Udlejning af sommerhuse

28.872
Sommerhus Ringkøbing til 4 personer

Sommerhus Ringkøbing til 4 personer

Fra kr. 3.687

I hjertet af Søndervig venter denne velindrettet lejlighed. Her er plads til, at I kan holde ferie sammen 4 personer og jeres hund er også velkommen! Ideelt her er, at jeres balkon er overdækket og lukket, og at lejligheden ligger i stueplan. En privat parkeringsplads står også til jeres rådighed. Den nordiske natur flytter ind – kvalitet og komfort i højsæde Lejligheden på Lodbergsvej 38 C har et godt og rummeligt opholdsrum, hvor naturen er flyttet ind i indretningen. Mange naturelementer og farver skaber de perfekte rammer for jeres ferie i den vestjyske natur, midt imellem hav og fjord. Det store vinduesparti skaber et naturligt lysindfald, som komplementerer de naturlige farver, som er brugt i indretning. Da balkonen er lukket og afskærmet, går det ikke udover jeres privatsfære og skal I blot nyde solstrålerne der skinner ind. Køkkenet er veludstyret og har masser af skabsplads. Det er udstyret med både kapsel-kaffemaskine, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og en separat frysedel i køleskabet på 80 l. God plads til, at I i fællesskab kan nyde jeres ferie sammen. Lejlighedens 2 soveværelser er, ligesom resten af lejligheden, udstyret med gulvvarme og har henholdsvis en dobbeltseng og to enkeltsenge. Naturen spiller også her en stor rolle og giver en særlig ro og charme til værelserne. Badeværelset har alt, hvad I skal bruge i form af en bruseniche, en stor håndvask med god skabsplads og både en vaskemaskine og tørretumbler. Balkon mod syd med fjordkig – kun 300m til strand og 450m til indkøb Jeres private balkon er overdækket og afskærmet, som gør, at den kan nydes på mange af årets dage. En grill er der naturligvis også, så I kan sidde sammen og slutte dagen af på ægte ferie-manér. Den storslåede 18-hullers Holmsland Klit golfbane ligger kun små 2 kilometer væk. For at finde hen til den kilometerlange sandstrand, skal I blot følge stierne mellem sommerhusene eller gå ned ad Badevej, hvor der er en brolagt vej til stranden. En softice kan I hente på vejen, så I kan nyde den på jeres gåtur med tæerne i sandet.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays
Sommerhus Ulfborg  til 6 personer

Sommerhus Ulfborg til 6 personer

Fra kr. 3.454

Nybygget feriehus med udendørsspabad på flot klitgrund. Dette flotte nye feriehus er beliggende på en smuk kuperet klitgrund med lyng planter og marehalm. Huset er bygget med bl.a. store vinduespartier så det smukke klitlandskab kan nydes både ude og inde. Rundt om huset er der gode terrasser, så man altid kan finde et hjørne med læ og nyde udelivet med havets brusen i baggrunden. Indretning: Entre med plads til overtøj og sko. Værelse med 2 enkelte senge. Værelse med dobbeltseng. Soveværelse med dobbeltsenge og adgang til badeværelse med bruseniche. Huset har et stort luksusbadeværelse med bruseniche, spabad og sauna, hvorfra der også er udgang til terrasse med udendørsspabad. Husets køkken er i åben forbindelse med stuen, hvor der er loft i kip og store vinduespartier så klitplanskabet kan nydes fra både sofa og spiseplads. I forbindelse med den nordvestvendte terrasse er der et stort 6 personers ude spa, hvor der er mulighed for at få alle musklerne godt masseret, en helt speciel oplevelse i klar måneskin, eller når stjernerne lyser på himmelen. Spabadet er topisoleret. Til huset er der et lille redskabsrum til cykler og huset opvarmes med et topmoderne luft til vandanlæg. Et flot kvalitetsferiehus for familien der ønsker fred og ro tæt på havet.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays
Sommerhus Fanø til 6 personer

Sommerhus Fanø til 6 personer

Fra kr. 6.241

Unik charme i særklasse! Tæt på stranden og med panoramaudsigt over både Nordsøen og golfbanen ligger dette flotte sommerhus/patriciervilla. Huset er bl.a. indrettet med et charmerende køkken og en spisestue med direkte udgang til en aflukket terrasse og et hyggehjørne med pejs samt en 1. sal med en rummelig stue og brændeovn til kølige aftener/dage. Et skønt sommerhus med en pragtfuld beliggenhed.Indretning Sommerhuset egner sig til 6 personer. Ferieboligen er på 190 m², er i 2 plan, og er bygget i 1942. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Ferieboligen er udstyret med energibesparende varmepumpe. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Frysekapacitet på 111 liter. Der er desuden brændeovn. Endvidere pejs. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 1700 m² stor klitgrund. Der er 150 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 1500 m. Til ferieboligen hører 62 m² åbent terrasseareal. Heraf i alt 40 m² lukket terrasse. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 6 sovepladser i dobbeltsenge. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 2 toiletter, heraf 1 gæstetoilet. Der er gulvvarme på 1 badeværelse. I saunaen er der mulighed for afslapning. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. DVD-afspiller. Der er 1-3 danske kanaler. 1-3 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays
Sommerhus Blåvand til 6 personer

Sommerhus Blåvand til 6 personer

Fra kr. 3.417

Her er et godt og rummeligt 96 m2 stort sommerhus i træ, bygget i 1990. Huset ligger på en 1690 m2 stor naturgrund lige ved Ho Bugt. Fra såvel hus som grund er der en flot udsigt over vandet. Til huset hører et stort såvel åbent som overdækket terrasseareal med gode havemøbler. Indvendig er vægge og lofter beklædt med lyst træ. Gulvene er belagt med tæpper. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn (træbriketter må ikke anvendes), TV med parabol (analog), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Det flotte og funktionelle køkken indeholder bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser. Badeværelse med opvarmet klinkegulv, bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Separat rum med solarium. Der findes 3 gode soveværelser; 1 med dobbeltseng (160 x 200 cm) og 2 med hver 2 enkeltsenge. Sandkasse og gynge til børnene. Et godt beliggende sommerhus med masser af plads til leg. Bemærk: Kun en lille hund tilladt.Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays
Sommerhus Hvide Sande til 6 personer

Sommerhus Hvide Sande til 6 personer

Fra kr. 3.217

Et velplejet og hyggeligt sommerhus med god beliggenhed på en lille stikvej ved Nordsøkysten finder I her på Bjerregårdsvej 11 A. Her kan I holde ferie i skønne omgivelser, og for børnefamilien er der barnestol, gyngestativ og sandkasse. Sommerhuset har vaskemaskine og gratis trådløst internet. Sommerhuset ligger ca. 1 km fra Vesterhavet, og til den lokale købmand har I blot 400 meter. Hyggeligt sommerhus til 6 personer Det er et meget velplejet og hyggeligt sommerhus, hvor I straks føler jer hjemme. Den store og velindrettede stue har åben adgang til køkkenet, som bl.a. har en opvaskemaskine. Overalt er der et enestående lysindfald, som sammen med de træbeklædte vægge og lofter, giver et særdeles indbydende indtryk. Her er 3 gode dobbeltværelser med komfortable boxmadrasser, og 6 personer samt op til 2 hunde har god plads til afslapning med brændeovn, TV, DVD, CD-radio og gratis trådløst internet. Ferie ved Nordsøkysten Holmsland Klit i Danmark er et fantastisk område med brede sandstrande og store hedearealer, hvor familien virkelig kan nyde naturen i fred og ro. For børnefamilien er dette sommerhus meget ideelt udstyret med barnestol, gyngestativ og sandkasse, og beliggenheden på en kuperet og let bevokset naturgrund giver naturlige læforhold til udendørs hygge, soldyrkning og dejlige grillaftener. Står dagen i udflugtens tegn kan I besøge den hyggelige havneby Hvide Sande, som byder på aktiviteter for hele familien. Også badebyen Søndervig eller den gamle købstad Ringkøbing er et besøg værd. Er I klar på en længere dagstur kan I køre til Billund, hvor I finder forlystelsesparken Legoland. Her kan hele familien nyde en sjov dag sammen i det skønne vejr.  

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Væggerløse til 10 personer

Fra kr. 6.754

På dejlige Marielyst i naturskønt område finder I dette familievenlige pool-hus, kun en mindre spadseretur fra den dejlige sandstrand, der flere år i træk er kåret til at være blandt Danmarks bedste. Sommerhuset, der er til 10 personer, henvender sig fortrinligt til 2 familier, der ønsker at holde ferie sammen, eller til jer, der rejser sammen med flere generationer. Det er godt opdelt, så der findes 2x2 værelser med badeværelse i hver sin afdeling af huset. Huset er løbende energi optimeret, så der i dag findes energivenlige varmepumper, der står for opvarmningen af både opholdsrum, pool og spa-afdeling samt selve poolen. Den skønne og børnevenlige pool-afdeling har en god dør med højt placeret håndtag. Poolen er hele 18 m2 og har rutsjebane til stor glæde for børnene. Derudover findes en stor standvandsspa, hvor I kan nyde de lune bobler direkte efter en tur i poolen. Det store badeværelse i forbindelse med pool-afdelingen har også en dejlig sauna. Den hyggelige indretning byder på åbent køkken i forbindelse med spiseafdeling. Sofahjørne med smart-TV og masser af kanaler via fibernettet samt muligheden for at streame dine egne TV-tjenester. Herudover findes en hyggelig krog med bordfodbold, brætspil og bøger. Stuen har store panoramavinduer, der giver et godt lysindfald og frit udsyn til haven. Endvidere er der en hyggelig hems, hvor de lidt større børn og teenagere kan trække sig tilbage og fortælle hemmelige røverhistorier eller nyde en tiltrængt pause med egen IPad efter en dejlig dag ved stranden. Fra hoveddøren er der direkte adgang til en skøn træterrasse, som har et aflukket område med låge, så der trygt kan holdes opsyn med de mindre børn, mens de leger på terrassen. I forlængelse af denne terrasse ligger også et anneks, som foruden at rumme 2 af husets 10 sovepladser også egner sig til en lille lur i ro og mag, hvis dette måtte ønskes. På terrassen kan der tændes op i grillen, så I kan nyde måltider under blå himmel. Haven er godt omkranset af høje træer. På den store græsplæne findes gynger, sandkasse og rutsjebane samt en stor trampolin til glæde for børn og barnlige sjæle. Et hyggeligt sommerhus med en god stemning, der tiltrækker ferieglade familier år efter år. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Glesborg til 6 personer

