Arbejdsbord

64
Bondo aura serie 900 hæve-/sænkebord med mavebue, 180 cm.

Bondo aura serie 900 hæve-/sænkebord med...

3.493,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har plade med ahornfiner, og bordet står på et alugråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et kontor eller hjemmekontor, hvor man gerne vil have mulighed for skiftende arbejdspositioner i løbet af dagen. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Bordpladen er med mavebue, så du lettere kan komme helt ind til bordet og nå alle dine ting. Mærke: Bondo, Aura Serie 900 Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med ahornfiner, alugråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:180 x D:75/90 x H min./max.:63/129,5 cm. OBS: Bordet har brugsspor i form af ridser på bordpladen og en skade på det ene hjørne, der er blevet repareret - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Dencon hæve-/sænkebord med egefiner, 160 cm.

Dencon hæve-/sænkebord med egefiner, 160...

3.743,75 kr.

Det brugte Dencon hæve-/sænkebord er med mavebue i bordpladen. Pladen er med egefiner og faset lakeret kant. Bordet står på et mørkegråt stel. Det brugte Dencon hæve-/sænkebord er designet med et tidløst og elegant udtryk, som kan være med til at give de afsluttende detaljer til indretningen på kontoret eller hjemmekontoret. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne fra bordet har et sted at være, så de ikke fylder på gulvet. Et hæve-/sænkebord som dette giver dig mulighed for vekslende arbejdspositioner i løbet af dagen, og du kan med fordel bruge bordet sammen med en god kontorstol eller en stå støtte stol. Vejledende nypris: 5.716,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Dencon Stand: Brugt   Udførelse: MDF bordplade med egefiner, faset lakeret kant og mavebue. Bordet har mørkegråt stel med sort kabelbakke. Mål: L:160 x B:90/80 x H min./max.:64/130 cm. OBS: Bordet har brugsspor i form af ridser på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Dencon hæve-/sænkebord med egefiner, 160 cm.

Dencon hæve-/sænkebord med egefiner, 160...

4.368,75 kr.

Det brugte Dencon hæve-/sænkebord er med mavebue i bordpladen. Pladen er med egefiner og faset lakeret kant. Bordet står på et mørkegråt stel. Det brugte Dencon hæve-/sænkebord er designet med et tidløst og elegant udtryk, som kan være med til at give de afsluttende detaljer til indretningen på kontoret eller hjemmekontoret. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne fra bordet har et sted at være, så de ikke fylder på gulvet. Et hæve-/sænkebord som dette giver dig mulighed for vekslende arbejdspositioner i løbet af dagen, og du kan med fordel bruge bordet sammen med en god kontorstol eller en stå støtte stol. Vejledende nypris: 5.716,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Dencon Stand: Brugt   Udførelse: MDF bordplade med egefiner, faset lakeret kant og mavebue. Bordet har mørkegråt stel med sort kabelbakke. Mål: L:160 x B:90/80 x H min./max.:64/130 cm. OBS: Mindre brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Væghængt hæve-/sænkebord med sort plade og gråt stel

Væghængt hæve-/sænkebord med sort plade ...

2.493,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord er til at hænge på væggen. Derfor kan du selv være med til at styre, hvor højt og lavt bordet skal kunne være. Et pladsbesparende lille hæve-/sænkebord til hjemmekontoret eller det lille kontor, hvor man gerne vil have mest muligt ud af pladsen. Det sorte hæve-/sænkebord har et let og stilrent look. Brugt for eksempel bordet sammen med en kontorstol eller en stå støtte stol. Stand: Brugt  Udførelse: Sort bordplade med faset kant, på gråt/alufarvet stel. Mål: L:82,5 x D:46,5 x Højde vandring min./max.:59/123 cm. OBS: Mindre brugsspor på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Dencon hæve-/sænkebord med fire separate bordplader

Dencon hæve-/sænkebord med fire separate...

8.743,75 kr.

Det brugte Dencon hæve-/sænkebord har fire bordplader med grå linoleum og fasede kanter. Bordet står på et lysegråt hæve-/sænkestel med fire søjler, der kan køre uafhængigt af hinanden. Hæve-/sænkebordet passer ind på et kontor, hvor man man er flere personer, der sidder sammen. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug for eksempel bordet sammen med en god kontorstol eller en stå støtte stol for ekstra komfort. Mærke: Dencon Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med fire bordplader med grå linoleum og fasede, gråmalede kanter. Lysegråt stel med fire søjler. Mål: B:192 x D:192 x H min./max.:56,5/122,5 cm. (Hver bordplade er 110x80 cm.) OBS: Brugsspor forekommer i form af ridser og mærker - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med birkefiner og søjlestel, 100 cm.

Hæve-/sænkebord med birkefiner og søjles...

2.993,75 kr.

