Kunstværk til det moderne kontor

Kunstværk til det moderne kontor

2.795 kr.

Skab inspirerende arbejdsomgivelser med et unik væghængt kunstværk Vi præsenterer et kunstværk, der ikke kun forbedrer dine fysiske omgivelser, men også beriger arbejdsmiljøet med en subtil elegance. Det væghængte lærred med et naturmotiv og en varm brun trærramme er designet til at inspirere og løfte din virksomheds atmosfære. Dette kunstværk er mere end bare dekorativt - det er et kunstnerisk statement, der fanger naturens essens og bringer den ind i dine kontorlokaler. Den omhyggeligt udvalgte træramme tilføjer en varm og indbydende dimension til værket, og dimensioner på 200 cm i højden og 135 cm i bredden gør det til en betydelig tilføjelse til ethvert rum. For at skabe en ekstraordinær visuel oplevelse er kunstværket udstyret med diskret baggrundslys. Dette lys fremhæver hver eneste nuance og detalje i motivet og skaber en atmosfære af ro og inspiration. Dette er et brugt møbel fra en Dansk virksomhed, det betyder at der i nogle tilfælde kan forekomme mere eller mindre tydelige brugsspor. Alle møbler er renset og gennemgået.

Hedehusene·i dag·Circular Furniture

Få beskedNår der er nye resultater i Maleri

Lup med søgeord i
Akryl plader 10 mm. 6 stk.

Akryl plader 10 mm. 6 stk.

Sælges

------ Enheden sælges på www.klaravik.dk Danmarks online auktion for brugt transportmateriel,landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. For mere information, tryk på linket nedenfor og indtast dit bud. Du kan opsætte din konto med få enkle skridt. Hvis du ønsker at besigtige materiellet er du velkommen til at skrive eller ringe til os. The unit is sold on www.Klaravik.dk internet auction. Denmarks auction for used transport equipment, agricultural equipment and construction equipment. For more information, follow the link below and start bidding.You can setup your account in a few easy steps.

Tølløse·i går·Klaravik.dk

Ny
Maleri af Gerda Moe

Maleri af Gerda Moe

900 kr.

Gammel antik maleri af den anerkendte maler Gerda Moe, født i år 1892. Monteret i bred guldramme. Maleriet er vurderet til kr.2.500,00. Mål: Format, Billede; L. 38 x B. 30 cm. Billede med ramme; L. 56,8 x B. 49,3 cm. LEVERING Der er mulighed for levering efter nærmere tlf. aftale. Maleriet kan leveres til købers adresse i følgende områder og i følgende perioder: - Nordjylland; hele året. Gratis levering på kørselsruten - ring for nærmere information. - Midtjylland; fortrinsvis i sommerhalvåret. Gratis levering på kørselsruten - ring for nærmere information. - Fyn, Sydjylland og Vestjylland; ring for at høre om leverings-/tid og -pris. Flere emner til salg kan ses ved at vælge i højre kolonne under: “_ _ varer til salg • Se butik”. Har du spørgsmål til annoncen, kan du ringe på tlf.nr. 27210204.

Ålbæk·søn.

Side:
af 58