Fritid

82
Galleri annoncer
The Chain af Adrian McKinty (Bog)
  • The Chain af Adrian McKinty (Bog) - 2
  • The Chain af Adrian McKinty (Bog) - 3

The Chain af Adrian McKinty (Bog)

0,54 kr.

VICTIM.SURVIVOR.ABDUCTOR.CRIMINAL.YOU WILL BECOME EACH ONE.'Starting THE CHAIN is like climbing aboard a runaway train. You'll miss meals, sleep, and your stop on the bus - guaranteed.'VAL McDERMID'Incredibly propulsive and original. You won't shake it for a long time.'STEPHEN KING'Scary, plausible, gripping.. If you like compelling storytelling, this taut thriller is going to be your summer holiday read.'IAN RANKIN'I may not read a better thriller in my lifetime. It just doesn't get any better than THE CHAIN.' STEVE CAVANAGH * * * * *YOUR PHONE RINGS.A STRANGER HAS KIDNAPPED YOUR CHILD.TO FREE THEM YOU MUST ABDUCT SOMEONE ELSE'S CHILD.YOUR CHILD WILL BE RELEASED WHEN YOUR VICTIM'S PARENTS KIDNAP ANOTHER CHILD.IF ANY OF THESE THINGS DON'T HAPPEN:YOUR CHILD WILL BE KILLED. YOU ARE NOW PART OF THE CHAIN * * * * *'A masterpiece. You will never be able to forget it.'DON WINSLOW'A unique and unforgettable thriller. Breath-taking, breakneck, brilliant.'MARK BILLINGHAM 'Terrifying. Terrific.'MICK HERRON'Striking, memorable, should be savoured.'TANA FRENCH'THE CHAIN does for parenting what Gone Girl did for marriage. A must-read thriller.'JAMES SWALLOW'Inventive, tense, unputdownable - THE CHAIN is the real deal.'TIM WEAVER'Diabolical, unnerving, relentless.'DENNIS LEHANE'An electrifying thriller - one of the very best of its kind'FIONA CUMMINS 'A first-rate edge-of-your-seat thriller. I can't believe what went through my mind while reading it.'ATTICA LOCKE'Gripping, nail-biting, convincing.'MEG GARDINER'Brutally compelling.'MASON CROSS'Staggeringly brilliant. Gripping, propulsive, profoundly affecting.'LIAM McILLVANNEY'Relentless from the first page to the last. Clever, uncompromising, and gripping.'LUCA VESTE'This is the thriller of the year.'SJI HOLLIDAY "YOU ARE NOT THE FIRST.AND YOU WILL CERTAINLY NOT BE THE LAST." .Forlag: OrionUdgivelsesår: 2019Sider: 368Sprog: Engelsk Brand: ukendt Str: ukendt Farve: ukendt Klik på knappen 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop

3550 Slangerup
lør.
Orderly Shop
  • The Chain af Adrian McKinty (Bog) - 2
  • The Chain af Adrian McKinty (Bog) - 3
Meg, Jo, Beth, Amy

Meg, Jo, Beth, Amy

158 kr.

Rediscover the beloved classic Little Women and its lasting power as it celebrates its 150th anniversary.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk
Atten opbyggelige taler

Atten opbyggelige taler

159 kr.

Søren Kierkegaard præsenterer os for ikke mindre end 18 opbyggelige taler forholdsvist tidligt i forfatterskabet, og det vil sige, at vi er i den del af hans værker, der betegnes som religiøse. Det er samtidig ensbetydende med, at Kierkegaard står ved det skrevne og ikke lader et pseudonym være den ansvarshavende, som ellers er tilfældet med mange af hans udgivelser. Talerne forkynder, formidler og forklarer kristendommen eller Jesu budskaber, og vi præsenteres for fortællinger og historier fra Bibelen, der på eksemplarisk vis perspektiverer begreber som tvivl, godhed, sandhed og naturligvis tro med frelse. Når Kierkegaard bruger betegnelsen opbyggelige taler, så er det, fordi det netop er tanker og beskrivelser, der automatisk fører til refleksion og eftertænksomhed, og dermed er det enkelte menneske allerede i gang med en form for opbyggelse. Guiden giver således et indblik i og overblik over talerne, så man er bedre rustet, når man vil læse Kierkegaard selv.          Uddrag af bogen  Det er store spørgsmål, men man opdager ved læsningen heraf, at der er grund til, at talerne karakteriseres som opbyggelige, for det er betydningsfulde tanker, der kan føre til refleksioner om eksistensen: Da brød Mennesket Freden ved at plukke Kundskabens forbudne Frugt, han foer vild og ved Kundskaben foer han atter vild; thi Slangen bedrog jo Eva (1. Moseb. 3, 13), og saaledes kom ved et Bedrag Kundskaben som et Bedrag ind i Verden. Kundskabens Frugt, som Mennesket nød, plantede Kundskabens Træ i hans Indre, der bar fine Frugter. (4T43, SKS 5, 130). Man ser for sig denne faren vild, snart på grund af mangel på kundskab og snart på grund af for megen kundskab, og så kan man dårligt lade være med at smage på det fine begreb, som Kierkegaard planter i os: ”plantede kundskabens træ i mennesket”.          Om forfatteren  Lise Søelund er cand.mag. i idéhistorie og har et omfattende forfatterskab bag sig med Søren Kierkegaard som speciale. I serien Hjælpekunst i Søren Kierkegaards forfatterskab gennemgår hun et for et den store tænkers værker.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk
Indenfor Murene

Indenfor Murene

399 kr.

Er dette en roman, er det en debatbog - eller en filosofisk fagbog? Bogen kunne kaldes "en civilisationskritisk diskussionsbog i romanform", og de emner som især diskuteres er dannelse, æstetik, kærlighed og religion, idet hovedpersonen, Annie Aphel, ser en nær forbindelse mellem disse begreber. Men titlen er ikke en roman, det er en dokumentarisk beretning, og hovedpersonerne - som først og fremmest er Annie og hendes unge nevø Niels-Henrik - er autentiske. Dog er nogle navne, lokaliteter og småting er ændret. Forfatteren, André Nielsen (pseudonym), som er teolog, har skrevet bogen i hele tre bind fordi han har fundet Annies tænkning sympatisk og væsentlig. Det er sket på baggrund af langvarige interviews og materiale leveret af personerne. Og da disse i høj grad har dikteret hvad der skal med, og da forfatteren ikke har megen forstand på deres respektive fag (musikvidenskab og matematik), og derved har haft mulighed for at gøre fremstillingen mere pædagogisk, vil nogle læsere måske føle frustration under læsningen, men romanen vil være meget givende for de læsere, som holder ud.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk
Psykologiske typer

Psykologiske typer

180 kr.

Hvad er C.G. Jungs hovedværk?Svaret afhænger naturligvis af synsvinklen. Men anlægger man en filosofisk og bevidsthedspsykologisk synsvinkel – spørger man nemlig, hvor Jung grundigst har gjort rede for bevidsthedens struktur og dynamik og har sat dette syn i forhold til den vestlige og østlige filosofiske tradition – så er Psykologiske typer fra 1921 afgjort hans hovedværk.Vist handler værket om psykologiske typer, om de typiske forskelle mellem menneskers bevidsthedsorientering, som giver anledning til så umådelig megen tiltrækning og især frastødning og fjendskab mennesker imellem. Men med hele sin indkredsning af modsætningernes forening på en mulig midtervej bryder værket med dagsaktualitetens selvtilstrækkelighed og tager læseren med ind i en formidabel samtale med dem i fortiden, der vidste bedre. Værket er i sig selv en proces.Bortset fra et enkelt afsnit udkom Psykologiske typer for første gang på dansk i 1994 og genudgives nu i Hans Reitzels Forlags serie Klassikere.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Lisa og Peter og sørøverskibet

149 kr.

