Byer

Områder

Lande


Varmepumpe

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Sommerhus ved børnevenlig strand.
Sommerhus ved børnevenlig strand.

10 billeder

I dag 3.800,-
Udlejes
NY
Sommerhus ved Vollerup Strand
I dag 1.660,-
NY
Sommerhus ved Hejlsminde Strand
I dag 2.230,-
NY
Sommerhus ved Tørresø Strand
I dag 4.600,-
NY
Sommerhus i Sæby
I dag 1.595,-
NY
Sommerhus ved Trend Strand
I dag 3.175,-
NY
Sommerhus i Jegum Ferieland
I dag 2.100,-
NY
Sommerhus i Vester Husby
I dag 6.710,-
NY
Sommerhus i Faxe Ladeplads
I dag 2.925,-
NY
Sommerhus ved Grønninghoved Strand
I dag 3.725,-
NY
Sommerhus i Bunken
I dag 3.995,-
NY
Sommerhus på Fur
business_basic, image_search_result
Sommerhus på Fur, ID:mh16227. På Limfjordsøen Fur finder I dette sommerhus, som er højtbeliggende i rolige omgivelser og med en udsigt over området og Limfjorden. Huset er gennemrenoveret i 2014 og fremstår lyst og indbydende i lyse farver og moderne og komfortabel indretning. Huset er energivenligt indrettet med to luft/luft varmepumper, solceller og ekstra godt isoleret. Kombineret stue og køkken med keramisk komfur, emhætte, separat ovn, mikroovn, køle/frys og praktisk opvaskemaskine. Stuen er indrettet med stort spisebord, så der er plads til alle husets gæster ved middagsbordet. Der er Smart-tv, PlayStation3 og stereoanlæg med cd-afspiller. I stueetagen er der 3 soveværelser. To er indrettet med dobbeltseng og et med to køjer til 4 personer. Fra stuen er der udgang til husets terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten mens aftensmaden tilberedes på grillen. På 1. sal er der to soveværelser med dobbeltseng samt en dobbeltopredning i stuen. Fra stuen på 1. sal er der en pragtfuld udsigt over Limfjorden og området. Der er ekstra tv på 1. sal. Husets store poolafdeling fremstår lys og indbydende. Her kan I nyde mange timers afslapning i poolen eller spabadet. Efter en lang travetur er det godt at blive gennemvarmet i saunaen. I forbindelse med poolafdelingen er der ekstra badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche. Fur byder på afslapning og natur. Der er gode muligheder for at cykle eller gå i den smukke natur. Et besøg på Fur Bryghus er både velsmagende og meget interessant. Øen byder på flere gode og børnevenlige badestrande. Efter en hyggelig tur på få minutter med øens færge til fastlandet er der ikke langt til Jesperhus Blomsterpark med de mange tusinde blomster eller et besøg på Hjerl Hede. Af større byer i området kan en tur til Skive eller Holstebro anbefales. Der finder I alle slags butikker og restauranter. Limfjorden er Danmarks største fjord. Hele kysten ved Limfjorden har mange gode, børnevenlige badestrande og det er et absolut paradis til alle former for vandsport.
I dag 5.215,-
NY
Sommerhus i Lynderup
I dag 2.265,-
NY
Sommerhus på Sydfyn
I dag 2.270,-
NY
Sommerhus i Jegum Ferieland
I dag 2.175,-
NY
Sommerhus i Asnæs
I dag 1.315,-
NY
Sommerhus i Jegum Ferieland
I dag 2.410,-
NY
Sommerhus ved Virksund Strand
I dag 3.615,-
NY
Sommerhus ved Fjellerup Strand
I dag 2.170,-
NY
Sommerhus ved Høll Strand
I dag 2.985,-
NY
Sommerhus i Krogen
business_basic, image_search_result
