Hvidevarer


Hvidevarer

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
RCE Rengøringsrobot 6102 Reference
RCE Rengøringsrobot 6102 Reference

4 billeder

d. 08.07 1.000,-
Helt ny robotstøvsuger sælges
Helt ny robotstøvsuger sælges

4 billeder

image_search_result
Helt ny robotstøvsuger sælges, Helt ny robotstøvsuger sælges! Støvsugeren har aldrig været pakket ud. Beskrivelse: Spar tiden på rengøring og brug den på mere spændende ting som tid med familien, sport eller måske en god serie i fjernsynet. Robotstøvsugeren VR300 fra Vorwerk: Støvsuger i op til 90 minutter Fungerer på både tæpper, fliser og trægulve Opsamler problemfrit snavs, dyrehår og allergener Tyske VR300 yder et fantastisk rengøringsresultat på både tæpper, fliser og trægulve. Ved hjælp af infrarøde- og ultralyds-sensorer er du sikret en prcis navigation igennem huset. Lille og fleksibel arbejdsmakker Vr300 er en lille og fleksibel arbejdsmakke i hjemmet, som ikke er mere end 9 cm høj og dermed kan komme under de fleste møbler - ja selv sofaen og sengen i de fleste hjem. Din nye hjælper kører ikke ind i møbler, men finder nemt vejen uden om. desuden genoplader VR300 automatisk, når den er ved at løbe tør for strøm. 90 minutters arbejdstid Vr300 robotstøvsugeren rengør alle huset rum på én gang med en arbejdstid på op til 90 minutter, eller 120 kvm. Desuden har den mulighed for at klatre over 20 mm dørtrin - og fungerer på den måde selv i ældre hjem med klassiske dørtrin. Smart App giver dig overblik og maksimal fleksibilitet VR300 er udstyret med touchknapper og en smart app, som sikrer tilgængeligheden for dig og din familie. Aller første gang i aktiverer VR300 robotstøvsugeren og den kører rundt i jeres hjem, vil den udarbejde et kort over hjemmet, som kan ses direkte på app'en. På selve kortet kan du nemt og hurtigt lave såkaldte "no-go"-linjer, for at definere hvor VR300 ikke skal arbejde fremadrettet. App muliggør tidsstyring og meget mere Via app'en får du også mulighed for at oprette tidsplaner, tjekke strømniveau, se statistikker og evt. fejlstatus. Du får også notifikationer om udskiftning af filter og tømning af støvbeholder, hvis du ønsker det. Nypris: 7495,- Pris: 6000,- eller realistisk bud Støvsugeren skal afhentes. Den sendes ikke!
d. 21.06 6.000,-

Køb billige hvidevarer på GulogGratis.dk: Find din nye vaskemaskine på tilbud online


Hårde hvidevarer sælges brugt på GulogGratis.dk: Find en billig opvaskemaskine online

Er du på udkig efter billige hvidevarer fra Siemens, Bosch eller Miele? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og køb en brugt vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, fryser eller emhætte til en billig pris. Det er også her, du finder det billigste køleskab eller komfur. Uanset om du mangler udstyr til køkkenet, vaskekælderen eller bryggerset, kan du derfor gøre en god handel på GulogGratis.dk.

Læs mere
Tjek de gode hårde hvidevarer priser på GulogGratis.dk og gør et kup på et brugt komfur online

Har din vaskemaskine set bedre dage eller er komfuret røget sig en tur? Så er der hjælp at hente på GulogGratis.dk, hvor der er et stort og varieret udvalg af brugte hårde hvidevarer fra alle de kendte mærker som Bosch, Siemens og Miele til salg. Så her kan du gøre et kup på en brugt vaskemaskine, fryser eller opvaskemaskine, ligesom du kan gøre en god handel på et brugt komfur eller køleskab.

Billige brugte hårde hvidevarer fra Miele, Bosch og Siemens finder du på GulogGratis.dk

Står dine gamle hårde hvidevarer og optager plads, mens de samler støv, efter at du har købt nye? Så kan du sætte dem til salg online og tjene penge på dem i stedet. Start med at oprette dig som bruger på GulogGratis.dk og lav herefter dine egne salgsannoncer, hvor du beskriver maskinen og lægger gode billeder ind. Du kan sætte alt fra komfurer og emhætter til vaskemaskiner, køleskabe, tørretumblere og frysere til salg på GulogGratis.dk.
Læs mindre