En varm sommerdag beslutter Lisa og Peter sig for at gå en tur til stranden for at bade. Nede ved stranden er der ikke et øje at se. Lisa og John forstår ikke helt, hvad der foregår, for stranden plejer at være fyldt med glade badegæster, der tager solbad og svømmer rundt i det klare vand. Senere får de øje på et sørøverskib, der driver rundt. Lisa og Peter undrer sig over, hvor skibet kommer fra, og beslutter sig for at svømme ud til det for at undersøge det nærmere. Med megen besvær lykkes det dem at komme ombord på skibet, hvor det går op for dem, at det ikke er noget helt almindeligt sørøverskib.    Bogen er tænkt som en højtlæsningsbog fra 0. klasse og læs selv fra ca. 3. klasse. Uddrag af bogen Peter tog et par pakker mere op af kassen og pakkede dem op. Og ganske rigtigt. Kassen var fyldt med guld og diamanter. ”Hvor kommer det fra?” spurgte Lisa. ”Godt spørgsmål,” sagde Peter. Forsigtig lagde Lisa og Peter smykkerne tilbage i kassen. Pludselig hørte de en underlig lyd, der kom tættere på. Straks vendte de sig om. Nu fik de øje på en kugle, der trillede hen imod dem. ”Hvor kommer kuglen fra?” spurgte Lisa, som havde en ide om, at der godt kunne være andre til stede. Lisa kom til at tænke på. Var det Peter, der havde smidt vand i hovedet på hende, da hun var på vej op ad stigen? Eller var der andre på skibet? Lisa tog fat i kuglen og løftede den op. ”Kuglen vejer godt til,” sagde Lisa og lagde den tilbage.          Om forfatteren  Bjarne Larsen blev i 1978 uddannet børnehavepædagog og læste nogle år senere til tale-hørepædagog, hvor han bl.a. beskæftigede sig med sproglig opmærksomhed. I 1998 debuterede han med børnebogen Tåen i åen og andre børnerim , der blev efterfulgt af flere børnebøger samt en keramikbog og en kogebog, hvor læseren bl.a. får indblik i bygning af primitive ovne og tilberedning af mad over bål.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Menneskebilleder

300 kr.

Menneskebilleder er overordnede teorier om menneskets natur, om hvordan mennesker interagerer med hinanden og med deres omgivelser, og om, hvordan de handler i samfundsfællesskabet. Menneskebillederne er strukturerende for fundamentale diskurser, der ligger bag megen politisk debat og samfundsudvikling.Denne bog præsenterer otte menneskebilleder, der kan anvendes som redskaber til at uddrage teksters syn på mennesket. Ofte vil teksterne trække på flere menneskebilleder, og denne bog rummer derfor et analyseredskab, der kan fange denne kompleksitet.Bogen rummer desuden en lang række cases, der demonstrerer, hvordan menneskebillederne konkret kan anvendes som analysereskab.Menneskebilleder henvender sig til studerende på humanistiske universitetsuddannelser og professionshøjskoler og tilbyder sig som en støtte til deres tekstanalyser gennem studiet.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Ni historiske have- og byvandringer på F...

299 kr.

Bogen Ni historiske have- og byvandringer er en underholdende og oplysende øjenåbner til udvalgte områder af Frederiksbergs og Københavns have- og byhistorie.  Læseren smittes øjeblikkelig af forfatterens engagement, og det er herligt at få indblik i alle de finurligheder og anekdoter, der findes overalt.    Ni historiske have- og byvandringer er uden de store akademiske armbevægelser eller kedelige forelæsninger. Alle skal kunne følge med, og der skal være noget at grine ad, forundres over, men også gerne blive lidt klogere på.    At gå med på en af vandringerne skal være en fornøjelse, men det skal så sandelig være en lige så stor fornøjelse at læse bogen hjemme i dagligstuen eller tage den med på sin egen private byvandring som opslagsbog.    Bogens sidste afsnit, ”Guide til at blive guide”, giver staldtips til nye guider eller familieguider. Det er forfatterens 30 års erfaring som guide, der her bliver serveret på et fad. En ting er dog viden, men det vigtigste er formidlingsevnen. Og det oser ud af denne bog, at forfatterens formidlingsevne – også på skrift – er forbilledlig. Uddrag af bogen Inde i gården står den skønne statue af En jægerinde fra 1890 af Vilhelm Bissen. Dagmar Hansen, der var kendt for sin sang ”Åh Dagmar Åh Dagmar, vil du være min, så vil jeg være din ”, havde stået model. Jægerinden er meget yndefuld, så hun er en fryd for øjet.    På sine lidt ældre dage havde Dagmar udviklet en noget større barm, end Jægerinden antyder. En historie fortæller, at en anmelder engang skrev om hendes sangmæssige præstation: ”Stemmen er ikke stor, men der bor dog en sangfugl i hendes bryst, og den bor kønt. ”    I samme gård er der en lille port til højre, og her findes et lille eventyr i form af en persisk have. Tæppemønsteret i haven er inspireret af Shan Abbas, der levede 1586-1625, og motivet er formet i lave klippede buksbomhække. Der er også opstammede roser og en anden yndig statue af en badende pige, der er ved at skylle sig på ryggen med en kande vand.  Det er da mageløst, hvor megen skønhed der kan findes i kun en eneste gård.          Om forfatteren  Kim Greiner er uddannet skov- og landskabsingeniør og merkonom. Efter 21 år som arbejdsleder i de store skove på Midtsjælland kom han i 1990 ind i Landbohøjskolens Have som havemester.   Siden 2015 har han på fuld tid været forfatter, foredragsholder, globetrotter, journalist og ikke mindst københavnerguide.  Hans guidevirksomhed startede i Landbohøjskolens Have, men er igennem årene udvidet til ni forskellige historiske have- og byvandringer.    Han er en erfaren herre i fortællekunsten og har efterhånden afholdt over 1.000 rundvisninger til stor glæde og fornøjelse for gæsterne. Desuden har han altid 25 forskellige billedforedrag på lager, som afholdes i forskellige foreninger.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Donny

406 kr.

”Donny gik ind på sit værelse og lukkede døren efter sig. Han satte sig på sengekanten. Han blev overvældet af en voldsom følelse. Han ville ikke leve længere. I hvert fald ikke sådan her! Hvordan skulle det hele nogensinde kunne blive godt? Hans fordrukne mor, hans forbandede skole, gæld og trusler!”  Donny har det svært. Både derhjemme og i skolen. I skolen bliver han drillet og har svært ved at følge med i timerne. Så han pjækker og hænger ud med alle byens rødder i stedet for. Men de er langt fra hans venner, og snart kommer han til at lægge sig ud med en af de allerhårdeste fyre, der truer Donny til at gøre ting, som for alvor kan bringe ham i problemer! Der er ikke megen hjælp at hente derhjemme, for Donny bor alene med sin mor, og hun går mere op i sprut og smøger end i, hvordan Donny har det. Den eneste, Donny kan regne med, er hans støtteperson, Risto, som selv kender til ikke rigtig at passe ind nogen steder. Men kan Donny nå at åbne op og fortælle Risto om sine problemer og de trusler, han udsættes for, før det er for sent?  Donny er en brutal og tankevækkende historie om at føle sig både rodløs og hjemløs i en verden, hvor det kan føles mere tillokkende at hænge ud med de forkerte end slet ikke at hænge ud med nogen.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Vejen til god integration

149 kr.

