Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Vaskesøjle

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Hvidevarer / Vaskesøjle"

Opret favoritsøgning

Find en vaskesøjle på tilbud online: Køb vaskemaskine og tørretumbler på GulogGratis.dk


Smart indretning af dit bryggers: Brugte vaskesøjler sælges til billige priser på GulogGratis.dk

Læs mere
Få plads til både vaskemaskinen og tørretumbleren på badeværelset eller i det lille bryggers med en smart vaskesøjle. Blandt annoncerne med brugte vaskesøjler til salg på GulogGratis.dk finder du hurtigt et godt tilbud på en vaskemaskine og tørretumbler, som passer ind i din bolig. På GulogGratis.dk kan du naturligvis også købe en vaskemaskine og en tørretumbler hver for sig, ligesom du kan få andre hårde hvidevarer som komfurer, køleskabe, opvaskemaskiner og frysere til billige priser online.

Find vaskemaskine og tørretumler på tilbud online: Køb en brugt vaskesøjle på GulogGratis.dk

Lav en pladsbesparende vaskesøjle i det lille bryggers eller på badeværelset og få plads til både en vaskemaskine og en tørretumbler på få kvadratmeter. Du kan skjule vaskesøjlen bag en skabslåge, så den bliver integreret i rummets stil. Vaskesøjlen har også den fordel, at du får samlet to støjende maskiner i samme rum, så du ikke skal generes af støjen flere steder i din bolig. Klik dig ind på GulogGratis.dk og tag et kig på udvalget af brugte vaskesøjler som sælges til billige priser.

En billig vaskesøjle finder du på GulogGratis.dk: Her er brugte tørretumblere og vaskemaskiner på tilbud

Har du ikke så meget plads at gøre med derhjemme? Hvis du stabler vaskemaskinen og tørretumbleren oven på hinanden i en vaskesøjle, kan du få plads til begge maskiner i samme rum. Du kan vælge at gemme vaskesøjlen væk bag en dekorativ skabslåge eller et flot forhæng, som passer ind i din boligstil. Vaskesøjlen finder du til en billig pris på GulogGratis.dk.
Læs mindre