Andet

1.075
Træskærerarbejde

Træskærerarbejde

350 kr.

Træskærerarbejde med motiv af en af Ebeltofts kendte gamle købmandsgårde udført af lokal kunstner. Mål: 22 x 15 cm.

7600 Struer
i dag
Plakette

Plakette

250 kr.

Plakette udført af Sven Lindström. Mål: 20 x 20 cm.

7600 Struer
i dag
Håndstrikkede karklude

Håndstrikkede karklude

20 kr.

Strikkede karklude i 100 % bomuld. Pris 4 stk. for 75 kr. Har flere karklude i de enkelte farver. Kan også sælges enkeltvis for 20 kr. per stk. Måler ca. 25 x 28 cm.

7600 Struer
i dag
kunst

kunst

800 kr.

fra bormholm jern med farver glas lang 75cm høj 35cm

6800 Varde
i dag
kunst

kunst

1.200 kr.

fra bormholm jern med farver glas høj 71cm bred 71cm

6800 Varde
i dag

pibe

400 kr.

jern pibe høj 24cm lang 65cm

6800 Varde
i dag

Original Radering

50 kr.

Original radering af A. Schouw Lindberg. Sender gerne

8680 Ry
i går

1880-erne i nordisk maleri

75 kr.

Stor uindbundet bog udgivet i 1986 i forbindelse med udstilling på Statens Museum for Kunst København - 311 sider med tekst og billeder i såvel s/h som farver - Vægt 1.026 g.

5230 Odense M
i går

Kunst

100 kr.

Flotte billeder uden fejl- Størrelse A4.

5250 Odense SV
i går

Anja Percival

1.600 kr.

Anja Percival (engelsk grafiker f. 1971): Cathedral Light IV. Ætsning betegnet Proof (prøvetryk) 1/7 2010 og signeret Anja Percival. Motiv 40 x 40 cm. Indrammet med syrefri passepartout og bagkarton i sortlakeret træramme: 50 x 50 cm. Galleriprisen for dette tryk er 2000 kr. uden ramme.

5000 Odense C
i går

Glasfad

400 kr.

Af Glasmager Kirsten Kubstrub. Oval glasfad i rød med firkanter i platin / guld firkanter. Størrelse længde 34 cm - bredde 14 cm.

5250 Odense SV
i går

Christian d.10 buste

175 kr.

Buste Cristian d.10 Tungt metal måske tin H18 b14 sms 40 11 19 03 Vi støtter Danske Hospitalsklovne

5200 Odense V
i går

Billede på kork - Rusty World - 120 x 80...

499 kr.

Billedet "Billede på kork - Rusty World [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Billede på kork - Rusty World [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I billeder på kork kan sættes stifter i, markeres steder på kortet eller fastgøres noter. Billedet på kork "Billede på kork - Rusty World [Cork Map]" er meget lettere end traditionelle vægdekorationer. Så kan dekorative kork tavler ophænges hvert sted i dit hjem eller kontor. Lærredet med et trykmotiv spændes op på en korkplade. Så har printet udtryksfulde farver og viser fineste detaljer. Sæt stifter eller notater fast og skab din individuelle mønster på væggen! Kork kort er en perfekt gaveide for en rigtig globetrotter! Hvordan kan du bruge den dekorative opslagstavle i kork? - Marker dine tidligere og fremtidige rejsemål - Skab et galleri af fotos og souvenirs fra besøgte lande - Sæt noter for at huske seværdige steder - Sikr dine børn en utypisk form af geografitime Print i højeste kvalitet! Særligt lærred i forbindelse med tilsvarende opløsning garanterer en perfekt skarphed af billedet og farvedybde. Trykte kanter Billedet kræver ingen yderligere rammer og er klart til at blive hængt på væggen. UV-beskyttelse Farver bleger ikke, selv ved eksponering for solen. Sikker emballage Før billedet afsendes pakker vi det ind i boblefolie og i en tyk boks. Vigtig: ingen tegnestifter inkluderet.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Billede på kork - World Maps: Europe - 1...

399 kr.