Fra kr. 2.973

Renoveret sommerhus beliggende ganske tæt på en af de bedste badestrande I kan opleve på Djursland. Huset er indrettet med god stue samt åbent køkken. I forlængelse af stuen er der udgang til terrassen. Til hurtig og hyggelig opvarmning kan I benyttes husets Aduro-brændeovn på køligere dage. Sommerhuset har flotte vinduer og døre i alu/træ. Der er badeværelse, to soveværelser i huset samt et anneks på 12 m2 med en dobbeltseng. Annekset kan benyttes om vinteren, dog skal man være opmærksom på, at der her kun opvarmes med en lille elopvarmer. I haven er der drivhus, hvilket I som gæster er velkomne til at benytte jer af. Sommerhuset ligger omgivet af skov og strand.1 Opholdsstue: Brændeovn, Chromecast, tv 2 Soveværelser: (1DS)+(2S) 1 Anneks: (1DS) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund 2200 m2, hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Bindslev til 10 personer

Fra kr. 5.267

Dette sommerhus ligger på en meget stor grund, hvor det meste er anlagt som græsplæne med rigtig gode muligheder for udendørsaktiviteter. Stort poolrum med god plads rundt om og til at tage nogle baner eller bare lege. Der er et rigtig godt lysindfald til poolrummet, hvor I også kan nyde udsigten til naturen helt ugenert. Beliggende på en lille bakke med udsigt til natur med dyreliv, helt ugenert. Fra sydvendt terrasse er der indgang til entre med køkken alrum og opholdsstue. PlayStation3 konsol (modellen kan spille PS 1, 2 og 3). Praktisk opdelt med værelser i hver sin ende og stor hems samt udgang fra stuen til terrasse med udsigt til naturen. Der er to badeværelser, det ene med adgang til saunaen. Der er græsplæne med 2 fodboldmål, sandkasse, legehus m.m. Dette hus er med dets unikke beliggenhed ideelt til dem, som ønsker både afslapning, sol, strand, aktiviteter og naturoplevelser i ferien.1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv, parabol, høj stol 3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(4K), barneseng 2 Hems: (1DO)+(1DO) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 100 - 139 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler 2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Aktiviteter: Fodboldmål, spillekonsol Og: Terrasse, el-varme, legeredskaber, havegrill, naturgrund med træer 8000 m2, komfortabel møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ebeltoft til 4 personer

Fra kr. 2.025

Sommerhus til den lille familie. Her er lyst og højt til loftet. Huset er et lille egoisthus med lyst badeværelse med bruseniche. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, så når den lille familie skal hygge sig, vil det være muligt samtidig med at der laves mad. Maden kan nydes på den overdækkede terrasse, som er omkranset af grønne områder. Sommerhuset ligger på en dejlig plan grund i skovområde. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, tv 2 Soveværelser: (1DS)+(1DO) Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, havegrill, naturgrund med træer 1200 m2, komfortabel møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Væggerløse til 6 personer

Fra kr. 2.298

Sommerhus beliggende på dejlig stor grund ca. 1500 meter fra Marielyst torv og ca. 800 meter fra en af Danmarks bedste sandbadestrande. Huset er moderniseret i 2016 med køkken og bad. Der er selvfølgelig opvaskemaskine og vaskemaskine. Nye møbler i stuen 2021. Der er danske og tyske TV-kanaler. Sommerhuset har åben terrasse samt stor, overdækket terrasse med havemøbler og grill. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, tv, parabol 3 Soveværelser: (1DS)+(2S)+(2S) Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruseniche Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, havegrill, naturgrund 1244 m2, komfortabel møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Nykøbing Sj til 5 personer

Fra kr. 2.782

Sommerhus med udsigt over fiskesø og i fredeligt område ved Nyrup. Fra hovedindgangen trædes der ind i opholdsstuen med åbent køkken fra 2021. Fra køkkenvinduet kan udsigten over søen nydes. Stor mellemgang med indgang til husets tre soveværelser og badeværelse. Der er værelse med dobbeltseng, værelse med enkeltseng og et værelse med køjeseng, hvorfra udsigten over grund og sø kan nydes. Nyrenoveret badeværelse fra 2021 med gulvvarme og blødgøringsanlæg af vandet. Fra gangen er der udgang til overdækket veranda med havemøbler, liggestole og grill. Via trapper fra veranda er der stor grund ned til søen med gode fiskemuligheder. Gåafstand til indkøb med frisk morgenbrød. 8 minutters kørsel til Nykøbing Sjælland by med et stort udvalg af indkøbsmuligheder og spisesteder. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Chromecast, tv 3 Soveværelser: (1DS)+(1S)+(2K) Køkken: Ovn, køle-frys, fryser 1 - 59 l, mikroovn, induktionshäll, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Wc, håndvask, bruser 1 Udeareal: Havemøbler, liggestole, kulgrill, Veranda Og: El-varme, luft/luft varmepumpe, naturgrund 1791 m2, sommerhusområde, ikke-ryger hus

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Jerup til 6 personer

Fra kr. 4.111

Sommerhus i særklasse beliggende i naturskønt område og kun ca. 200 m fra børnevenlig badestrand og klitter. Der er badeværelse med spabad. Huset er indrettet i en lys og moderne stil. Åbent køkken/alrum, stue med pejs, hvor der er udgang til overdækket terrasse og tre gode soveværelser. Den ugenerte have er anlagt med stor græsplæne, hvor der er plads til aktiviteter. Desuden ligger der en legeplads kun med kort afstand fra huset. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, tv, kabel-tv, høj stol 3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2K), barneseng Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, fryser 60 - 99 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund med træer 2657 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Skjern til 4 personer

Fra kr. 2.098

Dette hyggelige sommerhus er beliggende i rolige omgivelser – tæt på Ringkøbing Fjord.Indretning Sommerhuset egner sig til 4 personer. 2 af sovepladserne er kun egnet til større børn (4-11 år). Ferieboligen er på 53 m² og er bygget i 2004. I 2015 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. Ferieboligen er udstyret med 1 energivenlig luft til luft varmepumpe. Frysekapacitet på 80 liter. Der er desuden brændeovn. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 1016 m² stor naturgrund. Der er 400 m til fjorden. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 4000 m. Til ferieboligen hører åbent terrasseareal. Desuden er der overdækket terrasse. Bålsted. Der er garage til rådighed. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 1 soveværelse. Sovepladserne fordeler sig på: 2 sovepladser i dobbeltseng. 2 sovepladser i sovesofa (dobbelt). 2 af disse sovepladser befinder sig i stuen. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 elkogeplader, varmluftovn. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Multimedier I ferieboligen er der 1 Smart-TV. Musikanlæg med bluetooth-tilslutning. Ingen TV-kanaler - kun streaming. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Stouby til 9 personer

Fra kr. 2.901

Nedlagt landbrug indrettet til feriebolig med beliggenhed i kort afstand fra charmerende Juelsminde. I vil få en dejlig ferieoplevelse omgivet af skønne landlige omgivelser, så har I lyst til en lidt anderledes ferie er dette boligen I skal vælge. Huset er indrettet autentisk og personligt, køkkenet er det originale fra sidst i 60-erne. Der er blot 10 minutters i bil til Juelsminde by. I området er der natursti til vandreture, skov og marker med heste på græs, I bor tæt på kysten og skønne strande som nås på en kort cykeltur. Boligen er rummelig og funktionelt indrettet. Børnevenlig lukket have med legeredskaber, bålsted og bordtennis. Der er frisk luft, højt til himlen og alligevel er I tæt på de store og dejlige jyske attraktioner. Legoland og Givskud Zoo nås på 45 minutter i bil. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). 2 Sovepladser. (Sofa, madras eller lignende). Opholdsstue/køkken - 3 Sovepladser. (Sofa, madras eller lignende). Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser og badekar Terrasse el. lignende - Åben terrasse

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Aalbæk til 4 personer

Fra kr. 4.324

Hyggelig campinghytte på Skiveren Camping.  Hytte nummer 11-20 er fuld møbleret og har sin egen lille badeværelse med toilet og bruser. Fuld udstyret lille køkken med ovn, køkken/alrum med spisebord, sofa og TV, separat soveværelse med dobbeltseng (140/200) samt et soveværelse med 2 køjer (90/200). Hytten er udstyret som standard med dobbelt e-komfur, køleskab, kaffemakine, elkogekande, kogegrei samt bestik, service, puder og dyner til 4 personer.  Sengelinned, håndklæder og viskestykker skal medbringes eller kan lejes som sengelinnedpakke.  Hytten har en centralt beliggenhed på campingpladsen i kort gåafstand til legeplads, swimmingpool og den største sanitetsbygning med bl. a. opholsstue, TV-stue og wellnescenter.  Rigtig godt egnet til børnefamilier. Børn har rig mulighed for udfoldelse på campingpladsens lejeplads og swimmingpool og vil nemt finde nye lejekammerater.    Godt at vide:  Vi anbefaler at rejse i egen bil.  Nærmeste togstation - Bunken / Ålbæk - ligger ca. 10 km. fra campingpladsen.  I højsæsonen er det muligt at rejse med sommerbussen Skagerakkeren - find køreplanen på NordjyllandsTrafikselskab.dk eller på Rejseplanen.dk. 