Sommerhus i Krogen, ID:mh12516. Stort og rummeligt sommerhus beliggende i det spændende ferieområde ved Tranum Strand. Huset er indrettet i moderne, dansk sommerhusstil og byder på rummeligt køkken, stor opholdsstue, aktivitetsrum med bordtennis og bordfodbold, 2 badeværelser, 1 bruserum, 5 soverum heraf de 3 indrettet som familierum og stort terrasseareal mod syd/vest. Der er 2 højstole og 2 barnesenge. Grunden er en stor, plan naturgrund – her er der fine muligheder for udeliv som eksempelvis leg med børnene, solbadning, hygge omkring grillen eller andet. I området er anlagt en fælles legeplads til fri afbenyttelse. Der er opsat luft-til-luft varmepumpe, hvorfor husets energiforbrug er lavt. På grund af husets størrelse afviger rengøringsprisen fra den normale listepris. Gratis adgang til badeland. Ferieområde ved Tranum Strand med stort fællesområde Med få kilometer til hav og strand, et naturskønt bagland ideelt til vandreture og i flotte omgivelser er der i løbet af 2009 opført et sommerhusområde ved Tranum Strand. Området er indrettet til moderne, travle familier, der ønsker fred og ro i ferien, men som samtidig gerne vil have mulighed for at udfolde sig udendørs, når vejret og lysten er til det. Sommerhusene i området er næsten alle indrettede med spabad, sauna, parabol med tyske kanaler og et moderne interiør i høj kvalitet. Hvert enkelt hus står på egen grund og tilkørselen sker fra små stikveje, således at bilkørselen i området bliver mindst mulig. På det store fællesareal midt i området tilbydes følgende aktiviteter, som stilles til lejernes rådighed kvit og frit: Fodboldgolf med 9 huller Vandre- og cykelsti som slynger sig rundt om området Krolfbane med krokethuller (kan også benyttes til minigolf) Fodboldmål Pavillon på 7 x 7 meter med grillhytte Petanquebane Kæmpe sandkasse Gynger, legetårn, rutsjebane, legehus Balancebom, edderkoppenet, vippe Beachvolley. Når vejret mere er til strandture, findes der ved Tranum en dejlig sandstrand med rent badevand, der år efter år honoreres med EUs kvalitetsstempel "Blå Flag". Fra parkeringspladsen til vandkanten er der anlagt en rampe, således at også kørestolsbrugere har let adgang til havet. Med udgangspunkt ved Tranum Strand er der forholdsvis kort afstand til mange af Nordjyllands kendte turiststeder som Fårup Sommerland, Blokhus by, Aalborg Zoo, Aalborgtårnet, Klitmøllers windsurfereldorado, Bulbjergs stejle klinter og Nordsømuseet i Hirtshals. Glem heller ikke at gå en frisk tur langs havet og køb en friskfanget fisk direkte ved kutteren – der findes endnu kystfiskeri i området.
I dag 4.945,-
NY
Sommerhus ved Lavensby Strand
I dag 2.865,-
NY
Sommerhus i Kvie Sø
I dag 4.075,-
NY
Sommerhus i Saltum
I dag 2.760,-
NY
Sommerhus i Nørre Vorupør
I dag 4.320,-
NY
Sommerhus ved Handbjerg Strand
I dag 2.285,-
NY
Sommerhus i Karrebæksminde
I dag 1.935,-
NY
Sommerhus i Ballstad
business_basic, image_search_result