Dette hæve-/sænkebord har plade med birkefiner og fasede kanter. Bordet står på et sort hæve/sænke søjlestel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Hvis du vil have endnu mere ud af pladsen på kontoret, kan du kombinere bordet med en skuffekassette, der giver god opbevaringsplads til mapper, papirer osv. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug for eksempel bordet sammen med en god kontorstol eller en stå støtte stol for ekstra komfort. Idet der er brugt naturmateriale til bordpladen, kan pladens struktur variere en smule fra de viste billeder. Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med MDF-plade med birkefiner og fasede, lakerede kanter. Sort søjlestel. Mål: B:100 x D:80 x H min./max.:69,5/121 cm. OBS: Brugsspor forekommer på stel og bordplade i form af mærker, ridser og nuanceforskelle pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Holmris hæve-/sænkebord med grå laminat og kabelbakke, 140 cm.

Holmris hæve-/sænkebord med grå laminat ...

3.743,75 kr.

Dette Holmris hæve-/sænkebord har plade med grå laminat, og det står på et sort stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et mindre kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Det kan også være et fint bord til den studerende, da det ikke fylder ret meget, men alligevel har plads til alle de nødvendige ting såsom computer, bøger osv. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Bordets plade kan åbnes, så der bliver adgang til den kabelbakke, der er monteret under bordet. Mærke: Holmris Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i grå laminat, sort stel. Aflang gennemgang i pladen til sort kabelbakke. Mål: L:140 x D:80 x H min./max.:61/126 cm. OBS: Mindre brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med birkefiner, 120 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkefin...

2.868,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkefiner, og bordet står på et lysegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkefiner og fasede, lakerede kanter. Lysegråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:120 x D:80 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Brugsspor i form af ridser og slagskade på kanten - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Manuelt hæve-/sænkebord med hvid plade og stel med hjul, 120 cm.

Manuelt hæve-/sænkebord med hvid plade o...

2.743,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har bordplade med hvid laminat og sort stel med hjul. Alle fire hjul kan låses, så bordet bliver, hvor det skal. Bordets størrelse gør, at det kan passe ind på et kontor, et hjemmekontor, et hobbyrum eller hvilket som helst andet sted, hvor pladsen måske er lidt trang. Hvis du skal bruge meget tid ved bordet, kan det være en god idé at have en god kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan opnå den bedste komfort i løbet af dagen. Bordets hæve-/sænkefunktion er manuel. Du bruger en fodpedal til at hæve bordet, og så skal du lægge vægt på bordpladen for at sænke den igen med pedalen. Bordpladen har ABS kant, hvilket gør den ekstra modstandsdygtig overfor stød- og slagskader. Det er eksempelvis praktisk, hvis din stol har armlæn. Stand: BrugtUdførelse: Bordplade med hvid laminat og ABS kant. Bordet står på et sort stel med sorte/grå hjul. Mål: L:120 x D:80 x H min./max.:74/105,5 cm. OBS: Bordet har små brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med hvid plade, 150 cm.

Hæve-/sænkebord med hvid plade, 150 cm.

3.118,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har bordplade med hvid laminat og alugråt stel. Bordets størrelse gør, at det kan passe ind på et kontor, et hjemmekontor, et hobbyrum eller hvilket som helst andet sted, hvor pladsen måske er lidt trang. Det er lavet to huller til kabelgennemføring på bordpladens bagerste kant. Så kan du let føre kablerne ned under bordet, uden de kommer til at hænge ud over bordkanten. Hvis du skal bruge meget tid ved bordet, kan det være en god idé at have en god kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan opnå den bedste komfort i løbet af dagen. Bordpladen har ABS kant, hvilket gør den ekstra modstandsdygtig overfor stød- og slagskader. Det er eksempelvis praktisk, hvis din stol har armlæn. Stand: BrugtUdførelse: Bordplade med hvid laminat og hvid ABS kant og to lysegrå huller til kabelgennemføring. Bordet står på et alufarvet stel. Mål: L:150 x D:80 x H min./max.:62/128,5 cm. OBS: Små brugsspor på stel og plade - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænke skrivebord med hvid plade efg

Hæve-/sænke skrivebord med hvid plade ef...

3.493,75 kr.

Det brugte EFG hæve- sænke skrivebord med hvid plade, har et gråt stabilt stel. Bordet har et klassisk look og passer til mange kontorer. Mærke: EFG Stand: Brugt  Udførelse: Bordplade i hvid og gråt stel.  Mål: L:160 x B:80 cm. Højde: Min./max: 61/126 cm. OBS: Der er et "hak" ved bagkant på en bordplade - se billede.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Holmris hæve-/sænkebord med grå laminat og kabelbakke, 120 cm.

Holmris hæve-/sænkebord med grå laminat ...

3.368,75 kr.

Dette Holmris hæve-/sænkebord har plade med grå laminat, og det står på et sort stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et mindre kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Det kan også være et fint bord til den studerende, da det ikke fylder ret meget, men alligevel har plads til alle de nødvendige ting såsom computer, bøger osv. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Bordets plade kan åbnes, så der bliver adgang til den kabelbakke, der er monteret under bordet. Mærke: Holmris Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i grå laminat, sort stel. Aflang gennemgang i pladen til sort kabelbakke. Mål: L:120 x D:80 x H min./max.:61/126 cm. OBS: Mindre brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Efg hæve-/sænkebord med mavebue, 180 cm.

