Kontorstol

73
Magnus olesen butterfly stol i eg med sort læder polster

Magnus olesen butterfly stol i eg med so...

3118.75 DKK

Den brugte Magnus Olesen Butterfly møde-/konferencestol i eg med forsidepolstring i sort læder er en komfortabel stol med god lændestøtte. Brug den ved mødebordet eller til spisebordet. Stolenes nye sorte læder polster i kombination med egetræet giver stolene et rigtig flot og tidløst udtryk. Stolene kan med deres flotte design være prikken over i'et i indretningen, hvad enten det er på kontoret eller derhjemme. Klik her for at se vores forslag til et bord, der passer godt til stolene. Mærke: Magnus Olesen Butterfly Wood, Design: Niels Gammelgaard Stand: Brugt Udførelse: Stol med skal i eg med forsidepolstring i sort læder, med ben i eg. Mål: H:80 x B:46 x D:51 cm. Sædehøjde: 47 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Wilkhahn stand up skammel i grøn

Wilkhahn stand up skammel i grøn

993.75 DKK

Denne brugte Wilkhahn Stand Up skammel er en ergonomisk skammel til kontoret eller mødelokalet. Stolens afrundede fod hjælper med din balanceevne og styrker muskler og led. Prisen er for een skammel. Mærke: Wilkhahn stand Up Stand: Brugt Udførelse: Kegleformet skal med vægt i foden, så den vipper tilbage til udgangspunktet. Med grøn polster. Mål: Sæde Ø:30 cm. Højde: 67 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Wilkhahn stand up skammel i orange

Wilkhahn stand up skammel i orange

993.75 DKK

Denne brugte Wilkhahn Stand Up skammel er en ergonomisk skammel til kontoret eller mødelokalet. Stolens afrundede fod hjælper med din balanceevne og styrker muskler og led. Prisen er for een skammel. Mærke: Wilkhahn stand Up Stand: Brugt Udførelse: Kegleformet skal med vægt i foden, så den vipper tilbage til udgangspunktet. Med orange polster. Mål: Sæde Ø:30 cm. Højde: 67 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Wilkhahn stand up skammel i turkisblå

Wilkhahn stand up skammel i turkisblå

993.75 DKK

Denne brugte Wilkhahn Stand Up skammel er en ergonomisk skammel til kontoret eller mødelokalet. Stolens afrundede fod hjælper med din balanceevne og styrker muskler og led. Prisen er for een skammel. Mærke: Wilkhahn stand Up Stand: Brugt Udførelse: Kegleformet skal med vægt i foden, så den vipper tilbage til udgangspunktet. Med turkisblå polster. Mål: Sæde Ø:30 cm. Højde: 67 cm. OBS: Der kan forekomme brugsspor på sædet - se billedeksempel

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Duba konferencestol med blåt polster

Duba konferencestol med blåt polster

625.00 DKK

Brugt klassisk konferencestol med stel i bøg og blå polster på sæde og ryg. En komfortabel stol til mødebordet, eller som gæstestol på kontoret. Mærke: Duba Stand: Brugt Udførelse: Stel i bøg, med blå polster på sæde og ryg Mål: H:75 x B:54 x D:53 cm. Siddehøjde: 46 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Farstrup konferencestol i bøg med armlæn...

625.00 DKK

Den brugte Farstrup konferencestol er en dansk produceret konferencestol med armlæn og stel i formspændt bøg. Sæde og ryg har blå polster. Det er en klassisk stol til kontoret. Mærke: Farstrup Stand: BrugtUdførelse: Blå polstret sæde og ryg med stel og armlæn i bøg. Mål: H:79 x B:60 x D:57 cm. Sæde: H:47 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Tonon jonathan stol, limegrøn

993.75 DKK

Tonon Jonathan stolen er en æstetisk flot stol, der med sin friske farve kan pifte ethvert kontor eller hjem op. Stolen er behagelig at sidde på, og den lille sorte hynde på sædet har skridsikker bagside, så man ikke kommer til at glide rundt på stolen. Mærke: Tonon, Jonathan | Design: Paolo Nava Stand: Brugt Udførelse: Skal i limegrøn integralskum med sort hynde, ben af eg Mål: H:85 x B:52 x D:52 cm. Sædehøjde:49  cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Tonon jonathan stol, orange

993.75 DKK

Tonon Jonathan stolen er en æstetisk flot stol, der med sin friske orange farve kan pifte ethvert kontor eller hjem op. Stolen er behagelig at sidde på, og den lille sorte hynde på sædet har skridsikker bagside, så man ikke kommer til at glide rundt på stolen. Mærke: Tonon, Jonathan | Design: Paolo Nava Stand: Brugt Udførelse: Skal i orange integralskum med sort hynde, ben af eg Mål: H:85 x B:52 x D:52 cm. Sædehøjde:49  cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Fora form con konferencestol

