Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Gaskogeplade Voss  

Kr. 1.000,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Lars-pilgaard (3)


Gaskomfur

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Hvidevarer / Gaskomfur"

Opret favoritsøgning

Køb et brugt Smeg gaskomfur på GulogGratis.dk: Her sælges gaskomfurer til billige priser


Find et brugt gaskomfur på tilbud online: På GulogGratis.dk sælges brugte hårde hvidevarer

Læs mere
Tænker du på at skifte dit elektriske komfur ud med et gaskomfur til flaskegas, naturgas eller bygas? På GulogGratis.dk sælges brugte gaskomfurer fra kendte producenter som Smeg, Voss, Gorenje, Siemens og Ariston – så her kan du gøre et kup på gaskomfuret, der passer ind i dit køkken. Du kan også tage et kig på annoncerne med salg af andre hårde hvidevarer til køkkenet og finde et godt tilbud på en emhætte, en mikrobølgeovn eller en opvaskemaskine. Hvis du allerede har skiftet elkomfuret ud med gasovnen, kan du sætte dit gamle komfur til salg online på GulogGratis.dk.

Leder du efter et Voss gaskomfur til en billig pris? Tjek udvalget af brugte gaskomfurer på GulogGratis.dk

Ønsker du dig et komfur, hvor du lynhurtigt kan varme maden op, skifte temperaturen i en fart og kontrollere varmen præcist? Så skal du klikke dig ind på GulogGratis.dk og tjekke annoncerne med brugte gaskomfurer til salg. Her kan du finde et godt tilbud på et gaskomfur med el ovn, som opfylder dine ønsker til hurtig og vellykket madlavning.

Køb et Gorenje gaskomfur brugt på GulogGratis.dk: Her er salg af billige hårde hvidevarer

Når du vælger et gaskomfur får du hurtigt opvarmning, hurtig og præcis regulering af temperaturen, ingen langvarig eftervarme og et komfur, som er billigt i drift. Gaskomfuret er ofte dyrere i anskaffelsen end et elkomfur, men hvis du køber det brugt på GulogGratis.dk, kan du få et lækkert komfur til en god pris.
Læs mindre