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ringkøbing til 6 personer

Fra kr. 2.354

Dette dejlige sommerhus ligger i rolige omgivelser i det naturskønne ferieområde Lodbjerg Hede – tæt på Søndervig. Indretning Sommerhuset egner sig til 6 personer. Ferieboligen er på 78 m² og er bygget i 1969. I 2022 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. Ferieboligen er udstyret med 1 energivenlig luft til luft varmepumpe. Ferieboligen har vaskemaskine. Frysekapacitet på 60 liter. Der er desuden brændeovn. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 2743 m² stor naturgrund. Der er 1450 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 3000 m. Der er en golfbane i en afstand af 950 m. Til ferieboligen hører åbent terrasseareal. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 4 sovepladser i dobbeltsenge. 2 sovepladser i enkeltsenge. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 elkogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. Radio. Der er mindst 4 danske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Væggerløse til 8 personer

Fra kr. 3.616

Flot sommerhus beliggende på rolig blind vej i udkanten af et stort sommerhusområde.Indretning Sommerhuset egner sig til 8 personer samt 1 barn op til 3 år. Ferieboligen er på 106 m² og er bygget i 2012. Det er tilladt at medbringe 2 husdyr. Ferieboligen er udstyret med energibesparende varmepumpe. Hele ferieboligen har gulvvarme. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Frysekapacitet på 60 liter. Der er desuden brændeovn. Til de små er der 1 stk. barnestol. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 930 m² stor havegrund. Grunden er indhegnet. Der er 1300 m til havet. Der er en sø i en afstand af 750 m. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 400 m. Der er en golfbane i en afstand af 1500 m. Desuden er der 20 m² overdækket terrasse. Gynge. Sandkasse. Legehus. Legetårn. Rutchebane. Fodboldmål. Grill til rådighed. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 4 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 6 sovepladser i dobbeltsenge. 2 sovepladser i enkeltsenge. Derudover er der 1 stk. barneseng. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 2 badeværelser med bruseniche og 2 toiletter. Der er gulvvarme på 2 badeværelser. I saunaen er der mulighed for afslapning. Spa Der er mulighed for afslapning i indendørs spa til 6 personer. Multimedier I ferieboligen er der 3 TV.2 Smart-TV.1 Chromecast. DVD-afspiller. Stereoanlæg.1 Bluetooth-højtaler. Der er mindst 4 danske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Sydals til 6 personer

Fra kr. 2.758

Pænt, velholdt og rummeligt sommerhus beliggende nær bred sandstrand i rolige omgivelser på en dejlig grund omgivet af en høj hæk og velvoksne træer. Huset er løbende blevet renoveret, og der er bl.a. installeret et solcellebaseret udluftningssystem.Indretning Sommerhuset egner sig til 6 personer. Ferieboligen er på 97 m² og er bygget i 1976. Det er tilladt at medbringe 2 husdyr. Ferieboligen er udstyret med energibesparende varmepumpe. Ferieboligen har vaskemaskine. Frysekapacitet på 10 liter. Der er desuden brændeovn. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 1000 m² stor naturgrund. Grunden er indhegnet. Der er 400 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 500 m. Til ferieboligen hører 40 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 30 m² overdækket terrasse. Der er redskabsrum. Gynge. Sandkasse. Grill til rådighed. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 4 sovepladser i dobbeltsenge. 2 sovepladser i enkeltsenge. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine Desuden ekstra køleskab med frostboks til rådighed. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Der er gulvvarme på 1 badeværelse. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. DVD-afspiller. Radio. CD-afspiller. Der er 1-3 danske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ringkøbing til 6 personer

Fra kr. 2.772

Charmerende og hyggelig sommerhus med en skøn beliggenhed, kun 400 m fra Vesterhavet. Fra grunden er der en fantastisk udsigt over klitlandskabet, havet og fjorden. Flere skønne terrasser. Kun få min. kørsel fra Søndervig.Indretning egner sig til 6 personer samt 1 barn op til 3 år. Ferieboligen er på 78 m² og er bygget i 1985. I 2013 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Frysekapacitet på 15 liter. Der er desuden brændeovn. Til de små er der 1 stk. barnestol. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 1200 m² stor klitgrund. Der er 400 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 400 m. Til ferieboligen hører 30 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 20 m² overdækket terrasse. Der er redskabsrum. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 2 sovepladser i dobbeltseng. 4 sovepladser i enkeltsenge. Derudover er der 1 stk. barneseng. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Der er gulvvarme på 1 badeværelse. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. Der findes bluetooth-højtaler. Der er mindst 4 danske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Græsted til 10 personer

Fra kr. 6.470

Dette dejlige sommerhus er perfekt til familieferie! Huset er roligt beliggende for enden af en blind vej, og den store have indbyder til leg og boldspil. Husets samlingspunkt vil være det funktionelle køkken/alrum der ligger i åben forbindelse med opholdsstuen. Herfra kan I følge med i aktiviteterne i poolrummet gennem den store glasvæg. I tilknytning til poolen ligger det ene af husets dejlige badeværelser, hvori der forefindes spabad og sauna. De fem gode soveværelser gør dette sommerhus yderst velegnet til den store familiesammenkomst. Fra terrassen kan I nyde udsigten til åbne marker. I området findes et væld af aktiviteter, bl.a. golf, tennis, cykeludlejning og ridning. Besøg også den hyggelige havn med gode spisesteder og fiskeforretninger. Smidstrup Farmen med alle danske bondegårdsdyr er et sikkert hit hos børnene. Munkeruphus med skiftende udstillinger er bestemt et besøg værd.Bemærk: Husets ejer køber udelukkende grøn energi til sommerhuset. Feriebolig Soveværelse 9m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 8m2 (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 8m2 (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 7m2 (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse 7m2 (nr. 5) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken 58m2Toilet 3m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand Badeværelse 6m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse 25m2 (nr. 2) - Varmt og koldt vand. Bruser Poolrum 30m2Terrasse el. lignende 70m2

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Rømø til 5 personer

Fra kr. 2.315

Denne dejlige ferielejlighed ligger i feriecentret RIM i Havneby, som tilbyder aktiviteter for hele familien som f.eks. indendørs- og udendørspools, sauna, tennisbaner, legepladser m.m. Til lejligheden hører en lille, åben terrasse med havemøbler.Indretning Ferielejligheden egner sig til 5 personer samt 1 barn op til 3 år. Ferieboligen er på 73 m², er i 2 plan, og er bygget i 1987. I 2006 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. Ferieboligen har vaskemaskine. Frysekapacitet på 10 liter. Til de små er der 1 stk. barnestol. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 200 m² stor naturgrund. Der er 2300 m til havet. Der er 500 m til Vadehavet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 1100 m. Der er en golfbane i en afstand af 50 m. Parkering ved ferieboligen. Swimmingpool Der er fælles indendørs swimmingpool til rådighed, hvor der er mulighed for leg og hyggeligt samvær. Soveforhold Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 2 sovepladser i dobbeltseng. 3 sovepladser i enkeltsenge. Derudover er der 1 stk. barneseng. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 elkogeplader, bageovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. DVD-afspiller. Radio. Der er mindst 4 danske kanaler. 1-3 svenske kanaler. 1-3 norske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Aakirkeby til 6 personer

Fra kr. 4.279

Dejlig ferielejlighed i 2 plan beliggende i Dams på Bakken lige uden for Aakirkeby. Dams på Bakken er et tidligere landsted fra 1870, der i 2006 er ombygget til ferielejligheder. Lejligheden ligger på et fællesareal med bl.a. udendørs swimmingpool (16 x 10 x 0,7-1,8 m), som opvarmes med varmepumpe i perioden fra den 15. juni til 31. august (fra kl. 8:00 til kl. 20:00). Fællesarealet indeholder legeplads med gynge, trampolin og mindre fodboldbane. Lejlighedens stueplan indeholder kombineret køkken/stue med 48" LG Smart TV tilsluttet fællesantenne (YouSee basispakke inkl. svenske/tyske kanaler). Der findes desuden DVD-afspiller samt mindre stereoanlæg med CD. Der er 2 sovepladser på dobbelt sovesofa i stuen. Fra stuen er der udgang til afskærmet terrasse med udsigt til pool området, desuden dejlig fælles solrig gårdsplads med bord/bænke sæt. Køkkenafdelingen er indrettet med bl.a. keramiske kogeplader, varmluft- og mikrobølgeovn. Badeværelset er indrettet med glasbrusekabine, skab samt gulvvarme. Gulvene i stueetagen er belagt med klinker med gulvvarme og der er hvidmalede vægge og lofter. I 2013 er der installeret energibesparende varmepumpe. På 1. sal findes 1 soveværelse med 2 enkeltsenge og skabsplads samt 1 soveværelse med dobbeltseng, skabsplads, TV, barnestol og weekendseng med madras. Der er mulighed for brug af gratis trådløst internet (medbring egen computer). Blot 1 km fra lejligheden ligger det interessante naturoplevelsescenter NaturBornholm, der viser historien om Bornholms tilblivelse i en meget fjern fortid. Der er kun 5 km til den smukke sandstrand ved Boderne og der er gode indkøbsmuligheder kun 1 km fra lejligheden. Lejligheden ligger meget centralt midt på Bornholm med let adgang til alle seværdigheder rundt på hele øen. Alt i alt et rigtigt godt udgangspunkt for en dejlig ferie på Bornholm. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Oksbøl til 6 personer