3118.75 DKK

Fora Form Con konferencestolen er en stilren stol, der passer lige ind på kontoret ved mødebordet eller derhjemme rundt om spisebordet. Den vil også gøre sig godt i et loungeområde sammen med et lille bord, hvor man kan tage et telefonopkald eller en pause sammen med en god kollega. Fora Form Con konferencestolen giver god siddekomfort, så det bliver ikke ubehageligt at sidde på den i længere tid ad gangen, så sæt dig bare godt til rette. Mærke: Fora Form, Con | Design: Lars Tornøe Stand: Demo Udførelse: Polster i to brune nuancer på sæde og ryg, stel i sortlakeret træ, armlæn i sort plast Mål: H:91 x B:56 x D:55 cm. Sædehøjde:47 cm. OBS: Mindre brugsspor kan forekomme - se billedeksempel.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Kontor/værelses stol sort skal.

625.00 DKK

Denne brugte kontor/værelses stol med sort polypropylen skal. Denne brugte kontorstol er med sort stel.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Drejelig kontorstol blå stof

622 kr.

Denne drejelige kontorstol har et stilfuldt og moderne design, og den vil være en praktisk og moderne tilføjelse i enhver stue, soveværelse eller kontor. Sædet og ryglænet er ergonomisk designet, betrukket med blødt stof og polstret med skum, hvilket gør stolen yderst behagelig. Ryglænet vil støtte din ryg for at hjælpe med at mindske trykket på din rygsøjle. Træstellet og stålbenene føjer til til både holdbarheden og det æstetiske udseende. Stolen kan dreje 360 grader, og den har en højdejusterbar mekanisme takket være gasløftsystemet. Kontorstolen er nem at samle. - Farve: Blå - Materiale: Stof + krydsfinér + stålben - Produktmål: 55 x 53 x (78-92) cm (B x D x H) - Sædebredde: 42 cm - Sædedybde: 40 cm - Sædehøjde fra jorden: 42-56 cm - Ryglænshøjde: 40 cm - Højde, armlæn: 13 cm - Længde, strækfødder: 26 cm - Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Fuldpolstret lænestol med brunt polster ...

3743.75 DKK

Den brugte lænestol er fuldpolstret med brunt polster, og den har ben af mat stål. Stolen er en klassisk lænestol med god siddekomfort. Lænestolen kombinerer komfort med flot design, hvilket gør, at stolen kan passe ind i mange rum og indretninger. Den brugte lænestol kan eksempelvis bruges derhjemme, i sommerhuset, på kontoret eller i loungen i kombination med et loungebord eller et sofabord. Stand: Brugt Udførelse: Lænestolen er fuldpolstret med brunt polster. Ben af mat stål. Mål: H:87 x B:65 x D:80 cm. Sædehøjde:42 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Schou andersen loungesæt med 1 sofa og 2...

12493.75 DKK

Dette loungesæt fra Schou Andersen består af en 2-personers sofa og to lænestole. Alle møblerne har stel af bøgetræ og alle hynder er med gråt alcantara polster. Sættets design med den mørke farve i kombination med bøgetræet vil lyse op i indretningen, så man får lyst til at sætte sig ned og have en rolig stund. Loungesættet kan bruges mange forskellige steder f.eks. på et kontor, i et venteværelse, i en reception eller i en lounge - eller måske endda derhjemme eller i sommerhuset. Uanset hvor du vil bruge loungesættet fra Schou Andersen, så kan det sætte prikken over i'et på rummet og indretningen. Mærke: Schou Andersen, Serie 300 | Design: SAM design team Stand: Brugt Udførelse: 2-personers sofa og to lænestole med stel af massivt bøgetræ. Der er gråt alcantara polster på alle hynder. Mål sofa: H:98 x B:140 x D:71 cm. Sædehøjde:44 cm. Mål stole: H:98 x B:73 x D:71 cm. Sædehøjde:44 cm. OBS: Mindre brugsspor i form af slid på stellet - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Nanna ditzel trinidad stol i rød med grå...

2493.75 DKK

Brugt Nanna Ditzel Trinidad stol i rød med stel i gråt metal. Selvom stolen er brugt, så er den i fin stand. Stolen har god siddekomfort, og den har et let og elegant udtryk. Trinidad stolen kan sætte en rigtig flot prik over i'et i indretningen, uanset om det er på et kontor, i en reception eller derhjemme. Den postkasserøde farve lyser godt op uden at være for skrap at se på. Sammen med det mørkegrå metal stel giver den røde farve stolen et rigtig flot look. Stolene kan stables, når de ikke er i brug. Mærke: Nanna Ditzel Trinidad Stand: Brugt Udførelse: Nanna Ditzel Trinidad stol i rød, med gråt metal stel. Mål: H:83 x B:49 x D:56  cm. Sædehøjde: 45 cm. OBS: Der forekommer brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Vela uni-21 kontor-/arbejdsstol med arml...