For nogle år siden fik jeg den ide at lave et indlæg til integrationsdebatten, og efterhånden udviklede det sig til en bog. Jeg har altid savnet en samlet vurdering af integrationen, både lokalt i Danmark og set i globalt sammenhæng.                                  Hvorfor er der en migration, flugt fra den såkaldte 3. Verden til Danmark og hele den gamle industrialiserede verden inklusiv? Hvad er årsagerne, og hvad kan der gøres for at modvirke denne migration af mennesker, der er uønskede i Danmark og i hele den gamle verden i det hele taget? Hvad kan der gøres for at undgå, at Danmark og i Europa bliver oversvømmet af økonomiske flygtninge? Det giver jeg et godt bud på i min bog.                     Det internationale samfund har et stort ansvar for at sikre, at mennesker ikke behøver at flygte fra deres hjemlande på grund af sult, naturkatastrofer, de riges landes udbytning og mangel på brugbare infrastrukturer.Et er at undgå for megen migration til Danmark, den anden udfordring er at sikre en succesfuld integration af de tilkomne mennesker og gøre dem til en aktiv bidragende del af det danske samfund.                                  Her har jeg beskrevet de komponenter og værktøjer, der skal til for at få en god integration.                       Hvad skal den enkelte indvandrer bidrage med, og hvad skal det danske samfundsbidrag være, og hvem skal gøre hvad for at sikre, at indvandrere og danskere bliver en del af en fælles dansk samfunds-forståelse/ agenda.                            Integrationen lykkes kun, hvis alle positivt deltager i den med respekt for hinandens værdier og dermed respekt for det danske samfund og det grundlag, samfundet hviler på.                                Den danske integrationsindsats skal være målrettet de behov, de forskellige nydanske grupper har for beskæftigelse og selvforsørgelse og ikke det politiske behov for at dokumentere, at endelig sker der noget med integrationen, en øvelse, der er pågået i mange år.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Afrodite i den tidlige græske epik

225 kr.

Den tidligste litteratur, der er bevaret fra den græske verden, er fortællende, episke digte, der i varierende omfang skildrer gudernes oprindelse, historie og forhold til menneskene. Afrodite, den græske gudinde for sex og forførelse, er blandt de græske guder, der hyppigst optræder i den tidlige græske poesi. Dette til trods har Afrodite ikke nydt megen opmærksomhed i forskningslitteraturen. Afrodite i den tidlige græske epik udgør således den første systematiske analyse af Afroditeskildringen hos Homer, Hesiod og i de Homeriske Hymner. Med perspektiver til sumerisk digtning og til det babylonske epos Gilgamesh bidrager bogen ligeledes til forskningen i den mesopotamiske kulturs påvirkning af den tidlige græske poesi og mytologi.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Andria Falcon: Utopi eller virkelighed

280 kr.

Bogens skriftlige del består af to parallelt løbende spor : Det ene spor er en beskrivelse af Paradigmeskiftet og dets implikationer for Arkitektur, det andet spor er en Projektbeskrivelse, udformet som en form for essay. Bogens projektdel består af et forslag til en ”utopisk” by kaldet Andria Falcon. Projektet redegør i form af tegninger og modelfotografier for byen i sin helhed, medens fragmenter af byen, herunder enkelte boliger og fællesanlæg og udsnit af disse er behandlet mere detaljeret. Forfatteren der er lektor og arkitekt har udover i perioder at fungere som praktiserende arkitekt udført en lang række, de fleste præmierede arkitektkonkurrencer. Hovedbeskæftigelsen har dog været at undervise på Kunstakademiets Arkitektskole. " Det har været en stor og positiv oplevelse at stifte bekendtskab med dit imponerende projekt. Dejligt hvis din bog kan inspirere andre til at tænke i samme baner i forbindelse med fremtidens planlægning. "         - Arkitekt MAA Jan Utzon " Jeg har studeret dit projekt ved flere lejligheder. Alle tiders!! "        - Professor, Arkitekt MAA Jan Søndergaard " Jeg var opslugt fra første side. Tænk at bo i en by som Andria Falcon! En by skabt til fællesskab, samarbejde og kreativ udfoldelse. En by som venligt engagerer borgerne i fremskaffelsen af daglige fornødenheder, og hvor den omkringliggende natur er integreret på bæredygtig vis i indbyggernes hverdag. En by som hverken forurener eller misbruger jordens ressourcer og hvor individets trivsel og livsglæde er tænkt ind i de smukkeste rammer. Arne Arcels storslåede vision om et højt æstetisk og etisk upåklageligt bysamfund, der sætter mennesker, dyr og natur i centrum, bør inspirere og udfordre nutidens og fremtidens arkitekter, ingeniører og byplanlæggere. Men bogen om Andria Falcon er sandelig også en fornøjelse at dykke ned i for helt almindelige mennesker, der ønsker konkrete visioner for en bedre verden. "         - Filminstruktør, Charlotte Sachs Bostrup   " Det har været en stor fornøjelse ikke bare at læse, men ja, opleve, Arne Arcels Bog, ”Andria Falcon utopi eller virkelighed”. Med udgangspunkt i de nye erkendelsesmæssige grænsefelter som den moderne videnskab tegner konturerne af, har arkitekt Arne Arcel beskrevet forudsætningerne for, og principperne bag en såkaldt ”utopisk” by. I bogen formår han forbilledligt enkelt og fagligt troværdigt at beskrive hvordan vi mennesker kunne leve et langt mere omsorgsfuldt og balanceret liv i samklang med hinanden og den natur som vi er en uløselig del af. På alle måder er ”Andria Falcon, utopi eller virkelighed” en både visionær og tankevækkende bog. Og samtidig en æstetisk nydelse ."         - Uffe " Jeg blev helt benovet, det er bestemt ikke en bog man suser igennem. Sjældent har jeg set en bog, der lover så mange gode timer og så megen god tankevirksomhed. Den kommer til at ligge på mit skrivebord i lang tid, og den vil blive konsumeret i mange små og store portioner. Tillykke med den - det må være det man kalder et livsværk. "         - Søren Ryge P .

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Kommunale aktieselskaber

582 kr.

Bogen følger processen fra forberedelse af etableringen, selve stiftelsen, driften samt ændringer og salg af det kommunale aktieselskab.  Siden 1. udgaven er der kommet en række nye love, herunder selskabsloven, en ny offentlighedslov, udbudsloven og et udkast til lovforslag om kommunalfuldmagtens regler om erhvervsvirksomhed. Ovenstående love er afspejlet i bogen sammen med megen ny praksis.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Akut sygepleje

375 kr.

Akut sygepleje beskriver klinisk sygepleje til patienter med akutte somatiske sygdomme. I bogen er sygeplejefaglig observation, analyse og intervention i fokus. Der er en grundig introduktion til ABCDE-systematikken, og bogen præsenterer metoder og en fagligt argumenteret sygeplejepraksis relateret til akut sygdom.Bogen henvender sig især til sygeplejestuderende, der arbejder med akut og kompleks sygepleje – i både den teoretiske og den kliniske del af uddannelsen. Men den kan også være til stor gavn for sygeplejersker, der til daglig arbejder med akutte kliniske problemstillinger. Målet er, at læseren får større indsigt i pleje til den akut syge patient og en bedre faglig evne til at observere, argumentere og udføre målrettede interventioner.Akut sygepleje giver samlet en bred indsigt i akutte kliniske problemstillinger. Alle kapitler indledes med en relevant case, som viser kompleksiteten i det kliniske felt. Bogen er også forsynet med infobokse, der perspektiverer de enkelte emner og ansporer til fordybelse. Desuden afsluttes alle kapitler med studiespørgsmål, som kan anvendes til refleksion og repetition.I denne 3. udgave af Akut sygepleje er alle kapitler blevet systematisk opdateret for at sikre, at de nyeste tendenser i akut sygepleje er beskrevet. Enkelte kapitler er blevet slået sammen for at undgå overlap og skabe bedre sammenhæng i de faglige emner. Desuden er tre helt nye kapitler kommet til. Siden 1. udgave af denne bog er megen akut behandling flyttet ud i borgerens eget hjem, og det belyses nu grundigere generelt i bogen.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Skal du ta' det hele med dig?

269 kr.

