Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Blender

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  OBH Nordica stavblender
  I dag 439,-
  Kenwood Blender
  I går 225,-
  Stavblender
  I går 25,-
  Wilfa blender BL1200V2 - stål
  I går 500,-
  Kraftig Princess blender
  I går 200,-
  Conzept blender
  d. 16.01 100,-
  Milk Shaker
  d. 16.01 300,-
  Ny lækker Blender
  d. 16.01 50,-
  Blender kun brugt en gang
  d. 16.01 200,-
  Blender og frugtpresser
  d. 15.01 100,-
  Blender sælges meget billig
  d. 15.01 150,-
  Hotmix Pro professionel blender
  d. 15.01 11.000,-
  OBH Nordica
  d. 15.01 250,-
  Blender OBH
  d. 15.01 125,-
  Blender med juicer
  d. 14.01 500,-
  Kenwood glasblender d. 14.01 280,-
  Blender, 1,5L
  d. 14.01 318,-
  Lille stavblender (ny)
  d. 14.01 50,-
  Excelent blender med krus m.m.
  d. 14.01 200,-
  Bosch håndmixer
  d. 14.01 359,-
  Blender m. glaskande
  d. 14.01 610,-
  Kitchenaid
  d. 13.01 700,-
  Ny blender til Kenwood chef
  d. 13.01 125,-
  Bosch stavblender
  d. 13.01 684,-
  Blender sælges
  d. 13.01 150,-
  Bamix stavblender - Plus Box - Sort
  Bamix stavblender - Plus Box - Sort, Bamix Plus Box stavblender Med Bamix Plus Box får du en kraftig Bamix 200 watt stavblender og en udstyrspakke, der letter den daglige madlavning betragteligt. Stavblenderen leveres med: - Multifunktionsblad, piskeskive, piskeskive med huller - Kød- og grøntsagskniv - Dry grinder - SliceSy - Bæger med låg - 0,6 l Og så får du selvfølgelig en praktisk vægholder til stavblenderen. Multifunktionsblad Multifunktionsbladet laver det grove arbejde uden at være skarp. Det er udelukkende kraft og tempo fra Bamix, der gør arbejdet. Med multifunktionsbladet kan du fx knuse isterninger til drinks eller lave en cremet smoothie af frosne bær. To piskeskiver Piskeskiven er til alt, der skal være luftigt og let. Lav fx en lækker "flødeskum" af iskold skummetmælk på få sekunder. Eller tilføj luftighed til supper, sovse etc. Piskeskiven med huller kan bruges til at lave hjemmelavet majonæse, aioli, dressing, dip med mere. Den homogeniserer, emulgerer og samler ulige ingredienser. Kød- og grøntsagskniv Dette er den skarpe kniv i sættet. Den er til alt, der skal skæres som fx hjemmelavet fiske- eller kødfars, laksemousse, grovfibrede grøntsager og meget andet. Dry grinder Med i købet får du en dry grinder, en tørkværn. Dry grinderen hjælper dig med at hakke tørre ingredienser såsom nødder og chokolade. SliceSy Dette tilbehør fuldender din Bamix som foodprocessor. SliceSy river, snitter og hakker ekstremt effektivt. Med SliceSy kan du fx nemt lave skiveskårne kartofler eller rive grøntsager til en sund råkostsalat. SliceSy kommer med to snitteskiver og 3 riveskiver i forskellige størrelser. Bamix Plus Box forhandles kun på coop.dk. Bemærk venligst Har du købt dit Bamix produkt efter 1. oktober 2013 er reklamationsret og garanti udvidet til 5 år, når du plejer og vedligeholder din Bamix iht. "Experisense how to manual". For Bamix produkter købt før 1. oktober 2013 er reklamationsret og garanti ekstraordinært 3 år, når du plejer og vedligeholder din Bamix iht. manualen. Se her hvordan du opnår Bamix 5 års garanti.