3118.75 DKK

Den brugte Vela Uni-21 kontor-/arbejdsstol er en stol, der især anbefales til personer med ryglidelser eller andre udfordringer. Den brugte Vela Uni-21 kontor-/arbejdsstol har højdeindstilling, ryg og armlæn kan justeres og sædet har kip-funktion. Stolen har rotationslås, og der er hjulbremse på to hjul. Vela Uni-21 kontor-/arbejdsstol giver dig mulighed for at komme omkring på kontoret eller derhjemme, mens du sidder ned og skubber dig rundt med fødderne. På den måde kommer du sikkert omkring, mens du har begge hænder fri til at holde ved andre ting. Du får her en stabil, sikker og mobil stol, der kan gøre det lettere for dig at udføre dine daglige gøremål enten derhjemme eller på arbejdet. Mærke: Vela Uni-21 Stand: Brugt Udførelse: Grønt polster på sæde og ryg, mørkeblåt stel og sorte armlæn. Max belastning: 125 kg. Mål: Ryg: H:30 x B:40 cm. Sæde: B:47 x D:46 cm. Sædehøjde min./max.:44/58 cm. OBS: Brugsspor forekommer i form af mindre ridser og skrammer - se billeder.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen pause mødestol i ahornfine...

1618.75 DKK

Pause mødestolen fra Magnus Olesen er en klassisk mødestol med sæde og ryglæn i ahornfiner. Stolen står på et krom stel. Stolen er i et let design, og den kan passe til mange forskellige borde. Mødestolens lette design og lyse farve kan være med til at sætte prikken over i'et på indretningen på kontoret, i kantinen, i receptionen eller i venteværelset. Stolen kan også være en fin stol at have derhjemme f.eks. ved spisebordet. Mærke: Magnus Olesen, Pause | Design: Busk & Hertzog Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryglæn af krydsfiner med ahornfiner, står på stel af krom. Mål: H:80,5 x B:49 x D:53,5 cm. Sædehøjde:45,5 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Icf office konferencestol med armlæn

3118.75 DKK

Den brugte ICF Office konferencestol er en klassisk og elegant konferencestol. ICF Office konferencestolen har armlæn, og den står på en drejesokkel med returdrej. Begge dele bidrager til god siddekomfort, så stolen er behagelig at sidde i i længere tid ad gangen til f.eks. møder. ICF Office konferencestolen kan gøre sig godt alene på et kontor eller flere sammen i et møde- eller konferencelokale. Mærke: ICF Office Furniture Stand: Brugt Udførelse: Sort polster på sæde og ryg, armlæn af sort plast, stel i aluminium Mål: H:86 x B:59 x D:60 cm. Sædehøjde:47 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Erik kirkegaard armstol fra høng stolefa...

3743.75 DKK

Denne brugte Erik Kirkegaard armstol fra Høng Stolefabrik er en ægte klassiker. Stolen er i teak og med gråmeleret polster. Stolen er i god stand, dog med porøst skum, og lidt patina. Det er en let og klassisk, meget komfortabel stol, der passer ind i det moderne hjem, eller på kontoret. Mærke: Høng Stolefabrik, model 43, design: Erik Kirkegaard Stand: Brugt Udførelse:  Stel i teak, med gråmeleret polster  Mål: H:84 x B:62 x D:63 cm. Sæde H:47 x B:52 x D:52 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

kontor stol

500 kr.

pæn kontorstol næsten som ny

6240 Løgumkloster
søn.
shopsearch

Duba b8 konferencestol i sort

868.75 DKK

Denne brugte Duba B8 konferencestol er en skalstol, der er fuldt polstret med sort polster og med krom stel. Stolen er i et flot og enkelt design, og den har en god siddekomfort. Brug den i konferencerummet, på kontoret eller i venteområdet i receptionen. Duba B8 konferencestolen er en stol med mange brugsmuligheder, så du kan bruge den lige der, hvor du ønsker. Stolene kan stables. Mærke:Duba B8 Stand: Brugt Udførelse: Fuldt polstret med sort polster, stolen står på stel i krom. Mål: H:80 x B:53 x D:51 cm. Sædehøjde:49 cm. OBS: Mindre brugsspor kan forekomme på toppen stolenes af stolenes ryglæn - se billedeksempel.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Albert lænestol i formspændt bøg med sæd...