SKAL DU TA’ DET HELE MED DIG? er en bog om at flytte fra stort til mindre som senior. Måske går du og din partner allerede med overvejelser eller er midt i processen?Det er ikke altid så lige til at downsize sin bolig. Der kan være stærke minder og megen kærlighed i huset eller lejligheden om både fødselsdage, barnedåb, hverdagen og ja – hele livet. Hvordan pakker man alt det sammen for at begynde et nyt kapitel et mindre sted?Journalist Abelone Glahn og hendes mand, musiker Peter Abrahamsen, har gjort det. De er for nylig flyttet fra en 600 m2 nedlagt landsbyskole på Falster til en toværelseslejlighed på 69 m2 i København.Bogen giver svar på spørgsmål som: - Hvornår er i tide i tide? - Hvordan gør I helt konkret, og hvad er vigtigt at huske? - Hvilken ny bolig og boligform er rigtig for jer? - Hvordan håndterer I minder, arvegods og det store farvel til hjemmet gennem mange år? Bogen åbner også for de svære samtaler – såvel ægtefæller imellem som mellem de voksne børn og deres forældre. For hvad nu, hvis der er uenighed om, hvor hurtigt det skal gå, eller om far og mor overhovedet skal flytte?Med humor og en enkelt tåre giver Abelone Glahn konkrete råd om at nå frem til det frigørende farvel og det glædelige goddag til en lettere livsfase uanset størrelsen på boligen.Skal du ta' det hele med dig?  er til alle fra 50 år og opefter, der overvejer at flytte til mindre – og ikke mindst er den til deres voksne børn, der overvejer at tage de til tider svære samtaler med forældrene.Abelone Glahn (f. 1955) er forfatter og kommunikationsrådgiver. Hun har skrevet en lang række bøger til selvstændige og arbejder mere og mere med seniorlivet, som hun selv står midt i. Hun har tidligere blogget om downsizing af boligen på vej ind i den tredje alder, og reaktionerne fra læserne samt hendes mange foredrag om emnet er med til at danne grundlag for bogen her.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Dyredetektiverne: Den hvide løve

406 kr.

Hanna bor i en dyrepark sammen med sin far Tom, som er dyrlæge. I parken har de for nylig fået en lille, hvid løveunge, Elsa, som er vildt sød, og som det er blevet Hannas job at passe. Hanna tager pasningen meget seriøst, for hun drømmer om et liv blandt dyr – godt nok ikke som dyrepasser, men som dyredetektiv! En morgen er Elsa forsvundet fra buret. Det er forfærdeligt, og det giver slet ikke mening, for Hanna er sikker på, at hun låste ind til skuret aftenen før. Det er nu op til hende og vennen Theodor, som også bor i dyreparken, at opklare mysteriet om den forsvundne løveunge. Og der er ingen tid at spilde, for løveungen har brug for megen pleje og vil ikke kunne klare sig længe, hvis den er faldet i de forkerte hænder. Men hvem kan have haft interesse i at stjæle den lille løve? De to venner spæner rundt og afprøver forskellige teorier. Følg med i deres nervepirrende kapløb mod tiden!

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Kolesterolfattig Mad.

Sælges

Når man skal sænke kolesteroltallet, spiller den rigtige kost en vigtig rolle. Til daglig er det desværre ikke altid så nemt at lægge sige spisevaner om og modstå fristelser, der har en uheldig indvirkning på kolesteroltallet. Men opskrifterne i denne bog gør det nemt at spise kolesterol-bevidst. De giver megen afveksling, og først og fremmest er de så lækre, at der ikke mere er noget, der står i vejen for en sund kost. Ideer til morgenmad, der giver en glad start på dagen. Mad på jobbet, der smager godt og holder dig i form. Småretter, salater og supper. Hovedretter, som alle vil være vilde med. Desserter og kager til alle slikmunde. Bogen er hardback og på 160 sider med flotte fotos. Udgået. BYD.

5750 Ringe
11. jan.

Teknik og videnskab som "ideologi"

100 kr.

I 1964 efterfulgte Jürgen Habermas (f. 1929) Max Horkheimer som professor i filosofi og sociologi ved Goethe-universitetet i Frankfurt og som leder af den kritiske teoris berømte Institut for Socialforskning. Hans tiltrædelsesforelæsning – ”Erkendelse og interesse” – tog tråden op fra Frankfurterskolens første generation og satte en ny standard for videnskabsteori, der også gav plads til forskning med en frigørende erkendelsesinteresse. Dét og hans stadige virke for en rationel, herredømmefri dialog gjorde ham snart til en central skikkelse i studenteroprørets ideologikritik og i den nye demokratiske kultur. Teknik og videnskab som ”ideologi” (1968) viser allerede i titlen, i hvilken retning Habermas’ tænkning bevæger sig. Denne tidlige samling filosofiske tekster indledes med en vigtig Hegel-læsning – ”Arbejde og interaktion” – hvorfra Habermas’ senere tale om den kommunikative handlen henter megen inspiration, og den afsluttes med forelæsningen om erkendelse og interesse.Teknik og videnskab som ”ideologi” udkom første gang på dansk i 2005 og genudgives nu i Hans Reitzels Forlags serie Klassikere.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Frygt og bæven

149 kr.

Guiden til Søren Kierkegaards værk Frygt og Bæven er vigtig, fordi det er et værk, som mange finder det svært eller direkte usympatisk at læse, så her skulle være lidt tilgængelige tilgange til forståelsen heraf. Det er troens paradoks, der behandles i værket, og det undersøges via historien om Abraham og Isak. Det er et etisk dilemma af dimensioner, for ikke blot er det et mord, der bliver planlagt, men det er også et mord på Abrahams egen søn, hvis det altså gennemføres, som Gud har befalet. Det, der interesserer pseudonymet Johannes, er det modsætningsforhold, der findes mellem religion og etik, for der er en etisk pligt, som vi alle kender i henhold til, hvad man må og ikke må, eller hvad der er redeligt eller uredeligt. Der er imidlertid også en pligt for Gud, når man er troende, og den pligt kan vise sig at gå imod ordentlighed og lovlighed.          Uddrag af bogen  Frygt og Bæven er en helt enestående detaljeret gennemgang fra Kierkegaards side af det religiøse stadie, og der skal ikke herske tvivl om, at på det stadie har et menneske den mest meningsfyldte eksistens. I lovtalen skal jeg lige love for, at der kommer lovord og lovprisninger over Abraham, og i dag ville man nok sige, at det er svært at få armene ned, fordi han får så megen ros med på vejen. Talen indledes med, at komme ind på begrebet en evig bevidsthed, og det er første gang i forfatterskabet, at det tema inddrages. Roden til begrebet er for Kierkegaard selvbevidstheden, hvilket er bevidstheden om, at man som den enkelte er et selv lige over for Gud.            Om forfatteren   Lise Søelund er cand.mag. i idéhistorie og har et omfattende forfatterskab bag sig med Søren Kierkegaard som speciale. I serien Hjælpekunst i Søren Kierkegaards forfatterskab gennemgår hun et for et den store tænkers værker.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Pessimisme

49 kr.

Pessimisme er noget trist noget. Alting kan altid blive endnu værre; også selv om tilværelsen allerede er ganske nederdrægtig. I sortseerens livslede er der ikke megen opmuntring at hente. Men måske er pessimisme slet ikke så slem, som vi gør den? Ifølge Per Jepsen, filosofisk lyseslukker ved Aarhus Universitet, bør vi faktisk glæde os over evnen til at finde håret i suppen. Uden den risikerer vi at ende som ukritiske jubeloptimister, for hvem livet er lutter lagkage. Vi skal vove at ødelægge den gode stemning for at få øje på alt det, der altid kan blive lidt bedre.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Meggs' History of Graphic Design 6e

963 kr.

The bestselling graphic design reference, updated for the digital age Meggs' History of Graphic Design is the industry's unparalleled, award-winning reference.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Syv gyldne regler for to der lever samme...

249 kr.

John Gottman har gennem sin banebrydende forskning fundet svar på de spørgsmål, der ofte trænger sig på i ægteskabet: Hvorfor fungerer nogle ægteskaber godt hele livet, mens andre er som en tikkende bombe? Hvordan kan man forebygge, at et ægteskab går skævt – eller redde et, der allerede er kørt af sporet? Og den amerikanske psykolog ved, hvad han taler om, for hans resultater er baseret på grundige iagttagelser af og interviews med mere end 700 par. På den måde har han fundet frem til syv afgørende faktorer, syv gyldne regler , der kendetegner et lykkeligt parforhold. Hvor andre parterapeuter fokuserer på forskelle mellem kønnene, og hvordan man løser konflikter, viser John Gottman en anden vej: ”Jeg tager udgangspunkt i, hvad der får ægteskaber til at lykkes, i stedet for hvad der får dem til at mislykkes. Nøglen til at genoplive et forhold eller forebygge skilsmisse er ikke, hvordan man håndterer konflikter, men hvordan man er over for hinanden, når man ikke skændes. Selv om mine syv regler også vil hjælpe jer til at tackle uoverensstemmelser, er det centrale i min metode at styrke det venskab, der er så afgørende i ethvert parforhold.” John Gottman har gennem årene modtaget megen anerkendelse for sin forskning og er forfatter eller medforfatter til ikke mindre end 40 bøger. Syv gyldne regler for to der lever sammen er den mest kendte og solgte og er nu oversat til 20 sprog. På dansk er endvidere udkommet Dit barns følelsesmæssige intelligens.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

ELSK

249 kr.

