Hvidevarer

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
NY
Voss MEGA OVN, ægte varmluft, grill...
Voss MEGA OVN, ægte varmluft, grill...

8 billeder

I går 2.500,-
NY
stige odense
I går 200,-
NY
Roomba 965
Roomba 965

5 billeder

I går 3.800,-
OBH bordgrill
OBH bordgrill

7 billeder

d. 08.11 500,-
Køleskab / Kølefrys, BEKO, A+ Som nyt
Køleskab / Kølefrys, BEKO, A+ Som nyt

3 billeder

d. 02.11 1.900,-
Støvsugerposer NILFISK King/Extreme
Støvsugerposer NILFISK King/Extreme

2 billeder

d. 30.10 150,-
Electrolux støvsuger, ny, spar 1.700kr
Electrolux støvsuger, ny, spar 1.700kr

10 billeder

image_search_result
Electrolux støvsuger, ny, spar 1.700kr, Electrolux, Ny, ubrugt Electrolux Pure D9 støvsuger - model PD91-6IWX i hvid til vejl. pris 3.499kr - sælges for 1.799kr. Kan afhentes i Odense C eller sendes som pakke for 60kr. Støvsugeren er i ubrudt emballage jvf. billeder. Beskrivelse fra coop.dk: Du leger nærmest Kongens efterfølger med Pure D9 støvsugeren fra Electrolux. Den følger troligt og ubesværet efter dig, når du støvsuger hjemmet rum efter rum. - Sugestyrkeregulering i håndtaget - XL Easy-Roll hjul Letkørende støvsuger med stor rækkevidde Du kommer let omkring med støvsugeren, da den har letkørende hjul - 2 store baghjul og et lille næsehjul, der kan dreje 360°. Støvsugeren følger din mindste bevægelse, og du sparer dermed kræfter og undgår at skulle trække i støvsugeren, når du støvsuger et nyt sted. Støvsugerens lange ledning er også med til at gøre arbejdet let, da du ikke behøver at skifte stikkontakt så ofte. Støvsugeren har en rækkevidde på 12 meter. Fjernbetjening i håndtaget På mange støvsugere justeres sugestyrken på selve støvsugeren, men ikke på denne model. Den har nemlig fjernbetjeningen i håndtaget, så du slipper for at bukke dig ned, hver gang du vil justere sugestyrken. Det er smart. Displayet på støvsugeren viser den valgte sugestyrke. Mundstykker og tilbehør: - FlowMotion mundstykke - 3-i-1 tilbehør: fuge-, børste- og møbelmundstykke - 2 stk. 5-liters s-bag Ultra Long Performance støvsugeposer Se også mine øvrige annoncer, hvor der er meget andet til salg.
d. 16.10 1.799,-
Bord opvaskemaskine Odense
Bord opvaskemaskine Odense

3 billeder

d. 13.10 1.000,-
BOSCH BORDOPVASKER SÆLGES
BOSCH BORDOPVASKER SÆLGES

5 billeder

d. 11.10 1.500,-
Nye bøtter komfurrens
Nye bøtter komfurrens

1 billede

d. 30.09 25,-
Vaskemaskine
Vaskemaskine

1 billede

d. 28.09 300,-
Køleskab
Køleskab

1 billede

d. 28.09 250,-

Køb billige hvidevarer på GulogGratis.dk: Find din nye vaskemaskine på tilbud online


Hårde hvidevarer sælges brugt på GulogGratis.dk: Find en billig opvaskemaskine online

Er du på udkig efter billige hvidevarer fra Siemens, Bosch eller Miele? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og køb en brugt vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, fryser eller emhætte til en billig pris. Det er også her, du finder det billigste køleskab eller komfur. Uanset om du mangler udstyr til køkkenet, vaskekælderen eller bryggerset, kan du derfor gøre en god handel på GulogGratis.dk.

Læs mere
Tjek de gode hårde hvidevarer priser på GulogGratis.dk og gør et kup på et brugt komfur online

Har din vaskemaskine set bedre dage eller er komfuret røget sig en tur? Så er der hjælp at hente på GulogGratis.dk, hvor der er et stort og varieret udvalg af brugte hårde hvidevarer fra alle de kendte mærker som Bosch, Siemens og Miele til salg. Så her kan du gøre et kup på en brugt vaskemaskine, fryser eller opvaskemaskine, ligesom du kan gøre en god handel på et brugt komfur eller køleskab.

Billige brugte hårde hvidevarer fra Miele, Bosch og Siemens finder du på GulogGratis.dk

Står dine gamle hårde hvidevarer og optager plads, mens de samler støv, efter at du har købt nye? Så kan du sætte dem til salg online og tjene penge på dem i stedet. Start med at oprette dig som bruger på GulogGratis.dk og lav herefter dine egne salgsannoncer, hvor du beskriver maskinen og lægger gode billeder ind. Du kan sætte alt fra komfurer og emhætter til vaskemaskiner, køleskabe, tørretumblere og frysere til salg på GulogGratis.dk.
Læs mindre