Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Udlejning af sommerhuse

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Sommerhus udlejes i Nordsjælland
  I dag 300,-
  Udlejes
  Uge 31... 2500.....Tversted/ Skagen
  I dag 2.000,-
  Vesterhav Søndervig
  I dag 695,-
  Udlejes
  Vesterhav Søndervigý
  I dag 695,-
  Udlejes
  Sommerhus i Gråsten
  I dag Udlejes
  Udlejning af feriebolig Torø Huse/Assens I dag 900,-
  Udlejes
  Tornby Strand Nordjylland
  I dag 3.800,-
  Udlejes
  Henne Strand Vesterhavet, uge 32 o.s.v
  I dag 3.969,-
  Udlejes
  BLÅVAND - Fri Sept.
  I dag 2.500,-
  Udlejes
  Luksus lejlighed. Tilbud i Ungarn !
  I dag Udlejes
  Vesterhavet Søndervi
  I dag 695,-
  Udlejes
  Vesterhav-Søndervig
  I dag 695,-
  Udlejes
  Sverige - Skåne - Klassisk ødegård med unik og idyllisk beliggenhed
  Sverige - Skåne - Klassisk ødegård med unik og idyllisk beliggenhed, Område: Beliggenhed 2 timers kørsel fra København Midt på en lille ”ø” i en højmose, fredfyldt med ca. 2 km til nærmeste nabo og egen privat vej. Et nænsomt renoveret klassisk svensk træhus med to tilhørende længer fra det 19. århundrede og en gammel ”Snaphanehytte” fra 1600-tallet. Huset ligger lyst og solrigt på stor og åben naturgrund med masser af bærbuske, frugttræer og plads til at nyde naturen. På resten af øen findes der blandet skov med et rigt svampe- og dyre liv og vi ser ofte elg, tjur, rådyr og spor efter vildsvinenes natteroderi. I nærområdet er der flere større søer med badebroer og strande samt godt fiskeri. Mange indkøbsmuligheder i de nærliggende byer (8-10 km fra Bjørnøen). Huset indeholder: Pænt moderniseret badeværelse med toilet og brusebad. Fin spisestue med et stort egetræbord og plads til 8 personer samt hyggelig opholdsstue med brændeovn. Stemningsfuldt køkken/alrum med komfur, ovn og desuden et charmerende, funktionelt brændekomfur som er fortrinligt til madlavning, bagning og som varmekilde om vinteren. Hyggelig spisekrog med plads til fire personer. Køl/frys i lille viktualierum. Godt med køkkenudstyr. Soveværelser: På første sal finder du tre soveværelser med ca. 6 sengepladser og 2 flere hvis man vil ligge 4 på det store værelse. Der er to gode dobbeltsenge, en god enkelseng og desuden 2 dobbeltsenge af sovesofa-standart. Der er desuden en tremmeseng til børn samt en mindre trævugge. Til udendørsophold findes der møbler, sandkasse, grill, bålplads, højbede mm. Lidt af husets historie. Oprindelig hørte der nogle og fyrre hektar til ejendommen, primært mellem landevejen og Björnön. Helt op til 1940erne var man så godt som selvforsynende; en enkelt ko, lidt får og en gris. Senere supplerede man indtægten med arbejde i stenindustrien – og senere med tørveproduktion. Driften af ejendommen ophørte nok i 1960erne – og den sidste faste beboer flyttede i 1990erne. I skoven og mosen findes urfugle, tjur, rådyr, elge, ræve, los – og lytter I ud i mørkningen, vil I kunne høre tranen.