Jeg tror faktisk på, at du både kan have en meningsfuld karriere, et hedt parforhold og en lykkelig familie. Det kræver, at du formår at påtage dig din del af ansvaret i familien, og at du varetager dig selv. Det kræver sat på spidsen både forvaltning af friheden og fællesskabet. Når det lykkes, er parforholdet potentielt det dejligste, du kan have i livet.       ELSK er funderet på mine mange samtaler med mennesker, der lever det moderne storbyliv med konstant tidsmangel, en kæreste, de bor sammen med, børn og en karriere, som er vigtig for dem. I bogen finder du en gennemgang af parforholdet i dag samt 10 sande historier, der har bevæget mig som menneske og lært mig om kærligheden. Hver historie er skrevet med udgangspunkt i et livsprincip, der kan have stor betydning for, hvordan du lever med kærligheden i dit liv. Du får også de værktøjer, som har gjort en forskel for mine klienter, samt 45 mærkbare råd, du kan lade dig inspirere af.      Spørgsmålet for nutidens par er ikke længere, om de kan gå fra hinanden, men hvorfor de skal vælge at blive. Her er en refleksionbog, der styrker dig i at vælge kærligheden til.    OM DAISY Daisys første bog LEV handler om, hvordan man kan have det hele uden stress. Hun blev kaldt ekspert i det moderne liv i Politiken og bogen fik meget omtale i medierne og har vækket megen positiv feedback. LEV er en hyldest til det travle liv, hvor man ved at kende sig selv, udleve sine værdier og have modet til at vælge til og fra, sagtens kan have både en kærlig familie og en pulserende karriere.  Med opfølgeren ELSK stiller hun på parforholdet i det moderne liv med to karrierer, knap tid og høj skilsmisseprocent.    Daisy er personlig rådgiver. Gennem samtaler assisterer hun dedikerede mennesker med at mestre kærlighed, familie og karriere. Hendes baggrund er en kandidatgrad i filosofi og kommunikation samt certificering i coaching og styrkebaseret udvikling. Hun er også efterudannet inden for EFT, emotionsfokuseret terapi for par, og har lavet 14 kunstudstillinger som fotograf. Hun bor i København med sin mand og deres to børn.  ELSK er anden del af trilogien: LEV – ELSK – DØ.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Farvel arbejde - goddag frihed

139 kr.

Når du siger farvel til jobbet for at gå på efterløn, eller når du bliver pensioneret, får du foræret en uvurderlig gave, nemlig 1672 timer, som du kan bruge til det, du har allermest lyst til. Problemet er måske, at du ikke aner, hvad du skal stille op med den megen fritid og frihed.Du er ikke i tvivl, når du har læst denne bog. Den er sprængfyldt med gode ideer til, hvordan du kan designe dit nye liv efter arbejdslivet. Bogen er skrevet med et glimt i øjet og uden løftede pegefingre, og du må stjæle al den inspiration, du har lyst til. Forfatteren udsteder garanti for, at du bliver udfordret, og at dit arbejdsfrie liv bliver meget sjovere, hvis du bruger bogens værktøjer. Og så vil dine omgivelser elske den nye version af dig.Bogen er den ideelle afskedsgave til kollegaen, din ægtefælle eller – allerbedst – dig selv.Uddrag af bogen:Den første dag efter du er gået på pension, går du ud i haven og graver et dybt, dybt hul. Hidkald familie, venner, bekendte og forhåndenværende naboer og delagtiggør dem i, at du har besluttet at begrave ”plejer”. Inden du lægger nedenstående manifest i en skotøjsæske, oplæser du det med klar og stålsat røst:”Jeg, pensionist Else Hansen, proklamerer hermed, at jeg i dag tager hul på mit nye liv. Jeg vil tilstræbe at gøre det så spændende som muligt, og jeg lover mig selv, at jeg vil være nysgerrig og opsøgende. Statistisk set har jeg en lille tredjedel tilbage af mit liv, og nu kan jeg – i modsætning til tidligere – gøre, lige hvad jeg har lyst til. Og det har jeg lyst til. I er inviteret med i dag for at tage afsked med “Else Plejer”, og skulle I fremover fange mig i at synke hen i melankoli og inaktivitet, beder jeg jer her og nu love mig, at I fastholder mig på det løfte, jeg hermed afgiver om, at jeg vil gøre mit yderste for at skabe mig selv et sjovt, spændende, udfordrende og indholdsrigt liv.”Om forfatteren:Peter Faber, årgang 1948, er uddannet journalist og har i over 40 år beskæftiget sig med alle genrer inden for journalistikken. Han er født i København, men har haft sit arbejdsliv på Sydfyn. I 2010 gik han på efterløn, og her opstod ideen til at skrive en guide til et bedre liv som efterlønner og pensionist.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Mysteriet på Hester Hill

169 kr.

Damen ved kassen var blevet helt hvid i ansigtet. "Det er ikke muligt," hviskede hun. "Er du sikker på, at hun hedder Margareta?" "Selvfølgelig ved jeg, hvad min søster hedder," sagde Frank. "Hils hende og sig, at hun må skynde sig herned. Hils og sig, at jeg har en pakke, der har ventet længe på hende." Frank forstod intet. "Det må være til en anden," sagde han. "Mig og Meg kom i går. Vi …" "Nej, den er god nok," sagde damen, som nu havde fået røde pletter på kinderne. "Få pigen herned. Det er vigtigt. Sig, at hun skal skynde sig!" Tvillingerne Meg og Frank skal tilbringe sommerferien hos onkel Eliot og Carl på herregården Hester Hill for at komme lidt væk fra deres forældre, som skal skilles. Men så snart de ankommer, begynder der at ske mystiske ting. Hvad er det for nogen grædende børn, som Meg hører om natten? Hvem er pigen med den lange fletning, som venter på den nedlagte togstation? Og hvad er det for en ulykke, som truer med at ødelægge Hester Hill og hele byen? De to børn hvirvles ind i et spændende eventyr fyldt med tidsrejser, spåkoner og gammel overtro. KRISTINA OHLSSON er en af Sveriges mest populære voksen- og børnebogsforfattere. Hun nyder stor anerkendelse for sine spændingsromaner for voksne om Alex Rechts efterforskningsenhed ved Stockholms politi. Derudover har hendes kriminalserie for børn med bøgerne "Glasbørnene", "Sølvdrengen" og "Stenengle" høstet megen hæder. "Mysteriet på Hester Hill" erhendes fjerde roman for børn.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Heinrich Böll

250 kr.

Til december ville den tyske forfatter Heinrich Böll være fyldt 100 år. Han var i sin levetid en af de mest læste samtidsforfattere, også i Danmark, hvor stort set alle hans bøger blev oversat, han fik Nobelprisen i 1972 – og han er efter sin død nærmest gået i glemmebogen. Det er imidlertid alle gode grunde til at få ham ud af den! Ikke alene er Heinrich Böll en betydelig forfatter, men han er med mange af sine emner også en aktuel forfatter. Han er undertiden blevet kritiseret for megen moralisme og for simpel persontegning, men denne introduktion til forfatterskabet vil vise, at kritikken ofte rammer ved siden af, og at der er tale om et væsentligt og rigt facetteret værk. Bogen indledes med et "resumé på forhånd", som indkredser Heinrich Bölls temaer og hans stilistiske metode, derefter følger ‐ korte gennemgange af de centrale værker (Hvor var du, Adam?, Billard klokken halv ti, Gruppebillede med dame, Katharina Blums tabte ære m.fl.), og afslutningen er et genoptryk af en blandet nekrolog og anmeldelse fra Heinrich Bölls dødsår 1985.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Det skrøbelige ansvar

250 kr.