  d. 13.01 1.899,-
  Bamix kød & grøntsagskniv
  d. 13.01 152,-
  Bamix stavblender - SwissLine XL - Silver/black
  Bamix stavblender - SwissLine XL - Silver/black, Swissline XL stavblender fra Bamix Her får du en rigtig kraftig stavblender, der stiller dig stærkere i køkkenet. Den er det perfekte redskab, når du vil blende eller piske. 200 watt motor 2 hastigheder Inkl. stor tilbehørspakke Husmoderens tryllestav Stavblenderen er efterhånden blevet et fast inventar i ethvert køkken. Den er let at anvende og klarer mange forskellige opgaver i køkkenet. Faktisk er stavblenderen gennem de sidste 50 år blevet kaldt for "Husmoderens tryllestav". Det siger ikke så lidt. Swissline stavblenderen har en 200 watt motor og 2 hastigheder. Den leveres inkl. bordstander, 1000 ml kande med låg, processor og 4 forskellige knivblade. Multifunktionsblad Multifunktionsbladet laver det grove arbejde uden at være skarp. Det er udelukkende stavblenderens kraft, der gør arbejdet. Med multifunktionsbladet kan du fx knuse isterninger til drinks eller lave en cremet smoothie af frosne bær. Kød- og grøntsagskniv Dette er den skarpe kniv i sættet. Den er til alt, der skal skæres som fx. hjemmelavet fiske- eller kødfars, grovfibrede grøntsager og meget andet. To piskeskiver Piskeskiven er til alt, der skal være luftigt og let. Lav fx en lækker "flødeskum" af iskold skummetmælk - perfekt til kaffen. Eller tilføj luftighed til supper, sovse etc. Piskeskiven med huller kan bruges til at lave hjemmelavet majonæse, aioli, dressing, dip med mere. Den homogeniserer, emulgerer og samler let ulige ingredienser. Processor Processoren hjælper dig med at hakke grøntsager, krydderier, frugter, nødder, chocolade, ost osv. Hvis du vil forkæle dig selv med en af de bedste stavblendere på markedet, så er det en Bamix, du skal have. En stavblender fra Bamix er letanvendelig, stærk, lydsvag og rengøringsvenlig. Og dertil kommer, at designet er lækkert. Se hvordan du opnår Bamix 5 års garanti her.
  d. 13.01 1.299,-
  Braun stavblender - MQ745 Cocktail - Hvid
  d. 13.01 719,-
  Bamix processor inkl. pulverdisc
  d. 13.01 479,-
  Bamix stavblender - SwissLine XL - CH Red
  Bamix stavblender - SwissLine XL - CH Red, Swissline XL stavblender fra Bamix Her får du en rigtig kraftig stavblender, der stiller dig stærkere i køkkenet. Den er det perfekte redskab, når du vil blende eller piske. 200 watt motor 2 hastigheder Inkl. stor tilbehørspakke Husmoderens tryllestav Stavblenderen er efterhånden blevet et fast inventar i ethvert køkken. Den er let at anvende og klarer mange forskellige opgaver i køkkenet. Faktisk er stavblenderen gennem de sidste 50 år blevet kaldt for "Husmoderens tryllestav". Det siger ikke så lidt. Swissline stavblenderen har en 200 watt motor og 2 hastigheder. Den leveres inkl. bordstander, 1000 ml kande med låg, processor og 4 forskellige knivblade. Multifunktionsblad Multifunktionsbladet laver det grove arbejde uden at være skarp. Det er udelukkende stavblenderens kraft, der gør arbejdet. Med multifunktionsbladet kan du fx knuse isterninger til drinks eller lave en cremet smoothie af frosne bær. Kød- og grøntsagskniv Dette er den skarpe kniv i sættet. Den er til alt, der skal skæres som fx. hjemmelavet fiske- eller kødfars, grovfibrede grøntsager og meget andet. To piskeskiver Piskeskiven er til alt, der skal være luftigt og let. Lav fx en lækker "flødeskum" af iskold skummetmælk - perfekt til kaffen. Eller tilføj luftighed til supper, sovse etc. Piskeskiven med huller kan bruges til at lave hjemmelavet majonæse, aioli, dressing, dip med mere. Den homogeniserer, emulgerer og samler let ulige ingredienser. Processor Processoren hjælper dig med at hakke grøntsager, krydderier, frugter, nødder, chocolade, ost osv. Hvis du vil forkæle dig selv med en af de bedste stavblendere på markedet, så er det en Bamix, du skal have. En stavblender fra Bamix er letanvendelig, stærk, lydsvag og rengøringsvenlig. Og dertil kommer, at designet er lækkert. Se hvordan du opnår Bamix 5 års garanti her.