Efg hæve-/sænkebord med mavebue, 180 cm.

3.493,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har plade med birkefiner, og bordet står på et alugråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et kontor eller hjemmekontor, hvor man gerne vil have mulighed for vekslende arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug for eksempel en god kontorstol eller en stå støtte stol sammen med bordet. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Bordpladen har mavebue, så du lettere kan komme helt ind til bordet og nå alle dine ting. Mærke: EFG Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkefiner, alugråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:180 x D:82/90 x H min./max.:64,5/124 cm. OBS: Brugsspor i form af ridser og nuanceforskelle på bordpladen pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med plade i birkelaminat, 120 cm.

Hæve-/sænkebord med plade i birkelaminat...

2.868,75 kr.

Det brugte EFG hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat, og bordet står på et alugråt stel. Det lille hæve-/sænkebord passer ind på det lille kontor eller på hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: EFG Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat, alugråt stel. Lille kabelbakke under bordet. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde: min./max.:65/125 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med bøgelaminat og kabelbakke på lysegråt stel, 100 cm.

Hæve-/sænkebord med bøgelaminat og kabel...

2.868,75 kr.

Dette hæve-/sænkebord har plade med bøgelaminat med affasede kanter, og bordet står på et lysegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller hjemmekontor, hvor man gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med bøgelaminat og faset kant, lysegråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:100 x D:70 x H min./max.:61/126 cm. OBS: Brugsspor i form af ridser - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med lysegrå plade og sort stel, 140 cm.

Hæve-/sænkebord med lysegrå plade og sor...

3.368,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har bordplade med lysegrå laminat, og det står på et sort stel. Bordet er ideelt til dig, der ønsker et flot og stilrent hæve-/sænkebord til kontoret. Med dette bord får du mulighed for at indstille op til fire højder, så du kan ramme den samme højde på bordet hver gang. Det kan for eksempel være smart, hvis I er flere, der bruger bordet på skift. Du kan kombinere hæve-/sænkebordet med en kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan få mulighed for både at stå og sidde ved bordet. Stand: DemoUdførelse: Hæve-/sænkebord med bordplade med lysegråt laminat. Bordet har sort stel. Mål: B:140 x D:80 x H min./max.:63/128,5 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med hvid laminat, gråt stel og kabelbakke, 120 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med hvid lam...

2.993,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med hvid laminat og fasede, lakerede kanter. Bordet står på et alufarvet stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Der er monteret en kabelbakke under bordet, så ledningerne ikke kommer til at ligge på gulvet under bordet. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i hvid laminat med fasede, lakerede kanter, alugråt stel. Der er monteret en kabelbakke. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde: min./max.:65/130 cm. OBS: Brugsspor forekommer og bordet mangler en prop på den ene fod - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Standup minidesk by matting, mobilt hæve-/sænkebord

Standup minidesk by matting, mobilt hæve...

1.368,75 kr.

Den brugte StandUp Minidesk by Matting er perfekt til hjemmearbejdspladsen eller kontoret, hvor man ikke har et hæve-/sænkebord. Den omdanner nemlig dit spisebord eller skrivebord til et hæve-sænkebord, så du altid sidder eller står ergonomisk rigtigt. Det mobile hæve-/sænkebord har god plads på bordpladen til en bærbarkomputer, en skærm, papirer og skriveredskaber eller noget helt andet. Efter brug kan StandUp Minidesk by Matting foldes sammen og gemmes væk f.eks bag en dør. På den måde optager den ikke plads, når du ikke skal bruge den. StandUp Minidesk by Matting kan også bruges som et lavt klapbord for eksempel sammen med en sofa. Vejledende nypris: 2.290,89 kr. ekskl. moms. Mærke: StandUp Minidesk by Matting | Design: Dan Ihreborn Stand: Brugt  Udførelse: Sort HPL spånplade med kantliste, stel af sort lakerede stålrør med fødder af plast. Syv højder. Mål: B:75 x D:60 x H min./max.:6,5/48,5 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS

Få beskedNår der er nye resultater i Arbejdsbord

Lup med søgeord i
Scan office hæve-/sænkebord med birkelaminat, 140 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkelam...

3.493,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat, og bordet står på et alugråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug hæve-/sænkebordet sammen med en stå støtte stol eller en god kontorstol for at få den bedste komfort gennem hele arbejdsdagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat og fasede kanter, alugråt stel. Mål: L:140 x D:100 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Der er nuanceforskelle på bordpladen pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med hvid plade og sort stel, 120 cm.

Hæve-/sænkebord med hvid plade og sort s...

2.743,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har bordplade med hvid laminat og sort stel. Bordets størrelse gør, at det kan passe ind på et kontor, et hjemmekontor, et hobbyrum eller hvilket som helst andet sted, hvor pladsen måske er lidt trang. Hvis du skal bruge meget tid ved bordet, kan det være en god idé at have en god kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan opnå den bedste komfort i løbet af dagen. Bordpladen har ABS kant, hvilket gør den ekstra modstandsdygtig overfor stød- og slagskader. Det er eksempelvis praktisk, hvis din stol har armlæn. Stand: BrugtUdførelse: Bordplade med hvid laminat og ABS kant. Bordet står på et sort stel. Mål: L:120 x D:80 x H min./max.:65,5/120,5 cm. OBS: Mindre brugsspor kan forekomme på plade og stel - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord efg med plade i bøg og grå stel.