3743.75 DKK

Den brugte Albert lænestol er med stel i formspændt bøg og med sæde og ryg i naturfarvede flettede gjorder. Stolen er en klassisk dansk designstol med god siddekomfort. Finn Østergaards Albert lænestol kombinerer komfort med flot design, hvilket har gjort, at stolen mange steder er en flot og fast del af indretningen. Albert lænestolen kan passe ind og bruges mange steder, uanset om det er derhjemme, i sommerhuset, på kontoret eller i loungen. Idet stolen er lavet af bøg, kan materialets struktur variere en smule fra de viste billeder. Vejledende nypris: 5.992,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Albert | Design: Finn Østergaard Stand: Brugt Udførelse: Formspændt bøgestel med sæde og ryg i flettede gjorder i naturfarve. Mål: H:78 x B:63 x D:73 cm. Sædehøjde:38 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen pause mødestol i sort med ...

2243.75 DKK

Pause mødestolen fra Magnus Olesen er en klassisk mødestol, hvis sæde og ryglæn er fuldpolstret med sort Fame polster. Stolen står på et krom stel. Stolen er i et let design, og den kan passe til mange forskellige borde. Mødestolens lette design og stilrene farve kan være med til at sætte prikken over i'et på indretningen på kontoret, i kantinen, i receptionen eller i venteværelset. Stolen kan også være en fin stol at have derhjemme f.eks. ved spisebordet. Mærke: Magnus Olesen, Pause | Design: Busk & Hertzog Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryglæn med sort Fame polster, står på stel af krom. Mål: H:80,5 x B:49 x D:53,5 cm. Sædehøjde:45,5 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Icf office konferencestol

3118.75 DKK

Den brugte ICF Office konferencestol er en klassisk og elegant konferencestol. ICF Office konferencestolen har armlæn, og den står på en drejesokkel med returdrej. Begge dele bidrager til god siddekomfort, så stolen er behagelig at sidde i i længere tid ad gangen til f.eks. møder. ICF Office konferencestolen kan gøre sig godt alene på et kontor eller mange sammen i et møde- eller konferencelokale. Mærke: ICF Office Furniture Stand: Brugt Udførelse: Sort polster på sæde og ryg, armlæn af sort plast, stel i aluminium Mål: H:85 x B:59,5 x D:60 cm. Sædehøjde:47 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Nanna ditzel trinidad stol i kirsebær me...

2493.75 DKK

Brugt Nanna Ditzel Trinidad stol i kirsebær med sort polster på sædet og ben i sort metal. Stolens polster er helt nyt, og er derfor i den bedste stand. Selvom resten af stolen er brugt, så er den også i rigtig fin stand. Stolen har en fantastisk siddekomfort, og den har et let og elegant udtryk. Trinidad stolen kan sætte en rigtig flot prik over i'et i indretningen, uanset om det er på et kontor, i en reception eller derhjemme. Mærke: Nanna Ditzel Trinidad fra Fredericia Furniture. Stand: Brugt Udførelse: Nanna Ditzel Trinidad stol i kirsebær, med nyt sort polster på sædet og med sort stel. Mål: H:83 x B:49 x D:56  cm. Sædehøjde: 45 cm. OBS: Der forekommer brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Savir gate reflect konferencestol med gr...

3743.75 DKK

Denne brugte Savir Gate Reflect stol, er en stol med mange anvendelsesmuligheder. Den kan bruges som møde-/gæstestol på kontoret, men også ved skrivebordet derhjemme. Stolen har gråmeleret polster på sæde og ryg, armlæn, hjul og gaspatron så højden kan indstilles. Mærke: Savir Gate Reflect, design Thomas Pedersen Stand: Demo Udførelse: Konference-/kontorstol med gråmeleret polster, sort stel med hjul, og sorte armlæn Mål: H:77/90 x B:60 x D:44 cm. Siddehøjde: Min./max: 44/56 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Globus stol med sort ryg og sæde

743.75 DKK

Brugt Globus 200 konferencestol produceret af STUA og designet af Jesus Gasca. Den brugte Globus stol har sæde og ryg i en lidt ru polypropylen og er på krom stel. Brug for eksempel stolen i et venteværelse, i kantinen, på kontoret eller derhjemme. Globus 200 stolen har mange anvendelsesmuligheder. Det er en enkel og rengøringsvenlig stol med god komfort. Stolene kan stables. Mærke: Globus 200 | Design: Jesus Gasca | Producent: STUA Stand: Brugt Udformning: Ryg og sæde i sort ru polypropylen, på stel i krom Mål: H:82 x B:46 x D:50 cm. Sædehøjde:46 cm. OBS: Der forekommer brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Kinnarps loungesæt med en sofa og en sto...