Sommerhus i Ballstad, ID:mh64384. Stort og komfortabelt feriehus i fiskeværet Ballstad i Lofoten med idyllisk beliggenhet ved sjøen på solrik, rolig og barnevennlig tomt. Fint utgangspunkt for dagsturer med bil. Huset er på 300 kvm, fordelt på 2 etasjer og er stort og romslig. Passer også flott for 2 familier i reisefølge eller større gruppe. Ligger flott til ved sjøen i et rolig villaområdet i utkanten av fiskeværet. God parkering for flere biler ved huset. Huset har velutstyrt kjøkken med peisovn, stor stue, spisestue, bibliotek/kontor med peisovn, 3 bad med varmekabler i gulv. Det største badet har boblebad og stort bueformet vindu med praktfull utsikt mot havet og som gjør badet lyst og tiltalende. I andre etg. er også 6 soverom; Det største soverommet er 21 kvm, har komfortabel dobbelseng 1,80 m bred, eget avkledningsrom og egen inngang til et av badene. Et soverom har dobbelseng 1,50 m bred, 3 soverom har dobbelseng som er 1,20 m bred. Ett soverom 16 kvm har dobbel sovesofa 1,20 m bred hvor den nedre del kan dras ut til dobbel bredde 2,40 m. Babyseng, barneseng og høg barnestol tilgjengelig. Varmepumpen i huset gir behagelig temparatur i huset til alle årstider. TV med mange internasjonale kanaler, deriblant tyske. Gratis internett/bredbånd med stor kapasitet. Ballstad er et av Lofotens største fiskevær og huset ligger idyllisk ved sjøen på Ballstadsøyas østside. Huset ligger vendt mot sør-øst med sol fra morgen til kveld. Fra huset og plenen foran huset er flott utsikt mot Vestfjorden i øst og fjellene i vest hvor Skottetinden er høyest 640 m.o.h. Stor terrasse med utegrill og jacuzzi som gir flott feriefølelse for hele familien. Den friske havluften her ute er en nytelse for kropp og sjel. Flott feriested for å oppleve Lofoten til alle årstider, også vinterstid hvor fiskeværet har stor aktivitet med fiskebåter som leverer fiskefangster under skreifisket. Her kan du rusle rundt i fiskeværet som har mange forminner og hvor de gamle rorbuene ligger langs havnen. Bading i sjøen kan gjøres fra svabergene i området. I sjøen er rike fiskemuligheter og fiske kan gjøres med fiskestang fra bergene eller båt som kan leies i fiskeværet. Båtturer/fisketurer med stor fiskebåt arrangers. 500 m til kolonialbutikk, 350 m til spisested. Flere turløyper til fots, bl.a. til fjellet Skottetinden 670 m.o.h. Fra fjellet er storslått utsikt utover Lofotens vakre kystlandskap, mot Vestfjorden og øya Værøy ute i havet. Flott utgangspunkt med bil rundt om i Lofoten, 13 km til Haukelandsstranda som er langgrunn og barnevennlig sandstrand og er omgitt av et herlig turterreng. 11 km til Leknes med mange forretninger, spisesteder og flyplass hvor bil kan leies. 2 km til Skaret med alpinbakke/skitrekk på vinteren.
I dag 17.310,-
NY
Sommerhus ved Vrist Strand
I dag 3.250,-
NY
Sommerhus i Kvie Sø
I dag 1.895,-
NY
Sommerhus i Lønne
I dag 2.380,-
NY
Sommerhus i Henne
I dag 2.730,-
NY
Sommerhus ved Gilleleje Strand
I dag 2.025,-
NY
Sommerhus ved Skåstrup Strand
I dag 2.450,-
NY
Sommerhus i Horne Sommerland
I dag 3.115,-
NY
Sommerhus ved Binderup Strand
I dag 3.720,-
NY
Sommerhus i Allinge-Sandvig
I dag 3.700,-
NY
Sommerhus ved Høll Strand
I dag 1.805,-
NY
Sommerhus i Horne Sommerland
I dag 2.295,-
NY
Sommerhus ved Strand kommune
business_basic, image_search_result