Billedet "Billede på kork - World Maps: Europe [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Billede på kork - World Maps: Europe [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I billeder på kork kan sættes stifter i, markeres steder på kortet eller fastgøres noter. Billedet på kork "Billede på kork - World Maps: Europe [Cork Map]" er meget lettere end traditionelle vægdekorationer. Så kan dekorative kork tavler ophænges hvert sted i dit hjem eller kontor. Lærredet med et trykmotiv spændes op på en korkplade. Så har printet udtryksfulde farver og viser fineste detaljer. Sæt stifter eller notater fast og skab din individuelle mønster på væggen! Kork kort er en perfekt gaveide for en rigtig globetrotter! Hvordan kan du bruge den dekorative opslagstavle i kork? - Marker dine tidligere og fremtidige rejsemål - Skab et galleri af fotos og souvenirs fra besøgte lande - Sæt noter for at huske seværdige steder - Sikr dine børn en utypisk form af geografitime Print i højeste kvalitet! Særligt lærred i forbindelse med tilsvarende opløsning garanterer en perfekt skarphed af billedet og farvedybde. Trykte kanter Billedet kræver ingen yderligere rammer og er klart til at blive hængt på væggen. UV-beskyttelse Farver bleger ikke, selv ved eksponering for solen. Sikker emballage Før billedet afsendes pakker vi det ind i boblefolie og i en tyk boks. Vigtig: ingen tegnestifter inkluderet.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Billede på kork - Ink Oceans - 120 x 80 ...

499 kr.

Billedet "Billede på kork - Ink Oceans [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Billede på kork - Ink Oceans [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I billeder på kork kan sættes stifter i, markeres steder på kortet eller fastgøres noter. Billedet på kork "Billede på kork - Ink Oceans [Cork Map]" er meget lettere end traditionelle vægdekorationer. Så kan dekorative kork tavler ophænges hvert sted i dit hjem eller kontor. Lærredet med et trykmotiv spændes op på en korkplade. Så har printet udtryksfulde farver og viser fineste detaljer. Sæt stifter eller notater fast og skab din individuelle mønster på væggen! Kork kort er en perfekt gaveide for en rigtig globetrotter! Hvordan kan du bruge den dekorative opslagstavle i kork? - Marker dine tidligere og fremtidige rejsemål - Skab et galleri af fotos og souvenirs fra besøgte lande - Sæt noter for at huske seværdige steder - Sikr dine børn en utypisk form af geografitime Print i højeste kvalitet! Særligt lærred i forbindelse med tilsvarende opløsning garanterer en perfekt skarphed af billedet og farvedybde. Trykte kanter Billedet kræver ingen yderligere rammer og er klart til at blive hængt på væggen. UV-beskyttelse Farver bleger ikke, selv ved eksponering for solen. Sikker emballage Før billedet afsendes pakker vi det ind i boblefolie og i en tyk boks. Vigtig: ingen tegnestifter inkluderet.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Billede på kork - Shades of Grey - 120 x...

499 kr.

Billedet "Billede på kork - Shades of Grey [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Billede på kork - Shades of Grey [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I billeder på kork kan sættes stifter i, markeres steder på kortet eller fastgøres noter. Billedet på kork "Billede på kork - Shades of Grey [Cork Map]" er meget lettere end traditionelle vægdekorationer. Så kan dekorative kork tavler ophænges hvert sted i dit hjem eller kontor. Lærredet med et trykmotiv spændes op på en korkplade. Så har printet udtryksfulde farver og viser fineste detaljer. Sæt stifter eller notater fast og skab din individuelle mønster på væggen! Kork kort er en perfekt gaveide for en rigtig globetrotter! Hvordan kan du bruge den dekorative opslagstavle i kork? - Marker dine tidligere og fremtidige rejsemål - Skab et galleri af fotos og souvenirs fra besøgte lande - Sæt noter for at huske seværdige steder - Sikr dine børn en utypisk form af geografitime Print i højeste kvalitet! Særligt lærred i forbindelse med tilsvarende opløsning garanterer en perfekt skarphed af billedet og farvedybde. Trykte kanter Billedet kræver ingen yderligere rammer og er klart til at blive hængt på væggen. UV-beskyttelse Farver bleger ikke, selv ved eksponering for solen. Sikker emballage Før billedet afsendes pakker vi det ind i boblefolie og i en tyk boks. Vigtig: ingen tegnestifter inkluderet.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Billede på kork - Dark Blue World - 120 ...