  d. 18.07 3.000,-
  Udlejes
  Sommerhus i Egense Strand
  I dag 2.056,-
  Udlejes
  Sverige - Småland - Sø-idyl i Småland /Sverige
  d. 18.07 9.100,-
  Udlejes
  Sommerhus i Blåvand Strand
  I dag 2.404,-
  Udlejes
  Sommerhus i Strøby Ladeplads
  I dag Udlejes
  Sommerhus i Ejsingholm Strand
  Sommerhus i Ejsingholm Strand, ID:ss6006. Dette luksushus i træ, bygget 2005, er beliggende på en virkelig flot havegrund med dejlig udsigt over fjorden fra såvel hus som have. Til huset hører skønt, overdækket og åbent terrasseareal med gode havemøbler. Indvendigt er gulve, lofter og vægge beklædt med ludbehandlet træ. 2 badeværelser, 1 med lækkert 2-pers. spabad, bruseniche, gulvvarme samt adgang til sauna, 1 med bruseniche og gulvvarme. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen og er bl.a. udstyret med fryser, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Den store, velmøblerede opholdsstue med udsigt over fjorden er indrettet med TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller samt brændeovn. Husets sovepladser fordeler sig på 3 dejlige værelser, 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge; endvidere alkove med 2 sovepladser i stuen. Desuden vaskemaskine til rådighed. Til de mindste feriegæster findes der barneseng, barnestol og puslepude samt gynge og sandkasse på grunden. sommerhuset ligger i et hyggeligt sommerhusområde i den sydligste ende af Limfjorden, hvor der er en flot natur med skove, søer, heder og moser, Limfjorden med strandengene og god badestrand. Ca. 2-300 m fra huset ligger den nye fodboldgolf-bane Ejsing Fodboldgolf. Der er endvidere mulighed for at gøre brug af legepladsen på campingpladsen ?Ejsing Camping?. I Vinderup by, som ligger lidt længere inde i landet er der gode indkøbsmuligheder. Af aktivitetsmuligheder kan bl.a.Nævnes:7 golfbaner, 6 Put & Take fiskesøer i en radius af 40 km kajakudlejning. Der findes desuden flere kulturelle seværdigheder i området.Bemærk:Gratis brænde.
  I dag 2.245,-
  Udlejes
  Sommerhus i Kulhuse
  I dag 1.879,-
  Udlejes
  Sommerhus i Grønhøj
  I dag 2.059,-
  Udlejes
  I dag 1.800,-
  Udlejes
  Danmark - Jylland - Vest - Bjælkehytten - et unikt luksushus v. Vesterhavet.
  d. 18.07 Fra kr. 0 pr. uge
  Sommerhus i Bjerge Strand
  I dag 3.210,-
  Udlejes
  Sommerhus i Fejø
  I dag Udlejes
  Sommerhus i Risskov Ø
  I dag 3.695,-
  Udlejes
  Sommerhus i Lindenborg
  Sommerhus i Lindenborg, ID:ss6132. Flot, 2-etages arkitekttegnet sommerhus i træ og sten med en fantastisk fjordudsigt fra såvel hus som grund. Huset er bygget i 2008 og ligger i et naturskønt og roligt område - kun 100 m fra fjorden. 12" jolle med påhængsmotor står til rådighed i perioden 1. maj til 1. oktober (dog afhængig af vejret og uden for denne periode efter aftale med ejer). Til huset hører 4 terrasser - 2 med havemøbler, 1 stor 50 m2 med 6-personers spa med udsigt over fjorden samt en badebro med platform (16 m2) med bord og 2 bænke. Der er opvarmede klinkegulve i hele huset. I stueetagen finder I et lækkert badeværelse med bruseniche og 2 soveværelser med dobbeltseng og udgang til den ene terrasse. Det moderne, åbne køkken er udstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, varmluftovn og komfur med induktion. I den eksklusivt møblerede opholdsstue er der et 4K LED TV, som kan bruges til at spille musik på via en smartphone. Der er Bluray DVD-afspiller, og parabol (digital) ligger på husets 1. sal. Desuden hems med 2 sovepladser til børn samt fladskærms-TV med Playstation2 samt stor samling af forskellige spil til børn. Gratis, trådløs internetforbindelse. Af yderligere udstyr findes vaskemaskine, tørretumbler, ekstra DVD-afspiller (hems) samt barneseng (0-3 år) og høj barnestol. Dette utraditionelle sommerhus ligger ikke i et sommerhusområde, men i et naturskønt område med et fantastisk dyreliv for enden af en blind vej. Området er ideelt for kano- og kajaksejlads. Kajakker ( 3 stk.) kan lejes af ejer. I nærliggende skov (Boserup) findes der rig mulighed udfoldelse; vandre ture, grill områder, badning, samt 2 fine MountainBike spor på henholdsvis 4 og 7 km. MountainBike cykler (4 stk.) kan lejes af ejer, men må forudbestilles. Særdeles godt havørred fiskeri i marts/april samt oktober/november - kun 200 m fra huset. Tilkørselsvejen snor sig igennem en skov og forbi bondegårde. Byen Roskilde, som er en af Danmarks ældste byer, er så afgjort et besøg værd - den er rig på historiske og kulturelle seværdigheder. I den smukke Domkirke ligger Danmarks konger og dronninger begravet. Roskilde Fjord kan opleves ombord fra et vikingeskib eller fra et af de moderne udflugtsskibe. Det er en stor oplevelse at sejle mellem holme og øer, langs de skovklædte brinker med udsigt til det rige dyreliv. Havnen i Roskilde summer af liv - her ligger også det gamle gasværk, som nu er kunstgalleri og værksted for kunsthåndværkere. I Centrum findes gågaderne og torvet med et livligt handelsliv. Kulturen blomstrer året rundt, og byen er kendt for sit aktive musikliv. Huset ligger endvidere 45 min. kørsel fra København.