Sommerhus ved Strand kommune, ID:mh61353. Velkommen til dette store og herskapelige huset med panoramautsikt, midt i naturen. Her kan man i fred og ro slappe av på store terrasser, fullstendig usjenert, og bare nyte naturens lyder. Huset er stort, 220 kvadratmeter boligareal, med to etasjer og innredet som en villmarkshytte, med villmarkspanel på veggene, og trehvit stil inne. Det er store værelser, med god plass til to eller 3 familier. Terrassene er store, og det er terrasser på alle husets sider. Det er gode parkeringsarealer, og både garasje og carport. I nærheten er det kun en hytte, ellers uberørt natur. Nedenfor ligger Bjørheimsbygda, og utsikten er over Bjørheimsvatnet. Huset ligger høyt med en fantastisk utsikt. Det er ca. 7 km til ferjekaien på Tau, der det går bilferge til Stavanger, og ca. 16 km til Jørpeland sentrum. Huset er ensomt beliggende, med naturen tett på, og ingen bebyggelse tett på. Her kan man nyte stillheten. Med dette utgangspunkt, kan man dra på turer i naturen lokalt i området Holtaheia, eller oppsøke kjente turmål, som Preikestolen med platå ca. 604 moh. Det er ca. 26 km. fra huset til Preikestolen parkeringsplass. En annen populær tur er til Kjerag med Kjeragbolten. Hit kan man reise med ferge fra Forsand, avstand ca. 33 km, til Lysebotn, gjerne med stopp ved den gamle kraftstasjonen i Flørli, der man kan gå Flørlitrappene 4444 trappetrinn til toppen, eller man kan bestige fjellet Skomakarnibbå i Hjelmeland 700 moh.. Nær Hjelmeland fergekai er også et SPA-hotell, hit er det en avstand på ca. 38 km langs Rv.13. Huset er med høy generell standard, og er utstyrt med varmepumpe med varmegjenvinning, som gir en jevn og behagelig temperatur og luftkvalitet. Det er murt peis og ovn for vedfyring i huset, og ved for oppvarming er inkludert i leien. Det er også inkludert gratis trådløst internett.
I dag 10.350,-
NY
Sommerhus i Svankjær
business_basic, image_search_result
Sommerhus i Svankjær, ID:mh11480. Utraditionelt arkitekttegnet sommerhus. Energivenligt indrettet med varmepumpe/aircondition og solvarmeanlæg. Badeværelse med spabad og sauna. Klinkegulv på badeværelse og gæstetoilet samt entreen opvarmes med gulvvarme. Stuen er smagsfuldt indrettet med moderne møbler, fladskærms-tv og brændeovn til en kølig sommeraften eller når efterårsstormen rusker. Veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine og køleskab med lille frostboks. Huset er desuden udstyret med et ekstra toilet med håndvask, vaskemaskine og tørretumbler. Fra stuen er der udgang til flere store terrasser, så der er mulighed for at nyde solen hele dagen. Huset er beliggende få hundrede meter fra skov og naturområde i Danmarks første Nationalpark Thy. Der er ca. 4000 m til Vesterhavets brusende bølger. Huset ligger på en naturgrund med udsigt til mark og skov i udkanten af den lille by Svankjær i rolige, børnevenlige omgivelser lige ud til flot naturområde med mark og skov. Ca. 3 km fra huset, inde midt i Statsskoven, er der en dejlig badesø med sandbund. Ikke mindst børnene vil elske at bade i søen, der er lavvandet. Inden for ca. en halv times kørsel kan I besøge fiskerlejet i Vorupør, Nationalpark Thys nye besøgscenter ved Stenbjerg eller Jesperhus Blomsterpark. Prøv at stå tidligt op og oplev en ægte fiskeauktion på havnen i Hanstholm. Af større byer i området kan nævnes Thisted og Nykøbing Mors. Inden for en times kørsel kan i besøge middelalderlandsbyen, Hjerl Hede eller Lemvig og Holstebro. Hele området i Thy har en afvekslende natur med søer, fjord, hav, klit og masser af skove.
I dag 2.595,-
NY
Sommerhus ved Hejlsminde Strand
I dag 3.755,-
NY
Sommerhus ved Hyldtofte Strand
I dag 2.575,-
NY
Sommerhus i Østerby
Sommerhus i Østerby