499 kr.

Billedet "Billede på kork - Dark Blue World [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Billede på kork - Dark Blue World [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I billeder på kork kan sættes stifter i, markeres steder på kortet eller fastgøres noter. Billedet på kork "Billede på kork - Dark Blue World [Cork Map]" er meget lettere end traditionelle vægdekorationer. Så kan dekorative kork tavler ophænges hvert sted i dit hjem eller kontor. Lærredet med et trykmotiv spændes op på en korkplade. Så har printet udtryksfulde farver og viser fineste detaljer. Sæt stifter eller notater fast og skab din individuelle mønster på væggen! Kork kort er en perfekt gaveide for en rigtig globetrotter! Hvordan kan du bruge den dekorative opslagstavle i kork? - Marker dine tidligere og fremtidige rejsemål - Skab et galleri af fotos og souvenirs fra besøgte lande - Sæt noter for at huske seværdige steder - Sikr dine børn en utypisk form af geografitime Print i højeste kvalitet! Særligt lærred i forbindelse med tilsvarende opløsning garanterer en perfekt skarphed af billedet og farvedybde. Trykte kanter Billedet kræver ingen yderligere rammer og er klart til at blive hængt på væggen. UV-beskyttelse Farver bleger ikke, selv ved eksponering for solen. Sikker emballage Før billedet afsendes pakker vi det ind i boblefolie og i en tyk boks. Vigtig: ingen tegnestifter inkluderet.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Billede på kork - World Geography - 60 x...

399 kr.

Billedet "Billede på kork - World Geography [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Billede på kork - World Geography [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I billeder på kork kan sættes stifter i, markeres steder på kortet eller fastgøres noter. Billedet på kork "Billede på kork - World Geography [Cork Map]" er meget lettere end traditionelle vægdekorationer. Så kan dekorative kork tavler ophænges hvert sted i dit hjem eller kontor. Lærredet med et trykmotiv spændes op på en korkplade. Så har printet udtryksfulde farver og viser fineste detaljer. Sæt stifter eller notater fast og skab din individuelle mønster på væggen! Kork kort er en perfekt gaveide for en rigtig globetrotter! Hvordan kan du bruge den dekorative opslagstavle i kork? - Marker dine tidligere og fremtidige rejsemål - Skab et galleri af fotos og souvenirs fra besøgte lande - Sæt noter for at huske seværdige steder - Sikr dine børn en utypisk form af geografitime Print i højeste kvalitet! Særligt lærred i forbindelse med tilsvarende opløsning garanterer en perfekt skarphed af billedet og farvedybde. Trykte kanter Billedet kræver ingen yderligere rammer og er klart til at blive hængt på væggen. UV-beskyttelse Farver bleger ikke, selv ved eksponering for solen. Sikker emballage Før billedet afsendes pakker vi det ind i boblefolie og i en tyk boks. Vigtig: ingen tegnestifter inkluderet.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Billede på kork - World Geography - 120 ...

499 kr.

Billedet "Billede på kork - World Geography [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Billede på kork - World Geography [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I billeder på kork kan sættes stifter i, markeres steder på kortet eller fastgøres noter. Billedet på kork "Billede på kork - World Geography [Cork Map]" er meget lettere end traditionelle vægdekorationer. Så kan dekorative kork tavler ophænges hvert sted i dit hjem eller kontor. Lærredet med et trykmotiv spændes op på en korkplade. Så har printet udtryksfulde farver og viser fineste detaljer. Sæt stifter eller notater fast og skab din individuelle mønster på væggen! Kork kort er en perfekt gaveide for en rigtig globetrotter! Hvordan kan du bruge den dekorative opslagstavle i kork? - Marker dine tidligere og fremtidige rejsemål - Skab et galleri af fotos og souvenirs fra besøgte lande - Sæt noter for at huske seværdige steder - Sikr dine børn en utypisk form af geografitime Print i højeste kvalitet! Særligt lærred i forbindelse med tilsvarende opløsning garanterer en perfekt skarphed af billedet og farvedybde. Trykte kanter Billedet kræver ingen yderligere rammer og er klart til at blive hængt på væggen. UV-beskyttelse Farver bleger ikke, selv ved eksponering for solen. Sikker emballage Før billedet afsendes pakker vi det ind i boblefolie og i en tyk boks. Vigtig: ingen tegnestifter inkluderet.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Billede på kork - Anthracitic World - 90...

