For hurtig søgning indtast
annonce id: 44514848
i søgefeltet og klik søg

Næsten ny industri vaskemaskine

Kr. 6.500,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Industri vaskemaskine fra Miele Professional, årgang 2015 sælges. Model PW6065 Vario.

Den kører som ny og er 110% fejlfri (er lige blevet tjekket igennem del og for del) og er i samme anledning blevet hovedrengjort og afkalket. Den er desuden i meget fin stand.

Kan afprøves før evt. køb, og der er mulighed for LEVERING I HELE DK mod en merpris på 400-1000kr. 100% tilfredshed eller pengene igen.

Nypris 35.000kr.

Denne maskine har en kapacitet på 6,5kg, dette lyder ikke af meget, men tromlen her er på 59 liter, svarende til hvad Miele bruger i deres 8 kg?s husholdningsmaskiner.
Maskinen centrifugere desuden med hele 1400 omdrejninger.

Maskinens programpakke kan programmers præcist efter jeres behov, f.eks. til køkkenvasketøj, desinfektion, standard vaskeprogrammer og meget mere. Dette gør jeg naturligvis for jer, før i modtager maskinen. Det samme er gældende for forskellige tilvalg.

Maskinen har udskudt start, lys i tromlen som desuden er Miele?s skånsomme softcare tromle og der er et stort display der viser alt nødvendig information før, under og efter vask samt mulighed for udskudt start.

Vasketider på under 1 time, der er mulighed for at tilslutte til varmt vand, betalingssystem eller automatisk sæbedosering.

Bemærk denne model er med afløbsventil og kræver 380 volt.

Kraftig konstruktion med kar og tromle i rustfrit stål, lejehus i støpejern, 2 varmelegemer, dør i Chrome, kulfri motor og meget mere.

Testet til 30.000 timer og har pt. kun kørt 3656 timer.

Standard mål pånær 12 cm ekstra i dybden, maskinen står lige nu på en rustfri sokkel på 30 centimeter, denne kan naturligvis afmonteres og også inden evt. køb.

Ring eller skriv for spørgmål.
Flere detaljer:
Varens stand Næsten som ny Forsendelse Ja - køber betaler

Se også disse lignende annoncer