7493.75 DKK

Dette brugte Arriba loungesæt fra Kinnarps består af en rød 2-personers sofa og en rød lænestol hver med to ben af mat stål og to ben, der er grå. Møblernes postkasserøde farve vil lyse op i indretningen, så man får lyst til at sætte sig ned og have en rolig stund. Arriba loungesættet fra Kinnarps kan bruges mange forskellige steder f.eks. på et kontor, i et venteværelse, i en reception eller i en lounge - eller måske endda derhjemme. Uanset hvor du vil bruge loungesættet, så kommer det med et friskt farve-pust til rummet. Vejledende nypris - Sofa:7.449,00 kr. og stol: 5.104,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Kinnarps, Arriba Stand: Brugt Udførelse: Sofa med to grå ben og to ben af mat stål, rød Gaja polster + lænestol med to grå ben og to ben af mat stål, rød Gaja polster. Mål sofa: H:77,5 x B:119 x D:64 cm. Sædehøjde:45 cm. Mål stol: H:77,5 x B:57 x D:64 cm. Sædehøjde:45 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Duba b8 konferencestol i rød med grå arm...

743.75 DKK

Denne brugte Duba B8 konferencestol er en skalstol, der er fuldt polstret med rødt alcantara polster. Konferencestolen har armlæn af grå plast og den står på krom stel. Stolen er i et flot og enkelt design, og den har en god siddekomfort. Brug den i konferencerummet, på kontoret eller i venteområdet i receptionen. Duba B8 konferencestolen er en stol med mange brugsmuligheder, så du kan bruge den lige der, hvor du ønsker. Mærke: Duba B8 Stand: Brugt Udførelse: Fuldt polstret med rødt alcantara polster, grå armlæn i plast. Stolen står på stel i krom. Mål: H:80,5 x B:59 x D:56 cm. Sædehøjde:46,5 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Schou andersen stol og fodskammel, sælge...

4993.75 DKK

Dette sæt fra Schou Andersen består af en lænestol og en fodskammel. Begge dele har stel af bøgetræ og alle hynder er med sort/lilla polster. Møblernes design med den mørke farve i kombination med bøgetræet vil lyse op i indretningen, så man får lyst til at sætte sig ned og have en rolig stund. Det fine sæt kan bruges mange forskellige steder f.eks. på et kontor, i et venteværelse, i en reception eller i en lounge - eller måske endda derhjemme. Uanset hvor du vil bruge Schou Andersen stolen og fodskamlen, så kan det sætte prikken over i'et på rummet og indretningen. Fodskamlen kan vippes i to forskellige vinkler vha. en klods, der er monteret på stellets inderside. Mærke: Schou Andersen, Serie 300 | Design: SAM design team Stand: Brugt Udførelse: Lænestol og fodskammel med stel af bøg. Der er sort/lilla polster på alle hynder. Mål stol: H:78 x B:71 x D:66 cm. Sædehøjde:46 cm. Mål fodskammel: H:41,5 x B:57 x D:42 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

DXRacer BOSS B120-N XL gaming Stol

2.200 kr.

Sælger denne gamer stol. den har nærmest ikke været brugt, så den står som ny. Købt for 4000kr og kvittering haves. Kontor stol, PU læder betræk, 3D armlæn, med aftagelig pude til lænd og hoved, aluminiums base med 5 ben og 360° drejning, ryglænsjustering op til 30° max vægt på 150 kg. Ryglæns størrelse 910mm (højde) x 390mm (bredde), sædestørrelse 540mm x 370mm (dybde x bredde). Farve: sort

6200 Aabenraa
fre.

Drejelig kontorstol fløjl blå

606 kr.

Denne trendy og drejelige kontorstol er den perfekte kombination af elegance og komfort. Den bliver et glimrende blikfang på dit kontor. Blød fløjl: Fløjl er et blødt og luksuriøst stof, der er kendetegnet ved dets tætte og jævne fibre. Fløjlsstof er blødt og komfortabelt at røre ved.Robust og stabilt stel: Skrivebordsstolens stel i metal og krydsfiner sikrer robusthed og stabilitet.Justerbar højde: Denne kontorstol har en gasløftmekanisme, så du kan justere højden efter behov.Fleksibel stol med hjul: Det 360 grader drejelige design samt hjulene giver fleksibel bevægelighed.Farve: BlåMateriale: Fløjl (100 % polyester), metal, krydsfinerMateriale, fyld: SkumProduktmål: 56 x 61 x (78-86) cm (B x D x H)Sædebredde: 41 cmSædedybde: 41 cmSædehøjde fra gulvet: 43-50,5 cmArmlænets højde fra gulvet: 63-70,5 cmHøjde, armlæn: 15 cmRyglænshøjde: 33 cmKan dreje 360 graderMontering påkrævet: Ja

5750 Ringe
fre.
Boligcenter.dk

Loungesæt med en sofa og en stol fra fre...

