Kontormøbler

2.651
Fint lille bord, måske til lektier

Fint lille bord, måske til lektier

75 kr.

Bordet kan sagtens have en bærbar eller stationær stående.

5000 Odense C
i dag
Hæve sænke skrivebord

Hæve sænke skrivebord

1.000 kr.

Sælges grundet køb af større. Er i meget god stand. Kan justeres fra 68 til 118 cm i højden.

6372 Bylderup-Bov
i dag
Computerbord

Computerbord

375 kr.

Computerbord i meget pæn stand.

6100 Haderslev
i dag
Skrivebord i teak

Skrivebord i teak

1.200 kr.

Gammelt, stort og flot skrivebord med to sæt skuffer, som kan placeres på samme side eller som her på begge sider hvis bordet er fritstående. Lidt ubetydelige brugsspor, deraf prisen.

5700 Svendborg
i dag
Arkivskabe 2 stk, brandsikre

Arkivskabe 2 stk, brandsikre

400 kr.

Brandsikre arkivskabe med to nøgler til hver. Der medfølger mange hængemapper. Lysegrå i pæn stand. 400 pr stk - sælges samlet for 700

9520 Skørping
i dag

Sort skrivebord med glasplade

200 kr.

Sort skrivebord med glasplade i målene 60 cm X 120 cm

4400 Kalundborg
i dag

Häg h04 credo 4400 kontorstol med sort/b...

2118.75 DKK

En brugt HÄG H04 Credo, er stolen til dig der lægger vægt på balance, også når du sidder. Den brugte HÄG H04 Credo, giver dig mulighed for bevægelighed og variation i dine siddestillinger. Mærke: HÄG H04 Credo 4400 Stand: BrugtUdførelse: Sort/blå polster på sæde og ryg, med grå metal stel Mål:  Ryg: H:50 x B:38 cm. Sæde: B:48 x D:43 x H:min./max: 54/72 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Hæve-/sænkebord fra kinnarps i bøg, med ...

3368.75 DKK

Det brugte Kinnarps hæve-/sænkebord har bordplade i bøg, og er på grå stel. Der er penneskuffe til opbevaring af skriveartikler m.v. under bordpladen. I bordpladen er der kabelhuller. Mærke: Kinnarps Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i bøg med kabelhuller og pennebakke, grå stel. Mål: L:160 x D:90 cm. Højde: Min./max: 64/128 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Duba b8 skab i birkelaminat med "klik" l...

1243.75 DKK

Dette brugte Duba B8 skab i lys birkelaminat er med "klik" låger. Den ene låge har en lås, hvor der hører en nøgle til. Bag lågerne er der tre store rum, der giver god plads til opbevaring af f.eks. mapper eller andre kontorartikler. Skabets låger er lysegrå, og sammen med den lyse birkelaminat giver det skabet et roligt og stilrent udtryk. Duba B8 skabet passer til de fleste kontormiljøer eller som ekstra opbevaring derhjemme. Mærke: Duba B8 Stand: Brugt Udførelse: Lys birkelaminat med lysegrå "klik" låger, en låge med lås og nøgle Mål: H:118 x B:80 x D:34,5 cm. Nøgle: Ja OBS: Skabene har brugsspor bl.a. i form af ridser på lågerne - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Montana reol i hvid med blå skuffer og l...

4118.75 DKK

Den brugte Montana reol i hvid er inddelt i fire rum. De to øverste rum har seks blå skuffer hver, mens de to nederste rum er indrettet som skabe med låger af bøg. Den brugte Montana reol kan kombineres med en lang række af andre brugte Montana moduler. Stil reolen på gulvet eller ovenpå andre Montana moduler eller hæng den op på væggen. Denne reol kommer med en enkelt ophængsliste, men hvis du ønsker at hænge den op, skal der bruges to lister i alt. Du kan tilkøbe den anden ophængsliste her. Mærke: Montana Stand: Brugt Udførelse: MDF plade der er malet hvid, 12 blå skuffer og to låger af bøg Mål: H:69,6 x B:69,6 x D:38 cm. OBS: Brugsspor forekommer i form af ridser og mærker - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Borg loungestol med høj ryg, i blå farve...

