Whiteboard

49
Promethean activboard touch 88'', interaktivt whiteboard

Promethean activboard touch 88'', intera...

1.868,75 kr.

Det brugte Promethean ActivBoard Touch er en elektronisk og interaktiv whiteboardtavle. Tavlen vil være ideel at bruge f.eks. i et klasselokale eller i et møde- eller konferencelokale, da den interaktive funktion gør det let at interagere med undervisningen. For at bruge Promethean ActivBoard Touch skal tavlen forbindes til en computer, og den er kompatibel med styresystemerne Windows og Mac OS. Der medfølger to penne til den interaktive tavle. Mærke: Promethean Stand: Brugt Udførelse: Interaktivt whiteboard med grå kant Mål: H:130 x B:200 x D:4 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Whiteboardtavler med lærred og flipover i kirsebær kasse

Whiteboardtavler med lærred og flipover ...

1.875 kr.

Den brugte Whiteboardtavle i kirsebær kasse har lærred der kan trækkes op hvis der skal fremvises noget under whiteboardpræsentationen. Den brugte whiteboardtavle i kirsebær kasse har også plads til flipover papir på begge låger.  Stand: BrugtUdførelse: Whiteboardtavle med lærred og flipover i kirsebær kasse Mål:  Whiteboard: H114 x B156 cm Kasse: H120 x B160 cm Lærred: H137 x B149 cm Total bredde med opslåede sider: 326 cm

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Borks whiteboards 120 x 150 cm

Borks whiteboards 120 x 150 cm

1.500 kr.

Brugte Borks Whiteboards 120 x 150 cm. De brugte Whiteboard tavlers glasagtige emalje giver den ultimative skriveoverflade, der er modstandsdygtig overfor såvel ridser som knækkede eller afskårende stykker. Da de brugte whiteboard tavler har magnetiske egenskaber, kan de også bruges som opslagstavler med magneter.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Whiteboard dobbeltsidet svingtavle på hjul

Whiteboard dobbeltsidet svingtavle på hj...

1.868,75 kr.

Det kan være rart at have en tavle ved hånden, hvor man kan skrive stikord eller dagsordener, når man holder møde eller underviser. Denne whiteboard svingtavle er dobbeltsidet, så der er rigtig god plads til noter og andre skriblerier. Brug for eksempel tavlen i et mødelokale, så alle deltagere kan se dagsordenen, følge med og tage noter. Eller placer whiteboardet i det åbne kontorlandskab, så dine kolleger kan skrive deres idéer op på tavlen. Tavlen er magnetisk, så den kan også fint bruges som opslagstavle med magneter. Whiteboardets stativ har hjul, så det er let at flytte tavlen fra rum til rum efter behov. Stand: Brugt Udførelse: Dobbeltsidet whiteboardtavle med gråt stel og på hjul. Mål: Tavle H:120 x B:150 cm. Total H:181 x B:164 x D:55 cm. OBS: Der forekommer brugsspor i kanten af tavlen, og der mangler dækpropper - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Opslagstavle til nåle 60 x 90 cm

Opslagstavle til nåle 60 x 90 cm

216,25 kr.

Den brugte Borks Opslagstavle er med hør-bomuld overflade. Rammen er med korrosionsbestandigt aluminium og grå plasthjørner. Ved montering på væg med skjulte beslag, fremstår den brugte Borks opslagstavle svævende og elegant. Mærke: Borks Stand: BrugtUdførelse: Opslagstavle med hør-bomuld overflade og ramme i aluminium.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Whiteboard dobbeltsidet svingtavle med hjul

Whiteboard dobbeltsidet svingtavle med h...

1.493,75 kr.

Den brugte dobbeltsidede svingtavle på hjul er et smart alternativ til en traditionel væghængt whiteboardtavle, da den kan flyttes rundt efter behov. Tavlen er dobbeltsidet med vippefunktion. Der er bakke/holder til skriveredskaber m.v. Du kan derfor have alle de redskaber, du skal bruge til tavlen med, uanset hvor tit du har brug for at flytte whiteboardtavlen fra rum til rum. Brug for eksempel whiteboardet til undervisning eller møder, hvor der skal forklares emner og skrives noter. Tavlen er også magnetisk, så du kan bruge den som en traditionel opslagstavle til information og beskeder, der er skrevet eller printet på papir. Stand: Brugt Udførelse: Dobbeltsidet whiteboardtavle med gråt stel og alu penneholder. Whiteboardet er på hjul. Mål: Tavle H:121,5 x B:149,5 cm. Total H:195 x B158,5 x D:60 cm. OBS: Brugsspor på stellet i form af ridser og pletter. Lille hak i selve tavlen helt ude ved kanten på den ene side. Der mangler propper på fødderne - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Whiteboard på hjul med rød opslagstavle på bagsiden

Whiteboard på hjul med rød opslagstavle ...