399 kr.

Billedet "Billede på kork - Anthracitic World [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Billede på kork - Anthracitic World [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I billeder på kork kan sættes stifter i, markeres steder på kortet eller fastgøres noter. Billedet på kork "Billede på kork - Anthracitic World [Cork Map]" er meget lettere end traditionelle vægdekorationer. Så kan dekorative kork tavler ophænges hvert sted i dit hjem eller kontor. Lærredet med et trykmotiv spændes op på en korkplade. Så har printet udtryksfulde farver og viser fineste detaljer. Sæt stifter eller notater fast og skab din individuelle mønster på væggen! Kork kort er en perfekt gaveide for en rigtig globetrotter! Hvordan kan du bruge den dekorative opslagstavle i kork? - Marker dine tidligere og fremtidige rejsemål - Skab et galleri af fotos og souvenirs fra besøgte lande - Sæt noter for at huske seværdige steder - Sikr dine børn en utypisk form af geografitime Print i højeste kvalitet! Særligt lærred i forbindelse med tilsvarende opløsning garanterer en perfekt skarphed af billedet og farvedybde. Trykte kanter Billedet kræver ingen yderligere rammer og er klart til at blive hængt på væggen. UV-beskyttelse Farver bleger ikke, selv ved eksponering for solen. Sikker emballage Før billedet afsendes pakker vi det ind i boblefolie og i en tyk boks. Vigtig: ingen tegnestifter inkluderet. Størrelse af del:120x80: 40x80 40x80 40x8060x40: 20x40 20x40 20x4090x60: 30x60 30x60 30x60

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Billede på kork - World Map: Countries F...

399 kr.

Billedet "Billede på kork - World Map: Countries Flags [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Billede på kork - World Map: Countries Flags [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I billeder på kork kan sættes stifter i, markeres steder på kortet eller fastgøres noter. Billedet på kork "Billede på kork - World Map: Countries Flags [Cork Map]" er meget lettere end traditionelle vægdekorationer. Så kan dekorative kork tavler ophænges hvert sted i dit hjem eller kontor. Lærredet med et trykmotiv spændes op på en korkplade. Så har printet udtryksfulde farver og viser fineste detaljer. Sæt stifter eller notater fast og skab din individuelle mønster på væggen! Kork kort er en perfekt gaveide for en rigtig globetrotter! Hvordan kan du bruge den dekorative opslagstavle i kork? - Marker dine tidligere og fremtidige rejsemål - Skab et galleri af fotos og souvenirs fra besøgte lande - Sæt noter for at huske seværdige steder - Sikr dine børn en utypisk form af geografitime Print i højeste kvalitet! Særligt lærred i forbindelse med tilsvarende opløsning garanterer en perfekt skarphed af billedet og farvedybde. Trykte kanter Billedet kræver ingen yderligere rammer og er klart til at blive hængt på væggen. UV-beskyttelse Farver bleger ikke, selv ved eksponering for solen. Sikker emballage Før billedet afsendes pakker vi det ind i boblefolie og i en tyk boks. Vigtig: ingen tegnestifter inkluderet.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Billede på kork - Europe - 120 x 80 cm

499 kr.