  d. 13.01 1.299,-
  Bamix stavblender - SwissLine Superbox XL Black 200W
  Bamix stavblender - SwissLine Superbox XL Black 200W, Bamix Superbox XL Bamix Superbox XL er din ultimative køkkenassistent. Med den kan du klare enhver opgave i køkkenet. Du får en kraftig Bamix Swissline 200 W Black stavblender med alt, hvad hjertet begærer i udstyr, bl.a.: Multifunktionsblad, piskeskive, piskeskive med huller Kød- og grøntsagskniv SliceSy Processor og pulverdisk Bægersæt 0,4 l + 0,6 l med tætsluttende låg 1,0 liter kande med låg Og så får du selvfølgelig en praktisk bordstander med plads til processor og tilbehør bagerst. Multifunktionsblad Multifunktionsbladet laver det grove arbejde uden at være skarp. Det er udelukkende den megen kraft og tempoet fra Bamix, der gør arbejdet. Med multifunktionsbladet kan du fx knuse isterninger til drinks eller lave en cremet smoothie af frosne bær. To piskeskiver Piskeskiven er til alt, der skal være luftigt og let. Lav fx en lækker "flødeskum" af iskold skummetmælk på få sekunder. Eller tilføj luftighed til supper, sovse etc. Piskeskiven med huller kan bruges til at lave hjemmelavet majonæse, aioli, dressing, dip med mere. Den homogeniserer, emulgerer og samler ulige ingredienser. Kød- og grøntsagskniv Dette er den skarpe kniv i sættet. Den er til alt, der skal skæres som fx. hjemmelavet fiske- eller kødfars, laksemousse, grovfibrede grøntsager og meget andet. SliceSy Dette tilbehør fuldender din Bamix som foodprocessor. SliceSy river, snitter og hakker ekstremt effektivt. Med SliceSy kan du nemt lave skiveskårne kartofler eller rive grøntsager til en sund råkostsalat. SliceSy kommer med to snitteskiver og 3 riveskiver i forskellige størrelser. Processor og pulverdisk Med i købet får du en Bamix processor og pulverdisc. Processoren hjælper dig med at hakke grøntsager, krydderier, frugter, nødder, ost osv. Og med pulverdiscen har du mulighed for at pulverisere dine tørrede krydderurter, så du kan kværne dine egne krydderier, bl.a. muskatnød, stjerneanis og hel kanel mv. Kande og bægersæt Både kande og bægersæt kan med fordel anvedes til såvel tilberedning som opbevaring. Begge dele er af en slagfast, varmebestandig, korrosionsfri kvalitet og optager ikke farve. Bemærk venligst Har du købt dit Bamix produkt efter 1. oktober 2013 er reklamationsret og garanti udvidet til 5 år, forudsat at du plejer og vedligeholder din Bamix iht. "Experisense how to manual". For Bamix produkter købt før 1. oktober 2013 er reklamationsret og garanti ekstraordinært 3 år, forudsat at du plejer og vedligeholder din Bamix iht. manualen. Se her hvordan du opnår Bamix 5 års garanti.