1.243,75 kr.

Det brugte whiteboard på hjul er en klassisk tavle til kontoret eller mødelokalet. Tavlen er magnetisk, så der kan hænges papirer op med magneter. På bagsiden af whiteboardtavlen er der en rød opslagstavle, hvor du kan hænge papirer op med tegnstifter og nåle. Whiteboardtavlen egner sig godt til et mindre møde- eller undervisningslokale, og den er let at flytte rundt, da den er på hjul. Selvom tavlen ikke fylder meget i lokalet, så er der god plads til alle guldkornene, da man kan skrive eller hænge ting op på begge sider af tavlen. Stand: Brugt Udførelse: Magnetisk whiteboard på alu stel med hjul. Rød opslagstavle på bagsiden. Mål: H:181 x B:90 x D:36 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Borks dobbeltsidet whiteboard svingtavle på hjul.

Borks dobbeltsidet whiteboard svingtavle...

1.868,75 kr.

Den brugte Borks dobbeltsidede svingtavle på hjul er en smart tavle løsning, idet der er to tavler i en. Tavlen er dobbeltsidet med vippefunktion, et smart alternativ til en traditionel væghængt whiteboardtavle, Tavlen er på hjul, så den nemt flyttes rundt efter behov. Der er bakke til skriveredskaber m.v. Mærke: Borks Stand: Brugt Udførelse: Dobbeltsidet whiteboardtavle med grå stel og på hjul. Mål: Tavle: H:123 x B:150 cm. Total: H:200 x B:164 x D:60 cm. OBS: Brugsspor på stellet kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Borks whiteboardtavle

Borks whiteboardtavle

1.118,75 kr.

Den brugte Borks whiteboardtavle er en smart tavleløsning, idet den ikke fylder ret meget i lokalet, når den hænger på væggen. Tavlen er magnetisk, og den kan derfor også bruges som opslagstavle til håndskrevne eller printede informationer. Whiteboardtavlen er god at have til at skrive hurtige noter og beskeder på. Tavlen kan også være god at hænge op et sted, hvor alle medarbejdere kommer forbi i løbet af dagen, så alle har mulighed for at se nyheder og informationer fra virksomheden. Vær opmærksom på at der ikke medfølger beslag til at montere på væggen. Mærke: Borks Stand: Brugt Udførelse: Magnetisk whiteboardtavle med alu-kanter og grå afrundede plasthjørner. Mål: H:122 x B:40 x D:2 cm. OBS: Tavlen har brugsspor på kanten og hjørnerne - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Bred dobbeltsidet whiteboard planlægnings-/svingtavle

Bred dobbeltsidet whiteboard planlægning...

1.868,75 kr.

Det brugte dobbeltsidede whiteboard er inddelt på skrivefladen på begge sider, hvilket lægger op til at bruge svingtavlen som planlægningstavle. Brug for eksempel den ene side til at holde styr på medarbejdernes mødetider og hvilke opgaver, der skal løses. Den anden side kan eksempelvis bruges til at skrive et skema for ugen, så alle hele tiden ved, hvad der skal foregå. Det er kun fantasien, der sætter grænser for brugen af denne whiteboardtavle. Der er monteret en kridtrende på tavlen, så du let kan opbevare dine whiteboard tuscher lige ved hånden. Whiteboardet er magnetisk, så du kan også bruge den som almindelig opslagstavle til håndskrevne noter eller printede informationer. Stand: Brugt Udførelse: Dobbeltsidet whiteboardtavle inddelt med smal sort tape. Hvidt stel og hjul. Mål: Tavle H:121,5 x B:200 cm. Total H:197 x B:210 x D:60 cm. OBS: Der forekommer brugsspor på stel og skriveflade. Der er ikke propper på fødderne - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Beige borks opslagstavle  90 x 122 cm

Beige borks opslagstavle 90 x 122 cm

375 kr.