32493.75 DKK

Loungesættet fra Fredericia Furniture består af en 2-pers. sofa og en lænestol. Begge møbler har stel af eg og mørkeblåt remix polster på hynderne. Designet med den dybe blå farve i kombination med egetræet vil skabe ro i indretningen, så man får lyst til at sætte sig ned. Loungesættet kan bruges mange forskellige steder f.eks. på et kontor, i et venteværelse, i en reception, i en lounge - eller måske endda derhjemme. Uanset hvor du vil bruge loungesættet, så kan det være med til at give et tidløst og stilrent udtryk til rummet. Vejledende nypris ekskl. moms: Sofa 27.299,25 kr. Lænestol 18.604,00 kr. Mærke: Fredericia Furniture, Spine | Design: Space Copenhagen Stand: Demo Udførelse: Sofa og en lænestol med stel af lakeret eg. Der er mørkeblåt remix polster på alle hynder. Mål sofa: H:71 x B:160 x D:81 cm. Sædehøjde:41 cm. Mål stol: B:80 cm. ellers samme mål. OBS: Sofaen har haft en skade på de to bagerste ben. Skaden er repareret, og er ikke umiddelbart synlig - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Tind 500 loungestol fra fora form

4993.75 DKK

Tind 500 loungestolen fra Fora Form er en stilren stol, der passer lige ind på kontoret, i receptionen, i loungen eller derhjemme. Den vil gøre sig godt sammen med et lille bord, hvor man kan tage et telefonopkald eller en pause sammen med en god kollega. Fora Form Tind 500 loungestolen giver god siddekomfort, så det bliver ikke ubehageligt at sidde på den i længere tid ad gangen, så sæt dig bare godt til rette. Vejledende nypris: 10.258,82 kr. ekskl. moms. Mærke: Fora Form, Tind 500 | Design: Lars Tornøe Stand: Demo Udførelse: Stolen er fuldpolstret med gråt møbelstof. Stel af sort metal. Mål: H:87 x B:84 x D:74,5 cm. Sædehøjde:47 cm. OBS: Mindre brugsspor kan forekomme - se billedeksempel.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Kontor stol

100 kr.

Kontor stol sælges

5853 Ørbæk
tor.

Magnus olesen pause mødestol i grå med k...

1493.75 DKK

Pause mødestolen fra Magnus Olesen er en klassisk mødestol med sæde og ryglæn af krydsfiner med gråt linoleum. Stolen står på et krom stel. Stolens design er let, og den kan passe til mange forskellige borde. Mødestolens lette design og rolige farve kan være med til at sætte prikken over i'et på indretningen på kontoret, i kantinen, i receptionen eller i venteværelset. Stolen kan også være en fin stol at have derhjemme f.eks. ved spisebordet. Har du flere af samme slags stol, kan de stables for let opbevaring, når de ikke er i brug. Mærke: Magnus Olesen, Pause | Design: Busk & Hertzog Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryglæn af krydsfiner med gråt linoleum, står på stel af krom. Mål: H:80,5 x B:49 x D:53,5 cm. Sædehøjde:45,5 cm. OBS: Brugsspor i form af ridser og mærker - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Retro kontorstol

Sælges

Naya carver leather look. Retro kontor stol helt ny aldrig brugt. Den er drejbar i sædet Mere info ring eller skriv

6240 Løgumkloster
tor.
shopsearch

Herman Miller Aeron

6.999 kr.

A2 Herman Miller Aeron Graphite Model B (160-200 cm). I god stand med minimal brugsslidtage. Ingen huller i Pellicle mesh stof, pletter eller slidtage på fodkryds som tit ses! Uden fejl & defekt. Virker perfekt! Fantastisk på kontor eller gamerstol til spil & gamer. Fra røgfri, børnefri & dyrefri hjem. Hentes i 8240 Risskov, Aarhus. Sælges kun 6.999 kr. Designer: Don Chadwick, William Bill Stumpf i 1994, fremstillet hos Hermann Miller. - Fully loaded model - Sort Pellicle mesh - Graphite stel/ramme - Flipper håndtag armlæn justering - Lændepude - Bagud tilt - Tilt limiter - Justerbar fjederbelastning - Siddehøjde 44,5-62 cm. - Sædedybde 43,2 cm. - Bredde 68,5 cm. - Sædebredde 51,8 cm. - Max 145 kg. - 94% af stolen er genanvendeligt materiale. Verdens mest behagelig, tidsløs & genkendelige stilikon. Kendt fra James Bond, House, advokatserier & Stein Bagger's kontorstol. Modtaget mange priser & er udstillet på Museum of Modern Art. Ypperste komfort, eksklusivt & funktionelt smukt design kombineret med kvalitet. Pellicle stoffet er helt åbent & vævet, hvilket betyder man kan gøre væk med skum & andre typer polstring. Aeron er altid kølig & rar at sidde i, aldrig varm & svedig. Sælger andre kontorstole/skrivebordsstole. Se mine andre annoncer!

8200 Aarhus N
tor.

Ikea kontorstol

100 kr.

Fin Ikea kontor stol, den er i fin stand.

5700 Svendborg
tor.

Herman Miller Aeron

6.999 kr.

