Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Flixbus Rabatkuponkode

Kr. 550,-

Sælgers annoncer Annoncer fra 0303 (1)


Rejsegavekort

Rejsegavekort
image_search_result
Rejsegavekort, TUI Fly gavekort ...
1.243.566,-  (Købes)
Opdateret d. 18.05 kl. 15:05

Rejsegavekort til salg


Her på GulogGratis.dk sætter brugere de rejsegavekort til salg, som de ikke selv kan få brugt. Det kan være en oplagt mulighed for dig, hvis du overvejer at stikke af fra hverdagens trummerum. Du kan finde gavekort til alt lige fra skirejser til charterrejser sat til salg af vores brugere, og besparelser spænder lige fra et par hundreder til flere tusinde kroner.

Køb et rejsegavekort med omtanke
Læs mere


Når du køber et rejsegavekort på GulogGratis.dk, kan det være en god idé at sikre dig at det stadig er gyldigt. For eksempel kan du ringe ind til det selskab, der har udstedt gavekortet, og bede dem verificere, at gavekortet ikke er blevet indløst endnu. De skal ofte bare bruge det nummer, der står på gavekortet. Hvis gavekortet stadig er gyldigt, så kan du med ro i sindet købe gavekortet.

Gavekort til Spies, Bravo Tours, Star Tour m.fl.

Vores brugere sælger rejsegavekort til mange forskellige selskaber. De rejsegavekort, vi oftest ser sat til salg, er:

- Spies
Et velkendt navn indenfor den danske rejsebranche. Med speciale i charterrejser er det et oplagt valg, hvis du trænger til en rigtig daseferie

- Bravo Tours
Et andet charterfirma der sørger for at din ferie bliver så afslappende som muligt. Med danske rejseledere på alle destinationer kan du tage af sted uden at skulle bekymre dig om alt det praktiske, når du først er dernede.

- Star tour
Med både afslapning og eksotiske rejseeventyr på programmet er Star Tour et godt valg, hvis du gerne vil prøve lidt af det hele, når du er ude at rejse.

- DFDS Seaways
Med afrejser til store dele af Europa (bl.a. Norge og England), men med speciale i skiferier, er DFDS et godt valg, hvis du vil have en aktiv ferie på løjper.

Udlandsrejse – Det skal du huske

Har du købt et rejsegavekort, og er den klar til at tage afsted? At rejse til udlandet kræver lidt mere planlægning end som så. Bortset fra alle standardtingene der skal pakkes, såsom tandbørster og undertøj, er der andre ting, der skal overvejes, inden man går ud af døren. Har du for eksempel husket at checke ind på flyet?

Derudover er der alt papirarbejdet, der skal være styr på. Har du husket:

- Sygesikringsbevis?
- Rejseforsikring?
- Pas?
- Penge (inkl. udenlandsk valuta)?
- Hotelkontaktoplysninger?
- Solcreme?

Man kan ofte købe billetter, hvor hotel er inkluderet. Det kan dog være værd at undersøge, om der er penge at spare ved at finde et hotel selv eller måske leje en lejlighed i stedet. Prisforskellen kan oftest være ret betydelig.