Mærke: Borks Stand: BrugtUdførelse: Beige stof med alu ramme og lysegrå plasikhjørner. Må: 90 x 122 cm. Den brugte opslagstavle i beige stof måler 90 x 122 cm.. Den brugte opslagstavle i beige stof med alu ramme passer ind alle steder. Tavlerne har hul i hvert hjørne - til ophæng.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Whiteboard og flipover på hjul fra nobo

Whiteboard og flipover på hjul fra nobo

993,75 kr.

Produkt Information: Den brugte Whiteboard og flipover på hjul fra NOBO, har også en praktisk hylde til dine whiteboard penne. Den brugte Whiteboard tavle på hjul kan flyttes rundt afhængig af dit behov for plads til de kreative ideer. Mål: Tavlen i sig selv måler 110 x 74 cm, og total højden er ca 185cm (kan indstilles i højden) OBS: Der kan forekomme brugsspor på kanten af tavlerne - og der kan forekomme et grønligt skær på tavlen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Whiteboard og flipover på hjul 106x68cm

Whiteboard og flipover på hjul 106x68cm

1.250 kr.

Den brugte Whiteboard og flipover på hjul, har også en praktisk hylde til dine whiteboard penne. Den brugte Whiteboard tavle på hjul kan flyttes rundt afhængig af dit behov for plads til de kreative ideer. Mål: Tavlen i sig selv måler 106x68 cm.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Whiteboard og flipover på hjul 100 x 73 cm

Whiteboard og flipover på hjul 100 x 73 ...

1.250 kr.

Den brugte Whiteboard og flipover på hjul, har også en praktisk hylde til dine whiteboard penne. Den brugte Whiteboard tavle på hjul kan flyttes rundt afhængig af dit behov for plads til de kreative ideer. Mærke: Legamaster Stand: Brugt Udførelse: Magnetisk Whiteboard og flipover på hjul, med penhylde Mål: Tavlen i sig selv måler 100 x 73 cm, og total højden er 185 cm

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Glastavle i hvid

Glastavle i hvid

1.618,75 kr.

Denne glastavle i hvid, er en klassisk tavle til møderummet eller i kantinen, eller hvor du ellers har behov for en tavle. Tavlen er magnetisk, dog skal du bruge ekstra stærke magneter. Stand: Brugt Udførelse: Magnetisk glastavle i hvid, med hvid kant på bagpladen. Mål: 90 x 120 cm.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Dobbeltsidet whiteboard svingtavle på hjul

Dobbeltsidet whiteboard svingtavle på hj...

1.743,75 kr.

Den brugte dobbeltsidede whiteboard svingtavle er på hjul, så den er let at flytte rundt med. Du kan derfor nemt bruge den mobile whiteboardtavle i lige det lokale, du har brug for. Tavlen er dobbeltsidet med vippefunktion, så der er god plads til at skrive alle guldkornene ned til mødet eller i løbet af undervisningen. Der er monteret en kridtrende på tavlen, så du let kan opbevare dine whiteboard tuscher lige ved hånden. Whiteboardet er magnetisk, så du kan også bruge den som almindelig opslagstavle til håndskrevne noter eller printede informationer. Stand: Brugt Udførelse: Dobbeltsidet whiteboardtavle med gråt stel og på sorte hjul. Mål: Tavle H:121,5 x B:152 cm. Total H:188 x B:170 x D:71 cm. OBS: Der forekommer brugsspor på stellet - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Whiteboard 90x100 cm.

Whiteboard 90x100 cm.

868,75 kr.

Dette brugte whiteboard er perfekt til dig, der har brug for en lille tavle til beskeder og noter. Tavlen vil være god at have i et mødelokale eller et undervisningslokale. Tavlen er til at hænge på væggen med en skrue i hvert hjørne. Idet whiteboardtavlen er beregnet til at hænge op, så fylder den ikke ret meget ud i rummet, så du kan have god plads til dit konferencebord og -stole. Brug for eksempel tavlen til møder, undervisning, planlægning eller noget helt fjerde. Stand: Brugt Udførelse: Magnetisk whiteboardtavle med hvid kant. Der er et skruehul i hvert hjørne til ophæng. Mål: H:90 x B:100 x D:2 cm. OBS: Brugsspor forekommer på kanten - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Dobbeltsidet whiteboard og flipover på hjul

Dobbeltsidet whiteboard og flipover på h...