Hæve-/sænkebord efg med plade i bøg og g...

2.993,75 kr.

Det brugte EFG hæve-/sænkebord med bordplade i bøg er et klassisk hæve-/sænkebord til kontoret. I bordpladen er der 2 kabelhuller,  og under bordet er der kabelbakke - så du undgår løse ledninger. Det brugte hæve-/sænkebord er på grå stel. Mærke: EFG Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i bøg, og grå stel. Mål: L:160 x B:90 cm. Højde: Min./max: 64/130 cm. OBS: Små brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Holmris hæve-/sænkebord med hvid laminat, 120 cm.

Holmris hæve-/sænkebord med hvid laminat...

2.868,75 kr.

Dette Holmris hæve-/sænkebord har plade med hvid laminat, og det står på et alufarvet stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Hvis du for eksempel bruger bordet i kombination med en stå støtte stol eller en god kontorstol, så kan du opnå de bedste arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Holmris Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i hvid laminat og alugråt stel. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde: min./max.:61/125,5 cm. OBS: Bordet har brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med hvid plade på grå stel

Hæve-/sænkebord med hvid plade på grå st...

3.493,75 kr.

Det brugte Hæve-/sænkebord med hvid demo plade, er et lille hæve-/sænkebord, der ikke behøver megen plads. Brug hæve-/sænkebordet på det lille kontor, eller måske på hjemmekontoret.            Bordet er samlet og klar til at sætte på plads. Stand: Brugt med demo plade. Udførelse: Hvid demo plade, på grå stel. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde min./max: 65/130 cm. OBS: Brugsspor på stellet - se billedeksempel

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med hvid laminat, 140 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med hvid lam...

3.118,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med hvid laminat, og bordet står på et mørkegråt stel.  Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der gerne vil have mulighed for både stående og siddende arbejdspositioner i løbet af dagen. Hæve-/sænkebordet passer ind på det lille kontor eller hjemmekontor, hvor man gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med hvid laminat og fasede, lakerede kanter, mørkegråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:140 x D:80 cm. Højde: min./max.:65/130 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Holmris b8 hæve-/sænkebord med mavebue, 120 cm.

Holmris b8 hæve-/sænkebord med mavebue, ...

3.118,75 kr.

Det brugte Holmris B8 hæve-/sænkebord er med bordplade med bøgelaminat og fasede lakerede kanter. Bordpladen har mavebue, så det er ekstra let at nå tingene på bordet. Der er monteret en lysegrå kabelbakke under bordpladen, og bordet står på et lysegråt stel. Det er et hæve-/sænkebord med god plads på bordpladen til både computerskærm, mus, tastatur og andre kontorartikler. Samtidig er det et mindre bord, så det vil være godt til et kontor eller hjemmekontor, hvor det er sparsomt med pladsen. Kabelbakken under bordet gør, at dine ledninger ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet ved dine fødder. Idet der er anvendt naturmateriale til bordpladen, kan strukturen variere en smule fra de viste billeder. Mærke: Holmris B8 Stand: Brugt Udførsel: Bordplade med bøgelaminat og fasede lakerede kanter og mavebue. Lysegråt stel og kabelbakke. Mål: L:120 x D:70/58 x H min./max.:61/126 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Manuelt hæve-/sænkebord

Manuelt hæve-/sænkebord

1.868,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har hvid bordplade og står på et alufarvet stel med sort hjul. Bordpladen kan hæves og sænkes manuelt ved at løsne skruerne under pladen og flytte den op eller ned. Bordet er på hjul og kan derfor flyttes efter behov. Det manuelle hæve-/sænkebord kan f.eks. bruges som arbejdsbord på kontoret eller som skrivebord hos den studerende. Stand: Brugt  Udførelse: Hvid bordplade med alu-kant og stel i lysegrå aluminium Mål:  L:140 x D:80 cm. Højde: min./max. 72/78 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med ny hvid plade på alugrå stel

Hæve-/sænkebord med ny hvid plade på alu...

3.743,75 kr.

Brugt hæve-/sænkestel i alugrå med ny hvid plade med sort kant. Det er et fint bord til et mindre kontor eller til hjemmearbejdspladsen. Stand: Brugt stel, ny hvid plade. Udførelse: Hæve-/sænkestel i alugrå med ny hvid plade med sort kant. Bordpladen er FSC-mærket Mål: L:140 x D:80 cm. Højde: Min./max: 67/134 cm. OBS: Bordet er samlet og klar til at sætte på plads.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Efg hæve-/sænkebord med plade i birkelaminat, 120 cm.

Efg hæve-/sænkebord med plade i birkelam...