Billedet "Billede på kork - Europe [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Billede på kork - Europe [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I billeder på kork kan sættes stifter i, markeres steder på kortet eller fastgøres noter. Billedet på kork "Billede på kork - Europe [Cork Map]" er meget lettere end traditionelle vægdekorationer. Så kan dekorative kork tavler ophænges hvert sted i dit hjem eller kontor. Lærredet med et trykmotiv spændes op på en korkplade. Så har printet udtryksfulde farver og viser fineste detaljer. Sæt stifter eller notater fast og skab din individuelle mønster på væggen! Kork kort er en perfekt gaveide for en rigtig globetrotter! Hvordan kan du bruge den dekorative opslagstavle i kork? - Marker dine tidligere og fremtidige rejsemål - Skab et galleri af fotos og souvenirs fra besøgte lande - Sæt noter for at huske seværdige steder - Sikr dine børn en utypisk form af geografitime Print i højeste kvalitet! Særligt lærred i forbindelse med tilsvarende opløsning garanterer en perfekt skarphed af billedet og farvedybde. Trykte kanter Billedet kræver ingen yderligere rammer og er klart til at blive hængt på væggen. UV-beskyttelse Farver bleger ikke, selv ved eksponering for solen. Sikker emballage Før billedet afsendes pakker vi det ind i boblefolie og i en tyk boks. Vigtig: ingen tegnestifter inkluderet.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Billede på kork - Anthracitic World - 12...

499 kr.

Billedet "Billede på kork - Anthracitic World [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Billede på kork - Anthracitic World [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I billeder på kork kan sættes stifter i, markeres steder på kortet eller fastgøres noter. Billedet på kork "Billede på kork - Anthracitic World [Cork Map]" er meget lettere end traditionelle vægdekorationer. Så kan dekorative kork tavler ophænges hvert sted i dit hjem eller kontor. Lærredet med et trykmotiv spændes op på en korkplade. Så har printet udtryksfulde farver og viser fineste detaljer. Sæt stifter eller notater fast og skab din individuelle mønster på væggen! Kork kort er en perfekt gaveide for en rigtig globetrotter! Hvordan kan du bruge den dekorative opslagstavle i kork? - Marker dine tidligere og fremtidige rejsemål - Skab et galleri af fotos og souvenirs fra besøgte lande - Sæt noter for at huske seværdige steder - Sikr dine børn en utypisk form af geografitime Print i højeste kvalitet! Særligt lærred i forbindelse med tilsvarende opløsning garanterer en perfekt skarphed af billedet og farvedybde. Trykte kanter Billedet kræver ingen yderligere rammer og er klart til at blive hængt på væggen. UV-beskyttelse Farver bleger ikke, selv ved eksponering for solen. Sikker emballage Før billedet afsendes pakker vi det ind i boblefolie og i en tyk boks. Vigtig: ingen tegnestifter inkluderet. Størrelse af del:120x80: 40x80 40x80 40x8060x40: 20x40 20x40 20x4090x60: 30x60 30x60 30x60

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Billede på kork - World Geography - 90 x...

399 kr.

Billedet "Billede på kork - World Geography [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Billede på kork - World Geography [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I billeder på kork kan sættes stifter i, markeres steder på kortet eller fastgøres noter. Billedet på kork "Billede på kork - World Geography [Cork Map]" er meget lettere end traditionelle vægdekorationer. Så kan dekorative kork tavler ophænges hvert sted i dit hjem eller kontor. Lærredet med et trykmotiv spændes op på en korkplade. Så har printet udtryksfulde farver og viser fineste detaljer. Sæt stifter eller notater fast og skab din individuelle mønster på væggen! Kork kort er en perfekt gaveide for en rigtig globetrotter! Hvordan kan du bruge den dekorative opslagstavle i kork? - Marker dine tidligere og fremtidige rejsemål - Skab et galleri af fotos og souvenirs fra besøgte lande - Sæt noter for at huske seværdige steder - Sikr dine børn en utypisk form af geografitime Print i højeste kvalitet! Særligt lærred i forbindelse med tilsvarende opløsning garanterer en perfekt skarphed af billedet og farvedybde. Trykte kanter Billedet kræver ingen yderligere rammer og er klart til at blive hængt på væggen. UV-beskyttelse Farver bleger ikke, selv ved eksponering for solen. Sikker emballage Før billedet afsendes pakker vi det ind i boblefolie og i en tyk boks. Vigtig: ingen tegnestifter inkluderet.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Billede på kork - Traditional Cartograph...