  I dag 6.098,-
  Udlejes
  Sommerhus i Grenå Strand
  I dag 1.779,-
  Udlejes
  Sommerhus i Nørlev Strand
  I dag 3.454,-
  Udlejes
  Danmark - Fanø - Familievenligt hus på Fanø i børnevenligt område
  d. 18.07 2.500,-
  Udlejes
  Sommerhus i Sandkaas
  I dag 6.679,-
  Udlejes
  Sommerhus i Diernæs Strand
  I dag 2.589,-
  Udlejes
  Sommerhus i Ellinge Lyng
  Sommerhus i Ellinge Lyng, ID:mh38316. Hyggeligt, ældre sommerhus beliggende ved Ellinge Lyng. Huset er løbende blevet udbygget og indeholder køkken med gaskomfur, varmluftsovn og opvaskemaskine, bryggers med fiskerenseplads samt vaskemaskine og tørretumbler, stue med brændeovn, spisestue samt udestue, badeværelse og fire soveværelser. Til huset er der både en åben og en overdækket terrasse, som indbyder til at nyde solen eller måske tilberede en selvfanget fisk på den opmurede grill. Hele herligheden ligger på en 3200 m2 stor naturgrund, hvoraf 800 m2 er indhegnet. Så uanset om man rejser med små børn eller kæledyr i form af hunde, kan man roligt slappe af. I huset er installeret hele to varmepumper samt solcelleanlæg, så her sparer I både penge og CO2. Endvidere er der safety boks med kode i huset. Kort afstand til de mange aktiviteter i Odsherred og til de kilometerlange sandbadestrande. Tag en tur i Sommerland Sjælland, på naturskole, ud at sejle, besøg det historiske Dragsholm Slot eller oplev de mange kunstgallerier i Odsherred. Endvidere byder Odsherred på flere golfbaner, hyggelige havnemiljøer og en enestående natur. Istidslandet i Odsherred er unikt og afgørende for nutidens Odsherred. Derfor er Odsherred en Geopark, tag eksempelvis en tur rundt på Gravhøj-ruten og oplev istidslandskabet, stenalderens dysser og bronzealderens gravhøje, sjælene i Ulkerup, Hempel Glasmuseum, Odsherred Museum, som har en kopi af solvognen, som blev fundet i Trundholm Mose, Lommestenen -Troldens værk eller geologisk vidunder? Næsholm borg som ligger på en holm i Nygård sø mellem Højby og Nykøbing Sj. Naturskolen med sine mange aktiviteter fra alt godt fra havet, ekspeditioner i skoven, sommerfuglesafari til trolde og rævetur. Naturreservatet Hovvig, et menneskeskabt vådområde med et rigt fugleliv. Grønnehaveskoven, hvor der både er motionsrute og en skøn hundeskov, Thorskilde ved Kongeengen (har den magiske kræfter?). Tør I tage med på tur i den levende fortælling bag murene på det gamle psykiatrihospital. Børnene vil elske at se de mange brandbiler på Odsherred Brandmuseum eller tag på sælsafari fra Rørvig Havn.