3.118,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat, og bordet står på et alugråt stel. Det lille hæve-/sænkebord passer ind på det lille kontor eller på hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Der er en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat, alugråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde: min./max.:65/124,5 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med hvid laminat og mørkegråt stel, 160 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med hvid lam...

3.618,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har en bordplade med hvid laminat, og bordet står på et mørkegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt. Hvis du vil udnytte pladsen endnu mere, så kan en skuffekassette under bordet være en mulighed. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet ved dine fødder. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med hvid laminat og fasede, lakerede kanter. Mørkegråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:160 x D:80 x H min./max.:64,5/129,5 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med lysegrå laminat og kabelbakke, 160 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med lysegrå ...

3.243,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med lysegrå laminat og fasede, lakerede kanter. Bordet står på et lysegråt stel. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Hæve-/sænkebordets størrelse gør, at der er god plads til alle de nødvendige ting såsom computer, tastatur, skriveredskaber, mapper osv. Hvis du gerne vil udnytte pladsen på kontoret, kan du have en skuffekassette under bordet til opbevaring af diverse kontorartikler. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke så let kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i lysegrå laminat med fasede, lakerede kanter. Bordet har lysegråt stel. Mål: L:160 x D:80 x H min./max.:64,5/129,5 cm. OBS: Små brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med birkelaminat, 140 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkelam...

3.493,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat, og bordet står på et alugråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat og fasede, lakerede kanter, alugråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:140 x D:100 cm. Højde: min./max.:65/130 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med bøgelaminat og kabelbakke, 120 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med bøgelami...

3.243,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med bøgelaminat, og bordet står på et lysegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller hjemmekontor, hvor man gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt. Der er en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med bøgelaminat og fasede kanter, lysegråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:120 x D:80 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Små brugsspor i form af ridser/mærker på den ene fod. Der er en ridse på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med plade i birkefiner og antracit stel

Hæve-/sænkebord med plade i birkefiner o...

3.493,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord er et klassisk klart lakeret bord med plade i birkefiner med fasede kanter. Bordet står på er mørkegråt antracit stel. Bordpladens lyse farve overfor stellets mørkegrå farve giver et stilrent udtryk, så hæve-/sænkebordet kan passe ind på de fleste kontorer og arbejdspladser. hvis du gerne vil have mulighed for forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen, så er et hæve-/sænkebord lige noget for dig. Stand: Brugt Udførelse: Klart lakeret MDF-plade med birkefiner og fasede kanter. Mørkegråt antracit stel. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde min./max.: 65/130 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempel.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Mobilt hæve-/sænkebord i grå, 65 cm.

Mobilt hæve-/sænkebord i grå, 65 cm.

2.493,75 kr.

Dette brugte hæve-/sænkebord er med plade med grå laminat og lysegråt stel med hjul. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker et mobilt hæve-/sænkebord, som du kan tage med dig rundt på arbejdspladsen. Bordet har ikke batteri, så det skal sidde i stikkontakten for at kunne hæves og sænkes. Det lille bord passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man har brug for et bord, der ikke fylder ret meget. Det kan også være et godt bord at have, hvis du ikke bruger hele dagen ved bordet, men bare har brug for et sted til mapper, papirer og noter. Du kan med fordel tage et kig på vores udvalg af kontorstole eller støtte stå stole, som kan være gode at have sammen med et bord som dette. Stand: Brugt Udførelse: Plade med grå laminat. Lysegråt stel med hjul. Der er en alufarvet CPU-holder under bordpladen med plads til en computer. Mål: L:65 x D:65 x H min./max.:80/129 cm. OBS: Brugsspor forekommer på både stel og bordplade - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med hvid linoleum, 140 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med hvid lin...

3.118,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med hvid linoleum, og bordet står på et lysegråt stel. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der gerne vil have mulighed for både stående og siddende arbejdspositioner i løbet af dagen. Du kan med fordel bruge bordet sammen med en god kontorstol eller en stå støtte stol for ekstra komfort. Hæve-/sænkebordet passer ind på det lille kontor eller hjemmekontor, hvor man gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med hvid linoleum og fasede kanter, lysegråt stel. Mål: L:140 x D:80 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med birkelaminat, 120x110 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkelam...

3.368,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat, og bordet står på et lysegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat og fasede, lakerede kanter. Lysegråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:120 x D:110 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Brugsspor på bordpladen forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Holmris b8 hæve-/sænkebord med mavebue, 140 cm.

Holmris b8 hæve-/sænkebord med mavebue, ...

3.368,75 kr.

Dette brugte Holmris B8 hæve-/sænkebord er med bordplade med bøgelaminat og fasede lakerede kanter. Bordpladen har mavebue, så det er ekstra let at få tingene på bordet. Der er monteret en grå kabelbakke under bordpladen, og bordet står på et lysegråt stel. Det er et hæve-/sænkebord med god plads på bordpladen til både computerskærm, mus, tastatur og andre kontorartikler. Samtidig er det et mindre bord, så det vil være godt til et kontor eller hjemmekontor, hvor det er sparsomt med pladsen. Kabelbakken under bordet gør, at dine ledninger ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet ved dine fødder. Mærke: Holmris B8 Stand: Brugt Udførsel: Bordplade med bøgelaminat og fasede lakerede kanter og mavebue. Lysegråt stel og kabelbakke. Mål: L:140 x D:70/60 x H min./max.:61,5/126,5 cm. OBS: Brugsspor forekommer i form af ridser på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med sort plade og alufarvet stel

Hæve-/sænkebord med sort plade og alufar...