I den offentlige sektor underkastes de ansatte flere og flere regler, samtidig med at de bliver pålagt at indsamle stadig flere informationer og mere dokumentation om deres arbejde. Hensigten er at kunne holde snor i de offentlige udgifter og sikre en optimal udnyttelse af statens ressourcer. Men for fagprofessionelle kan den megen kontrol og dokumentation være i strid med fagligheden. Ikke mindst kan den fjerne den personlige ansvarsfølelse, som i mange sammenhænge er en forudsætning for en solid professionel indsats.Det skrøbelige ansvar sætter fokus på konsekvenserne af denne udvikling i den offentlige sektor. Hvad sker der med de fagprofessionelle medarbejderes kapacitet til at møde borgerne med ansvarlighed og til at indfri de rollemæssige forventninger over for ledere og politikere?Bogen sætter fokus på tre klassiske velfærdsområder, som alle er underlagt stigende krav om dokumentation og styring: sygehus-, uddannelses- og socialsektoren. På alle områderne ses der tegn til, at det personlige ansvar eroderes, med konsekvenser for den fagprofessionelle indsats.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Ny pædagogisk opslagsbog

400 kr.

Pædagogik handler om opdragelse, uddannelse og undervisning og gennemsyrer derfor stort set hele vores hverdag. Pædagogik præger også i stigende grad en lang række fag og professioner og er genstand for megen forskning og mange politiske og kulturelle diskussioner. De udtryk, begreber, teorier og tankegange, der knytter sig til pædagogik, lever derfor en ofte omtumlet tilværelse mellem det hverdagsagtige og det videnskabelige, mere præcist beskrivende. Ny pædagogisk opslagsbog består af en lang række introducerende, perspektiverende og begrebsafklarende fremstillinger af aktuelle begreber, fænomener og tankegange i det pædagogiske univers. Bogen giver dermed indsigt i de forskellige begreber og stof til diskussion og eftertanke. Den leverer gennem sine opslag og sammenhængen mellem dem en række bud på, hvordan pædagogiske spørgsmål kan analyseres, reflekteres og foldes ud i en tid, der efterspørger stadig mere dokumentation og begrundelse for pædagogiske handlinger. Pædagogisk opslagsbog udkom første gang i 1978 og er siden blevet en klassiker i den pædagogiske verden, genoptrykt og revideret mange gange. Denne bog er en selvstændig, nyskrevet udgave ud fra den gamle bogs koncept. Bogens artikler er af forskellig længde og er forfattet af forskere og undervisere fra forskellige universiteter og professionshøjskoler. Bogen er velegnet til undervisningen på professionsuddannelserne og andre pædagogiske uddannelser samt til selvstændig brug af de studerende i forbindelse med fx opgaveskrivning.   Lone Bæk Brønsted, Christina Jørgensen og Martha Mottelson er alle undervisere på Professionshøjskolen UCC. Lars Jakob Muschinsky er tidligere rektor for Zahles Seminarium og nuværende udviklingskonsulent ved Professionshøjskolen UCC.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Børneperspektiver

299 kr.

"...rigtig megen inspiration i bogen for alle voksne - både sociale myndighedspersoner og forældre - der gerne vil have hjælp til at komme tættere på det dilemma, der er forbindet med at skulle formidle en barnestemme, som man slev skal bidrage til at give mening og sætte ord på." - Per Schultz Jørgensen, Politiken Børneperspektiver tilbyder konkrete metoder til, hvordan pædagoger, lærere og socialarbejdere i praksis kan inddrage børns perspektiver. Med afsæt i nyere barndomsforskning og narrativ teori beskriver forfatteren betingelser, muligheder og begrænsninger i børnesamtaler og i den daglige observation og deltagelse. Hun gennemgår, hvordan man kan tilrettelægge og agere i mødet med barnet, så man får indblik i og støtter op om barnets perspektiv. Gennem eksempler og øvelser vises de udfordringer, der knytter sig til at inddrage børns perspektiver i praksis - både i daginstitutioner, skoler og i socialt arbejde med udsatte og anbragte børn og unge. Bogen henvender sig til alle, som arbejder professionelt med børn, og er særligt relevant for socialrådgivere, pædagoger, lærere, plejeforældre og kontaktpersoner/gadeplansarbejdere.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Fremmede Kroppe

249 kr.

Udefrakommende menneskers tilstedeværelse i det danske samfund har gennem nyere tid været genstand for megen debat. Mens debattens kontekst har skiftet med tiden, så har klassificeringerne af dansk og fremmede været altovervejende stabile.    Med udgangspunkt i kroppens rolle som en klassificeringskategori undersøger ”Fremmede kroppe” de historiske baggrunde for klassificeringerne af dansk og fremmede.   Ud fra en tværdisciplinær vifte af sociologiske, kropskulturelle, etnologiske og historiske tilgange, belyses det, hvilke ideer der ligger til grund for klassificeringerne af det fremmede, samt hvordan disse ideer har påvirket forestillingerne om det fremmedes indflydelse på samfundet.    Der redegøres for, hvorledes klassificeringerne af det fremmede fra sidste halvdel af 1800-tallet blev præget et nationalt og videnskabeligt tankesæt. Trods fundamentale modsætninger formodede disse tankesæt at lades sig integrere til en sammenhængende nationalvidenskabelig forståelsesramme.   Med nedslag i dansk videnskab og kulturliv i perioden fra slutningen af 1800-tallet og frem til 1945, redegøres der for, hvordan den nationalvidenskabelige forståelsesrammen gjorde det muligt at klassificere mennesker ud fra deres udseende, adfærd og kropsudformning. Selvom man efter ’45 forsøgte at bryde forståelsesrammens gyldighed, vises det med eksempler fra sidste halvdel af det 20. århundrede og frem til i dag, hvorledes klassificeringerne og deres opfattelser af det fremmede stadig kommer til udtryk i forskellige områder af samfundsdebatten.      Søren Hansen (1971) er Ph.d. i kulturhistorie fra Institut for skandinavisk sprog og kultur ved Amsterdams Universitet.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Børns selvfølelse

249 kr.

”Forældre skal ikke lære børn at være perfekte. Forældre skal lære børn, at de duer, helt som de er!” Fia, 8 år Alle forældre ønsker, at deres børn føler sig elskede og værdifulde og har tillid til sig selv og verden. Men hvordan giver man sine børn et stærkt og sundt selvværd i en hektisk hverdag, der ikke levner megen fællestid?En af Sveriges mest populære og anerkendte familieterapeuter, Petra Krantz Lindgren, hjælper med bogen "Børns selvfølelse" forældre til at styrke samtalen med deres børn. Man kan have nok så mange pædagogiske principper, men hvis ikke tale og handling følges ad, sker der ingen forandring for børnene.Lindgren skriver med stor forståelse for den moderne familie. Forskning og undersøgelser suppleres af konkrete eksempler på samtalesituationer i familien, og som forælder føler man sig genkendt og hjulpet af bogens mange cases.Forældrenes opmærksomhed, nærvær og interesse har stor betydning for barnets selvværd. Det kan føles som et kæmpe ansvar – og som en helt vidunderlig mulighed! Petra Krantz Lindgren er en af Sveriges mest populære familieterapeuter. Hun holder kurser og foredrag over hele landet og hendes blog læses af tusindvis af forældre.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Sommerhus Højslev til 6 personer