20 billeder

I dag 1.800,-
Sommerhus med havudsigt.
Sommerhus med havudsigt.

9 billeder

I dag 2.300,-
Udlejes
Sommerhus med panoramaudsigt ved Kongsmark Strand - 10 meter fra vandet - en perle på Vestsjælland
Sommerhus med panoramaudsigt ved Kongsmark Strand - 10 meter fra vandet - en perle på Vestsjælland

24 billeder

business_basic, image_search_result
I dag fra 3000 kr.
Hyggeligt sommerhus ved Hals - tæt på Bisnap Strand og Hals by
Hyggeligt sommerhus ved Hals - tæt på Bisnap Strand og Hals by

15 billeder

I dag fra 2000 kr.
Direkte adgang til en af Fyns bedste badestrande - sommerhus ved Hasmark Strand på Nordfyn
Direkte adgang til en af Fyns bedste badestrande - sommerhus ved Hasmark Strand på Nordfyn

12 billeder

business_basic, image_search_result
Direkte adgang til en af Fyns bedste badestrande - sommerhus ved Hasmark Strand på Nordfyn, Rækkesommerhus i første række - med 15 meter til børnevenlig strand. På 1. sal - soveværelse og stue med udsigt til stranden / direkte ud over havet. I stueplanen - toilet, entre med indbyggede skabe og køkken-alrum med spiseplads og med udgang til terrasse med udsigt over vandet. I køkken-alrum er der en sovesofa til to personer. Der er også terrasse mod gården, hvor man nyder aftensolen. Mellem huset og stranden er der en 5 km. flisebelagt sti langs stranden, og man kan gå mod øst til Enebærodde ? udløbet af Odense Fjord - og mod vest til Jørgensø og Tørresø. Omgivelserne er helt fantastiske. Bemærk venligst - skiftedag - Søndag Hasmark ligger 20 km. nord for Odense ? Danmarks 3. største by. I Hasmark er der et miljø med små/store ? nye/gamle sommerhuse. Langs stranden ligger småbåde og der er mange badegæster. Fra diget er der direkte udsigt over havet til Fynshoved og til Samsø. Hasmark Strand har i 2012 fået tildelt det "Blå flag" - som er en udmærkelse til strand, vand og omgivelser. På en nærliggende campingplads er der dagligvarebutik og restaurant samt sommerunderholdning. Ellers foregår indkøb i Otterup, hvor der er et rigt forretningsliv. Opvarmning: El-radiatorer samt varmepumpe. Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/fyn-langeland-taasinge/fyn/hasmark/1801/?utm_source=guloggratis-husannoncer
I dag fra 3700 kr.
Dejligt lyst sommerhus i Ristinge på Langeland - gratis wifi
Dejligt lyst sommerhus i Ristinge på Langeland - gratis wifi

12 billeder

I dag fra 4300 kr.
EBELTOFT: NB! LAST MINUTE kun 2350 DKK. Nyd Indian Sommer i skøn natur!
TILBUD PENDLE fra Århus/Randersområdet, 4 dgr kun 1600 + 250 pr dag mere. 
WiFi med TV, over 30 kanaler, Da,Ty,No,Sv, Youtube plus DVD. 
Booking for 2019 igang!
EBELTOFT: NB! LAST MINUTE kun 2350 DKK. Nyd Indian Sommer i skøn natur!
TILBUD PENDLE fra Århus/Randersområdet, 4 dgr kun 1600 + 250 pr dag mere. 
WiFi med TV, over 30 kanaler, Da,Ty,No,Sv, Youtube plus DVD. 
Booking for 2019 igang!