Fra kr. 2.637

Skal du og din familie gerne afsted på ferie, og er I på udkig efter et skønt feriehus, I kan tilbringe jeres ferie i? Så se lige dette hyggelige sommerhus på Nordskrænten 28 i Jegum Ferieland. I feriehuset kan op til 6 personer holde en skøn ferie, og derfor er det et oplagt valg for en familie! Hyggelig stemning og brændeovn I feriehuset på Nordskrænten 28 er det alrummet, der udgør feriehusets hjerte og jeres samlingspunkt. Her kan I lave mange forskellige ting sammen, men selv hvis I laver forskellige ting, kan I stadig nyde hinandens selskab. I alrummet kan I også tænde op i brændeovnen, der ikke kun sørger for at sprede dejlig varme i rummet, men den er samtidig med til at fuldende den hyggelige feriestemning. Foruden brændeovnen er der også en varmepumpe, der på energivenlig vis sørger for et godt indeklima. Sommerhusets 65 kvadratmeter byder desuden på 3 soveværelser, hvor I kan samle ny energi, så I er helt klar til de kommende feriedage. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, og det tredje soveværelse er indrettet med 1 etageseng. På badeværelset er der gulvvarme, så I slipper for at starte feriedagene med kolde fødder. Stor have med gyngestativ og sandkasse Sommerhusets grund er mere end 1.600 kvadratmeter stor, og her er der masser af plads for både store og små at boltre sig på. I haven er der tænkt på børnene, som både kan se frem til et gyngestativ og en sandkasse. Udendørs venter jer også en terrasse, hvor I har både liggestole, havemøbler og en grill til rådighed, så I kan få mest muligt ud af de varme og solrige feriedage, som I kan nyde udendørs fra morgen til aften. Tilbring en dag på stranden Når I holder ferie i Jegum Ferieland, skal I selvfølgelig besøge det fantastiske Vesterhav. Fra sommerhuset kan I køre til Børsmose Strand, hvor I kan have bilen med hele vejen ned på stranden, så I kan have den helt store oppakning med til en hyggelig dag på stranden.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Hvide Sande til 5 personer

Fra kr. 5.227

I dette skønne feriehus fra 2020 på Skodbovej 21 i Skodbjerge kan I nyde naturen helt tæt på. Huset er indrettet til 5 personer og ligger lidt højt på en klit – med en helt fantastisk udsigt ud over sommerhusområdet og klitlandskabet mod vest. Lys og hyggelig indretning i skandinavisk stil Et rigtig dejligt feriehus i hyggelig skandinavisk stil. Feriehuset er lækkert og praktisk indrettet med mange vinduer, hvilket giver et godt lysindfald og en dejlig fornemmelse af at bo midt i naturen. Husets hjerte er det lyse og velindrettede opholdsrum med stue, køkken og spisestue i ét. Her kan alle være med i fællesskabet. Sommerhuset i Skodbjerge er overalt lyst indrettet i hyggelig skandinavisk stil med bl.a. trægulve. Der er desuden en energibesparende varmepumpe, samt vaskemaskine i huset, hvilket måske især småbørnsfamilier vil sætte pris på efter en lang dag med leg i naturen og ved vandet. Få solnedgangen helt ind i stuen De store panoramavinduer mod vest inviterer naturen helt ind i stuen, og man har solnedgangen over klitterne på nærmeste hold hver aften. Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, kan I måske nyde en god bog i sofaen, eventuel med en kop varm kaffe eller kakao - og ikke mindst med udsigten til det storslåede klitlandskab, som på alle årstider er fantastisk fascinerende. Sid på toppen af en klit og nyd udsigten Der er rig mulighed for at nyde solens stråler og den friske luft fra terrasserne, hvor nærmeste nabo mod syd er en klitbanke, som giver godt læ på terrassen der. Nyd en grillmiddag på terrassen mod vest med den smukke aftenhimmel i baggrunden, eller gå en tur til stranden og se solnedgangen helt tæt på. I kan også tage plads på toppen af en klit – med et glas rosé – mens I kigger ud over havet og ser solen gå ned. Ultimativ nydelse og balsam for krop og sjæl. Naturoplevelser på Holmsland Klit Har I cyklerne med, eller lejer I dem her, er en cykeltur igennem sommerlandet, lige bag klitterne altid en oplevelse. Cykelstien løber helt fra Nymindegab i syd til Søndervig i nord, så her kan I nyde naturen – uden biler og andet trafik.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Hvide Sande til 6 personer

Fra kr. 4.489

Velkommen til dette dejlige sommerhus beliggende i Bjerregård og i gåafstand til Vesterhavet. På grunden er der smukke store træer, der giver rigtig gode læmuligheder. Terrassen på 100 m² er syd-/østvendt og danner sammen med den nedgravede trampolin den perfekte ramme for en god ferieoplevelse. Det er et personligt og moderne indrettet sommerhus med et dejligt lysindfald fra de store gulv-til-loft-vinduer. Brændeovnen spreder varme og hygge i køkken/stueafdelingen, hvor I også finder en stor hjørnesofa med plads til hele familien. I huset findes 3 gode soveværelser - to med dobbeltsenge og et med to enkeltsenge, 2 badeværelser - et med spabad, og et aktivitetrum med poolbord. Det kan anbefales at aflægge byen Hvide Sande et besøg, hvor I finder spændende indkøbsmuligheder samt spisesteder. Desuden byder byen på et aktivt lystfisker- og surfliv samt en af Danmarks bedste badestrande. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende 100m2 - Åben og overdækket terrasse Solgård

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Haderslev til 8 personer

Fra kr. 4.432

Her får I et feriehus med spændende arkitektur og moderne møblering. Huset er indrettet med to aktivitetsrum, et hvor I kan hygge jer med jeres medbragte computer eller diverse spil samt et separat hus med bordfodbold og dart, så det ikke generer resten af familien på de sene nattetimer. Der er dejlige terrasser rundt om huset, så I altid kan finde en læ- og solplads. På naboens grund finder I trampolin og gyngestativ, som I er velkomne til at bruge.Området lige ud til den milde østkyst og den afvekslende natur indbyder i den grad til en god ferieoplevelse, uanset om I vælger bare at slappe af eller I mere er til en aktiv ferie som f.eks cykel- eller vandreture. Besøg også byen Haderslev der, med dens hyggelige gågade med mange spændende butikker samt caféer, er et besøg værd. Stranden ved Flovt er en helt fantastisk sandstrand, som er meget børnevenlig, og langs kysten er der gode muligheder for at fange fisk til aftensmaden. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben terrasse Anneks 1 Aktivitetsrum 13m2

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Thisted til 6 personer

Fra kr. 2.280

På en kuperet naturgrund, som er godt omkranset af høje træer, ligger dette sommerhus, der er indrettet med fyrretræsmøbler og klinkegulve overalt. Køkkenet er veludstyret, så I ikke kommer til at mangle noget, når feriemåltiderne skal tilberedes, og når I har kokkereret færdig, kan I nyde maden ude på den skønne terrasse, som er delvist overdækket. Kystlinjen ved Vorupør er velbesøgt at surfere og er i folkemunde kendt som Cold Hawaii på grund af vind-/vandforholdene, som minder meget om Hawaii. Dermed har I både mulighed for at lade jer imponere af andre gæsters evner på vandet, men I kan også selv tager undervsining og indtage bølgerne. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Rømø til 12 personer

Fra kr. 8.027

Et meget velholdt og attraktivt swimmingpoolhus! Huset er bygget i en charmerende bondehusstil i to etager, det ligger på en stille vej, og lige op til en fredet plantage med skov og hede samt naturlegepladsen i Kongsmark. Her er alt hvad I kan ønske jer til en skøn ferie for en eller flere familier. Det fantastiske poolrum tilbyder jer masser af fornøjelige timer i den store 28 m2 swimmingpool, massage i spabadet til 4-pers. og en tur i den afslappende sauna. Det veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med den store opholdsstue. På dejlige, lune dage kan I alle opholde jer på husets store, afskærmede terrasse, hvor det altid er muligt at finde læ. Huset har flere hyggekroge med dejlige terrasser. Med kun ca. to km til Lakolk og Nordeuropas bredeste sandstrand, har I rammerne for en super ferie. Rømø ligger midt i Vadehavet (UNESCO), hvor I kan opleve et ualmindeligt rigt dyreliv samt en enestående natur. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 5) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 6) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Toilet (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Altan og terrasse

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Hvide Sande til 6 personer

Fra kr. 2.947

Er I på udkig efter et hyggeligt og velholdt sommerhus i Bjerregård til 6 personer og 2 hunde? Dette feriehus på Bjerregårdsvej 87 er et oplagt valg. Her er et rigtig hyggeligt opholdsrum med brændeovn, hvor hele familien kan samles til hyggelige stunder. Sommerhuset ligger i gåafstand til både stranden og den lokale købmand. Skønt feriehus i Vestjylland med brændeovn og varmepumpe Det dejlige sommerhus har plads til 6 feriegæster, og har I hund, så er den også hjertelig velkommen. Den rummelige stue med en lun brændeovn består af spiseplads, opholdsstue og et hyggeligt hjørne med en smuk udsigt til naturen. Det lyse køkken ligger i åben forbindelse og er praktisk indrettet med opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Alrummet har en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af. De 6 sovepladser fordeler sig på 3 farverige soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng. På de sidste værelser er der komfortable enkeltsenge til en god nats søvn. På badeværelset er der gulvvarme. Lukket terrasse - ideel til familier med hunde Rundt om sommerhuset kan I altid finde et dejligt sted i læ på en af sommerhusets terrasser. Den største terrasse er lukket, så her kan hunden og børnene gå frit, uden at I skal bekymre jer. Aftensmaden kan tilberedes på grillen, mens børnene leger i sandkassen eller på gyngen. Carport og udhus er også tilgængelige. Der er i øvrigt en stor 120 liters fryser i udhuset, som I kan benytte. Afslappet ferie i Bjerregård Midt i sommerhusområdet Bjerregård venter jer dette hyggelige sommerhus kun 500 meter fra den lokale købmand. Her kan I hente friskbagte rundstykker og lækkert kød til grillen. Vesterhavet ligger 950 meter fra sommerhuset og er et besøg værd året rundt. Hvad enten det er på en lun sommerdag eller en blæsende efterårsdag. Vi anbefaler et besøg i byerne Hvide Sande og Ringkøbing, hvor du kan slappe af og nyde en shoppingtur efterfulgt af et lækkert måltid mad på en af de lokale restauranter.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Hadsund til 10 personer