Fra kr. 2.295

Beliggende højt i landskabet findes dette dejlige sommerhus, som giver rigtig gode forudsætninger for et dejligt ferieophold. Området er roligt, så her kan I med ro i sindet vandre lange ture med familien eller hunden og virkelig slappe af. Skulle I efter nogle dage blive træt af den megen ro, er der heldigvis ikke langt at køre til handelsbyen Skive, hvor der er mulighed for at shoppe, spise, slentre gennem gågaden eller besøge Skive Museum, Daugbjerg Kalkgruber, Glaspusteriet Helledie eller måske en tur til Spøttrup Borg? I Skive vil I også opleve, at på alle 11 rundkørsler, der findes i Skive, står et kunstværk på hver, tilsammen hedder de Skives 11 stjerner, og opfordrer til at få øje på det, vi plejer at overse. I kan også vælge at tage den kortere tur til lystbådehavnen i Virksund og nyde en is ved den hyggelige lille isbod. Feriebolig Soveværelse 9m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 7m2 (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 5m2 (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Etageseng(e)). Opholdsstue/køkken 58m2Badeværelse 6m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende 55m2 - Åben terrasse

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Rudkøbing til 6 personer

Fra kr. 2.665

Charmerende rummeligt sommerhus med 'tagterrasse', med plads til seks feriegæster. Der er kun 120 mter ned til den skønne strand og det friske hav. I huset er der tænkt på både børn og lystfiskere, her er barnestol og seng, samt udendørs fiskerenseplads. Spodsbjerg er ideelt til ferie året rundt. Her finder I både den hyggelige turistbådehavn og en børnevenlig badestrand. Endvidere er området ideelt for lystfiskere, da der foregår megen lystfiskeri fra havnen i Spodsbjerg, der er ikke langt til en put & take sø. Området byder på mange forskellige udflugtsmål, f.eks. Langelands hovedstad Rudkøbing med hyggelige forretningsgader, der indbyder til shopping og hygge i de smukke gamle gader. Der er ca. 23 km til Langelands Golfklub med 18 huller. Denne ligger på den sydlige del af øen, hvor I også finder de smukke naturområder ved Nørreballe og Tryggelev Nor med mulighed for iagttagelse af fuglelivet. På den nordlige del af øen findes bl.a. Tranekær Slot med den smukke park. Feriebolig Soveværelse 20m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse 14m2 (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue 20m2Opholdsstue 12m2 - 2 Sovepladser. (Sofa, madras eller lignende). Køkken 10m2Badeværelse 14m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende 18m2 - Åben terrasse

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Hadsund til 6 personer

Fra kr. 5.029

Sommerhus beliggende i stort sommerhusområde med megen udenomsplads, der nemt kan benyttes til boldspil. Huset er moderne udført med mange spændende detaljer og funktionelt indrettet. Køkken/ alrum med alt i hårde hvidevarer. Indrettet med gode soverum med boksmadrasser, der kan stå dobbelt eller enkelt. Stuen med bl.a. brændeovnen gør de mørke aftener ekstra hyggelige. Der er PlayStation i huset. Opholdsstue kombineret med spise- og køkkenafdeling. Stort badeværelse med bruseniche og spabad, toilet og håndvask. Terrasser omkring huset. Gåafstand til den børnevenlige strand, hvor børnene kan bruge mange timer i det lyse sand. God beliggenhed tæt på Øster Hurup by og havn. I Øster Hurup er der mulighed for at besøge mange af byens butikker og restauranter. På havnen kan I fange krabber eller nyde en drinks fra et af spisestederne og se på lystsejlerne. Huset ligger centralt for mange udflugtsmuligheder. Besøg evt. Aalborg Zoo, Regnskoven i Randers, Djurs Sommerland samt Fregatten Jylland i Ebeltoft. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv, parabol 3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2S) Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemaskine 2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, naturgrund 1400 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

7400 Herning
lør.
Feline Holidays

Sommerhus Hurup Thy til 6 personer

Fra kr. 1.659

Ved Helligsø draget er man midt i en storslået natur med Limfjorden på begge sider og kun få minutters kørsel til Vesterhavets udfordringer. Her er flotte badestrande og windsurfervenlige bugter og vige. De mange gravhøje og jættestuer lader ane, at området er gammelt kulturlandskab. Landets talrigeste gruppe på 49 gravhøje findes på Ydby Hede, mens jættestuen Lundehøj ved Heltborg er den ældste med sine 6.000 år. Den usædvanligt rige naturvariation har inspireret mange kunstmalere og Heltborg Museum huser bl.a. en fin samling af maleren Jens Søndergaards værker. Læg vejen omkring det middelalderlige bispesæde Vestervig, en by med megen atmosfære og Nordens største landsbykirke, hvortil der knytter sig sagnet om Liden Kirsten og Prins Buris, der måtte så grueligt meget igennem, fordi kongen forbød deres kærlighedsforhold. Det er stadig en tradition, at brude lægger en buket på deres grav. Lidt mod øst finder man 'Limfjordscentret Doverodde Købmandsgård', et spændende aktivitetscenter med oplevelser og udfordringer for hele familien. Feriebolig Soveværelse 8m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse 8m2 (nr. 2) - 4 Sovepladser. (Etageseng(e)). Opholdsstue/køkken 33m2Badeværelse 3m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende 30m2 - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Ringkøbing til 6 personer

Fra kr. 2.767

I naturskønt område ligger dette flotte og allergivenlige sommerhus med spabad og sauna tæt på fiskesø og med en afstand på 1 km til 27 hullers golfbane. Nyd en tur i husets spabad og sauna for helse og velvære efter en dag i naturen, ved havet eller en tur på golfbanen. Sommerhuset er godt indrettet med veludstyret køkken i åben forbindelse til stuen, hvorfra der er udgang til en stor terrasse. Der er lagt stor vægt på god kvalitet i både materialer og møbler, samtidig er huset allergivenligt. Huset er indrettet med megen komfort for en afslappet og vellykket ferie. Huset ligger ca. 300 m fra fiskesøen og 1.000 m fra golfbanen.1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv, parabol, høj stol 2 Soveværelser: (1DS)+(1DS), barneseng 1 Hems: (2O) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, el-varme, naturgrund 729 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Hals til 4 personer

Fra kr. 1.769

Ved Lagunen finder I dette indbydende sommerhus i to etager med soverum på første sal. Der er stue med lysindfald fra de store vinduer ud mod den åbne træterrasse mod syd. Der er installeret Chromecast til streaming af egne tjenester. Sommerhuset har maritim indretning med alt, hvad I skal bruge såsom både opvaskemaskine og vaskemaskine. Der er ikke megen trafik ved huset, da det ligger for enden af stikvej. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, Chromecast, tv, video 2 Soveværelser: (1DS)+(1DS) Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruseniche Aktiviteter: Fodboldmål Og: Terrasse, el-varme, havegrill, naturgrund med træer 1030 m2, blandet møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Rudkøbing til 10 personer

Fra kr. 4.508

Dette sommerhus med spabad og sauna er placeret i det attraktive sommerhusområde i udkanten af Spodsbjerg. Entré med adgang til badeværelse med spabad og sauna samt et soveværelse. Fra entréen er der endvidere adgang til husets alrum med loft til kip, stor hems, ovenlysvinduer, stort køkken med kogeø og udgang til såvel den øst- som vestvendte terrasse. Der er gulvvarme i hele huset. Værelsesafdelingen er indrettet med fire gode værelser og to badeværelser med vaskemaskine og tørretumbler. Til underholdning er der PlayStation2 med diverse spil. Opholdsrum, såsom køkken/alrum og opholdsstue, har udsigt over Langelandsbæltet, så I har rig mulighed for at nyde den megen skibstrafik. Placeringen ca. 300 meter fra børnevenlig badestrand ved Spodsbjerg Drej giver rig mulighed for badeture for de friske. Området er foruden et eftertragtet lystfiskerområde. Udlejes ikke til ungdoms- og håndværkergrupper.1 Opholdsstue: Pejs, stereoanlæg, Apple TV, tv 4 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(2S) 1 Hems: (1DS) Køkken: Elkogepl., køle-frys, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruser, gulvvarme Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme 1 Udeareal: Havemøbler, kulgrill, Lukket terasse Aktiviteter: Spillekonsol Og: Jordvarme, anlagt have 922 m2, sommerhusområde, ikke-ryger hus