743,75 kr.

Den brugte whiteboard og flipover på hjul er en klassisk tavle med de almindelige funktioner; whiteboard, flipover og mulighed for at hænge ekstra papirark op. Der kan hænges papirer op på tavlen på to måder - enten ved hjælp af de indbyggede kuglelejer eller med magneter. Whiteboardtavlen egner sig godt til et mindre møde- eller undervisningslokale, og den er let at flytte rundt, da den er på hjul. Stand: Brugt Udførelse: Magnetisk whiteboard og flipover på hvidt stel, med hjul. Mål: Tavlen: H:110 x B:83,5 x D:5 cm. Total (tavle + stativ): H:191 x B:90 x D:61 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS

Få beskedNår der er nye resultater i Whiteboard

Lup med søgeord i
Glastavle med hjul

Glastavle med hjul

1.743,75 kr.

Den hvide glastavle er en klassisk tavle til møderummet, i kantinen eller hvor du ellers har behov for en tavle. Tavlens understel er sortmalet træ med hvide og sorte hjul, hvilket gør den let at flytte. Bag på tavlen er der en kridtrende til opbevaring af whiteboardtuscher og tavlesvamp til rengøring af tavlen. Glastavlen er ikke magnetisk. Stand: Brugt Udførelse: Glastavle i hvid med sort understel og hvide/sorte hjul. Mål: H:185 x B:64 x D:55 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Dobbeltsidet whiteboard svingtavle på hjul

Dobbeltsidet whiteboard svingtavle på hj...

1.368,75 kr.

Den brugte dobbeltsidede whiteboard svingtavle er på hjul, så den er let at flytte rundt med. Du kan derfor nemt bruge den mobile whiteboardtavle i lige det lokale, du har brug for. Tavlen er dobbeltsidet med vippefunktion, så der er god plads til at skrive alle guldkornene ned til mødet eller i løbet af undervisningen. Der er monteret en kridtrende på tavlen, så du let kan opbevare dine whiteboard tuscher lige ved hånden. Whiteboardet er magnetisk, så du kan også bruge den som almindelig opslagstavle til håndskrevne noter eller printede informationer. Stand: Brugt Udførelse: Dobbeltsidet whiteboardtavle med gråt stel og på hjul. Mål: Tavle H:121,5 x B:152 cm. Total H:195,5 x B:170 x D:71 cm. OBS: Der forekommer brugsspor på stellet og det ene håndtag er knækket - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Blå opslagstavle 90 x 120 cm

Blå opslagstavle 90 x 120 cm

375 kr.

Mærke: Stand: BrugtUdførelse: blå stof med metal ramme. Mål: 90 x 120 cm  Produkt Information: Den brugte opslagstavle i blå stof måler 90 x 120 cm. Den brugte opslagstavle i blå stof med metal ramme er til dig der ønsker en farve på opslagstavlen.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Lydac lydabsorberende opslagstavle i dueblå

Lydac lydabsorberende opslagstavle i due...

623,75 kr.

Den brugte Lydac opslagstavle i dueblå med kant i hvid, er en lydabsorberende tavle. Brug tavlen til at bekæmpe støj, samtidig med, at der er mulighed for at bruge tavlen til opslag af forskellig art. Mærke: Lydac Stand: BrugtUdførelse: Hvid metalramme, med dueblå beklædning. Må: 90 x 120 x 5 cm.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Chat board glastavle i opal hvid

Chat board glastavle i opal hvid

3.118,75 kr.

Denne Chat Board glastavle i opal hvid, er en klassisk tavle til møderummet eller i kantinen, eller hvor du ellers har behov for en tavle. Tavlen er magnetisk, og du kan skrive på den. Mærke: Chat Board Stand: Ny Udførelse: Magnetisk glastavle i opal hvid Mål: 90 x 120 cm.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Whiteboard på tre bens stativ.

Whiteboard på tre bens stativ.

625 kr.

Denne brugte whiteboard tavle er på tre bens stativ. Det gør det muligt at indstille højden manuelt, samt hvilken hældning skrive fladen skal have. Der er mulighed for at bruge flipover papir. OBS: Selve tavlen buer lidt, se billede. Mål: B: 70 x H: 97 cm (Tavlen)

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Rød lydabsorberende opslagstavle

Rød lydabsorberende opslagstavle

748,75 kr.