Fra kr. 4.375

Charmerende, ældre byhus beliggende på en skøn grund lige ved vandet med udgang til god altan med udsigt til havet. På grunden er der adgang til et rummeligt anneks med bad og toilet samt 3 soveværelser, og hvor 6 af sovepladserne befinder sig. I endnu en separat bygning findes et godt aktivitetsrum.Indretning Sommerhuset egner sig til 10 personer samt 1 barn op til 3 år. Ferieboligen er på 195 m², er i 2 plan, og er bygget i 1930. I 2012 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er tilladt at medbringe 2 husdyr. Ferieboligen er udstyret med energibesparende varmepumpe. Ferieboligen har vaskemaskine. Frysekapacitet på 215 liter. Der er desuden brændeovn. Til de små er der 2 stk. barnestole. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 1044 m² stor havegrund. Der er 100 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 200 m. Til ferieboligen hører 50 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 10 m² overdækket terrasse. Desuden adgang til pavillon. Udgang til altan. Rutchebane. Parkering ved ferieboligen. Aktivitetsrum I aktivitetsrummet er der følgende udstyr: Poolbord. Bordtennis. Airhockey. Bordfodbold. Soveforhold Der er i alt 5 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 8 sovepladser i dobbeltsenge. 2 sovepladser i køjeseng. Derudover er der 1 stk. barneseng. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 2 badeværelser med bruser og 2 toiletter. Badekar. Spa Der er mulighed for afslapning i indendørs spa til 1 person. Multimedier I ferieboligen er der 3 TV. 2 DVD-afspillere. Radio. CD-afspiller. Der er mindst 4 danske kanaler. 1-3 norske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Mindst 4 engelske kanaler. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Fjerritslev til 6 personer

Fra kr. 3.249

Et rigtig hyggeligt sommerhus beliggende på en stor naturgrund med græsplæne. Ved ankomst mærker I straks den gode atmosfære i huset, der er indrettet med pæne møbler, lyse gulve og vægge og har en god rumfordeling. De tre soveværelser er fordelt med to i selve huset og et i det tilhørende anneks med adgang via den overdækkede terrasse. I annekset befinder der sig også et badeværelse. Stuen er afskærmet men ligger alligevel i forbindelse med spisestuen og køkkenet, der er i det tilstødende rum. Ved det indbydende sommerhus er der en helt indhegnet terrasse, hvoraf en stor del er overdækket og har et fint udekøkken og havemøbler, så I kan nyde udelivet det meste af året. I de naturskønne omgivelser ved Kollerup Klitplantage og Slettestrand er der rig mulighed for både traveture og ture på mountainbike. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Etageseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse Solgård Anneks 1 Soveværelse 20m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ringkøbing til 4 personer

Fra kr. 3.307

Dejligt strandnært feriehus meget tæt på Søndervig centrum, med lukket terrasse. Ideelt til et par eller en mindre familie med hund, der ønsker at være tæt på havet og byen. Huset er beliggende tæt på den skønne, brede og uendelige strand, som også høres og duftes fra den skønne lukkede terrasse. Et strandnært hus i gåafstand til hav og ferieby Dette hyggelige feriehus i badebyen Søndervig, ligger kun 150 meter fra stranden og Vesterhavet. Huset indbyder til lange spadsereture langs det brusende hav, eller en tur ind i byen. Søndervig er en moderne ferieby med et stort udvalg af butikker og restauranter, og skønt at bilen kan blive ved huset. Ved huset kan man ofte finde læ for vinden, idet der er to forskellige terrasser. For familier med børn eller hund er det skønt med en lukket terrasse Indretningen i huset er lys og hyggelig og der er loft til kip i stuen, samt en skøn alkove til afslapning og læsning. Har man været en tur ved stranden er brændeovnen særdeles populær. For familier med hund eller børn med, er de to lukkede terrasser et hit, så alle kan slappe af og nyde den vidunderlige luft.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Henne Strand til 5 personer

Fra kr. 4.377

Dette hyggelige rækkehus på Fasanvej 16 E ligger lige ud til stranden og har en herlig udsigt fra stuen og terrassen. Her kan I tilbringe jeres ferie direkte ved Vesterhavet og med den livlige ferieby Henne Strand lige om hjørnet. Indbydende rækkehus med sauna og havudsigt Direkte ved kysten, med udsigt til Vesterhavet, ligger dette hyggeligt indrettede rækkehus. Her er plads til op til 5 personer fordelt på 2 soveværelser, det ene med dobbelt-, det andet med en enkelt- og en køjeseng. Fra køkkenalrummet har I direkte udgang til terrassen, som vender ud mod havet. Køkkenet er indrettet med alt, I har brug for, for at kunne tilberede lækre måltider. På køligere dage kan I sidde i sofaen, nyde brændeovnen knitrer og kigge ud på Vesterhavets vilde bølger. Og efter en lang dag i den friske vesterhavsluft kan I slappe af i husets sauna. Fasanvej 16 E er indrettet, så man nemt og bekvemt kan holde ferie, der er både opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine i huset. Ren afslapning direkte ved Vestkysten Den herlige lukkede terrasse er det perfekte sted at geare ned og få stresset af fra dagligdagen. Her kan I kigge lige ud på havet, som hver dag skifter farve og karakter. Her kan I sole jer, slappe af og simpelthen bare nyde udsigten. Forestil jer at nyde en aften på denne terrasse med grillmad og et glas rødvin imens solen går ned i havet. Henne Strand, en ferieby til at ose i Den levende by Henne Strand indbyder rigtig til at ose med sine forskellige indkøbsmuligheder, de mange restauranter og de hyggelige gadecafeer. Her er liv i gaderne det meste af året. Den fine børnevenlige sandstrand er et rigtigt Eldorado for vandhunde, sol-tilbedere, musling-søgere og naturelskere.    

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Blåvand til 8 personer

Fra kr. 6.040

Velholdt og hyggeligt sommerhus beliggende i det spændende naturområde Ho, hvor der både er masser af skov og klitområder, samt nem adgang til strand og vand. Huset er lyst og venligt indrettet, og her er god plads, selv når I er otte personer i huset - alle soveværelser er udstyret med gode dobbeltsenge. Omkring huset findes nogle dejlige terrasser, hvor I nemt kan finde en plads i solen. Selvom Ho er et roligt ferieområde, finder I masser af aktiviteter her, bl.a. en god put and take fiskesø, hesteudlejning, golfbane (til såvel øvede som begyndere), og en særdeles spændende fodboldgolfbane. Her er også flere gode spisesteder i området. Sidst men ikke mindst kan I også glæde jer til at besøge et lille badeland, og ikke mindst bowling i Ho Feriecenter, der ligger meget tæt på sommerhuset. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Odder til 8 personer

Fra kr. 4.780

En skøn og nyrenoveret feriebolig beliggende kun få hundrede meter fra Saksild Strand, som er en af Danmarks mest børnevenlige badestrande. Boligen er indrettet i den ene længe af en firelænget, tidligere landejendom. Til boligen hører en stor privat have, hvor der også findes et dejligt udendørs spabad. Indretning Denne tidligere landejendom egner sig til 8 personer. Ferieboligen er på 192 m² og er bygget i 1962. I 2022 gennemgik ferieboligen en renovering. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. Der er gulvvarme i alle klinkegulve. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Frysekapacitet på 70 liter. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 1500 m² stor havegrund. Der er 500 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 1500 m. Til ferieboligen hører åbent terrasseareal. Der ligger en legeplads i en afstand af 500 m. Parkering ved ferieboligen. Aktivitetsrum Bordtennis. Bordfodbold. Soveforhold Der er i alt 4 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 8 sovepladser i dobbeltsenge. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 2 badeværelser med bruseniche og 2 toiletter. Der er gulvvarme på 2 badeværelser. Spa Der er mulighed for afslapning i indendørs spa til 2 personer. Der er mulighed for afslapning i udendørs standvandsspa til 5 personer. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. Der er mindst 4 danske kanaler. 1-3 svenske kanaler. 1-3 norske kanaler. 1-3 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Kolding til 5 personer

Fra kr. 3.268

Komfortabel campingferie i moderne træhus tæt på kulturelle oplevelser og byatmosfære - ideel for unge familier.Lige uden for byen Kolding finder I denne indbydende feriebolig i fredelige omgivelser. Her får I altid en varm velkomst og kan se frem til et behageligt og ubekymret ophold.I bor 3 km fra byens centrum, tæt på en række kulturelle oplevelser, som I hurtigt kan nå i bil eller på cykel ad naturvejen, Troldhedestien. Udnyt de forskellige kulinariske tilbud, besøg vinbaren eller nyd en is, mens I beundrer udsigten over vandet. Besøg Koldinghus Slot eller Trapholt Kunstmuseum, eller tilbring en dejlig dag med hele familien i SlotssøBadet. Nærliggende udflugtsmål som Legoland adventure park og Givskud Zoo ligger inden for rækkevidde og vil med garanti glæde både unge og gamle. De smukke naturlige omgivelser i Kolding med skove, søer og fjordlandskaber giver også gode muligheder for afslappende vandreture og cykelture.Denne feriebolig er det perfekte valg for en lille familie med børn, eller for jer, der skal overnatte i forbindelse med kurser, koncerter eller familiebesøg i området. Føl jer hjemme i dette moderne træhus i Tiny House-stil. I finder alle de møbler, I har brug for til et afslappende ophold. I kan nyde godt af de store vinduer, der lukker masser af lys ind i huset selv på overskyede dage, hvilket giver det en vidunderlig åben og rummelig atmosfære. Når vejret er godt, kan I trække jer tilbage til den delvist overdækkede terrasse og nyde måltiderne i fred og ro. Større børn vil helt sikkert blive begejstrede for den åbne hems med ovenlysvindue. Her strømmer solstrålerne ind i huset om dagen, og om natten åbner der sig en vidunderlig stjernehimmel over jer.Glæd jer til en givende ferie med mange kulturelle oplevelser i dette smukke hjørne af Danmark. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue - 1 Soveplads. (Sofa, madras eller lignende). Køkken Hems - 2 Sovepladser. (Madras). Toilet (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand Badeværelse (nr. 1) - Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ålbæk til 7 personer

