Fritid

5
Galleri annoncer
Da #metoo ramte manden

Da #metoo ramte manden

169 kr.

En bog om magt, sex og nye grænser. Hvor går grænsen mellem flirt, samtykke, krænkelser og magtmisbrug? Bogen tager pulsen på den danske mand efter #metoo, op hvilken rolle mænd spiller i opgøret med sexisme. Metoo-debatten i 2020 fik store konsekvenser for mænd, bl.a. i toppen af samfundet, og mange talte om en kulturændring. Men hvordan opleves #metoo blandt den almene mand i Danmark? Er der stadig plads til at være maskulin, flirte og lege med seksuelle grænser? Bogen beskriver bl.a. betydningen af maskulinitet, kulturændring, samtykke, flirt, krænkelser, skam og seksuelle grænser – ud fra en kønsteoretisk og antropologisk tilgang. Er #metoo smittet af på mænds adfærd og kønsrollerne, og hvad er de ’nye’ spilleregler i forhold til flirt og dating?

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk
SUGAR - mænds fortællinger om livet som sugardaddy

SUGAR - mænds fortællinger om livet som ...

199 kr.

Bogen SUGAR sætter fokus på sugardaddys datinghistorier   En række danske sugardaddys kommer i bogen SUGAR med deres beretninger om et liv med sugardating. Forfatterne bag bogen, Pia Offenberg og Brit Rendtorff, har spurgt mændene, hvorfor de sugardater, og hvordan de forholder sig til fænomenet.   Fortællingerne tager læseren med rundt i landet til otte meget forskellige danske mænd, der alle sugardater. Fælles for mændene er, at de dater sugerbabes, som alle er voksne kvinder med styr på livet, og et ønske om et godt og givende datingliv.   “Hvis jeg bare skulle have sex, kunne jeg gå til en prostitueret. Men det er ikke kun sex, det handler om for mig.”   Sådan lyder det blandt andet fra Asger, der er en af mændene, som har valgt at fortælle sine dating-historier som sugardaddy.    Forlaget Offenberg-Rendtorff, der står bag bogen, har netop i sigte at nedbryde fordomme og give stemmen tilbage til dem, der er blevet overset i debatten. I det her tilfælde er det de mænd, der sugardater.   SUGAR er otte danske mænds ublu fortællinger om livet som sugardday midt i en MeToo-tid og en tid, hvor traditionelle kønsroller udvandes. Bogen kan også ses som sugardaddys indlæg i debatten om, hvorvidt sugardating skal ses som gråzoneprostitution eller et ligeværdigt forhold mellem to voksne parter, der får lige meget ud af relationen.    Efter hver af mændenes fortælling følger et afsnit med sociologiske refleksioner, skrevet af forfatterne, der sammenlagt har over 50 års erfaring med socialt og pædagogisk arbejde. Her dykker forfatterne ned i nogle af de mest fremtrædende temaer i mændenes historier samt deres selvforståelse.   Er du blevet nysgerrig på at se nuancerne i debatten? Så kan bogen findes både i en print-version, som e-bog og som lydbog. Læs eller lyt til bogen, og lad dig rive med af otte førstehåndsberetninger, som uden tvivl vil sætte tanker i gang hos både debattører, samfundsinteresserede og andre nysgerrige.   Tidligere har forlaget udgivet bogen Gid du var død.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk
Digital kærlighed

Digital kærlighed

199 kr.

320.000 danskere er lige nu i gang med at søge kærligheden digitalt – måske også dig? Psykolog Heidi Sahlgreen giver konkrete råd til digital dating og indsigt i kærlighedens psykologi, så du fremover kan undgå sår på sjælen, når du på nettet søger det mest sårbare og intime: kærlighed, nærhed og sex. Du lærer at passe på dig selv og se på kærlighed og dating med åbne, realistiske og varme øjne. DIGITAL KÆRLIGHED har forord af en dansk superbruger af Tinder, nemlig sexolog Katrine Berling.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk
Ung kærlighed

Ung kærlighed

249 kr.

Ung kærlighed er til dig, der er på vej ud i kærlighedslivet, og til dig, der allerede har begivet dig ud i det. Gennem lister, fif, egne erfaringer og personlige historier kan du læse om blandt andet forelskelse, kærlighed, selvkærlighed, crush, kærester, fyre, sex, sexting, hjertesorger, utroskab, singlelivet, dating, kys, #metoo, venner og veninder.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk
GPS til Mænd, Kvinder & Kærlighed

GPS til Mænd, Kvinder & Kærlighed

75 kr.

Karen Seneca. Softcover, 214 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. GPS til Mænd, Kvinder & Kærlighed tager dig på en rundtur gennem kærlighedslivet - lige fra det allerførste møde til det faste forhold. Bogen er nemlig henvendt til alle, som engang i mellem føler, at de farer vild i kærlighedslivet. Her er inspiration, gode råd og fif til, hvordan du navigerer i forhold til det modsatte køn: Kropssprog, dating, valg af partner, kommunikation, afstemning af forventninger, sex og det sunde parforhold. Bogen er først og fremmest en opfordring til at bruge sin sunde fornuft. Den fornuft, vi alle er udstyret med, men som vi ofte glemmer i kampens hede. Det handler om at finde en partner og have et parforhold, hvor begge trives og udvikler sig. Hvor vi ser virkeligheden, som den er, og gør noget aktivt for at ændre den, hvis vi ikke bryder os om den. GPS til Mænd, Kvinder & Kærlighed taler både til hjernen og til hjertet. Forfatteren deler åbent sine egne kærlighedshistorier med læseren, både de lykkelige og ulykkelige, og der er næsten garanti for, at man kan genkende scener fra sit eget liv. .

2500 Valby
21. dec. 2022