Produkt Information: Den brugte opslagstavle med rød stof er en klassisk opslagstavle til nåle. Dog gemmer den på lydabsorberende materiale, så den samtidig kan afhjælpe lydproblemer. Tavlen vil med den røde farve, give et friskt pust til kontoret. Stand: BrugtUdførelse: Rød stof med alu ramme. Mål: 60 x 100 x 4,5 cm.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Blå opslagstavle 60 x 90cm

Blå opslagstavle 60 x 90cm

250 kr.

Mærke: Stand: BrugtUdførelse: blå stof med alu ramme og grå plasikhjørner.. Mål: 60 x 90,5 cm. Produkt Information: Den brugte opslagstavle i blå stof måler 60 x 90,5 cm.. Den brugte opslagstavle i blå stof med alu ramme er til det lille kontor , hvor der ikke er behov for plads til mange opslag.

9690 Fjerritslev
tir.
Bop Scan Office ApS
Lintex dobbeltsidet whiteboard svingtavle på hjul, smal

Lintex dobbeltsidet whiteboard svingtavl...

1.868,75 kr.

Den brugte Lintex dobbeltsidede whiteboard svingtavle på hjul er en smart tavle løsning, idet der er to tavler i én. Tavlen er dobbeltsidet med vippefunktion, hvilket er et smart alternativ til en traditionel væghængt whiteboardtavle. Tavlen er på hjul, så den nemt flyttes rundt efter behov. Der er bakke til skriveredskaber m.v., så du altid har skriveredskaber og magneter lige ved hånden. Tavlen er magnetisk, så den kan også bruges som en traditionel opslagstavle til informationer og beskeder, der er printet på papir. Mærke: Lintex Stand: Brugt Udførelse: Dobbeltsidet magnetisk whiteboardtavle med gråt stel og på hjul. Mål: Tavle H:121 x B:101 cm. Total H:195,5 x B:112 x D:65,5 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Chat board magnetisk glastavle, 150x120 cm.

Chat board magnetisk glastavle, 150x120 ...

2.493,75 kr.

Denne brugte Chat Board glastavle er perfekt til dig, der har brug for en tavle til beskeder på kontoret eller i mødelokalet. Tavlen er beregnet til at hænge på væggen, så den ikke optager gulvplads. Glastavlen er magnetisk, så du kan hænge håndskrevne eller printede noter og informationer op med magneter. Vejledende nypris: 3.878,10 kr. ekskl. moms. Mærke: Chat Board | Design: Josefine Honoré & Hans Henning Jensen Stand: Brugt Udførelse: Hvid glastavle der er magnetisk. Tavlen har flamingo på bagsiden. Mål: H:120 x B:150 x D:1,7 cm. OBS: Beslag til ophæng medfølger ikke.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Lintex glastavle

Lintex glastavle

1.743,75 kr.

Den hvide glastavle er en klassisk tavle til møderummet, i kantinen eller hvor du ellers har behov for en tavle. Tavlens fødder er af sort metal. Du kan skrive på tavlen med whiteboard tuscher, så du kan tage hurtige noter eller illustrere dine pointer til mødet. Glastavlen fra Lintex kan også bruges som afskærmning mellem to borde på kontoret, eller hvis du skal have et andet sted med mindre forstyrrelser. Glastavlen er magnetisk. Mærke: Lintex Stand: Brugt Udførelse: Magnetisk glastavle i hvid med sorte fødder af metal. Mål: H:150,5 x B:80 x D:1 cm. Fod D:42 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Chat board magnetisk glastavle, grøn

Chat board magnetisk glastavle, grøn

1.243,75 kr.

Denne brugte Chat Board glastavle er perfekt til dig, der har brug for en tavle til beskeder på kontoret eller i mødelokalet. Tavlen er til at hænge på væggen med det medfølgende beslag. Glastavlen er magnetisk, Så du kan hænge håndskrevne eller printede noter og informationer op med magneter. Sammen med glastavlen får du en Chat Board whiteboard tusch, så du let kan komme i gang med at bruge din nye tavle. Mærke: Chat Board | Design: Josefine Honoré & Hans Henning Jensen Stand: Brugt Udførelse: Grøn glastavle der er magnetisk. Der medfølger et beslag til ophæng samt en sort whiteboard tusch. Mål: H:69,5 x B:69,5 x D:1,7 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Chat board magnetisk glastavle i rød, 150x120 cm.