Fra kr. 2.323

Komfortabelt feriehus nær stranden i Ålbæk.Velkommen til dette indbydende feriehus med en førsteklasses beliggenhed i det centrale Ålbæk, med gåafstand til butikker, restauranter og strand. Husets køkken og badeværelse er topmoderne og veludstyrede, og alle rum er dejligt lyse. Opholdsstue med sofaer og fjernsyn bliver samlingspunktet for mange hyggelige stunder og måske en filmaften eller to.Til huset hører også en dejlig terrasse, hvor I kan spise morgenmad og sole jer. Den store have er perfekt til børns leg og aktivitet, og jeres hund kan også boltre sig på græsset (ét husdyr er velkomment). Glæd jer til lange dage på stranden og hyggelige gåture langs kysten og i den hyggelige by. I kan leje cykler i byen og tage på flotte cykelture i området. Det er meget oplagt med en dagstur til den smukke Bunken Klitplantage og det populære Skagen. Besøg Skagens Museum, hvor I kan lære om de verdensberømte Skagensmalere, og gå en tur ved det fascinerende kystlandskab ""Grenen"", hvor to have mødes. Rigtig god ferie! Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). 2 Sovepladser. (Etageseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 1 Soveplads. (Sofa, madras eller lignende). Opholdsstue Spisestue Køkken Toilet (nr. 1) - Varmt og koldt vand Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Glesborg til 6 personer

Fra kr. 1.980

Sommerhus ved Bønnerup indrettet med veludstyret køkken samt to gode stuer og tre soveværelser. Der er tilhørende 40 m2 terrasse, hvoraf 12 m2 er overdækket. Til huset hører en god, stor grund, hvor der er mulighed for at børnene kan opholde sig og lege og spille bold. Huset ligger ca. 600 m fra stranden og der er bare ca. 5 min gang til Bønnerup havn, hvor der året rundt er livlig aktivitet. Der er mulighed for fiskeri.1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, tv, parabol, høj stol 3 Soveværelser: (1DS)+(1DS+1K)+(2S), barneseng Køkken: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund 1000 m2, blandet møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ebeltoft til 6 personer

Fra kr. 2.861

Bo på 1. salen i det gamle møllehus til Glads Mølle, en af Femmøllers legendariske fem vandmøller, som er nænsomt og smukt restaureret og beliggende på stor grund ved Mølleåen med egen lille sø. Ejendommens oprindelige udtryk og atmosfære er bevaret hele vejen igennem, lige fra de flotte plankegulve til de smukke, gamle døre og vinduer. Her får I en oplevelse af de sjældne i nogle helt enestående omgivelser og med alt i moderne komfort. Ferielejlighedens samlingspunkt er den dejlige, lyse stue med spiseplads til 6 personer, hyggeligt og bekvemt sofamøblement samt TV med danske (inkl. TV2) og tyske kanaler. I åben forbindelse med stuen ligger det nye, veludstyrede køkken med keramisk komfur, indbygningsovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Lejligheden råder over 6 sengepladser fordelt på 2 lyse og rummelige soveværelser med dobbeltseng samt 1 værelse med køjeseng. Velindrettet, godt badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Til de mindste gæster er der barneseng og højstol. Der er internetadgang. Dejlig altan med gode havemøbler, liggestole, parasol og grill. Til ejendommen hører desuden en robåd med redningsveste, som man på eget ansvar kan benytte på den 1,5 meter dybe møllesø. Robåden deles ligesom selve grundarealet med de to øvrige lejemål på matriklen. Femmøller ligger lidt gemt inde i selve ”bjergene” men i kort afstand til såvel Femmøller Strand som Ebeltoft. Byens tidligere badehotel fra 1909, der i dag fungerer som efterskole, markerer den første turisme i Ebeltoft-området, hvis mål i høj grad var naturoplevelserne i Mols Bjerge. Den populære vandresti, Den italienske sti, er en del af ruterne i Nationalparken og starter for enden af Glads Mølles grund.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Sydals til 6 personer

Fra kr. 4.534

I Mommark ligger dette sommerhus på en skrånende grund med tilhørende dejlig terrasse, hvor udsigten til Lillebælt kan nydes. Indretning Sommerhuset egner sig til 6 personer. Ferieboligen er på 94 m² og er bygget i 2007. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Ferieboligen er udstyret med energibesparende varmepumpe. Der er gulvvarme i alle klinkegulve. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Frysekapacitet på 45 liter. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 1200 m² stor havegrund. Der er 500 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 5000 m. Til ferieboligen hører 75 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 15 m² overdækket terrasse. Gynge. Sandkasse. Trampolin. Bålsted. Der er mulighed for at tilberede maden udendørs i udekøkkenet. Grill til rådighed. Parkering ved ferieboligen. Aktivitetsrum Bordfodbold. Soveforhold Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 4 sovepladser i dobbeltsenge. 2 sovepladser i enkeltsenge. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Der er gulvvarme på 1 badeværelse. I saunaen er der mulighed for afslapning. Spa Der er mulighed for afslapning i indendørs spa til 2 personer. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. Der er 1-3 danske kanaler. 1-3 svenske kanaler. 1-3 norske kanaler. 1-3 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Jægerspris til 6 personer

Fra kr. 4.463

Nydeligt feriehus med en idyllisk beliggenhed og udsigt over Roskilde Fjord.Velkommen til dette dejlige feriehus på en stor naturgrund direkte ved fjorden - det perfekte sted at gå helt ned i gear. Glæd jer til at sidde og nyde solen og feriens måltider på terrassen eller i haven, der grænser ned til vandet. Her kan I også spille bold og udendørsspil såsom kubb/vikingespil. Naturligvis har I også grill til rådighed, så I kan holde hyggelige grillaftener. Indvendigt byder huset på lyse og smagfuldt indrettede rum. Hjertet er den kombinerede spise- og opholdsstue med åbent køkken, hvor I kan lave lækker mad, mens I nyder udsigten til vandet gennem de store panoramavinduer. Her finder I også spiseplads, brændeovn og et behageligt sofaarrangement med fladskærms-TV og Chromecast, så I kan streame jeres yndlingsfilm- og serier. Charmerende Kulhuse byder på en hyggelig havn og en børnevenlig sandstrand, gode butikker og den store Nordskov. Besøg Kulhuse Kro og nyd et godt måltid mad med udsigt over vandet. Der er færgeforbindelse til Sølager på den anden side af fjorden, og biler og cykler kan transporteres på færgen. Hundested er også en populær destination for entusiaster af kunst og kunsthåndværk, herunder glaspustning. I havnen kan man også se resterne af forsvarsanlægget Englænderskansen, som blev bygget mod englænderne i 1808; det blev brugt til at beskytte kanonfabrikken i Frederiksværk. I Nordskov findes Danmarks og Europas ældste egetræer (600, 800 og helt op til 1500 år gamle), og der er afmærkede vandrestier til at udforske den smukke natur. I Jægerspris kan I besøge det gamle slot, se møllen og forkæle jer med en is fra Poulsens Isbod, der har solgt is siden 1913.Rigtig god ferie! Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Komb. spisestue/køkken Badeværelse (nr. 1) - Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Rømø til 7 personer

Fra kr. 3.916

Veludstyret feriehus på en stor ugenert grund omgivet af lægivende bevoksning. På grunden har husejeren anlagt et shelter til overnatning i det fri, som de ofte selv benytter, når de bor i huset. Huset er omgivet af terrasser, hvoraf noget er overdækket. Annekset opvarmes med en varmepumpe og kan benyttes året rundt. Om sommeren er den udendørs bruser helt ideel til et dusch efter en tur ved stranden. Feriehuset ligger i det populære Sønderstrand område hvor bl.a. Havneby og Rømø Golf Links ligger i gåafstand fra huset. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 1 Soveplads. (Enkeltseng(e)). 2 Sovepladser. (Etageseng(e)). Opholdsstue/køkken Toilet (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse Anneks 1 Soveværelse 15m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)).