  I dag 1.249,-
  Udlejes
  Sommerhus i Mariager
  I dag 4.160,-
  Udlejes
  Sommerhus i Grindsted
  I dag 1.277,-
  Udlejes
  Sommerhus i Krejbjerg
  I dag 12.152,-
  Udlejes
  Sommerhus i Ore
  I dag 3.917,-
  Udlejes
  Ferielejlighed i Knebel
  I dag 1.955,-
  Udlejes
  Sommerhus i Truust
  I dag 1.635,-
  Udlejes
  Sommerhus i Stillinge Strand
  Sommerhus i Stillinge Strand, ID:nse20273. Meget charmerende og hyggeligt feriehus med åbent samtalekøkken ud mod spisestue/stue med brændeovn, 2 gode værelser samt alkove i stuen, endvidere dejligt anneks med dobbeltseng, 2 badeværelse et dejligt stort med spa samt brus, samt et med sauna og brus. Fra stuen udgang til skøn åben terrasse hvor solen kan nydes i fulde drag, hele herligheden er beliggende på en næsten 1000 m2 skøn have. Omegnen byder på mange udflugtsmuligheder, bl.a. til den gamle vikingeborg Trelleborg, Slagelse by med gågader, caféer og indkøbsmiljø eller til Stillinge Strand, der summer af liv om sommeren. Slagelse huser også en af Danmarks største kaserner, og hver onsdag kan I derfor opleve gardehusarerne ride gennem byen. Tag en tur over Storebæltsbroen og besøg nogle af de mange smukke slotte på Fyn f.eks. Egeskov eller tag en tur til Legoland i Billund. For lystfiskere er der gode fangstmuligheder langs kysten. Hvis I er til golf ligger der en golfbane ca. 18 km væk. Den lille halvø Reersø er også et besøg værd. Hele øens naturlandskab er fredet på grund af det sjældne dyre- og planteliv og det er en herlig oplevelse at vandre eller cykle de 9 km rundt om øen. Øen er desuden særlig kendt for sin bestand af haleløse katte. Et besøg værd er også Birkegårdens Haver ' en 10.000 m2 stor oplevelseshave med dyr og legepark, Kragerup Gods hvor der er mange aktiviteter, I kan mærke suset i trætoppene, spille fodbold eller sejle i kano på voldgravene.
  I dag 2.660,-
  Udlejes
  Sommerhus i Skødshoved Strand
  I dag 1.959,-
  Udlejes
  Sommerhus i Saltbæk
  I dag 3.266,-
  Udlejes
  Sommerhus i Herning
  I dag 2.890,-
  Udlejes
  Danmark - Fyn - Syd - Feriebolig på Thurø. Til dem der vil nyde livet
  d. 18.07 Fra kr. pr. uge
  Nørgaardslund - smukke omgivelser
  I dag 13.057,-
  Udlejes
  Sommerhus i Blåvand Strand
  I dag 4.317,-
  Udlejes
  Sommerhus i Lindøhoved
  I dag 2.340,-
  Udlejes
  Sommerhus i Sandkaas
  I dag 3.747,-
  Udlejes
  Danmark - Jylland - Øst - Juelsminde, når det er bedst !
  d. 18.07 4.900,-
  Udlejes
  Sommerhus i Stenodden
  I dag 2.247,-
  Udlejes
  Sommerhus i Ålsgårde
  Sommerhus i Ålsgårde, ID:ss10141. Virkelig dejligt sommerhus i sten med stråtag, renoveret i 2009, pragtfuld beliggende på en lille havegrund med en fantastisk udsigt over Øresund fra Kullen til Helsingborg og kun 50 m fra badestrand og en lille havn. Til huset hører åben terrasse mod vandet og en terrasse bagved huset med diverse havemøbler. Indvendig er der lyse vægge og lofter. Trægulve med løse tæpper i hele huset. Badeværelse med gulvvarme og bruser. Køkkenet er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. I opholdsstuen, som er indrettet med komfortable møbler, finder I stereoanlæg med CD-/DVD-afspiller og TV tilsluttet fællesantenne. Sovepladserne fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltseng (adskilt med en glasvæg), TV og DVD-afspiller på 1. sal samt 1 soveværelse med dobbeltseng i stueetagen. Der findes desuden 2 annekser på grunden. Det ene er indrettet med dobbelt sovesofa, TV og DVD-afspiller samt badeværelse med bruseniche. Det andet anneks er indrettet med enkeltseng (120 cm), TV og DVD-afspiller. Af yderligere udstyr kan vaskemaskine, tørretumbler samt trådløst internet nævnes (computer skal medbringes). Huset ligger kun få meter fra Øresund og en lille børnevenlig sandstrand samt lille havn med badebroer, toiletter og cafeteria, og få minutters gang fra skoven, som med sine mange smukke søer strækker sig helt ind til Helsingør. Gode fiskemuligheder fra broen overfor og i nærliggende søer. Nyd dette feriested, der er en herlig blanding af skøn natur med skov og strand og talrige kulturoplevelser i de omkringliggende byer, som hurtig kan nås med bus og tog i kort afstand fra huset. F.eks. havnebyen Helsingør med dens talrige forretninger, restauranter og aktivitetsmuligheder. Her finder I desuden også Kronborg Slot. Hornbæk Strand ligger ikke langt væk en børnevenlig strand med finkornet sand, lave vanddybder og høje klitter og livreddere i højsæsonen. Strandaktiviteter som vandcykling, beachvolley og windsurfing er her meget populære. Hornbæk er en tidligere fiskerby - den dejlige og hyggelige havn er i dag en moderne lystbådehavn, hvor lystbåde og små fiskerbåde ligger side om side. I Hornbæk by finder I mange butikker med dagligvarer, modetøj osv. samt flere gode restauranter og caféer. I Hornbæk og omegn er der mange aktivitetsmuligheder for hele familien. 6 af Danmarks absolut bedste golfbaner ligger i Nordsjælland. Ålsgårde ligger ca. 40 min. kørsel fra København og der er gode bus- og togforbindelser til hele Nordsjælland.