399 kr.

Billedet "Billede på kork - Traditional Cartography [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Billede på kork - Traditional Cartography [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I billeder på kork kan sættes stifter i, markeres steder på kortet eller fastgøres noter. Billedet på kork "Billede på kork - Traditional Cartography [Cork Map]" er meget lettere end traditionelle vægdekorationer. Så kan dekorative kork tavler ophænges hvert sted i dit hjem eller kontor. Lærredet med et trykmotiv spændes op på en korkplade. Så har printet udtryksfulde farver og viser fineste detaljer. Sæt stifter eller notater fast og skab din individuelle mønster på væggen! Kork kort er en perfekt gaveide for en rigtig globetrotter! Hvordan kan du bruge den dekorative opslagstavle i kork? - Marker dine tidligere og fremtidige rejsemål - Skab et galleri af fotos og souvenirs fra besøgte lande - Sæt noter for at huske seværdige steder - Sikr dine børn en utypisk form af geografitime Print i højeste kvalitet! Særligt lærred i forbindelse med tilsvarende opløsning garanterer en perfekt skarphed af billedet og farvedybde. Trykte kanter Billedet kræver ingen yderligere rammer og er klart til at blive hængt på væggen. UV-beskyttelse Farver bleger ikke, selv ved eksponering for solen. Sikker emballage Før billedet afsendes pakker vi det ind i boblefolie og i en tyk boks. Vigtig: ingen tegnestifter inkluderet.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Grafik,Seppo Mattinen

320 kr.

Grafik, .linoleumstryk af Seppo Mattinen. Er sat i ramme af glarmester

5672 Broby
tir.

Maleri af Yelva Vermehren (1878-1980)

1.495 kr.

Motiv: Urtepotter ,med blå og rosa Krokus m/flere. Format: H. 37 x B. 43 cm. Monteret i flot træramme med guldkanter 45 x 52. Olie på lærred. Sign: Y. Vermehren 1962. Lærred er ny-renset! Forsendelse: Med omdeling kr. 68,00. Uden ondeling kr. 49,00. Betaling: På konto i Danske Bank eller MobilePay

7700 Thisted
tir.

Billede på kork - World Map: Countries F...

399 kr.

Billedet "Billede på kork - World Map: Countries Flags [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Billede på kork - World Map: Countries Flags [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I billeder på kork kan sættes stifter i, markeres steder på kortet eller fastgøres noter. Billedet på kork "Billede på kork - World Map: Countries Flags [Cork Map]" er meget lettere end traditionelle vægdekorationer. Så kan dekorative kork tavler ophænges hvert sted i dit hjem eller kontor. Lærredet med et trykmotiv spændes op på en korkplade. Så har printet udtryksfulde farver og viser fineste detaljer. Sæt stifter eller notater fast og skab din individuelle mønster på væggen! Kork kort er en perfekt gaveide for en rigtig globetrotter! Hvordan kan du bruge den dekorative opslagstavle i kork? - Marker dine tidligere og fremtidige rejsemål - Skab et galleri af fotos og souvenirs fra besøgte lande - Sæt noter for at huske seværdige steder - Sikr dine børn en utypisk form af geografitime Print i højeste kvalitet! Særligt lærred i forbindelse med tilsvarende opløsning garanterer en perfekt skarphed af billedet og farvedybde. Trykte kanter Billedet kræver ingen yderligere rammer og er klart til at blive hængt på væggen. UV-beskyttelse Farver bleger ikke, selv ved eksponering for solen. Sikker emballage Før billedet afsendes pakker vi det ind i boblefolie og i en tyk boks. Vigtig: ingen tegnestifter inkluderet.

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Mande figur er meget tung

800 kr.

Mande figur højde 63 cm den er tung har været med i krejlerkongen.

9320 Hjallerup
tir.

Engelbrecht: NONNER

125 kr.