7493.75 DKK

Borg loungestol med høj ryg og polster i blå farver. Stolens design gør, at den absorberer en del lyd, så den er anvendelig både i kontorlandskabet og i loungeområdet. Loungestolen er fra et showroom, så den står i meget fin stand. Mærke: Borg Custo Stand: Demo Udførelse: Loungestol, med polster i lys blå og blå. Høj ryg og sorte ben. Mål: H:137 x B:99 x D:72 cm. Siddehøjde: 45 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Dauphin kontorstol med sort polster

993.75 DKK

Den brugte Dauphin kontorstol er med sort polster på sæde og ryg og sort plast på bagsiden af ryggen. Kontorstolen har flere indstillings muligheder: højde indstilling, ryggen han justeres op og ned og ryggen kan også vippes. Dauphin kontorstolen vil være optimal som stol på et studiested eller som kontorstol på den studerendes værelse. Mærke: Dauphin Stand: Brugt Udførelse: Sort polster på sæde og ryg, plastbagside på ryggen, stel i sort plast. Mål: Ryg: H:41 x B:40 cm. Sæde: B:48 x D:45 cm. Sædehøjde: min./max.: 42/54 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Wilkhahn stand up skammel i turkisblå

993.75 DKK

Denne brugte Wilkhahn Stand Up skammel er en ergonomisk skammel til kontoret eller mødelokalet. Stolens afrundede fod hjælper med din balanceevne og styrker muskler og led. Prisen er for een skammel. Mærke: Wilkhahn stand Up Stand: Brugt Udførelse: Kegleformet skal med vægt i foden, så den vipper tilbage til udgangspunktet. Med turkisblå polster. Mål: Sæde Ø:30 cm. Højde: 67 cm. OBS: Der kan forekomme brugsspor på sædet - se billedeksempel

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Dobbeltsidet brochureholder i glas

1000.00 DKK

Denne brugte brochureholder er dobbelt sidet med 4 store og 1 mindre holder på hver side, i alt 10 holdere til brochurer. Den brugte brochureholder er i matteret glas og med hylder i metal. Standerens fod er grå. De store holdere kan rumme brochurer i A4 størrelse liggende, mens de små holdere kan rumme A4 størrelse både liggende og stående. Stand: Brugt Udførelse: Brochureholder i matteret glas med 10 holdere i metal og grå fod. Mål: H:166 x B:34,5 x D:40 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Wilkhahn stand up skammel i grøn

993.75 DKK

Denne brugte Wilkhahn Stand Up skammel er en ergonomisk skammel til kontoret eller mødelokalet. Stolens afrundede fod hjælper med din balanceevne og styrker muskler og led. Prisen er for een skammel. Mærke: Wilkhahn stand Up Stand: Brugt Udførelse: Kegleformet skal med vægt i foden, så den vipper tilbage til udgangspunktet. Med grøn polster. Mål: Sæde Ø:30 cm. Højde: 67 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Bent brandt rullebord med to hylder

1868.75 DKK

Dette rullebord er fremstillet med stel af metal og to hylder med lysegrå laminat og kant af stål. Rullebordet er produceret af Bent Brandt. Det egner sig til køkkener og kantiner, og det kan bruges til at fragte mad såvel som service. To af hjulene kan låses, så bordet kan stå alene uden at rulle væk. Det kan for eksempel være praktisk, hvis bordet skal fungere som afsætningsplads til service i en spisesal eller i et mødelokale. Bent Brandt rullebordet kan fint bruges til at fragte kaffe og service til og fra mødelokalet eller som afsætningsplads i kantinen. Mærke: Bent Brandt Stand: Brugt Udførelse: Stel af hvid malet metal. To hylder med lysegrå laminat og stålkant. To af hjulene kan låses. Mål: H:85 x B:105 x D:55 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Camp loungebord fra fora form i sort