  I dag 4.186,-
  Udlejes
  Sommerhus i Kulhuse
  I dag 2.695,-
  Udlejes
  Sommerhus i Tornby Strand
  I dag 2.809,-
  Udlejes
  Sommerhus i Nimtofte
  Sommerhus i Nimtofte, ID:ss10567. Exceptionelt, originalt canadisk loghouse med bedste beliggenhed i Lübker Golf Resort - midt i Djurslands skønne natur, og tæt ved alle oplevelserne, f.eks. under 3 km til Djurs Sommerland. Resortet er bygget op omkring Danmarks bedste golfanlæg med det eksklusive Lübker Square som centrum og lodge med brasseri og restaurant.Bemærk:Der medfølger 8 daglige entrebilletter til SPA-FITNESS OG SUBTROPISK BADELAND, som er et 3500 m2 stort oplevelses-mekka i 3 etager med spa& wellness i 2 etager, fitness-område samt subtropisk bad med indendørs vandaktiviteter for hele familien. Huset er lige velegnet til flere familier eller storfamilien samt grupper, familietræf, møder og wellnessophold. Fra de store terrasser og balkonen er der en skøn 350 graders udsigt og der findes grill. I stueetagen er der et flot åbent køkken i forbindelse med spisestuen. Køkkenet er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser samt direkte udgang til bryggers. I stueetagen er der endvidere fjernsynsstue med TV tilsluttet fællesantenne og DVD-afspiller. Endvidere stor opholdsstue med loft til kip og udsigt over golfbanen. Sovepladserne fordeler sig på 2 masterbedroom og 4 dobbeltværelser - alle med gode boksmadrasser/enkeltsenge og ordentligt sengetøj. Huset har 3 badeværelser med bruseniche (1 i stueetagen og 2 på 1. sal). På 1. sal findes des endnu en opholdsstue. Af yderligere udstyr kan gratis, trådløs internetforbindelse (egen computer skal medbringes), CD-afspiller, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng og høj barnestol nævnes. Der er dels gulvtæpper, dels klinkegulve, dels trægulve i huset. Dette skønne, veludstyrede og allergivenlige loghouse med et fantastisk indeklima ligger i et naturskønt og børnevenligt område med gode aktivitetsmuligheder.BEMÆRK:DER KAN VÆRE STORE BESPARELSER PÅ OPHOLD PÅ HVERDAGE - HELT OP TIL 45% I UDVALGTE PERIODER !
