x
For hurtig søgning indtast
annonce id: 47222502
i søgefeltet og klik søg

Køledisk STATISK, Tecnodom RIVO

BYD!
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Tecnodom er italiens største køleproducen og er bl.a. blevet valgt som leverandør til ?Global Chef Challenge? ved Milan host. Masser af udstillingsplads og 3 glashylder som standard.

Buet frontglas (kan åbnes)

Køledisken er udstyret med digital temperaturstyring og et buet, bundhængslet glas, som kan åbnes udad for let rengøring.

Grader: +3/+5 (statisk køl) eller som neutral version
3 glashylder medfølger ? den nederste hylde er med køl på
Smart skuffesystem til den nederste hylde i rustfrit stål
Antidug ? tempereret glas
Indbygget lys via lysarmatur
Automatisk afrimning jf. timer og aftagelig drypbakke
Frontglasset kan vippes (kun model med buet glas) ? for let rengøring
Dybde 87,8 cm

Dette produkt tilhører den mest udbredte klimaklasse i Danmark, som også er standard hos Danmarks største leverandør af køl og frys. Det betyder at det angivede temperaturinterval kan garanteres ved rumtemperatur op til 25 grader og ved normal ventilation i rummet. Det er en forudsætning for at alt køleudstyr kan fungere optimalt, at udstyret kan komme af med den varme det udleder samt at udstyret bliver rengjort jævnligt. Ved særligt varme omgivelser eller omgivelser med mangelfuld udluftning og lavt til loftet anbefalder vi at bestille produktet med TROPICALISERING. Dette kan gøres for en merpris på 10% og således kan udstyret køre problemfrit ved rumtemperatur op til 30 grader og normal ventilering i rummet.

Tecnodom, som er etableret i 1980érne, er blandt de førende producenter af køl og frys til storkøkken. Virksomheden har hjemme i det nordlige Italien og har 5 fabrikker med over 200 ansatte. Tecnodom er den største producent af køl og frys til storkøkkener i Italien og produkterne sælger i dag i over 50 lande. Virksomheden har et stort udvalg af kvalitetsprodukter, som imødekommer stort set alle behov.

Ny Pris 16.000,00 kr.
Prisen kan forhandles, købt maj 2017.
Flere detaljer:
Varens stand Næsten som ny Forsendelse Nej

Se også disse lignende annoncer