24 billeder

business_basic, image_search_result
EBELTOFT: NB! LAST MINUTE kun 2350 DKK. Nyd Indian Sommer i skøn natur! TILBUD PENDLE fra Århus/Randersområdet, 4 dgr kun 1600 + 250 pr dag mere. WiFi med TV, over 30 kanaler, Da,Ty,No,Sv, Youtube plus DVD. Booking for 2019 igang!, OP TIL 4 DAGE 1600+250 per dag mere. Bo tre gange, betal for to og en halv, (inkl. per helleigdag +600), gælder indenfor 12 måneder. Rabatt: 300kr per gang før uge 14 og efter uge 42 i fbm. flere weekends. HURTIGE SVAR! Nyt! Slutrengøring kan evt. tilbydes. Aarhus, med fantastiske AROS KUNSTMUSEUM med REGNBUEPANORAMA og DOKK1 samt Randers med ELVISMUSEET nemt fra skønne Ebeltoft HELÅRSÅBET HUS med VARMEPUMPE og BREDBÅND og fra nov. nyt FIBER Wi-Fi. Det arkitektegnede dejlige feriehus ligger højt på en 5400 m2 naturgrund ved bindingsværksbyen EBELTOFT, i Danmarks næst største ferieområde, omgivet af utallige halvøer med mange gode badestrande, natursmukke strandskråninger og de danske alper i ?Nationalpark Mols Bjerge?. HUSET er for nylig (2008, 2012, 2013, 2016) gennemgået af håndværkere. Huset er opført i 1975-76, er nymalet, hvide vægge og hvidt loft og umbragrønt ude, er på 99 m2, har 4 værelser hvoraf 2 med dobbeltsenge og 2 med køjepladser. Opholdstuen er stor og har åbent veludstyret nyt køkken, hyggelig spisekrog med faste bænke og 4 lænestole samt TV. NU OGSÅ MED WI-FI BREDBÅND og Airprinter. Toilet med nye fliser i bruser, gulvarme og håndvask. VARMEPUMPEN som er nyinstalleret, 2017 giver behægeligt klima og lave omkostninger i forårs og efterårssæsonen. Elradiatorerne findes stadig i hele huset men vi ser dem som reserve. Lænestole i smagfuldt miljø for samvær ved de store vinduer og skydedøre ud til lækker TRÆTERASSE/OVERDÆKKET på ca. 50 m2 på tre sider af huset. Her findes godt om plads med overdækket spiseplads både i syd og vest. Et FEMTE VÆRELSE for vask og tøjpleje findes, nyt, med god plads for sådanne aktiviteter, generøse bænke og skabe, VASKEMASKINE, tørreplads, støvsuger og rengøringsudstyr. NATURGRUNDEN er kuperet og fredfuld, meget BØRNEVENLIG, usædvanligt mange sangfugle hele døgnet- når nattergalen er der, om morgenen hviler rådyr tæt på huset og naturblomster og duftende gyvel i sommermånederne. Godt om plads til PARKERING af biler. HYTTEN på 9 m2 er ny, veludstyret med værktøj, redskaber,legetøj, fem gode cykler for voksne, låskode fås til lav pris. Huset ligger ca. 600 m fra BADESTRAND med god windsurfing ved Ebeltoft Vig og ca. 3 km til de kilometerlange STRANDE ved KATTEGAT. Ebeltoft behøver sin egen beskrivelse som bedst kan læses i den udmærkede EBELTOFT SERVICE GUIDE. Vi anbefaler slentreture i gyderne med smukke bindeværkshuse, stokroser, udskæringer og gesimspynt, charmerende kroge gader med brostensbelægning. En af byens mest kendte seværdigheder er Det Gamle Rådhus hvor bl.a. man kan se noget af de 500 brudepar pr. år på det lille hygglige torv. Andet er verdens længste træskib ?Fregatten Jylland?, internationalt kendte Glasmusset, Den Gamle Farvegård, Vægtergang, Æblefestival m.v.. I nabolaget findes Ree Park - Ebeltoft Safari, Ebeltoft Golfbane tæt ved huset, Lübker Golf Resort, Kattegatakvariet i Grenå, Djurs Sommerland med 60 forlystelser og Danmarks højeste rutschebane midt på dejlige Djursland og så LEGOLAND som kan besøges over dagen. Molshalvøen med Helgenæs har mange kunsthåndværkere, og byen er selvfølgelig topforsynet med indkøbsmuligheder og let at nå med Mols-Linien, Ebeltoft-Sjællands Odde på 45 minutter og Varberg-Grenå er nemt fra Sverige. Storbyen Århus og Randers med opland nås på godt en halv time. Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/oestjylland-midtjylland/mols-ebeltoft/ebeltoft/1514/?utm_source=guloggratis-husannoncer
I dag fra 2300 kr.
Luksussommerhus 12 personer Søndervig
Luksussommerhus 12 personer Søndervig

6 billeder

I dag fra 3450 kr.
Skønt sommerhus i Hee ved Ringkøbing Fjord
Skønt sommerhus i Hee ved Ringkøbing Fjord

13 billeder

I dag fra 1700 kr.
Sommerhus 65 kvm ved Følle Strand på Djursland
Sommerhus 65 kvm ved Følle Strand på Djursland

9 billeder

I dag fra 2000 kr.
Hyggeligt sommerhus på Nordlangeland udlejes - på stor børnevenlig grund i Stoense Udflytter
Hyggeligt sommerhus på Nordlangeland udlejes - på stor børnevenlig grund i Stoense Udflytter

10 billeder

I dag fra 2800 kr.
Sommerhus på Rømø - Havneby med udsigt over Vadehavet.
Sommerhus på Rømø - Havneby med udsigt over Vadehavet.