  I dag 8.903,-
  Udlejes
  Sommerhus i Gudmindrup Strand
  Sommerhus i Gudmindrup Strand, ID:ss9238. På en stor skov-/plantagegrund ligger dette skønne luksussommerhus i træ, bygget 2008, med kun 400 m til fantastisk sandbadestrand og sandklitter. Til huset hører flere åbne terrasser og et delvist overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der bøgeparketgulve, trælofter med loft til kip, dels trævægge og dels pudsede murstensvægge. Dejligt badeværelse med bruseniche, gulvvarme samt 2 pers. spa og direkte adgang til husets sauna. Det åbne køkken er indrettet med bl. a. fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Dejlig stor, lys og velmøbleret opholdsstue med rummelig atmosfære og flotte vinduespartier samt loft til kip. Opholdsstuen er indrettet med varmepumpe/aircondition samt TV, DVD-og CD-afspiller og radio. Fra opholdsstuen og alle værelserne er der direkte udgang til terrasserne. Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng samt 1 med 2 enkeltsenge. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Et virkeligt lækkert sommerhus i gåafstand fra Gudmindrup Strand, der har en dejlig sandbadestrand med lave klitter. Stranden er børnevenlig, da vandet kun langsomt bliver dybt. Stranden har Blåt Flag, handicaprampe direkte til vandet samt livredder i skoleferien. Gå ikke glip af den smukke solnedgang over vandet. Tæt på sommerhuset ligger Nykøbing Sjælland, der byder på et utal af forretninger, gågader, spisesteder samt aktivitetsmuligheder og seværdigheder for hele familien. Området byder på flere golfbaner, bl. a. Højby Golfbane, Odsherred Golfklub og Mensalgård Pay & Play -bane med 9 huller. For lystfiskere er der også mange muligheder langs kysten. Glem ikke at besøge Sommerland Sjælland, som byder på mere end 60 aktiviteter for hele familien. Udlejes kun til ferieophold
  I dag 4.325,-
  Udlejes
  Sommerhus i Svejbæk
  I dag 1.850,-
  Udlejes
  Sommerhus i Hjørring
  I dag 3.745,-
  Udlejes
  Sommerhus i Doverodde Strand
  I dag 1.295,-
  Udlejes
  Sverige - Halland - Ødegård nær Elmhult i Sverige. 120 km fra Helsingborg. Udlejes til max 8 personer
  d. 18.07 Fra kr. 0 pr. uge
  Sommerhus i Gørlev
  Sommerhus i Gørlev, ID:nsf2204. Spændende arkitekt tegnet feriehus, beliggende blot 100 m fra skøn sandbadestrand. Huset er delt op i 3 pavilloner, den ene med køkken/alrum og stue, sammenbygget med en overdækket terrasse med ?vognporte? i begge sider, den anden afdeling med soveværelse og badeværelse, via terrasse adgang til endnu et soveværelse samt badeværelse.Arkitekten har med sammenbygningen af afdelingerne og de store porte fået den smukke natur helt ind i huset.Hele herligheden er beliggende på en 1900 m2 stor naturgrund, med plads til leg. Der er både gynger, egen petanquebane samt bålplads. som der kan hygges med sammen med børnene med snobrød og skumfiduser.Fra kysten kan I sikre aftensmaden, hvor I kan fange havørreder og hornfisk. Langs stranden er der opstillet badebroer, og gå afstand til Mullerup Havn. Tag en tur til Stillinge Strand, hvor der nærmest er sydlandsk stemning hele sommeren. Kort afstand til golfbane og den aktive handelsby Slagelse. Slagelse huser også en af Danmarks største kaserner, og hver onsdag kan du derfor opleve gardehusarerne ride gennem byen. Et besøg værd er også Birkegårdens Haver ? en 10.000 m2 stor oplevelseshave med dyr og legepark,Kragerup Gods hvor der er mange aktiviteter, I kan mærke suset i trætoppene, spille fodbold eller sejle i kano på voldgravene. Storebæltsbroen giver hurtig forbindelse til resten af Danmark, hvis I har lyst til at se fynske slotte, Legoland, Ribe Domkirke, Djurs Sommerland eller Kattegatcentret. Et besøg værd er også byerne Løve, Høng og Dalby. Løve ligger på vejen til Høng og har en af landets bedst bevarede møller, hvor der sommeren igennem er hyggelige arrangementer med bl.a. hestevognskørsel og 'arbejdende mølle' dage. I Løve ligger også Rosenmuseet med Rosarium og besøgshaven, der rummer en af de største og imponerende samlinger af roser. Høng er en hyggelig by med bl.a. gode indkøbsmuligheder. I Dalby kan man besøge det interessante landbrugsmuseum og evt. køre videre til den lille halvø Reersø som også er en oplevelse værd, den opleves bedst ved at spadsere øen rundt (ca. 9 km). Mod øst (Sjælland) er der de tre dejlige vådområder, Flasken, Skiften og Vejlen med vadefugle, ænder og en spændende flora. Mod vest er der høje klitter og samtidig er det et særdeles godt sted for lystfiskere. Øen er desuden særligt kendt for de mange haleløse katte.
  I dag 2.310,-
  Udlejes
  Sommerhus i Løkken Strand
  I dag 1.780,-
  Udlejes