3.118,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har sort bordplade med fasede kanter, og det står på et lysegråt alu-stel. Med de afdæmpede farver og de fasede kanter har hæve-/sænkebordet et let og stilrent look. Bordet er til dig, der ønsker at have mulighed for skiftende arbejdspositioner i løbet af dagen. Bordet er ikke så stort, så det kan passe fint ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen bedst muligt. Stand: Brugt  Udførelse: Sort bordplade og stel i lysegrå aluminium Mål: L:120 x D:80 cm. Højde min./max.:73/119,5 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med grå laminat, 140 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med grå lami...

3.118,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med grå laminat og fasede, lakerede kanter. Bordet står på et alufarvet stel. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så det bliver lettere at holde styr på alle ledningerne. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i grå laminat med fasede, lakerede kanter. Bordet står på et alugråt stel. Mål: L:140 x D:80 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Brugsspor på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med birkefiner, 120 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkefin...

3.118,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkefiner, og bordet står på et lysegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkefiner og fasede, lakerede kanter. Lysegråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:120 x D:80 x H min./max.:65/130 cm.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Labofa munch hæve-/sænkebord med mavebue

Labofa munch hæve-/sænkebord med mavebue

3.118,75 kr.

Dette brugte Labofa Munch hæve-/sænkebord med mavebue har bordplade af MDF med kirsebærfiner. Mavebuen er med til at give god komfort ved bordet, da den gør det lettere at nå det, der er længst væk på bordet. Bordet er et klassisk hæve-/sænkebord med alu stel. Labofa Munch hæve-/sænkebordet er til dig, der har et mindre kontor eller hjemmekontor, og som gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt. Mærke: Labofa, Munch Stand: Brugt Udførelse: Plade med mavebue i MDF og kirsebærfiner, på alu stel Mål: L:121,5 D:90/80 x H min./max.:65/120 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Holmris b8 hæve-/sænkebord i bøg med gråt stel

Holmris b8 hæve-/sænkebord i bøg med grå...

3.618,75 kr.

Dette brugte Holmris B8 hæve-/sænkebord er med bordplade af bøg, grå kabelbakke og gråt stel. Det er et hæve-/sænkebord med god plads på bordpladen til både computerskærm, mus, tastatur og andre kontorartikler. Samtidig er det et mindre bord, så det vil være godt til et kontor eller hjemmekontor, hvor det er sparsomt med pladsen. Der er monteret en kabelbakke under bordet, så dine ledninger ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet ved dine fødder. Mærke: Holmris B8 Stand: Brugt Udførsel: Bordplade af bøg. Gråt stel og grå kabelbakke. Mål: L:120 x D:90 cm. Højde min./max.:60,5/126 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer i form af ridser på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med hvid laminat, 160 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med hvid lam...

3.118,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har en bordplade med hvid laminat, og bordet står på et alugråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt. Der er god plads på bordpladen til computer, mus, tastatur og diverse nødvendige kontorartikler. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med hvid laminat og fasede, lakerede kanter. Bordet står på alugråt stel. Mål: L:160 x D:80 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Brugsspor på kanten af bordet og på stellet - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med birkelaminat, 140 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkelam...

3.493,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat, og bordet står på et mørkegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug Scan Office hæve-/sænkebordet sammen med en stå støtte stol eller en god kontorstol for at få den bedste komfort gennem hele arbejdsdagen. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så det bliver lettere at holde styr på ledningerne under bordet. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat og fasede kanter, mørkegråt stel og kabelbakke. Mål: L:140 x D:100 x H min./max.:64,5/129,5 cm. OBS: Der er nuanceforskelle på bordpladen pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord, 120 cm.

Scan office hæve-/sænkebord, 120 cm.

3.243,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med bøgelaminat, og bordet står på et alufarvet stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller hjemmekontor, hvor man gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt. Der er en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Scan Office hæve-/sænkebordet er en demomodel, og derfor har det været brugt minimalt. Mærke: Scan Office Stand: Demo Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med bøgelaminat, alu stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:120 x D:70 cm. Højde: min./max.:65/130 cm.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med mavebue, 130 cm.

Hæve-/sænkebord med mavebue, 130 cm.