A3 Herman Miller Aeron Graphite Model B (160-200 cm). Sølv fodkryds. PostureFit Y-formet lændestøtte Siddehøjde 45,5-62 cm. I god stand med let brugsslidtage. Ingen pletter eller slidtage på fodkryds som tit ses! Fantastisk til kontor eller gamerstol til spil & gamer. Fra røgfri, børnefri & dyrefri hjem. Hentes i 8240 Risskov, Aarhus. Sælges kun 6.999 kr. Designer: Don Chadwick, William Bill Stumpf i 1994, fremstillet hos Hermann Miller. - Fully loaded model - Sort Pellicle mesh - Graphite stel/ramme - Tandhjul armlæn justering - Lændepude - Bagud tilt - Tilt limiter - Justerbar fjederbelastning - Siddehøjde 45,5-62 cm. - Sædedybde 43,2 cm. - Bredde 68,5 cm. - Sædebredde 51,8 cm. - Max 145 kg. - 94% af stolen er genanvendeligt materiale. Verdens mest behagelig, tidsløs & genkendelige stilikon. Kendt fra James Bond, House, advokatserier & Stein Bagger's kontorstol. Modtaget mange priser & er udstillet på Museum of Modern Art. Ypperste komfort, eksklusivt & funktionelt smukt design kombineret med kvalitet. Pellicle stoffet er helt åbent & vævet, hvilket betyder man kan gøre væk med skum & andre typer polstring. Aeron er altid kølig & rar at sidde i, aldrig varm & svedig. Sælger andre kontorstole/skrivebordsstole. Se mine andre annoncer!

8200 Aarhus N
tor.

Herman Miller Aeron

6.999 kr.

A4 Herman Miller Aeron Graphite Model B (160-200 cm). I god stand med minimal brugsslidtage på fodkryds. Ingen huller i Pellicle mesh stof eller pletter. Uden fejl & defekt. Virker perfekt! Fantastisk på kontor eller gamerstol til spil & gamer. Fra røgfri, børnefri & dyrefrit hjem. Hentes i 8240 Risskov, Aarhus. Sælges kun 6.999 kr. Designer: Don Chadwick, William Bill Stumpf i 1994, fremstillet hos Hermann Miller. - Fully loaded model - Sort Pellicle mesh - Graphite stel/ramme - Flipper håndtag armlæn justering - Lændepude - Bagud tilt - Tilt limiter - Justerbar fjederbelastning - Siddehøjde 45-61 cm. - Sædedybde 43,2 cm. - Bredde 68,5 cm. - Sædebredde 51,8 cm. - Max 145 kg. - 94% af stolen er genanvendeligt materiale. Verdens mest behagelig, tidsløs & genkendelige stilikon. Kendt fra James Bond, House, advokatserier & Stein Bagger's kontorstol. Modtaget mange priser & er udstillet på Museum of Modern Art. Ypperste komfort, eksklusivt & funktionelt smukt design kombineret med kvalitet. Pellicle stoffet er helt åbent & vævet, hvilket betyder man kan gøre væk med skum & andre typer polstring. Aeron er altid kølig & rar at sidde i, aldrig varm & svedig. Sælger andre kontorstole/skrivebordsstole. Se mine andre annoncer!

8200 Aarhus N
tor.

kontorstol

149 kr.

Pæn og velholdt kontorstol i blåt stof og med lovligt understel med de 5 ben. Sort understel på hjul. En meget fin stol til kontoret eller værelset til de unge. Seriøst bud modtages gerne.

5600 Faaborg
ons.

Kontorstol

100 kr.

Kontor stol velholdt ingen hulle eller slid mærker i stoffet

9900 Frederikshavn
29. nov.

Kontorstol, retro, kontor stol

175 kr.

Begge 300kr

6000 Kolding
29. nov.

Herman Miller Aeron

5.699 kr.

HMA10. Herman Miller Aeron "Fully loaded" Model B til 160-200 cm. Nyere model med "flipper' arme til hurtig justering af armlæn. Ældre har tandhjul eller skuer som er besværlig at juster. Siddehøjde 45-63 cm. Flot stand som ny uden brugspor på fodkryds. Ingen huller/revner i Pellicle mesh stof. Mega behagelig stol til folk der virkeligt vil sidde godt og elegant til kontor, hjemmekontor, gamerstol til spil & gamer. Fra røg-/børne-/ & dyrefri hjem. Hentes i 8240 Risskov/Aarhus. Butikspris 17.000 kr. Sælges kun 5.699 kr. OBS lumbar support puden +300 kr. Verdens mest behagelig, tidsløs & genkendelige stilikon. Kendt fra James Bond, House, advokatserier & Stein Bagger's kontorstol. Modtaget mange priser & er udstillet på Museum of Modern Art. Ypperste komfort, eksklusivt & funktionelt smukt design kombineret med kvalitet. Pellicle stoffet er helt åbent & vævet, hvilket betyder man kan gøre væk med skum & andre typer polstring. Aeron er altid kølig & rar at sidde i, aldrig varm & svedig. Sælger andre kontorstole/skrivebordsstole som HÅG Capisco 8106, Kinnarps, Steelcase, Interstuhl. Designer: Don Chadwick, William Bill Stumpf i 1994, fremstillet hos Hermann Miller. - Sort Pellicle mesh - Graphite stel/ramme - Justerbare armlæn - Bagud tilt - Tilt limiter - Justerbar fjederbelastning - Siddehøjde 45-63 cm. - Sædedybde 43,2 cm. - Bredde 68,5 cm. - Sædebredde 51,8 cm. - Max 145 kg. - 94% af stolen er genanvendeligt materiale.

