Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Lysestager

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Brugskunst / Lysestager"

Opret favoritsøgning

Skal der levende lys ind i hjemmet? Flotte lysestager til salg


Et lys på et bord. Så er stemningen lagt. Find den perfekte lysestage her hos GulogGratis.dk. Med en lind strøm af nye annoncer hver eneste dag er der gode muligheder for at finde netop den lysestage, du leder efter. Uanset om det skal være en Kubus, Hay eller Lene Bjerre, eller en gammel lysestage af træ eller messing.

Stort udvalg af lysestager i mange forskellige stilarter
Læs mere


Uanset om det er en mørk vinter- eller sommeraften, kan en fin lysestage gøre en hyggelig aften endnu hyggeligere. Vores brugere sætter dagligt lysestager til salg, så der er rig mulighed for at finde netop den lysestage, der passer til netop dit hjem.

Vi ser mange forskellige typer lysestager sat til salg, men nogle af dem, vi ser oftest, er:

Kubus lysestage - Klassisk lysestage designet af Mogens Lassen i 1962. Fås i sort, hvid, kobber og en håndpoleret forniklet udgave.

Hay lysestager - Mange modeller bliver dagligt sat til salg, men specielt modellen Lup er populær. Den fås i både sort og i kobber.

Lene Bjerre Lysestager - Det danske interiørbrand Lene Bjerre har alt til hjemmet, men specielt lysestagerne er populære pga. deres klassiske udtryk.

Messing og kobber lysestager - Både nye og gamle lysestager i messing eller kobber er oppe i tiden lige nu. Fuldend helhedsindtrykket i din dagligstue med en flot vintage lysestage.

Normann lysetage - Endnu et utroligt populært mærke indenfor brugskunst, hvor vi ofte ser annoncer for deres Heima-model. Inspireret af 1950’ernes brug af støbejern har den populære Heima-model et enkelt design, der hylder det industrielle håndværk og nordiske traditioner.

Uanset årstid gør levende lys aftenerne lige lidt hyggeligere.
Læs mindre