11618.75 DKK

Camp loungebord fra Fora Form er et lavt bord, der fint kan passe sammen med et par lave stole i loungeområdet. Det lille bord vil også gøre sig godt som et mindre sofabord eller et sidebord hjemme i stuen. Designet er enkelt, og med den sorte farve gør bordet ikke meget væsen af sig. Alligevel er det et flot bord, der kan være med til at sætte prikken over i'et på indretningen. Dette Camp loungebord fra Fora Form er en demomodel, og det har derfor været brugt minimalt. Vejledende nypris: 9.827,00 kr. Mærke: Fora Form Stand: Demo Udførelse: Plade i sort linoleum med afrundede hjørner, på stel i sort stål Mål: L:75 x B:75 x H:41 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Reol i ask med 6 rum

1368.75 DKK

Den brugte reol i ask med seks rum er en klassisk reol. Brug den på kontoret til mapper eller som bogreol derhjemme. Med det tidløse design kan reolen passe ind langt de fleste steder, og den vil ikke tiltrække sig megen opmærksomhed i rummet. Stand: Brugt Udførelse: Reol i ask med 6 rum, med 4 hylder. Reolens bagside er antracit. Mål: H:113 x B:80 x D:32 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme og der kan mangle dækpropper  - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Efg skab i birk med 2 antracit låger og ...

1743.75 DKK

Det brugte EFG skab i birk, er med to antracit låger og 4 åbne rum. Lågerne er "klik" låger uden greb. Skabet, der består af to dele, en underdel med to låger og en topreol med 4 åbne rum, er et enkelt og klassisk skab til opbevaring. Mærke: EFG Stand: Brugt Udførelse: Skab i birk, med to antracit låger og 4 åbne rum, på antracit sokkel Mål: H:156 x B:80 x D:38 cm. OBS: Solskader og brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Rullebord i stål med tre hylder

1743.75 DKK

Dette brugte rullebord i stål har tre hylder, der ligeledes er i stål. Rullebordet er et klassisk rullebord af stål, som kan bruges til mange forskellige formål som for eksempel køkkener, værksteder, lagre eller noget helt fjerde. Et rullebord som dette giver dig ekstra opbevaringsplads. På samme tid giver det dig også mulighed for at tage dine ting med rundt på arbejdspladsen, så du altid har det, du skal bruge lige ved hånden. Stand: Brugt Udførelse: Rullebord i stål med tre hylder Mål: H:84 x B:103 x D:53 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Altikon stålskab

3125.00 DKK

Det brugte Altikon stålskab giver god opbevaringsplads på dets fire hylder. Der er god plads til alt fra mapper og ringbind til opbevaringskasser af forskellig slags. Stålskabet kan lukkes, men der medfølger ikke en nøgle til låsen. Mærke: Altikon Stand: Brugt Udførelse: Hvidt stålskab med lysegrå jalousidøre og håndtag Mål: H:197 x B:120,5 x D:43 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Hæve-/sænkebord med hvid plade, med mave...

3493.75 DKK

Brugt hæve-/sænkebord med hvid plade med mavebue og antracit stel. Bordet har kabelbakke, så du undgår løse ledninger under bordet. Under bordpladen er der en lille skuffe til skriveartikler m.v. Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med hvid plade med mavebue, antracit stel med firkantede ben. Mål: L:160 x D:90/80 cm. Højde: Min./max: 64/129 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Scan office hæve-/sænkebord med grå lami...

2493.75 DKK

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med grå laminat og fasede, lakerede kanter. Bordet står på et alufarvet stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i grå laminat med fasede, lakerede kanter, alugråt stel. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde min./max.:64/127 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Chairman konferencestol med lyseblå pols...

1868.75 DKK

Den brugte Chairman konferencestol af Hansen og Sørensen, har polstring med formstøbt skum betrukket med lyseblå polster. Den brugte Chairman konferencestol, designet af Henrik Tengler, er en elegant konferencestol til både møde-, konference-, samt venterum. Mærke: Hansen og Sørensen, design Henrik Tengler Stand: BrugtUdførelse: Lyseblå polster på sæde og ryg, med ryg i maghoni. Armlæn samt stel i børstet rustfri stål. Mål:  H:76 x B:55 x D:50 cm. Sæde: H:44 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Afrydningsvogn i rustfri stål

