Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Ny Wasco våd og tørstøvsuger

Kr. 200,-

Sælgers annoncer Annoncer fra kigebra (3)


Støvsuger

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Andre hvidevarer / Støvsuger"

Opret favoritsøgning

Find en billig støvsuger på GulogGratis.dk, vi har både nye og brugte


Du finder altid mange støvsugere til salg her på GulogGratis.dk, fra de ældre modeller til de helt nye. Så om du er på jagt efter en ny eller brugt støvsuger, vil der helt sikkert være penge at spare.

Gode råd til dit valg af støvsuger
Læs mere


Vi har samlet et par gode råd, når du vælger din støvsuger:

Størrelsen – bor du i et stort hus eller en mindre lejlighed? De store modeller bruger større poser og er derfor gode til mange rum og kvadratmeter. Tænk også over hvor den skal stå – har du et smalt skab, så vælg en af de mindre støvsugere. Har du brug for en af de helt store modeller, finder du også industristøvsugere til salg her på GulogGratis.dk.

Hvor god sugeevne – antallet af watt fortæller nødvendigvis ikke, hvor godt støvsugeren suger, men hvor meget strøm den bruger. Så tjek eventuelt de forskellige brugertest på nettet, som har testet sugeevnen på en masse støvsugere.

Tæpper eller glatte gulve – det varierer meget, hvor gode støvsugerne er til at suge på tæpper eller glatte gulve. Så spørg evt. sælger hvad deres erfaringer er.

Husdyr – har du husdyr med pels? At fjerne hår fra bl.a. tæpper kan være en svær opgave for mange støvsugere. Så en god idé er at tjekke, hvor god støvsugeren er til netop denne disciplin.

Støvsugerposer – en god idé er at undersøge, hvilke støvsugerposer du kan bruge, og hvad prisen er. Det kan variere meget fra mærke til mærke. Du kan også gå efter de poseløse støvsugere, hvor du helt slipper for at skifte pose.


Hvilket mærke skal jeg vælge?

Mange holder sig til ét mærke, når de vælger støvsuger. Her er et lille overblik over de mærker, vi ofte ser i annoncerne.

Nilfisk – her kender de fleste nok den gamle retro-model i stål. Nilfisks historie går længere end 100 år tilbage, og de har været kendt for deres kvalitet og store udvalg af støvsugere.

Miele – er en familiedrevet virksomhed og har eksisteret siden 1899. Miele støvsugere er kendt for god kvalitet, og de slår bl.a. også på bæredygtighed.

Siemens – er et tysk mærke og har eksisteret mere end 150 år. Siemens støvsugere er kendt for deres gode kvalitet, og deres støvsugere vinder ofte bedst i test.
Læs mindre