2.868,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord er med bordplade med bøgelaminat og fasede lakerede kanter. Bordpladen har mavebue, så det er ekstra let at nå tingene på bordet. Der er et enkelt hul til kabelgennemføring i bordpladen, og der er monteret en lysegrå kabelbakke under bordet. Hæve-/sænkebordet står på et lysegråt stel. Det er et hæve-/sænkebord med god plads på bordpladen til både computerskærm, mus, tastatur og andre kontorartikler. Samtidig er det et mindre bord, så det vil være godt til et kontor eller hjemmekontor, hvor det er sparsomt med pladsen. Kabelbakken under bordet gør, at dine ledninger ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet ved dine fødder. Stand: Brugt Udførsel: Bordplade med bøgelaminat og fasede lakerede kanter og mavebue. Lysegråt stel og kabelbakke. Mål: L:130 x D:90/80 x H min./max.:70/116,5 cm. OBS: Brugsspor forekommer i form af ridser og hakker på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Cube design bordplade i sort linoleum m. sort faset kant og mavebue, 160x80 cm.

Cube design bordplade i sort linoleum m....

2.493,75 kr.

Demo bordplade i 23 mm. mdf plade med sort linoleum og affaset sort lakeret kant. Bordpladen har et enkelt hul til kabelgennemføring i højre side. Der er en alufarvet roset i kabelhullet. Bordpladen er en demomodel, så den har været brugt minimalt. Brug for eksempel bordpladen til et hæve-/sænkebord på kontoret eller derhjemme. Bordpladens brede mavebue gør det let for dig at nå alle tingene på bordet. Mærke: Cube Design Stand: Demo Udførelse: 23 mm. mdf plade rekt. i 120x80 cm. med mavebue. Sort linoleum på toppen og sort lakeret affaset kant. Alugrå roset til kabelgennemføring. Mål: L:160 x D:80/65 cm. BEMÆRK! Dette varenummer er kun en bordplade. Ønskes et stel? Kontakt os så hjælper vi gerne med at finde det helt rette.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med birkelaminat, 120 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkelam...

2.868,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat, og bordet står på et lysegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat og fasede, lakerede kanter. Lysegråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:120 x D:80 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Der er mærker på bordpladen pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Sit-stand desk riser - omdan dit bord til et hæve-/sænkebord

Sit-stand desk riser - omdan dit bord ti...

743,75 kr.

Den brugte Sit-Stand Desk Riser er perfekt til hjemmearbejdspladsen eller kontoret, hvor man ikke har et hæve-/sænkebord. Den omdanner nemlig dit spisebord eller skrivebord til et hæve-sænkebord, så du altid sidder eller står ergonomisk rigtigt. Efter brug kan Sit-Stand Desk Riser let foldes sammen og gemmes væk f.eks bag en dør. På den måde optager den ikke plads, når du ikke skal bruge den. Stand: Brugt  Udførelse: Bordplade i hvid, på alufarvet hæve-/sænke stel. Mål: Arb.platform L:88 x D:41,5 x H min./max.:12/50,5 cm. Tastaturplatform: L:88 x D:30 x H min./max.:2/40,5 cm. OBS: Der er en ridse på arbejdsplatformen og misfarvning på tastaturplatformen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med bøgefiner, 120 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med bøgefine...

3.118,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med bøgefiner og fasede, lakerede kanter. Bordet står på et mørkegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så du let kan holde styr på ledningerne. Da der er brugt naturmateriale til bordpladerne, kan strukturen variere i forhold til de viste billeder. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med bøgefiner med fasede, lakerede kanter, mørkegråt stel. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde: min./max.:64,5/129,5 cm. OBS: Mindre brugsspor på bordpladen - se billedeksempler. OBS: Det ene bord har sluppet en smule i fineren i det ene hjørne - se det sidste billede.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med hvid laminat og kabelbakke, 120 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med hvid lam...

3.118,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med hvid laminat og fasede, lakerede kanter. Bordet står på et alufarvet stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Der er monteret en kabelbakke under bordet, så ledningerne ikke kommer til at ligge på gulvet under bordet. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i hvid laminat med fasede, lakerede kanter, alugråt stel. Der er monteret en kabelbakke. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde: min./max.:65/130 cm. OBS: Brugsspor forekommer i form af lette skygger på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Sit-stand desk riser, mobilt hæve-/sænkebord

Sit-stand desk riser, mobilt hæve-/sænke...

993,75 kr.

Den brugte Sit-Stand Desk Riser er perfekt til hjemmearbejdspladsen eller kontoret, hvor man ikke har et hæve-/sænkebord. Den omdanner nemlig dit spisebord eller skrivebord til et hæve-sænkebord, så du altid sidder eller står ergonomisk rigtigt. Der medfølger en skrue til montering af en skærmholder/monitorarm samt strips og velcro til at holde sammen på ledninger fra computerskærm og andet elektronik, du har på bordet. Efter brug kan Sit-Stand Desk Riser foldes sammen og gemmes væk f.eks bag en dør. På den måde optager den ikke plads, når du ikke skal bruge den. Stand: Brugt  Udførelse: Bordplade i hvid, på alufarvet hæve-/sænke stel. Mål: Arb.platform L:88 x D:41,5 x H min./max.:12/50,5 cm. Tastaturplatform: L:88 x D:30 x H min./max.:2/40,5 cm.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord fra kinnarps med plade i bøg, og på grå stel - 90 cm dybt

Hæve-/sænkebord fra kinnarps med plade i...