1868.75 DKK

Denne brugte afrydningsvogn er til opsamling af brugt service. Rullevognen er fremstillet af stål, og har skinner til tre trådkurve til opvaskemaskine (Trådkurve medfølger IKKE), og skinner til to små kurve. Rullevognen egner sig til køkkener og kantiner, hvor man har brug for at opsamle beskidt service. Stand: Brugt Udførelse: Rullebord i rustfri stål med plads til opvaskebakker Mål: L:95 x B:54 x H:120 cm. Bakkemål: 50 x 50 cm. OBS: Afrydningsvognen sælges UDEN tilbehør - bakker medfølger IKKE

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Pop up messestand

3118.75 DKK

Brugt Pop UP messestand, hvor det hele kan være i den store kuffert, der samtidig fungerer som bord. Væggen består af 6 bannere, som let monteres på de påsatte magnetstriber. Der medfølger to lamper til montering på toppen af stativet. Få lavet dit eget tryk, der kan også laves en banner til kufferten. Stand: Brugt Udførelse: Messevæg med 6 bannere, to lamper og transportkuffert Mål: (højde målt uden lampe) H:225 x B:315 x D:100 cm. Kuffert: H:98 x B:70 x D:40 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

kontor stol

500 kr.

pæn kontorstol næsten som ny

6240 Løgumkloster
i dag
shopsearch

Cafebord med sort plade og krom stel

1618.75 DKK

Brugt Cafebord med sort plade og krom søjlestel med Y-fodkryds. Brug det i loungeområdet, eller til det uformelle møde. Stand: BrugtUdførelse: cafebord med sort plade og krom søjlestel med Y-fodkryds. Mål: Ø:80 cm. Højde 73 cm. OBS: Brugsspor forekommer  - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Fritz hansen cafébord i lysegrå med meta...

3118.75 DKK

Cafébordet fra Fritz Hansen er et lille bord, hvor der fint kan sidde to personer. Brug for eksempel cafébordet i kantinen eller i det åbne kontorlandskab. Bordet kan både bruges til en hyggestund med en god kop kaffe og gode kolleger, eller som mødebord, hvis man er to-tre personer, der lige skal have de sidste detaljer på plads til en arbejdsopgave. Sæt et par stole sammen med dit Fritz Hansen cafébord og så er det helt klar til brug. Mærke: Fritz Hansen | Design: Piet Hein og Bruno Mathsson Stand: Brugt Udførelse: MDF plade med lysegrå laminat og metal kant, monteret på stel af børstet stål. Mål: H:70 x B:75 x D:75 cm. OBS: Brugsspor forekommer i form af ridser og mærker på bordplade og metalkant - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Scan office hæve-/sænkebord med bøgelami...

3743.75 DKK

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med bøgelaminat, og bordet står på et mørkegråt stel. Bordets størrelse giver mulighed for at bruge det som møde- eller konferencebord, da der let kan sidde fire personer rundt om bordet. Da det er et hæve-/sænkebord, giver det mulighed for både længerevarende siddende møder og kortere møder, hvor man hellere vil stå op og snakke. Med andre ord så er et hæve-/sænkebord som dette til dig, der ønsker at have mulighed for både at sidde og stå i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med bøgelaminat og fasede, lakerede kanter, mørkegråt stel. Mål: L:150 x D:110 cm. Højde: min./max.:65/130 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer f.eks. i form af mindre buler på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Gerdmans stålskab med code handle

3743.75 DKK

Dette Gerdmans stålskab i hvid fremstår næsten nyt, da det tidligere kun har været sat op, men aldrig er blevet brugt. De fire hylder kan placeres efter ønske og behov, så pladsen/højden på den enkelte hylde passer til lige netop de kasser, mapper osv., der skal opbevares i skabet. Håndtaget på stålskabet er et såkaldt Code Handle, dvs. der kan laves op til  fem forskellige brugerkoder, så det kun er udvalgte personer, der har adgang til skabets indhold. Håndtaget bruger to AAA-batterier. Mærke: Gerdmans Stand: Har været sat op, men ikke brugt Udførelse: Stålskab i hvid med 4 hylder. Med kode håndtag på skabslågen Mål: H:197 x B:99,5 x D:40 cm. OBS: Huller til skruer efter opsætning forekommer. Få mærker på bagsiden - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Loungesæt i kirsebær med sofa, stol og l...