21 billeder

I dag fra 2100 kr.
Sommerhus i Ebeltoft Øer på skønne Djursland
Sommerhus i Ebeltoft Øer på skønne Djursland

6 billeder

I dag fra 2300 kr.
Sommerhus med ny shelter, Femmøller Bakker, Ebeltoft
Sommerhus med ny shelter, Femmøller Bakker, Ebeltoft

9 billeder

I dag fra 1980 kr.
15 personers sommerhus med swimmingpool og INTERNET i Saltum, mellem Løkken og Blokhus i Nordvestjylland
15 personers sommerhus med swimmingpool og INTERNET i Saltum, mellem Løkken og Blokhus i Nordvestjylland

12 billeder

business_basic, image_search_result
15 personers sommerhus med swimmingpool og INTERNET i Saltum, mellem Løkken og Blokhus i Nordvestjylland, Luksussommerhus. Saltum Nordjylland, på stor naturgrund, i roligt område, lukket område. Sommerhuset har 14 gode sengepladser + 1 barneseng (tremmeseng). fordelt på 4 soverum og 2 hemse. 150 m2 + ca. 20m2 hemse  2 soveværelser med dobbelt senge, 1 soveværelse med 2 enkelt senge, 1 soveværelse med 4 køjesenge her er TV med danske gratis kanaler og DVD. Trådløs INTERNET.  2 hemse med hver 2 sovepladser. Swimmingpool ca. 15 m2 med svømmetræner, og rutschebane samt lille børnepool. Poolen er opvarmet med varmepumpe som reducerer forbruget af el væsentligt, hvorved miljøet også skånes.                       poolen serviceres hver uge af professionel poolservice firma.  2 badeværelser, Spabad og sauna. Der er opvaskemaskine, microovn, køleskab med 50 l. fryser, vaskemaskine og tørretumbler. Brændeovn, TV i stue med DR1 TV2 + gratiskanalerne samt parabol med tyske kanaler, DVD afspiller, samt radio med CD der kan spille i stue eller i poolrum.  Fodboldspil og dartspil mv. Der er støvsuger, strygebræt og strygejern samt en føntørrer i huset. Ligeledes er der en højstol og en gyngehest til de mindste. Udenfor stor trampolin og legehus. 300 meter til asfalteret tennisbane, til fri benyttelse. Om sommeren ligeledes solvogne og havemøbler. Se også vores hjemmeside: www.LejHosArne.dk Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/nordjylland/nordvestkysten-jammerbugten/saltum/7547/?utm_source=guloggratis-husannoncer
I dag fra 3895 kr.
BORNHOLM. Miniferie, skolernes vinterferie 2018, konfirmation 2018 og andre højtider, nu varmepumpe og vaskemaskine. Ugerne 31 og 32 er ledige, RING om flere muligheder. Velkommen!
BORNHOLM. Miniferie, skolernes vinterferie 2018, konfirmation 2018 og andre højtider, nu varmepumpe og vaskemaskine. Ugerne 31 og 32 er ledige, RING om flere muligheder. Velkommen!

15 billeder

business_basic, image_search_result
BORNHOLM. Miniferie, skolernes vinterferie 2018, konfirmation 2018 og andre højtider, nu varmepumpe og vaskemaskine. Ugerne 31 og 32 er ledige, RING om flere muligheder. Velkommen!, Op til fire dage kun Kr. 1.600,00+ kr. 250,00 for yderligere dage. Nu Wi-Fi bredbånd og YouSee TV. Rengøring kan tilbydes mod betaling. Sengelinned og håndklæder kan ligeledes lejes mod betaling. Attraktivt, tæt på Bornholms sydkyst med de hvide sandstrande ligger dette spatiøse sommerhus på en stor naturgrund, kun 2-300 skridt af lille grusvej ned til havet og den afskilte strand. Husene er for nylig blevet hvidmalet indeni, er opført 1969, er på 80 m2, har et nyt soveværelse med dobbeltseng og to værelser med køjesenge. Annekset er fint og værelset er på godt 20m2 , har to senge, to lænestole og en sofa. Alle værelser har egne skabe og gode opbevaringsmuligheder. Opholdsstuen er stor, med dejlig brændeovn og et veludstyret køkkenet med opvaskemaskine og ligger direkte ved hyggelig spiseplads i stuen. Stuen er velegnet for samvær for alle aldersgrupper og med smagfuld møblering. Toilet med bruser og håndvask ved entréen er tæt på værelserne. Der er elvarme i alle dele af husene. Ved husene findes terrasser overdækkede og åbne med hensigtsmæssige møbler både for samvær, sol og for hvile. Annekset indeholder også redskabsrum, fryser og fire brugbare cykler. Ved ønske findes der også 3 cykler for børn. Naturgrunden er fredfuld og byder på mulighed til både sol og skygge og sport, der er usædvanligt mange sangfugle og rådyr stryger også omkring der, og over det hele lyden fra det brusende hav. Beliggenheden er kun 5 km fra Rønne og på Bornholm er det som længst 30 km til hvad man nu ønsker sig der, cykel kan ofte bruges på de mange velegnede cykelstier. Der kan skrives meget godt om øen og til det anbefaler vi de udmærkede hjemmesider med link til nedenfor, her findes alt, kultur, historie, natur, hav, kunst, kunsthåndværk, museer, restauranter, shopping, sommerland, flyveplads, røgerier, havne, færger, og så bad, bad og bad - you name it! Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/bornholm/sydvestbornholm/roenne/1920/?utm_source=guloggratis-husannoncer
I dag fra 2800 kr.
Luksushus med spa, sauna. I hjertet af Arrildferieby. Sommerhus kun 200m til badeland med fri entre. Og 200m til fiskesø
Luksushus med spa, sauna. I hjertet af Arrildferieby. Sommerhus kun 200m til badeland med fri entre. Og 200m til fiskesø