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Gudhjem til 6 personer

Fra kr. 3.529

Moderne og velindrettet sommerhus beliggende i det naturskønne område ved Rø Golfbaner. Lys, skandinavisk indretning. I stuen er der fladskærms-tv. Lille køkken med opvaskemaskine. I badeværelset er der gulvvarme. Stor terrasse med havemøbler. Huset har fiberbredbånd. 10 m² separat beliggende anneks med 2 senge. Lille udhus med ekstra fryser og køleskab, hvor I også kan opbevare cykler, golfudstyr og lignende. Fra huset er det direkte adgang til de to 18-hullers golfbaner. Alle gæster i Rø Golfhuse kan købe et ugekort til DKK 1.000,- gældende til både Old og New Course.1 Opholdsstue: Tv, parabol 1 Soveværelser: (1DS) 1 Hems: (1DO) 1 Anneks: (2S) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, fryser 60 - 99 l, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemaskine Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, moderne møblering, naturskønne omgivelser, ikke-ryger hus

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Saltum til 8 personer

Fra kr. 4.810

Stort, luksuriøst udstyret sommerhus i træ fra 2009 med spa og sauna. Huset, der er opført på en naturgrund, er omgivet af et meget stort terrasseareal, hvoraf en del er overdækket. Indvendigt er gulvene belagt med klinker, dog er der trægulv i 2 soveværelser. Rummeligt badeværelse med 2-pers. spa, sauna, gulvvarme, bruseniche og håndklædetørrer. Det flotte køkken er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, fryser og komfur med keramiske kogeplader. En stor foldedør fra køkkenets spiseafdeling og ud til den overdækkede terrasse gør det muligt at lukke naturen helt ind i huset. Den luksuriøst udstyrede stue indeholder brændeovn, TV med digital parabol og DVD-afspiller. Huset har 2 soveværelser med dobbeltseng og praktisk walk-in-closet samt 1 soveværelse med 2 enkeltsenge. Endvidere findes anneks med 1 soverum med 2 enkeltsenge, ekstra TV og Playstation1 samt badeværelse med bruseniche. I tilknytning til annekset er indrettet et aktivitetsrum med komb. bordfodbold/mini bordtennis/airhockey, motionscykel, romaskine og musikanlæg. Til husets udstyr hører endvidere barneseng, høj barnestol, vaskemaskine og tørretumbler. Et skønt sommerhus tæt ved Fårup Sommerland, Vesterhavet og skovområde.Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Nakskov til 6 personer

Fra kr. 4.377

Lyst og velindrettet sommerhus beliggende ved Næsby Strand. Huset er renoveret løbende sidste gang i 2012 med køkken og soverum. Der er anneks med tv og ekstra køleskab. På hemsen er der plads til 2 personer, hvis I ikke vil sove i annekset. I haven er der gynge og stor plæne til boldspil. På den store terrasse er der plads til solbadning og grill. Udflugten kunne gå til Knuthenborg Park & Safari, Postbåden, Sukkermuseet, Søfartsmuseet og cykeltur på diget.1 Opholdsstue: Brændeovn, cd-afspiller, dvd-afspiller, Chromecast, tv, Bluetooth 2 Soveværelser: (1DS)+(2S) 1 Hems: (2S) 1 Anneks: (2K) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, havegrill, anlagt have 1000 m2, hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Brovst til 6 personer

Fra kr. 1.920

Sommerhus beliggende på stor naturgrund ved Tranum Strand med udensdørs spa. Sommerhuset er fra 1980 og løbende moderniseret senest 2020 og meget velindrettet med tre soveværelser, hvoraf det ene er med to elevationssenge, det andet er med en trekvartseng og det sidste er med en opredning på sovesofa. Stuen er godt møbleret og med luft/luft varmepumpe, brændeovn, trådløst internet, tv med danske og tyske kanaler samt Chromecast til streaming. Badeværelse med wc, håndvask og bruseniche og kombimaskine til tøjvask. Køkken med opvaskemaskine, køle/frys, mikroovn, kaffemaskine, emhætte m.m. På den store grund omkranset med træer er der god stor terrasse samt bl.a. gynge og trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring).1 Opholdsstue: Brændeovn, Chromecast, tv, høj stol 3 Soveværelser: (2S)+(1DS)+(1DO), tv, barneseng Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund med træer 3000 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Rønde til 8 personer

Fra kr. 3.047

Midt i den smukke natur på Djursland finder man dette flotte og velholdte feriehus. Huset indeholder en entre/gang med vaskemaskine og adgang til gæstetoilet. Hyggelig velmøbleret og indrettet stue med brændeovn . Herfra er der udgang til en skøn overdækket terrasse med havemøbler. I forbindelse med stuen ligger det dejlige køkken med b.la. opvaskemaskine. Husets sengepladser fordeler sig på 3 flotte værelser- alle med dobbeltsenge. I det ene af værelserne er der desuden en køjeseng. Flot badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Til de små feriegæster er der en høj stol og barneseng. Der er internet i huset. Huset er beliggende på en skøn grund med græsplæne og her finder man også et dejlig vildmarksbad som kan nydes både sommer og vinter. Ca. 600 m fra huset er der etableret et trinbræt/ stoppested til letbanen, så man således hurtigt kan komme til de lidt større byer som Grenaa og Århus. Thorsager er et hyggeligt og uforstyrret feriehusområde, beliggende i skøn natur med muligheder for at opleve fugle og dyreliv tæt på.Det er også her man finder Jyllands eneste rundkirke som er et besøg værd. Fra huset er der ca. 1/2 times kørsel til Nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland og Skandinavisk Dyrepark samt Ebeltoft by med de mange turistattraktioner.  

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Nørre Nebel til 4 personer

Fra kr. 1.856

På den mest pragtfulde grund - med den skønneste udsigt ud over en af Vestkystens mest værdifulde naturområder - kaldet Værnet - har vi her et rigtig hyggeligt sommerhus. Tidligere var det områdets Hyrdehus. Sommerhuset ligger som det fremgår af det gamle navn - lidt højt, således der er den smukkeste udsigt så langt øjet rækker ud over enge og et sandt fugleparadis. Huset er indrettet med et lyse køkken i åben forbindelse med stuen, hvor også brændeovnen er placeret. Rigtig hyggeligt på en kold vinterdag, hvor huset også er pragtfuld at holde ferie i. Begge soverum er lyse og godt inderettede. Fra stuen er der udgang til en lille terrasse og igen med den mest fantastiske udsigt over engene med dyrelivet. Et helt perfekt sommerhus, hvis man ønsker roen og stilheden, kun afbrudt af fuglekvidder, bræen fra et får eller køernes "gumlen". Sommerhuset ligger dog i cykelafstand til både Bork Havn og Nymindegab.1 Opholdsstue: Brændeovn, tv, tv-antenne 2 Soveværelser: (1DS)+(1DS) Køkkenafd.: El-komfur, elkogepl., ovn, køle-frys, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemaskine Bad/wc: Wc, håndvask, bruser Og: Havegrill, naturgrund 2000 m2, blandet møblering, naturskønne omgivelser, ikke-ryger hus

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Toftlund til 6 personer

Fra kr. 2.696

Flot og godt indrettet sommerhus beliggende på en delvis lukket grund i rolige omgivelse. Indretning Sommerhuset egner sig til 6 personer samt 1 barn op til 3 år. Ferieboligen er på 74 m² og er bygget i 1980. I 2017 gennemgik ferieboligen en renovering. Det er tilladt at medbringe 2 husdyr. Ferieboligen er udstyret med energibesparende varmepumpe. Ferieboligen har vaskemaskine. Frysekapacitet på 10 liter. Til de små er der 1 stk. barnestol. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 875 m² stor havegrund. Der er 29000 m til havet. Der er 16000 m til Vadehavet. Der er en sø i en afstand af 900 m. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 1400 m. Der er en golfbane i en afstand af 26000 m. Til ferieboligen hører 80 m² åbent terrasseareal. Gynge. Legetårn. Grill til rådighed. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 6 sovepladser i dobbeltsenge. Derudover er der 1 stk. barneseng. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 induktionskogeplader, varmluftovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. 1 Smart-TV. Radio. Der er 1-3 danske kanaler. 1-3 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ringkøbing til 4 personer

Fra kr. 5.339

Skøn beliggenhed tæt på Vesterhavet!Dette hyggelige sommerhus ligger helt unikt, som sidste hus før Vesterhavet. Det er indrettet med to soveværelser, køkken/alrum og stue samt badeværelse med bruser.Inden for kort afstand ligger badebyen Søndervig, hvor I finder en masse aktiviteter. I kan bowle, spille minigolf, leje cykler, shoppe i specialforretningerne, gøre jeres daglige indkøb i det store supermarked, tage en tur i svømmehallen, nyde et måltid i en af restauranterne eller hvad med en is i skyggen? I området finder I desuden gode stiforbindelser, flot varieret natur, populære surfpladser, en golfbane, flere fiskesøer, loppemarkeder m.m. Ferie ved Vesterhavet er for alle – uanset alder. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Hals til 6 personer

Fra kr. 3.074

Nær dejlig og børnevenlig badestrand ligger dette velholdte sommerhus.Indretning Sommerhuset egner sig til 6 personer. Ferieboligen er på 74 m² og er bygget i 1969. I 1997 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Ferieboligen har vaskemaskine. Frysekapacitet på 51 liter. Der er desuden brændeovn. Til de små er der 1 stk. barnestol. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 1050 m² stor naturgrund. Der er 300 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 300 m. Til ferieboligen hører 45 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 25 m² overdækket terrasse. Der er redskabsrum. Grill til rådighed. Der er carport til rådighed. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 2 sovepladser i dobbeltseng. 4 sovepladser i enkeltsenge. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV.1 Chromecast. Radio. Der er 1-3 danske kanaler. 1-3 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ørsted til 6 personer

Fra kr. 3.469

Sommerhus med vildmarksbad beliggende ca. 400 m fra stranden ved St. Sjørup. Huset er indrettet med stor stue og køkken på 41 m2. Der er to soveværelser med god sovekomfort i hovedhuset og derudover er der 15 m2 anneks, som vil være ideel til de store børn. På en 1250 m2 store grund er der rig mulighed for børnene at boltre sig med boldspil m.m. Der er vildmarksbad. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, dvd-afspiller, tv 2 Soveværelser: (1DS)+(1DS) 1 Anneks: (2S) Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund 1250 m2, blandet møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Aalbæk til 4 personer

Fra kr. 4.324

Hyggelig campinghytte på Skiveren Camping.  Hytte nummer 11-20 er fuld møbleret og har sin egen lille badeværelse med toilet og bruser. Fuld udstyret lille køkken med ovn, køkken/alrum med spisebord, sofa og TV, separat soveværelse med dobbeltseng (140/200) samt et soveværelse med 2 køjer (90/200). Hytten er udstyret som standard med dobbelt e-komfur, køleskab, kaffemaskine, elkogekande, kogegrei samt bestik, service, puder og dyner til 4 personer.  Sengelinned, håndklæder og viskestykker skal medbringes eller kan lejes mod gebyr som sengelinnedpakke.  Hytten har en centralt beliggenhed på campingpladsen i kort gåafstand til legeplads, swimmingpool og den største sanitetsbygning med bl. a. opholsstue, TV-stue og wellnescenter.  Rigtig godt egnet til børnefamilier. Børn har rig mulighed for udfoldelse på campingpladsens lejeplads og swimmingpool og vil nemt finde nye lejekammerater.    Godt at vide:   Vi anbefaler at rejse i egen bil.  Nærmeste togstation - Bunken / Ålbæk - ligger ca. 10 km. fra campingpladsen.  I højsæsonen er det muligt at rejse med sommerbussen Skagerakkeren - find køreplanen på NordjyllandsTrafikselskab.dk eller på Rejseplanen.dk. 

