Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

vidaXL barstole 2 stk. kunstlæder sort

Kr. 549,-


Barstol

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Anden indretning / Barstol"

Opret favoritsøgning

Brugte barstole sælges til billige priser på GulogGratis.dk: Køb en Fritz Hansen barstol online


Køb en brugt barstol billigt online: På GulogGratis.dk sælges barstole i træ, plast og læder

Læs mere
Hvis du er på udkig efter et par billige barstole til køkkenet eller hjemmebaren, er det på GulogGratis.dk du finder, hvad du søger. Her er nemlig et stort udvalg af brugte bar stole til salg, så her kan du gøre en god handel på netop de barstole, som passer til dit formål. Du kan også tage et kig på annoncerne med andre slags stole og finde gode tilbud på alt fra instruktørstole og klapstole til kurvestole og stabelstole. Du kan også være heldig at finde helt gratis stole på GulogGratis.dk, hvor forskellige brugte møbler bortgives online.

Tjek udvalget af billige barstole til køkken på GulogGratis.dk: Find en brugt bar stol til en god pris online

Mangler du et par lækre barstole til køkkenet? Klik dig ind på GulogGratis.dk og tjek de mange annoncer med brugte bar stole i forskellige materialer og farver. Uanset om du er til sort-hvid minimalisme, friske farver eller retro charme, har du gode muligheder for at finde netop de stole, som passer til stilen i dit køkken på GulogGratis.dk.

En billig barstol finder du på GulogGratis.dk: Her er brugte barstole på tilbud

Skab en stilfuld hjemmebar med et barskab og barstole købt til en billig pris på GulogGratis.dk. Start indretningen af din helt egen hjemmebar online på GulogGratis.dk, hvor der sælges brugte bar stole i flere forskellige farver, materialer og stilarter. Du kan også gøre en god handel på et matchende barskab samt alle andre møbler til et rigtigt herreværelse; klik dig rundt blandt annoncer med tobaksskabe, boghylder, stumtjenere og bløde gulvtæpper.
Læs mindre