9 billeder

business_basic, image_search_result
Luksushus med spa, sauna. I hjertet af Arrildferieby. Sommerhus kun 200m til badeland med fri entre. Og 200m til fiskesø, Lækkert sommerhus, beliggende for enden af blind vej. På stor havegrund i et skovområde. Til huset hører et stort, såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler/liggestole og grill. I huset er der fri Internet, og der er gratis træ til brændeovnen. Til huset hører der gratis adgang til badeland, til 8 pers. Indretning: Lækkert badeværelse med gulvvarme, bruser, 2-pers spa og direkte adgang til saunaen. Gæstetoilet. Dejligt køkken med bl.a. opvaskemaskine, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn og mikrobølgeovn. Flot, lys opholdsstue med spiseplads, og udgang til overdækket terrasse. Brændeovn, TV tilsluttet kabel tv og Cd-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 3 soverum; 2 med dobbeltseng samt 1 med køjeseng og 1 enkeltseng. I huset er der dyner og puder,(senge lindet medbringes selv). Der er også en weekendseng og en barnestol. Af yderligere udstyr kan nævnes, ekstra TV, Playstation2, vaskemaskine, tørretumbler, grill, fryser i skuret. Og der er installeret energibesparende varmepumpe. Der er carport, , sandkasse og gynge på grunden. Et skønt sommerhus til en dejlig ferie i naturskønne omgivelser. Hvor mand kan være heldig at se rådyr og egern. Fra huset er der kun ca. 250m til Arrild Fiskesø og 250 m til badeland og legeplads med hoppepude og en del andre faciliteter. Bemærk: Rygning i huset frabedes. Landsbyen Arrild og det tilhørende feriehusområde er omgivet af en fantastisk smuk natur og rummer et utal af aktivitetsmuligheder for hele familien. Her kan I besøge Arrild svømmehal med rutsjebane på 107m med lysshow, dets forskellige bassiner, solarium, romers bad og fiskespa, Spille minigolf. Legeplads med hoppepude. I Arrild feriebys Restaurant spiser man godt. Tage på fisketur ved Arrild fiskesø. Alle disse herligheder findes kun 200m til 350m fra sommerhuset, som ligger for enden af blind vej i virkelige rolige omgivelser. I området er der også gode muligheder for at spille golf .  Eller I kan opleve Vestkystens store, brede, hvide sandstrand på Rømø (25 km) - en af Europas smukkeste sandstrande. Området ligger også tæt på Jump-A-lot som er et stort ind og udendørs legeland. Legoland, Givskud Zoo. Eller i kan besøge en af Danmarks smukkeste byer Ribe. Eller tage en tur over den Tyske grænse. Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/fanoe-roemoe-vadehavet/vadehavet-arrild-ferieby-ribe/arrild-ferieby/7714/?utm_source=guloggratis-husannoncer
I dag fra 3450 kr.