Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Integreret køleskab

Kr. 300,-

Sælgers annoncer Annoncer fra prth (2)


Andre

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Køleskab / Andre"

Opret favoritsøgning

Køb et brugt køleskab til en billig pris på GulogGratis.dk: Her er store og små køleskabe til salg


Find et Gorenje eller Smeg køleskab på tilbud online: Brugte køleskabe sælges til billige priser på GulogGratis.dk

Brugte hårde hvidevarer sælges til gode priser på GulogGratis.dk – så det er her, du finder billigt udstyr til køkkenet, bryggerset eller vaskekælderen. Blandt annoncerne med billige køleskabe til salg, har du gode muligheder for at gøre en billig handel på et brugt Atlas, Blomberg, Gorenje, Miele, Siemens eller Smeg køleskab. Du kan også finde gode tilbud på andre hvidevarer til dit køkken online; slå til på en rummelig fryser, et smart kølefryseskab, en effektiv emhætte, et velholdt komfur eller en praktisk opvaskemaskine.

Læs mere
Et billigt køleskab finder du på GulogGratis.dk, hvor brugte køleskabe er på tilbud

Der er mange forskellige brugte køleskabe at vælge imellem på GulogGratis.dk. Når du skal foretage det rigtige valg, skal du overveje hvor stort et køleskab du har brug for og tænke over hvilket design der passer bedst ind i dit køkken. Når du har købt køleskabet, der matcher dit behov, skal du finde ud af, hvor du bedst placerer køleskabet i din bolig. Det er praktisk, at køleskabet er lettilgængeligt, men det er en fordel at placere det i et rum, hvor støjen fra køleskabet ikke generer dig.

På udkig efter et billigt Smeg eller Gorenje køleskab? Tjek udvalget af brugte køleskabe på GulogGratis.dk!

Find det rette køleskab blandt annoncerne med billige køleskabe på tilbud på GulogGratis.dk. Her kan du vælge blandt brugte køleskabe fra kendte producenter som Gorenje, Smeg, Miele, Blomberg og Atlas. Overvej køleskabets størrelse i forhold til dit behov og pladsen i dit køkken. Tjek også om køleskabets indretning passer med dine behov, så du er sikker på at kunne få plads til alle de madvarer, du ønsker at opbevare på køl, i køleskabet.
Læs mindre