5618.75 DKK

Det brugte loungesæt i kirsebær, består af en to personers sofa, en loungestol og et lille bord. Sofa og stol har hynder med lyngfarvet polster. Mærke: sofa og stol ukendt, sofabord fra Haslev Møbelsnedkeri, Stand: Brugt Udførelse: Bord i kirsebær. Sofa og stol i kirsebær og betrukket med lyngfarvet polster. Mål: Bord: L:70 x B:70 x H:53 cm. Sofa: H:80 x D:65 x L:135 cm Stol: H:80 x B:70 x D:65 cm. Siddehøjde: 47 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Häg con-x plast 9512 kontorstol med sort...

1993.75 DKK

Den brugte HÄG Con-X Plast 9512 kontorstol er ideel til skrive- og arbejdsborde. Med en HÄG Con-X Plast 9512 kontorstol sidder du optimalt, idet den har lidt free float, hvilket vil sige, at sædet kan vippe en smule. Denne kontorstol vil for eksempel gøre sig godt i møde- eller konferencelokaler, i undervisningslokaler eller andre steder, hvor man har brug for at sidde i længere tid ad gangen. Mærke: HÄG Stand: Brugt Udførelse: Kontorstolen er sort, med sort polster på sæde og ryg. Sort metal mellem sæde og ryg, samt sort stel. Mål: Ryg B:42 x H:41,5 cm. Sæde B:44 x D:45 x H min./max.:43/57,5 cm. OBS: Mindre brugsspor i form af en ridse på ryglænets bagside - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Cappellini barstol med beige-malet læder...

743.75 DKK

Denne brugte Hi Pad barstol fra Cappellini er med beige-malet læder på sædet og stel i stål. Stolen er i et let design og passer til mange høje borde. Brug f.eks. barstolen i kantinen eller i virksomhedens lounge. Du kan også bruge barstolen derhjemme f.eks. omkring en høj køkkenø, spisebord eller hjemmebar. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Mærke: Cappellini Hi Pad, design Jasper Morrison Stand: Brugt Udførelse: Sæde med beige-malet læder, på stel i stål med fodhviler. Mål: H:70 x B:45 x D:36 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Skrivepult i bøg, med opklappelig plade

3743.75 DKK

Flot skrivepult i bøg med opklappelig plade med grå skrivefelt. Under pladen er der et åbent rum til opbevaring af papirer eller andet materiale. Endvidere er der en skuffe i sargen. Skrivepulten har mange anvendelsesmuligheder, men er særlig velegnet ved indgangen til f.eks en restaurant. Mærke: Stofa Møbler Stand: BrugtUdførelse: Skrivepult i bøg med opklappelig plade med grå skrivefelt Mål: H:117,5 x B:72 x D:54 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Cappellini barstol med beige-malet læder...

743.75 DKK

Denne brugte Hi Pad barstol fra Cappellini er med beige-malet læder på sædet og stel i stål. Sædet på denne barstol er kategoriseret som 2. sortering, idet man kan se den røde originalfarve igennem sædets beige farve. Stolen er i et let design og passer til mange høje borde. Brug f.eks. barstolen i kantinen eller i virksomhedens lounge. Du kan også bruge barstolen derhjemme f.eks. omkring en høj køkkenø. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Mærke: Cappellini Hi Pad, design Jasper Morrison Stand: Brugt Udførelse: Sæde med beige-malet læder hvor man kan se originalfarven igennem, på stel i stål med fodhviler. Mål: H:80 x B:45 x D:36 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Moizi ergonomisk stå støtte stol

1243.75 DKK

Ergonomisk stå støtte stol af mærket Moizi i sort med grå fod. Stå støtte stolen er højdejusterbar, så du enten kan have en siddende eller mere stående arbejdsposition. Idet stolen er højdejusterbar, kan den også fint bruges ved et hæve-/sænkebord. Denne stol er ideel til dig, der gerne vil have bevægelse og balance i din krop, mens du sidder og arbejder ved skrivebordet. Mærke: Moizi Stand: Brugt Udførsel: Halv kuleformet fod i grå/sort med høj gaspatron, ergonomisk sæde med sort polster. Mål: Sæde Ø:32 cm. Højde min./max.:57/82 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Acco nobo manuelt lærred, 210 cm.