Chat board magnetisk glastavle i rød, 15...

2.493,75 kr.

Denne brugte Chat Board glastavle er perfekt til dig, der har brug for en tavle til beskeder på kontoret eller i mødelokalet. Tavlen er beregnet til at hænge på væggen, så den ikke optager gulvplads. Glastavlen er magnetisk, så du kan hænge håndskrevne eller printede noter og informationer op med magneter. Vejledende nypris: 3.878,10 kr. ekskl. moms. Mærke: Chat Board | Design: Josefine Honoré & Hans Henning Jensen Stand: Brugt Udførelse: Rød glastavle der er magnetisk. Mål: H:120 x B:150 x D:1,7 cm. OBS: Beslag til ophæng medfølger ikke.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Chat board magnetisk glastavle i hvid, 150x120 cm.

Chat board magnetisk glastavle i hvid, 1...

2.493,75 kr.

Denne brugte Chat Board glastavle er perfekt til dig, der har brug for en tavle til beskeder på kontoret eller i mødelokalet. Tavlen er beregnet til at hænge på væggen, så den ikke optager gulvplads. Glastavlen er magnetisk, så du kan hænge håndskrevne eller printede noter og informationer op med magneter. Vejledende nypris: 3.878,10 kr. ekskl. moms. Mærke: Chat Board | Design: Josefine Honoré & Hans Henning Jensen Stand: Brugt Udførelse: Hvid glastavle der er magnetisk. Tavlen har flamingo på bagsiden. Mål: H:120 x B:150 x D:1,7 cm. OBS: Beslag til ophæng medfølger ikke.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Lintex grøn glastavle

Lintex grøn glastavle

373,75 kr.

Denne glastavle i en flot grøn farve måler 50 x 50 cm., har mange anvendelsesmuligheder. Tavlen er magnetisk, og du kan skrive på den. Der medfølger ophængninglister - så den er nem at hænge op. Brug den alene, eller hæng flere op sammen. Mærke: Lintex Stand: Ny Udførelse: Magnetisk glastavle i grøn Mål: 50 x 50 cm.

9690 Fjerritslev
23. mar.
Bop Scan Office ApS
Lintex dobbeltsidet whiteboard svingtavle på hjul, bred

Lintex dobbeltsidet whiteboard svingtavl...

1.868,75 kr.

Den brugte Lintex dobbeltsidede svingtavle på hjul er en smart tavle løsning, idet der er to tavler i én. Tavlen er dobbeltsidet med vippefunktion, hvilket er et smart alternativ til en traditionel væghængt whiteboardtavle. Tavlen er på hjul, så den nemt flyttes rundt efter behov. Der er bakke til skriveredskaber m.v., så du altid kan have skriveredskaber, magneter og tavlesvamp lige ved hånden. Lintex whiteboardet er magnetisk, så tavlen kan også bruges som en traditionel opslagstavle med magneter. Denne whiteboard tavle kommer enten med et lysegråt eller et mørkegråt håndtag til at holde tavlen fast med. Se billederne for at se de to farver. Det er tilfældigt, hvilken farve håndtag, der er på tavlen, når den sendes. Mærke: Lintex Stand: Brugt Udførelse: Dobbeltsidet whiteboardtavle med gråt stel og på hjul. Mål: Tavle H:121 x B:151 cm. Total H:196 x B160 x D:65,5 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
23. mar.
Bop Scan Office ApS
Chat board magnetisk glastavle, 150x120 cm.

Chat board magnetisk glastavle, 150x120 ...

2.493,75 kr.

Denne brugte Chat Board glastavle er perfekt til dig, der har brug for en tavle til beskeder på kontoret eller i mødelokalet. Tavlen er beregnet til at hænge på væggen, så den ikke optager gulvplads. Glastavlen er magnetisk, så du kan hænge håndskrevne eller printede noter og informationer op med magneter. Vejledende nypris: 3.878,10 kr. ekskl. moms. Mærke: Chat Board | Design: Josefine Honoré & Hans Henning Jensen Stand: Brugt Udførelse: Hvid glastavle der er magnetisk. Mål: H:120 x B:150 x D:1,7 cm. OBS: Beslag til ophæng medfølger ikke.