3.118,75 kr.

Det brugte Kinnarps hæve-/sænkebord har bordplade i bøg, og er på grå stel. Et klassisk hæve-/sænkebord til kontor eller hjemmekontoret. Mærke: Kinnarps Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i bøg, grå stel med runde ben. Mål: L:160 x D:90 cm. Højde: Min./max: 64/128 cm. Obs: Brugsspor kan forekomme (se billedeksempel)

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med birkelaminat, 120 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkelam...

2.868,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat og fasede, lakerede kanter. Bordet står på et mørkegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug for eksempel bordet sammen med en god kontorstol eller en stå støtte stol for ekstra komfort. Da der er brugt naturmateriale til bordpladen, kan der forekomme variationer af birkelaminatens udseende i forhold til det viste billede af bordpladen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat med fasede, lakerede kanter, mørkegråt stel. Mål: B:120 x D:80 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Brugsspor på bordpladen i form af ridser og mærker - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Buet bordplade med birkelaminat og abs kant, 165 cm.

Buet bordplade med birkelaminat og abs k...

1.243,75 kr.

Denne bordplade er en demomodel,så den har ikke været brugt ret meget tidligere. Bordpladen, der er med lys birkelaminat og ABS kant, kan passe ind i langt de fleste hjem og kontorer. Brug for eksempel bordpladen til et spisebord derhjemme eller som skrive- eller hæve-/sænkebord på kontoret. Bordpladen er buet, så du let kan nå alle dine ting på bordet. Der er god plads til nåde computerskærm, tastatur, mus og andre nødvendige kontorartikler. Bordets kant er som nævnt forstærket med en ABS kant. ABS kanten er stødabsorberende, så bordet er ekstra beskyttet mod slitage og slagskader fra armlæn på stole og lignende. Stand: Demo Udførelse: Bordplade med birkelaminat og ABS kant. Mål: B:165 x D:80 cm. BEMÆRK! Dette varenummer er kun en bordplade. Ønskes et stel? Kontakt os så hjælper vi gerne med at finde det helt rette.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med ege-laminat og mavebue, 120 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med ege-lami...

3.368,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med ege-laminat og fasede, lakerede kanter. Bordpladen har en mavebue, så du kan komme helt ind til bordet, når du sidder eller står ved det. Bordet står på et mørkegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen optimalt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med mavebur og plade i ege-laminat med fasede, lakerede kanter, mørkegråt stel. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde: min./max.:64,5/129,5 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer i form af ridser på stellet - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med birkefiner, 150 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkefin...

3.743,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkefiner, og bordet står på et mørkegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug Scan Office hæve-/sænkebordet sammen med en stå støtte stol eller en god kontorstol for at få den bedste komfort gennem hele arbejdsdagen. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så det bliver lettere at holde styr på ledningerne under bordet. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkefiner og fasede kanter, mørkegråt stel og kabelbakke. Mål: L:150 x D:110 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Der er flere steder med nuanceforskelle på bordpladen pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Sit-stand desk riser - omdan dit bord til et hæve-/sænkebord

Sit-stand desk riser - omdan dit bord ti...

868,75 kr.

Den brugte Sit-Stand Desk Riser er perfekt til hjemmearbejdspladsen eller kontoret, hvor man ikke har et hæve-/sænkebord. Den omdanner nemlig dit spisebord eller skrivebord til et hæve-sænkebord, så du altid sidder eller står ergonomisk rigtigt. Efter brug kan Sit-Stand Desk Riser foldes sammen og gemmes væk f.eks bag en dør. På den måde optager den ikke plads, når du ikke skal bruge den. Stand: Brugt  Udførelse: Bordplade i hvid, på alufarvet hæve-/sænke stel. Mål: Arb.platform L:88 x D:41,5 x H min./max.:12/50,5 cm. Tastaturplatform: L:88 x D:30 x H min./max.:2/40,5 cm. OBS: Der er en ridse på arbejdsplatformen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med sort linoleumsplade og sort og grå stel

Hæve-/sænkebord med sort linoleumsplade ...

3.118,75 kr.

Dette hæve-/sænkebord har sort linoleumsplade og sort og grå stel. Bordet er med kabelhul og kabelbakke, og der er pennebakke til skriveartikler m.v under bordpladen, der har en lille mavebue. Man kan sætte flere borde sammen på det store kontor, eller bruge det alene - måske i et hjørne, på det lille kontor eller hjemmekontoret. Stand: Brugt Udførelse: Sort linoleumsplade med kabelhul, på sort og grå stel. Mål: L:140/59 x D:82/74 cm. Højde min./max: 62/126 cm. OBS: Der kan forekomme brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tor.
Bop Scan Office ApS
B8 Kontor skrivebord

B8 Kontor skrivebord

800 kr.

B8 system Hjørne skrivebord Lille bord til højre 80*80 Stor bord med vinkel 185* 80 To lukkede reoler. 80 bredde, 87 høj og 50 dyb To åbne reoler. 80 bredde, 77 høje og 40 dyb

9370 Hals
19. mar.
Side:af 2