993.75 DKK

Det brugte lærred fra Acco Nobo er til fremvisning i eksempelvis et mødelokale eller til undervisning. Gør præsentationer og fremvisninger endnu mere spændende ved at bruge billedmateriale til at forklare og understøtte det, der bliver fortalt og forklaret om. Det brugte lærred har en bredde på 200 cm. og en højde på 150 cm. inklusive den sorte kant, der ses hele vejen rundt. Dette lærred har integrerede beslag til ophæng, og det kan monteres både på væggen og i loftet. Så du har altså mulighed for at hænge lærredet op, lige hvor det passer dig. Mærke: Acco Nobo Stand: BrugtUdførelse: Hvidt lærred med sort kant til projektion, alufarvet kassette med sorte beslag til ophæng Mål: H:160 x B:210 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Ramona Skrivebordsstol hvid

824 kr.

Ramona skrivebordsstol plastik hvid, hynde hvid PU, 5-stjernet fod krom,

5230 Odense M
i dag
XL-Møbler.dk

Konference-/loungestol med grønt polster

618.75 DKK

Den brugte konference-/loungestol er med grønt polster og metalstel med grå fødder. Det er en behagelig og komfortabel stol til loungeområdet eller mødelokalet. Loungestolen vil også fint kunne bruges i et venteværelse eller en reception, så kunder, samarbejdspartnere, patienter og andre besøgende har et godt sted at sidde, mens de venter. Stand: Brugt Udførelse: Grønt polster på sæde og ryg, metalstel med grå fødder Mål: H:77 x B:51 x D:53 cm. Sædehøjde:43 cm. OBS: Brugsspor forekommer f.eks. i form af solskade på ryglænet - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Cube design spider højbord

9868.75 DKK

Dette højbord fra Cube Design hører til serien Spider. Bordet er sort med faset kant og ben af sort metal. Cube Designs Spider højbord er et bord med et designmæssigt flot udtryk, og der er god plads omkring bordet. Brug for eksempel bordet i loungeområdet med barstole omkring, så man let kan sætte sig med en god kop kaffe og snakke med kollegerne. Brug bordet sammen med nogle høje stole som for eksempel disse Steelcase Cobi møde-/kontorstole med armlæn - klik her og se mere. Vejledende nypris: 8.410,00 kr. Mærke: Cube Design, Spider Stand: DemoUdførelse: Sort bordplade og ben i sort metal Mål: L:200 x B:100 x H:92,5 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Luxo split bordlampe i sort, med bordkle...

993.75 DKK

Denne brugte Luxo Split bordlampe i sort giver et godt lys til skrivebordet. Lampen har fjederafbalanceret arm, så du kan indstille lyset efter behov. Lampen monteres med bordklemme. Mærke: LUXO Split Stand: Brugt  Udførelse: Bordlampe i sort metal. Med lysdæmper. Mål: Armens længde: 80 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Efg bondo reol i grå med 2 skuffer og lå...

1243.75 DKK

Den brugte EFG/Bondo reol i grå har to skuffer og en låge i bøg - alle med lås. Reolen er på hjul, og derfor er den nem at flytte rundt med. Et klassisk og stilrent møbel til kontoret eller hjemmet. EFG/Bondo reolen giver god opbevaringsplads, så du kan opbevare både mapper, skriveredskaber og klipsemaskine. Derfor er det en god reol at have på et lille kontor, hvor man gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt. Mærke: EFG/Bondo Stand: BrugtUdførelse: Reol i metalgrå med en låge, to skuffer og tre åbne rum. Skuffer og skab kan låses. Skuffefronter og låge er i bøg. Reolen har fire hjul, alle med lås. Mål: H:120 x B:80 x D:40 cm. Nøgle: Ja OBS: Brugsspor forekommer i form af ridser og skruehuller - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Rullebord i stål med to hylder