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Hejls til 6 personer

Fra kr. 4.342

Arkitekttegnet og eksklusivt sommerhus, højt beliggende på en fantastisk havegrund med en usædvanlig smuk panoramaudsigt over Lillebælt samt lystbådehavnen i Hejlsminde. Der er opvarmede italienske klinkegulve i stue, køkken og på badeværelse. Endvidere er der gulvtæpper på værelserne.Indretning Sommerhuset egner sig til 6 personer samt 1 barn op til 3 år. Ferieboligen er på 72 m² og er bygget i 2007. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Frysekapacitet på 80 liter. Der er desuden brændeovn. Til de små er der 1 stk. barnestol. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 610 m² stor havegrund. Der er 150 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 500 m. Til ferieboligen hører 65 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 22 m² overdækket terrasse. Gynge. Sandkasse. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 6 sovepladser i dobbeltsenge. Derudover er der 1 stk. barneseng. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Der er gulvvarme på 1 badeværelse. Spa Der er mulighed for afslapning i indendørs spa til 2 personer. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. DVD-afspiller. Stereoanlæg. CD-afspiller. Der er mindst 4 danske kanaler. 1-3 svenske kanaler. 1-3 norske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. 1-3 engelske kanaler.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Fanø til 6 personer

Fra kr. 3.337

Er I på udkig efter et sommerhus, der både ligger tæt på Vesterhavet, og hvor I mulighed for at blive forkælet med masser af afslapning? Så tag et kig på dette hyggelige sommerhus på Vester Sandene 26 i Sønderho på Fanø, der rummer plads til 6 personer. Sommerhuset, der er renoveret i 2021, ligger blot 800 meter fra Vesterhavet, og byder på både en spa og en sauna, der står klar til at forkæle jer med afslapning på ferien! Masser af afslapning i spa og sauna Når det er ferietid, er det også afslapningstid. Og netop afslapningstid kan I nyde masser af her i sommerhuset på Vester Sandene 26. Sommerhusets badeværelse byder nemlig på et lille wellness-område, hvor I kan blive forkælet med ekstra afslapning. På badeværelset venter jer først og fremmest en skøn spa, hvor I kan sætte jer til rette i det varme, boblende vand. Derudover har I fra badeværelset også adgang til en dejlig sauna, hvor I kan nyde afslappende stunder i varmen. Hyggelig og lys indretning med brændeovn I feriehuset vil I blive mødt af en hyggelig og lys indretning, som I hurtigt vil føle jer hjemme i. De lyse vægge og lofter samt det skønne lysindfald skaber en dejlig ferieatmosfære for jer at holde ferie i. Hjertet i feriehuset er alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse. Her kan I nyde mange dejlige feriestunder sammen – og er der nogle, der står i køkkenet, mens andre slapper af i sofaerne, kan I stadig nyde hinandens selskab. Brændeovnen sætter prikken over i’et med sine knitrende flammer og varme. På sommerhusets 78 kvadratmeter finder I desuden 3 gode soveværelser, der er indrettet med en dobbeltseng hver, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien. Dejligt udeområde med terrasse og gynger Sommerhuset er beliggende på en grund, der er mere end 2.000 kvadratmeter stor, og her har I et dejligt udeområde, hvor både store og små vil kunne tilbringe og nyde de solrige feriedage. Til børnene er der et gyngestativ i haven, som de kan få glæde af i løbet af jeres ferie. Mens børnene har fuld gang i at lege i haven, kan I andre slappe af på terrassen. Terrassen er delvist overdækket, så her vil I både kunne sidde i solen og i skyggen. Der står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan sætte jer godt til rette på terrassen. Som det efterhånden bliver tid til at lave aftensmad, kan I tænde op i grillen, hvorpå I kan stege lækre bøffer. Skønne naturoplevelser på Fanø – kun 800 meter til Vesterhavet På Fanø er der en masse skønne naturoplevelser, I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie. I kan blandt andet besøge klitplantagen, der er beliggende mellem Sønderho og Rindby, hvor I kan opleve den skønne natur helt tæt på. Kun 800 meter fra sommerhuset på Vester Sandene 26 i Sønderho ligger stranden, hvor I kan nyde lange, friske gåture i løbet af ferien. Det anbefales at søge mod Rindby Strand, hvor der også er nedkørsel med bil, hvis I ønsker at bade. Stranden i Sønderho er nemlig ikke oplagt som badestrand, men perfekt til drageflyvning, ravsamling mm. Har I elbil, er der på parkeringspladsen ved Sønderho Kirke opstillet offentligt tilgængelige ladestandere, blot små 800 meter fra feriehuset. Når I skal på ferie på Fanø, skal I med en færge fra Esbjerg. Efter færgeturen, der tager blot 12 minutter, er I fremme på den skønne ø. Velkommen til skønne Fanø!

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Nørre Nebel til 6 personer

Fra kr. 2.238

Helårshus beliggende i Nørre Nebel på en stor og ugenert grund der udlejes som feriehus. Huset består af et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, et afskærmet køkken i forbindelse med spiseplads og stue med brændeovn. Der er 3 værelser, 2 værelser med en dobbeltseng og et værelse med en køjeseng. Derudover et badeværelse med gulvvarme samt en babyseng og en høj barnestol til de helt små. Huset er udstyret med trådløst internet samt kabel tv. Der er også en carport i forbindelse med huset samt en udestue. I haven er der et legetårn med rutschebane og gynger samt en trampolin(Trampolinen fjernes fra 01.10 – 31.03) og sandkasse. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, Chromecast, tv, kabel-tv, høj stol 3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2K), barneseng Køkken: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Wc, håndvask, bruser, gulvvarme 1 Bryggers: Vaskemask., tørretumbler 1 Udeareal: Kulgrill 1 Udestue: Og: Carport, el-varme, anlagt have 1200 m2, sommerhusområde

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Nysted til 8 personer

Fra kr. 7.416

Super lækkert sommerhus ved Nysted strand. Huset er smagfuldt indrettet, og indeholder alt hvad hjertet begærer til den perfekte ferie hvad end i er en familie eller et par, der gerne vil have god plads. Nyd den smukke udsigt over Østersøen fra den store terrasse eller besøg den fine badestrand med egen badebro, tag madkurven med og bliv der hele dagen. Havnen i Nysted er absolut et besøg værd, her er maritim hygge og liv på havnen året rundt. Se når lystsejlerne kommer ind og lægger til ved dagens slutning. Byen byder på hyggelige gader og stræder med masser af små lokale butikker og cafeer hvor I kan få en god kop kaffe med noget sødt til. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 1 Soveplads. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Hems - 1 Soveplads. (Enkeltseng(e)). Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Føllenslev til 5 personer

Fra kr. 2.510

Ved Havnsø Strand, tæt på havet, finder I dette sommerhus med to gode soveværelser samt en god hems, flot badeværelse samt godt, kombineret køkken og alrum. Gode terrasser samt en lille låge fra haven der fører ud til sti direkte til havet. Sommerhuset har også udebad. Der er aftageligt hegn ind til nr. 12, som også udlejes hos (husnr. 65872).1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv, høj stol 2 Soveværelser: (1DS)+(2S) 1 Hems: (3O) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 60 - 99 l, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemaskine Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, el-varme, havegrill, naturgrund 326 m2, enkel møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ebeltoft til 5 personer

Fra kr. 3.422

Ældre, løbende renoveret sommerhus beliggende i første række til havet med flot panoramaudsigt. Dejlig naturgrund med buske og træer samt direkte adgang til stranden. Stor træterrasse med havemøbler og gasgrill - desuden en bænk øverst på grunden, hvorfra udsigten ligeledes kan nydes.Et skønt sted uanset årstiden. Hyggelig, lys opholdsstue med TV og stereoanlæg med CD. Hyggeligt, nyere køkken med elkomfur og køleskab med lille fryser. Godt badeværelse med brusekabine og vaskemaskine. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soverum i huset: 1 med enkeltseng og 1 med køjeseng samt anneks i tæt sammenhæng med huset med dobbeltseng samt ekstra TV. Til de små feriegæster findes et flot legeskib med sejl.

7400 Herning
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ulfborg til 6 personer

Fra kr. 2.462

Hyggeligt feriehus på kanten af Husby Klitplantage. Beliggende på kanten af Husby Klitplantage med vandrestier, badesø og legeplads med madpakkehus, kan I leje dette velholdte feriehus. Grunden er på ca. 3.500 kvm. og med rigtig mange fine lækroge og med mulighed for at opleve masser af fugle, rådyr og harer helt tæt på. Indretning: Entre, pænt badeværelse med god bruseniche og vaskemaskine. Soveværelse med dobbeltseng. Stue i forbindelse med køkkenet. I stuen er der spiseplads, varmepumpe, sofagruppe, brændeovn og udgang til en delvis overdækket terrasse. 1. sal er indrettet med 2 gode værelser. Rundt om huset er der gode terrasser, hyggelige bænke og en udendørs bruser med koldt vand. Det rigtige sted for den lille familie, der gerne vil bo helt tæt på skoven, i fredelige omgivelser

7400 Herning
i dag
Feline Holidays
Side:af 100