Kunsttryk af den fynske kunstner Helge Engelbrecht (1919-91) - Signeret med bly H. Engelbrecht 69 - Indrammet med passepartout bag glas i sort træramme - 32 x 28 cm. (H x B) - Annoncens billede har refleks i øverste højre hjørne

5230 Odense M
tir.

Metal relief: Amor med pilen

250 kr.

Relief af bronzeret jern med motiv af Adam med pilen - Usigneret, men på bagsiden er anført: 25 - Mål ca. 19 x 20 cm. - Vægt ca. 1,28 kg.

5230 Odense M
tir.

Symaskine

700 kr.

Rigtig flot Og fungierende Symaskine sälges pä Grund auf sygdom

7800 Skive
tir.

Snemand snemænd i glas fra Lene Højlund

Købes

Søger snemænd i klart glas med "gulerodsnæse" fra Lene Højlund, Aalborg

9230 Svenstrup J
man.

Per Just f.1945

5.300 kr.

Monotypi i form af den originale trykplade, som så er bemalet med akryl og derefter påsat på lærred, Unika fra 2001, i sølvfarvet træ-svæveramme. NB. Sendes ikke!!

2300 København S
man.

Tue Poulsen keramik

650 kr.

Tue Poulsen Keramik. Samlet pris 650 kr.

5800 Nyborg
man.

Porcelænsugle fra Kaiser m. ægthedscerti...

399 kr.

Givet til mne forældre i 80 erne. Ægthedcertifikat medføgler. Sendes mod forudbetaling og på købers regning. Man er meget velkommen til at afhente.

6000 Kolding
man.

Ca 4stk tegninger

2.450 kr.

5 stk egne tegninger fra tegner 56år . Farvetegninger i str A3 med oliekridt . Sælges enkeltvis og indrammede Prisen er pr stk .

8380 Trige
man.

Manneqiner

2.500 kr.

Herre og Dame maneqing torso. malet af Helle Lauersen Vejle .sælges udelukkende PGA. plads mangel. prisen er for dem begge .

7100 Vejle
søn.

Kæmpe sikkerhedsnål til pynt

100 kr.

Kæmpe sikkerhedsnål til pynt Ca 52 cm lang Kan sendes for 45kr Søgeord: pynt, dekoration, garn, strik, hækle, hobby, butik, stål, kontor

6500 Vojens
søn.

Kunstens Verden.

100 kr.

Flot kunstbog, 1962, 2000 sider, mange ill., tilegnet prinsesse Margrethe, indbundet i læder og MAHOGNI.

9381 Sulsted
lør.

Skulptur

30.000 kr.

Ane og Føllet, lavet af kunstner Bent Hagedorn-Olsen, udført i gips og måler ca. L 1,55 x B 1,10 x H 1,62 m.

9510 Arden
lør.

Sculptur Lp design Kunst

800 kr.

Sculptur fra Lp design står som ny Ny pris : 329dollar

5210 Odense NV
lør.

Decoupage æsker

35 kr.

Min mor laver de smukkeste æsker. Jeg vil gerne sælge dem for hende. Priser fra 35,- til 75,- / de største rinde er 14 cm i diameter. De største firkantede er 15x15 cm. Som flot pynt, gaveæsker, opbevaring og gave i sig selv. De er lakeret. Utrolig smukke♥️♥️

6710 Esbjerg V
fre.

Fotografi i guld ramme

50 kr.

ML Rammen Made in Denmark Vintage Blomstermotiv 12 x 12 cm Guldkant Stående billederamme Glas Jeg sender gerne Gratis fragt ved køb over 200 kr Fra dyre- og røgfrit hjem

2635 Ishøj
fre.

Jubilæums Platte.

200 kr.

Mordags Jubilæums Platte. Tlf. 51160030.

9600 Aars
fre.

John Kørner f.1967. Offset tryk

180 kr.

The Whale killing, fra udstilling Grafik 1996-2015 projekt 2013, hjd. 100 x br. 70, uden ramme, ingen nålemærker eller lignende. NB. Kan sendes i et gratis paprør for kr.43.-

2300 København S
fre.

Bordur i sten højde 6,5 cm

200 kr.

