er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor du kan bruge disse stole. Stolene kan eksempelvis bruges sammen med et lavt loungebord, så du har et sted at stille dine ting, mens du sidder i stolen. Stolenes sæde kan dreje på foden, så du kan dreje til og fra det bord, du sidder ved. Vejledende nypris (pr. 14/10-2022): 11.505,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Steelcase Stand: Demo Udførelse: Sæde og ryg er fuldpolstret med blåt polster. Stolen står på et hvidt stel. Mål: H:80 x B:68 x D:79 cm. Sædehøjde:42 cm.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Steelcase let's b kontorstol

Steelcase let's b kontorstol

1.368,75 kr.

Den brugte Steelcase Let's B stol er designet med en proaktiv tilgang til din sidde komfort. Stolen har en let indstilig ryglås, sædejustering og selvfølgelig højdejustering. Idet to personers rygge ikke er ens, og dermed har forskellige behov for støtte, har Steelcase Let's B fast skum i den øverste del af ryggen og blødt skum i den nederste del.  Den brugte Steelcase Let's B stol er med op til 50% genbrugt materiale, og er derfor en meget miljøvenlig stol. Desuden er Steelcase Let's B stolen, brugt som ny, certificeret med SCS Indoor Advantage™ Gold. Mærke: Steelcase Let's B Stand: BrugtUdførelse: Sort særligt lændestøttende stykke. Med sort plaststel og -hjul. Mål: Ryg: H:50 x B:46 cm. Sæde: B:48 x D:44 cm. Sædehøjde min./max.: 42/55 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler. OBS: Stolen fnulrer en smule fra sædet, men det er ikke noget, der har betydning for stolens kvalitet.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Steelcase let's b kontorstol

Steelcase let's b kontorstol

1.368,75 kr.

Den brugte Steelcase Let's B stol er designet med en proaktiv tilgang til din siddekomfort. Stolen har en let indstilig ryglås og højdejustering. Idet to personers rygge ikke er ens, og dermed har forskellige behov for støtte, har Steelcase Let's B fast skum i den øverste del af ryggen og blødt skum i den nederste del.  Den brugte Steelcase Let's B stol er med op til 50% genbrugt materiale, og den er derfor en meget miljøvenlig stol. Desuden er Steelcase Let's B stolen, brugt som ny, certificeret med SCS Indoor Advantage™ Gold. Mærke: Steelcase Let's B Stand: BrugtUdførelse: Sort lændestøttende stykke. Med blåt polster på sæde og ryg, sort plaststel og sorte/grå hjul. Mål: Ryg H:50 x B:46 cm. Sæde B:48 x D:44 x H min./max.: 42/55 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler. OBS: Denne udgave af Let's B stolen har ikke glidende funktion i sædet dvs., sædet kan ikke skubbes frem og tilbage.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Steelcase think kontorstol med sort sæde og ryg i blå mesh

Steelcase think kontorstol med sort sæde...

3.743,75 kr.

Den nyere brugte Steelcase Think kontorstol har ryg i blå mesh og sæde med sort extreme polster. Den brugte Steelcase Think kontorstol har alle gængse indstillingsmuligheder, stolen har sædeglid og justerbar lændestøtte, og der er vippefunktion. Mærke: Steelcase Think Stand: BrugtUdførelse: Sort polstret sæde, og ryg i blå mesh. Med højdejusterbare armlæn og sort understel. Mål: Ryg: H:57 x B:45 cm., Sæde: B:51 x D:45 x H: Min./max: 46/58 cm.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Håg Capisco 8106 Kontorstol
 • Håg Capisco 8106 Kontorstol - 2
 • Håg Capisco 8106 Kontorstol - 3

Håg Capisco 8106 Kontorstol

4.300 kr.

ENESTÅENDE mulighed for at lave en god handel på en kun 1 år gammel Håg Capisco 8106 kontorstol. Sælges med kvittering, og dermed indbefattet af Hågs standard 10 års garanti. Købt for 6.600 kr, se sidste billede. Lækkert sort uldstof. Fantastisk siddekomfort. Blandt verdens bedste kontorstole. Med bløde hjul der skåner dit gulv med hård overflade. I samme klasse som Herman Miller Aeron, Steelcase etc. HÅG Capisco er den første stol i verden, som har opnået det officielle nordiske miljømærke Svanen. Fremstillet af genanvendte materialer, og leverandøren er ISO 14001 miljøcertificeret. Multijusterbar: Mange indstillingsmuligheder. Alm lift på 200 mm med siddehøjde på 47-66 cm. Skarp og FAST pris. Kun seriøse henvendelser. Jeg er MitID valideret. Evt kan Babboe ladcykel, Eames Lounge Chair, Corona stol, Arne Jacobsen Ægget eller Svane indgå i handel.

2770 Kastrup
30. apr.
 • Håg Capisco 8106 Kontorstol - 2
 • Håg Capisco 8106 Kontorstol - 3
 • Håg Capisco 8106 Kontorstol - 4
 • Håg Capisco 8106 Kontorstol - 5
Håg

Håg

299 kr.

Håg Capisco fodring i grå lak. Du sidder altid behageligt med en stabil støtte til dine fødder og god kropsholdning. Passer til alle Håg-modeller, f.eks. Håg Credo. Er bedst til de højere varianter. Kan også bruges til andre mærker Kinnarps, Interstuhl, Steelcase hvis diameter passer. Passer til blandt andet 8106, 8107, 8020, 8010, 8105, 8001, 8002. Bedst egnet til en gassøjlelængde på 200 eller 265 millimeter. Det er let at eftermontere fodringen. Der skal ikke bruges værktøj. Fra røg-/børne-/ & dyrefri hjem. Hentes i 8240 Risskov/Aarhus eller kan sendes. Er renset med sprit så ingen Corona/COVID-19. Butikspris 1.100 kr. Sælges kun 299 kr.

8000 Aarhus C
27. nov. 2022