1493.75 DKK

Dette brugte rullebord i stål har to hylder, der ligeledes er i stål. Rullebordet er et klassisk rullebord af stål, som kan bruges til mange forskellige formål som for eksempel køkkener, værksteder, lagre eller noget helt fjerde. Et rullebord som dette giver dig ekstra opbevaringsplads. På samme tid giver det dig også mulighed for at tage dine ting med rundt på arbejdspladsen, så du altid har det, du skal bruge lige ved hånden. Stand: Brugt Udførelse: Rullebord i stål med to hylder Mål: H:85,5 x B:60 x D:45 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

PC bord

Sælges

Fint lille PC bord der kan indstilles både i højden og afstanden mellem de to bordplader

6200 Aabenraa
i dag

Skrivebord

1.000 kr.

Skrivebord i høj kvalitet. Tidligere anvendt i lægeklinik. Kan fremvises efter aftale.

8240 Risskov
i dag

Skrivebord

500 kr.

Super flot skrivebord sælges, da vi ikke har brugt det.

5000 Odense C
i dag

Hvidt computerbord med glasplade

75 kr.

Fin smalt computerbord med glasplade. 100 x 36 cm

9000 Aalborg
i dag

Skrivebord i teaktræ

1.000 kr.

Flot skrivebord i teaktræ. Bordet er i rigtig fin stand og ingen af skufferne binder.

9000 Aalborg
i dag

Skrivebord

500 kr.

Meget flot sort skrivebord 190x51 cm sælges.

4652 Hårlev
i dag

skrivebordsstol

300 kr.

Speciel stol ligner en Kai Kristiansen, men ved ikke om det er det , er lidt slidt på sæde kanter ellers fin stol med god sidekomfort kontakt på 40891349

7660 Bækmarksbro
i dag

Skrivebord

400 kr.

Skrivebord eller spisebord. Købt i sommers, brugt meget få gange. Har primært stået som pynt på et værelse. Fejler absolut ingenting. Nypris: https://www.ikea.com/dk/da/p/koppang-kommode-5-skuffer-hvid-50322847/ Kan afhentes i Århus N Sælges pga flytning.

9000 Aalborg
i dag

Maghoni skrivebord fra 50erne

500 kr.

Snedkerskrivebord, mørk mahogni med messingbeslag og -nøglehuller. 9 tappede skuffer der alle kan låses med nøgle. Bagsiden med 2 aflåselige skabe med låger, 2 hylder. Meget gedigent møbel. Brugspræg. Dybde 80cm, bredde 180 cm og højde 77cm.

6705 Esbjerg Ø
i dag

Skrivebord og stol

500 kr.

Ældre skrivebord i lyst træ med udtræksplade til tastatur og kontorstol med blå betræk. Alt fungere fint og er i udemærket stand. Sælges samlet for 500. Ellers hver for sig: Skrivebord - 400 kr Stol - 250 kr.

9700 Brønderslev
i dag

Væg-lænt skrivebord

500 kr.

Skrivebord sælges for 500kr. :) Sælger også gerne kontorstol, clipslampe og kurve - kom gerne med et samlet og fair bud!

5800 Nyborg
i dag

Lednings ophæng/holder

50 kr.

Ryd op i dine ledninger under skrivebordet Der er 4 "øjer" på hver De kan sidde på 2 forskellige måder , se billed Køb alle 4 for 100 kr + fragt

7500 Holstebro
i dag

Nye kontor stole

50 kr.

Sælger disse stole, står som nye ! Tag en for 75kr, eller snup dem begge for 100kr! Skriv eller ring gerne på 21951704 for nærmere aftale - tak ! Med Venlig Hilsen Dennis Jensen

8882 Fårvang
i dag

Metalskab

500 kr.

Metalskab højde 127cm bredde 80cm dybde 44cm

9330 Dronninglund
i dag

Hans Kurt synger Søren Bramfri

175 kr.

Hans Kurt og Hans Peder Åses Trio. Nyhavns Nætter og Søren Bramfri. Levering aftales. SJÆLDEN

4600 Køge
i dag

glas bord

400 kr.

Glas bord med 2 glad plader er brugt til computer bord

6971 Spjald
i dag
Side:af 45