8200 Aarhus N
27. nov.

Kontorstol

300 kr.

Kontor stol fra Ikea. Kun brugt få måneder. https://www.ikea.com/dk/da/p/bleckberget-skrivebordsstol-idekulla-morkegra-50483053/

5600 Faaborg
27. nov.

Herman Miller Aeron

5.999 kr.

A5 Herman Miller Aeron Model B (160-200 cm). Justerbar læder armlæn. I god stand med minimal brugsslidtage. Ingen huller i Pellicle mesh stof, pletter eller slidtage på fodkryds som tit ses! Uden fejl & defekt. Virker perfekt! Fantastisk på kontor eller gamerstol til spil & gamer. Fra røgfri, børnefri & dyrefri hjem. Hentes i 8240 Risskov, Aarhus. Sælges kun 5.999 kr. Designer: Don Chadwick, William Bill Stumpf i 1994, fremstillet hos Hermann Miller. - Fully loaded model - Sort Pellicle mesh - Graphite stel/ramme - Tandhjul håndtag armlæn justering - Lændepude - Bagud tilt - Tilt limiter - Justerbar fjederbelastning - Siddehøjde 44,5-62 cm. - Sædedybde 43,2 cm. - Bredde 68,5 cm. - Sædebredde 51,8 cm. - Max 145 kg. - 94% af stolen er genanvendeligt materiale. Verdens mest behagelig, tidsløs & genkendelige stilikon. Kendt fra James Bond, House, advokatserier & Stein Bagger's kontorstol. Modtaget mange priser & er udstillet på Museum of Modern Art. Ypperste komfort, eksklusivt & funktionelt smukt design kombineret med kvalitet. Pellicle stoffet er helt åbent & vævet, hvilket betyder man kan gøre væk med skum & andre typer polstring. Aeron er altid kølig & rar at sidde i, aldrig varm & svedig. Sælger andre kontorstole/skrivebordsstole. Se mine andre annoncer! Vh Tim 31126647

8200 Aarhus N
24. nov.

Kontorstol

850 kr.

Kinnarps kontor stol

5000 Odense C
22. nov.

Læder kontorstol.

650 kr.

Kontor/tv stol med vippefunktion.

3650 Ølstykke
21. nov.

Labofa Ego kontor stol

650 kr.

Blå Labofa Ego kontor stol sælges Ingen huller i stoffet Ny pris 4500 kr Oprydnings pris 650 kr Støv og hundehår følger med gratis Stolen er i Holstebro

7500 Holstebro
20. nov.

Konference-stol

500 kr.

Grøn stol til kontor eller andet

9700 Brønderslev
19. nov.

Kontor stol

50 kr.

Ældre kontorstol Stand se billeder. Fungere fint

9600 Aars
13. nov.

Kontorstol med pedaler

400 kr.

Kontor stol med pedaler, næsten ny

8240 Risskov
13. nov.

Pink kontor stol

50 kr.

Pæn pink kontor stol til børne værelset .

5210 Odense NV
10. nov.

kontor stol

25 kr.

stol

5863 Ferritslev Fyn
8. nov.

Savo kontorstol

600 kr.

Savo kontor stol. Lettere brugt. Ryglænet skal strammes. Siddehøjden og andet kan justeres.

5210 Odense NV
8. nov.

Kontor stol i træ

150 kr.

Fin træ kontor stol som har god sidde komfort og som kan justeres i højden. passer både voksne og børn. Købt i ikea for 450

9400 Nørresundby
5. nov.

F. C. Barcelona kontor stol.

150 kr.

Unik kontorstol med logo. Specialt lavet i Spanien.

8250 Egå
5. nov.

Gaming stol

Sælges

Flot gaming stol Beskrivelse kan evt ses på linket https://jysk.dk/kontor/gaming-stole/gaming-stol-gamborg-sort/orange Købt ultimo 2020

8520 Lystrup
31. okt.

IKEA kontor stol

100 kr.

Næsten ikke brugt, ser ud som ny

7960 Karby
30. okt.

Kontor stol til teenageværelset

125 kr.

Stolen står som ny.

5500 Middelfart
30. okt.
Side:af 2