9690 Fjerritslev
23. mar.
Bop Scan Office ApS
Lintex orange glastavle

Lintex orange glastavle

373,75 kr.

Denne glastavle i en flot orange farve måler 50 x 50 cm., har mange anvendelsesmuligheder. Tavlen er magnetisk, og du kan skrive på den. Der medfølger ophængninglister - så den er nem at hænge op. Brug den alene, eller hæng flere op sammen. Mærke: Lintex Stand: Ny Udførelse: Magnetisk glastavle i orange Mål: 50 x 50 cm. OBS: Den ene tavle har en lille skade i nederste venstre hjørne - se billede

9690 Fjerritslev
23. mar.
Bop Scan Office ApS
Skab, med whiteboard og flipover, i bøg

Skab, med whiteboard og flipover, i bøg

1.618,75 kr.

Brugt whiteboard skab i bøg, med flipover på indvendig side af lågen. Din Whiteboardtavle er gemt væk, når du ikke bruger den. Åbn lågen, og du har både whiteboard og flipover til rådighed. Skabet har et flot look, når lågen er lukket. Mærke: Tabula Stand: Brugt Udførelse: Skab i bøg med Whiteboardtavle, og på indersiden af lågen er der ophæng til flipover. Mål: H:95,5 x B:82/165  x D 4,5/9 cm. Obs: Whiteboardskabet har ridse på lågen - se billede.

9690 Fjerritslev
23. mar.
Bop Scan Office ApS
Whiteboard

Whiteboard

500 kr.

Flot Whiteboard 122 x 200 cm

9330 Dronninglund
14. mar.
Whiteboard

Whiteboard

250 kr.

Flot Whiteboard 122 x 100 cm

9330 Dronninglund
14. mar.
Panasonic Panaboard (GRATIS)

Panasonic Panaboard (GRATIS)

Sælges

GRATIS whiteboard / opslagstavle på rullestativ, dobbeltsidet, indbygget scanner og printer, ej magnettisk tavle, ydre mål: 187 x 155 x 60 cm, skriveflade mål: 90 x 140 cm, KAN AFHENTES i Stege efter nærmere aftale

4780 Stege
7. mar.
whiteboard tavle med ur,

whiteboard tavle med ur,

500 kr.

Smartboard som har et ur og hvor du kan organisere efter tid. Du kan endvidere hænge ting op med magneter. I god stand. Afhentes eller kan køres ud til dig hvis du er i 7000 Fredericia.

7000 Fredericia
16. feb.
Whiteboard tavle 90*122 cm

Whiteboard tavle 90*122 cm

250 kr.

Whiteboard tavle 122 *90

5600 Faaborg
10. feb.
Whiteboards i plexiglas

Whiteboards i plexiglas

500 kr.

3 stk. haves. Prisen er 500 pr. stk. Tilbud ved køb af alle tre stk. Kan ses og afhentes på Palægade 2, i Kbk. K. Fremvises ved interesse.

1261 København K
3. jan.
Whiteboard

Whiteboard

650 kr.

Whiteboard 150x120 Fejler intet Mp 650kr 6710

6710 Esbjerg V
2. jan.
Whiteboard

Whiteboard

700 kr.

BYD 1meter x 1,5meter

6950 Ringkøbing
22. dec. 2022
Whiteboard

Whiteboard

80 kr.

5200 Odense V
20. dec. 2022
whiteboard på føder - afhentes i dag

whiteboard på føder - afhentes i dag

100 kr.

Da jeg flytter ud af mit hus, i næste uge har jeg flere ting som sælges. De skal afhentes i dag søndag. Jeg giver ikke tingene væk bare fordi jeg skal af med dem hurtigt. De ting som ikke bliver solgt, afleveres til genbrugen. Alt er købt som besete. Du skal selv kunne bære det ud af huset og medbringe selv det værktøj du evt. skal bruge.

8240 Risskov
18. dec. 2022
NAGA magnetisk glastavle

NAGA magnetisk glastavle

200 kr.

Som ny. NAGA tavle i målene 100x100 cm. Nypris 1599.

5210 Odense NV
13. dec. 2022
Whiteboatd

Whiteboatd

500 kr.

Meget fin stand. Som helt ny.

9800 Hjørring
10. dec. 2022