Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Garderobe

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Anden indretning / Garderobe"

Opret favoritsøgning

Find en billig garderobe på GulogGratis.dk: Her er brugte garderobeskabe og tøjstativer til salg


Køb et brugt HTH eller IKEA garderobeskab billigt på GulogGratis.dk: Find en billig garderobeløsning online

Læs mere
Få styr på garderoben med en smart garderobe løsning, som du kan finde til en billig pris på GulogGratis.dk. Uanset om det er et pladsbesparende IKEA eller HTH garderobeskab med skydedøre, det smarte trådreolsystem fra Elfa, et råt garderobestativ i galvaniseret stål eller rummelige højskabe med spejl og integreret vasketøjspose, der passer ind i dit hjem, kan du på GulogGratis.dk finde den helt rigtige garderobeløsning billigt. Udvalget tæller også andre opbevaringsløsninger som knagerækker, skohylder og stumtjenere. Du kan også gå på jagt efter gratis møbler, fliser eller blomster blandt annoncerne med ting og sager, som gives væk online.

Find et garderobe stativ på tilbud online: På GulogGratis.dk sælges smarte garderobeløsninger til billige priser

Skal du indrette din egen walk in garderobe? Så kan du finde inspiration til, hvordan du får plads til både tøj, sko og andet tilbehør i garderoben på GulogGratis.dk. Her kan du klikke dig rundt blandt annoncer med alt fra garderobeskabe og tøjstativer til trådreoler og spejle, mens du får gode idéer til en garderobeløsning, der passer til din bolig.

Ønsker du dig en garderobe med skydedøre? Find den perfekte garderobeløsning på GulogGratis.dk

Uanset om du har masser af plads eller kun har få kvadratmeter at gøre med, kan du på GulogGratis.dk finde en garderobeløsning, som passer til dit hjem. Med højskabe kan du udnytte pladsen hele vejen op til loftet, et ophængt tøjstativ kan fungere som et råt og dekorativt indslag i soveværelset, mens trådreoler kan sammensættes så de præcis passer til det enkelte rum.
Læs mindre