  d. 13.01 1.999,-
  Bosch stavblender
  d. 13.01 230,-
  Braun stavblender Multiquick 745 Aperitif
  d. 13.01 649,-
  Bamix stavblender - Plus Box - Hvid
  Bamix stavblender - Plus Box - Hvid, Bamix Plus Box stavblender Med Bamix Plus Box får du en kraftig Bamix 200 watt stavblender og en udstyrspakke, der letter den daglige madlavning betragteligt. Stavblenderen leveres med: - Multifunktionsblad, piskeskive, piskeskive med huller - Kød- og grøntsagskniv - Dry grinder - SliceSy - Bæger med låg - 0,6 l Og så får du selvfølgelig en praktisk vægholder til stavblenderen. Multifunktionsblad Multifunktionsbladet laver det grove arbejde uden at være skarp. Det er udelukkende den megen kraft og tempoet fra Bamix, der gør arbejdet. Med multifunktionsbladet kan du fx knuse isterninger til drinks eller lave en cremet smoothie af frosne bær. To piskeskiver Piskeskiven er til alt, der skal være luftigt og let. Lav fx en lækker "flødeskum" af iskold skummetmælk på få sekunder. Eller tilføj luftighed til supper, sovse etc. Piskeskiven med huller kan bruges til at lave hjemmelavet majonæse, aioli, dressing, dip med mere. Den homogeniserer, emulgerer og samler ulige ingredienser. Kød- og grøntsagskniv Dette er den skarpe kniv i sættet. Den er til alt, der skal skæres som fx. hjemmelavet fiske- eller kødfars, laksemousse, grovfibrede grøntsager og meget andet. Dry grinder Med i købet får du en dry grinder, en tørkværn. Dry grinderen hjælper dig med at hakke tørre ingredienser såsom nødder og chokolade. SliceSy Dette tilbehør fuldender din Bamix som foodprocessor. SliceSy river, snitter og hakker ekstremt effektivt. Med SliceSy kan du fx nemt lave skiveskårne kartofler eller rive grøntsager til en sund råkostsalat. SliceSy kommer med to snitteskiver og 3 riveskiver i forskellige størrelser. Bamix Plus Box forhandles kun på coop.dk. Bemærk venligst Har du købt dit Bamix produkt efter 1. oktober 2013 er reklamationsret og garanti udvidet til 5 år, når du plejer og vedligeholder din Bamix iht. "Experisense how to manual". For Bamix produkter købt før 1. oktober 2013 er reklamationsret og garanti ekstraordinært 3 år, når du plejer og vedligeholder din Bamix iht. manualen. Se her hvordan du opnår Bamix 5 års garanti .
  d. 13.01 1.899,-
  Braun stavblender - MQ535 Baby - Hvid/Grå
  d. 13.01 369,-
  Braun stavblender - Multiquick 7 MQ 725 Omelette
  d. 13.01 599,-
  Bosch stavblender med tilbehør - MSM64035
  d. 13.01 350,-
  Braun stavblender - Multiquick 7 MQ 775 Patisserie
  d. 13.01 799,-
  Bosch stavblender - MSM66050
  d. 13.01 400,-
  Blender sælges
  d. 12.01 50,-
  OBH Blender
  d. 12.01 475,-
  Håndblender
  d. 11.01 60,-
  Fantastisk Philips blender sælges
  d. 11.01 300,-
  Blender
  d. 10.01 100,-
  Bosch stavblender
  d. 10.01 175,-
  Bodum stavblender
  d. 09.01 500,-
  Guzzini Blender
  d. 09.01 400,-
  Grøntsagssnitter
  d. 09.01 150,-
  Kitchenaid Artisan Blender
  d. 08.01 1.150,-
  OBH - blender
  d. 08.01 150,-
  OBH Nordica Blender
  d. 08.01 200,-
  Philips blender
  d. 08.01 575,-
  OBH Nordica blender Miami Peach Crush *N
  d. 07.01 250,-
  Multi blender Russell Hobbs
  d. 07.01 650,-
  Ny kandeblender 1,5 ltr.
  d. 05.01 200,-
  KitchenAid sort blender
  d. 05.01 1.200,-
  Stavblender d. 05.01 30,-
  OBH Nordica Stick Mixer Quick
  d. 04.01 400,-
  glasblender AT338 til Kenwwod
  d. 04.01 200,-