Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Tørretumbler m. varmepumpe

Kr. 1.000,-


Tørretumblere

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Hvidevarer / Tørretumblere"

Opret favoritsøgning

Køb en billig tørretumbler på GulogGratis.dk: Her sælges brugte hårde hvidevarer til billige priser


Find en brugt tørretumbler på tilbud online: På GulogGratis.dk sælges billige tørretumblere brugt

Læs mere
Hvis du vil have tørt og blødt vasketøj uanset vejr og vind, skal du klikke dig ind på GulogGratis.dk og slå til på et af de gode tilbud på brugte tørretumblere, som er til salg online. Du kan gøre en god handel på en Gorenje, Electrolux, Blomberg, Zanussi, Siemens, Bosch, AEG eller Miele tørretumbler på GulogGratis.dk. Har du også brug for en ny vaskemaskine eller trænger andre af dine hårde hvidevarer til udskiftning? Tag et kig på annoncerne med brugte vaskemaskiner, frysere, køleskabe, komfurer og opvaskemaskiner, som sælges til billige priser på GulogGratis.dk.

Find et godt tilbud på en tørretumbler på GulogGratis.dk, hvor du kan købe brugte hårde hvidevarer til billige priser

Når du skal investere i en tørretumbler, står du over for valget mellem kondens og aftræk. En kondenstørretumbler recirkulerer luften og kræver ikke aftræk for at kunne installeres i dit hjem. En aftrækstørretumbler skal monteres med en aftrækskanal, hvor igennem luften føres fra tørretumbleren og ud af din bolig. Tag et kig på udvalget af brugte tørretumblere til salg på GulogGratis.dk og find den model, som passer bedst til dig og din bolig.

På udkig efter en billig Miele eller AEG tørretumbler? Tjek udvalget af brugte tørretumblere på GulogGratis.dk

Der er mange forskellige tørretumblere at vælge imellem på GulogGratis.dk, hvor brugte hårde hvidevarer sælges til billige priser. Hvis du har brug for ofte at tørre meget tøj i tumbleren er det - af hensyn til dit elforbrug - en god idé at vælge en A-mærket tumbler. En tørretumbler larmer som regel, derfor skal du placere den et sted i boligen, hvor den ikke generer for meget eller vælge en støjsvag model.
Læs mindre