Bordur i sten højde 6,5 cm - 200 kr. Mangler et nyt batteri Lysestager alabast - 200 kr.

8620 Kjellerup
fre.

Keamik kande

200 kr.

Keamik kande højde 20 cm så pæn som ny 200kr

9320 Hjallerup
fre.

Yduns æble, keramik af Lene Kersting. Ny...

350 kr.

Yduns æbler af Lene Kersting. Se vores flotte udstilling i forretningen, eller kø online. Kan sendes over alt. Priser fra:

6630 Rødding
fre.
Design Classique.dk

Ivan Boytler-Jens Galschødt Vandkunst

18.000 kr.

Ivan Boytler f. 1957, Jens Galschiøt f. 1954. Vandkunst/skulptur. Fontæne lavet i et samarbejde mellem de to kunstnere i 1993. Materialet er farvet glas og kobber. Højde ca. 152 cm. Løse glas-sten medfølger samt pumpe til vand. Proveniens. De løse glas-'sten' blev tilføjet vandkunsten under et besøg af Ivan Boytler hos tidligere ejer i 1996. Jeg har købt den men den passer ikke i min udestue. Vil gerne bytte med anden kunst- Keramik Lars Calmar- poul Erik Eliasen - spændende malerier - skulpturer Keld moseholm - også ældre kunst

5550 Langeskov
fre.
Folmer Larsen

Palle Mernild

350 kr.

Meget flot velbevaret skulptur af Palle Mernild - forestillende "Bossen". Total højde ca. 16,5 cm. Kan afhentes i 7470 Karup, sendes med DAO for købers regning, eller mod et mindre beløb leveres i mit nærområde.

7470 Karup J
26. jan.

Stor gulvvase

123.456 kr.

Jais Nielsen, okseblods gulvvase ca 43 cm også kaldt Mosesvasen

5000 Odense C
26. jan.

Jodle Birge

50 kr.

Plakat med motiv af Jodle Birge samt teksten Moder Teresa - 50 x 40 cm. (H x B) - Lettere bølget - Minde om kunstneren, der glædede så mange

5230 Odense M
26. jan.

FOTO

550 kr.

FOTO ORIGINALE, S.C.K, motiv: TIL BADEVÆRELSE, b: 30 h: 40 Super lækre nye originale foto billeder med kvalitets ramme i egetræ fås også med sort træramme og med glas PRIS PR STK 550 KR VED KØB AF 2 STK ER PORTO GRATIS se hvad jeg ellers har til salg

6400 Sønderborg
26. jan.

Sølvvase, Svend Toxværd, S925

2.800 kr.

Svend Toxværd vase, 925 Sterling sølv. Produceret i 1975. Bemærk: Dette var en vandrepokal, derfor med inskription på 2 sider. Vægt: 480 gram. Flot stand. Kan købes online eller i forretningen.

6630 Rødding
26. jan.
Design Classique.dk

billede

Sælges

4 billeder med rammer dog en lille skade på et af glasset i den ene hjørne

9240 Nibe
25. jan.

2 fugle af keramik

300 kr.

2 dekorative fugle af keramik Højde ca 15 cm Den røde fugl har en glasurskade 200 kr. pr. stk. Samlet pris 300 kr. PK1

5464 Brenderup Fyn
25. jan.

Holmegård skål

150 kr.

Holmegård skål

5550 Langeskov
25. jan.

Stort Unika Glasfad

400 kr.

Stort Unika Glasfad. Glaskunst meget flot kunsthåndværk udført af ukendt kunstner købt på kunst udstilling Vestre Skæring skole (Fyn). Fadet er 36 x 36 cm og 5 cm højt, med indlagt motiv sejlskibe i bladguld og andre effekter. Selvom der er glas er det meget stærkt og holder til meget. Køber betaler fragt.

5750 Ringe
25. jan.

Glasfad

40 kr.

Sødt Glasfad Kan afhentes i Vester Kærby, 5320 Agedrup. Eller sendes med DAO

5320 Agedrup
23. jan.
Side:af 18