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Humble til 6 personer

Fra kr. 5.870

Sommerhus beliggende i Langelands mest berømte ferieområde ved en af Danmarks bedste badestrande. Huset indeholder bl.a. praktisk, åbent køkken med opvaskemaskine, mikroovn, spiseplads med direkte udgang til solterrasse med bålsted. Adgang til carport med skur indeholdende kummefryser samt mulighed for at benytte det lille udekøkken/fiskerenseplads. Opholdsstue med brændeovn og komfortable lædermøbler, tv, parabolantenne, stereoanlæg med PlayStation og 2 dvd-afspillere. Fra stuen er der udsigt til poolområdet med swimmingpool, spabad, sauna og det ene af husets 2 toiletter/bad med vaskemaskine og tørretumbler. Fra opholdsstuen og poolområdet er der adgang til terrasse mod den store have, hvor familiens mindste kan benytte sandkasse, gynger og legetårn, mens de større familiemedlemmer tager en fodbolddyst på plænen. Der er også bålplads. Idyllisk er Langeland, som byder på megen natur og små hyggelige landsbyer som bl.a. Rudkøbing med sine små gamle huse og gader. Det gamle Tranekær Slot er også et besøg værd med sin nye attraktion "Landscape-ark Park". Lidt længere væk finder I H.C. Andersens fødeby Odense eller Egeskov Slot med mange børneattraktioner og museer. Tag en tur til Fyn og besøg nogle af de hyggelige købstæder. Bemærk: Afvigende pris pr. kWh.1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, cd-afspiller, dvd-afspiller, tv, parabol, høj stol 3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2S), barneseng Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, fryser 100 - 139 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler 2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, carport, el-varme, luft/luft varmepumpe, luft/vand varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund 1200 m2, personlig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Nr. Nebel til 4 personer

Fra kr. 2.497

I det naturskønne Houstrup ligger dette med omhu renoverede feriehus (2019) på en rolig randbeplantet grund. Med plads til den lille familie og hunden er Jeppesvej 92 jeres næste ferieadresse, hvis I nyder at bo i det grønne, tæt på havet og med mange gode attraktioner i køreafstand. Stemningsfuldt, moderne feriehus med brændeovn og varmepumpe Her vil I med det samme mærke den gode stemning. Huset er gennemgående renoveret med mange lækre og praktiske detaljer. Her er lys og hygge med nyt moderne køkken, trægulve og hvide vægge. Brændeovnen afrunder billedet. Når mørket falder på, er det super hyggeligt at tænde op og nyde skæret fra flammerne og den ekstra varme imens man hygger med en bog i sofaen eller har fundet sammen om spisebordet til spil og snak om dagens oplevelser. Huset er udstyret med en energibesparende varmepumpe, og er således også velegnet til ferie i den koldere årstid. Gynger, sandkasser og dejlig læ på den lukkede terrasse En sommerhusferie på Jeppesvej 92 lover masser af udetid. Rundt om huset er der skønne terrassehjørner, så I altid kan finde det perfekte sted med tilpas megen sol/skygge og læ. Husets hovedterrasse er delvis overdækket og kan lukkes af, så små børn og hunden ikke kan smutte på opdagelse alene. Nyd en dag på terrassen, slap af i liggestolene imens børnene gynger, hygger i sandkassen eller tumler med familiehunden på den store grund. Afrund feriedagen med at tænde op i grillen og nyd et skønt måltid på terrassen, hvor aftenens stilhed sænker sig og kun afbrydes af en stærs aftensang fra trætoppen. Houstrup ved Nørre Nebel er et dejligt stille og meget familievenligt område. Her finder I en skøn sandstrand og store skov- og hedeområder. Som nabo til Henne Strand og Ringkøbing fjord er her masser af aktivitetsmuligheder, alt fra golf til windsurfing, skinnecykling, vikingehavn og shopping i nærliggende byer.

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Ringkøbing til 6 personer

Fra kr. 2.387

Rigtig dejligt sommerhus til den hyggelige familieferie. Her er højt til himmelen, frisk vesterhavsluft og et fint sommerhus på en stor naturgrund med en dejlig træterrasse, ideel til de hyggelige stunder. I et børnevenligt område i Søndervig ligger dette hyggelige feriehus på en stor naturgrund. Huset ligger på en lukket vej, så det er meget begrænset hvor megen trafik der er forbi huset. Husets størrelse gør at det både er hyggeligt for et par at holde ferie, men de 3 soverum gør samtidig, at det også sagtens kan fungere som en hyggelig feriebase for hele familien. Indenfor er huset lyst og godt indrettet, en dejlig knitrende brændeovn sørger hurtigt for hyggelig varme, og huset har en energibesparende varmepumpe så huset let varmes op. Dejlig terrasse rundt om huset Feriehuset har en dejlig træterrasse, der sørger for at der altid er et hyggelig sted hvor der kan findes sol eller læ. Den store naturgrund gør at man er meget ugeneret når man opholder sig udenfor. Området er ideelt til lange trave og cykelture i det smukke landskab, og Søndervig strand er virkelig et kapitel hel for sig selv, en fantastisk strand til gåture, leg og solbadning.

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Hvide Sande til 8 personer

Fra kr. 5.807

Dette moderne og flotte feriehus på Arvidvej 148 i det sydlige Bjerregård er bygget i 2020. Sommerhuset er til 8 personer og med 2 badeværelser, hvor det ene er med sauna. Perfekt for den store familie – eller for 2 familier, der gerne vil holde ferie sammen. Lyst og lækkert indrettet opholdsrum med bio-pejs Sommerhusets hjerte og samlingspunkt er det store lyse opholdsrum med kombineret køkken- og spiseafdeling. Her kan I sætte jeres yndlingsfilm på fjernsynet via. chromecasten og holde en hyggelig filmaften med hele familien. Den veludrustede køkkenafdeling ligger midt i rummet og indeholder bl.a. stor 2x63 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine. Herfra har I overblikket over det komfortable sofahjørne i den ene side – og spiseafdelingen i den anden side. En bio-pejs midt i rummet sørger for hygge i hele rummet, og gulvvarmen giver en god varme. Store panoramavinduer mod syd inviterer naturen helt ind i stuen og giver et fantastisk lys i rummet. Fra spisebordet har I et helt fantastisk blik ud over området. Wellness med udespa og sauna De 8 sovepladser er fordelt på 4 soverum, heraf 3 værelser med en dobbeltseng og et værelse med 2 enkeltsenge. Her er 2 afdelinger, hver med 2 dobbeltværelser og et lækkert badeværelse - altså perfekt til 2 familier. Det ene badeværelse er desuden med sauna, som indbyder til lækker wellness – måske efter en lang dag i klitterne og ved stranden - eller efter en tur i udespaen på terrassen. Inden I hopper i udespaen, kan I skylle fødderne for sand under udebruseren, som kan benyttes fra april til november. Der er selvfølgelig også vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset, hvilket nok især småbørnsfamilier vil sætte pris på. For at holde energiforbruget på passende niveau, finder I også en energibesparende varmepumpe. Nyd den flotte stjernehimmel fra udespaen Den store terrasse mod syd indbyder til megen udetid. Nyd morgenkaffen til solopgangen over Ringkøbing Fjord, som kun ligger ca. 400 meter fra feriehuset. Lad børnene gynge, rutsje og lege i sandkassen og legetårn, mens I nyder eftermiddagssolen fra liggestolene på terrassen. Lav en lækker middag på grillen sidst på dagen – og nyd den i fred og ro – imens I ser himlen farves orangerød over klitterne, hører havets brusen i baggrunden og mærker den salte havduft. Vil I hellere nyde solnedgangen fra den brede sandstrand, ligger Vesterhavet kun ca. 400 meter væk – en lille gåtur på ca. 10 min. Slut dagen af med en tur i udespaen og nyd den flotte og uendelig store stjernehimmel fra udespaen - evt. med en godnatdrink på kanten. Ren afslapning og velvære. Bjerregård syd – lige midt imellem hav og fjord Med kun ca. 400 meter til både stranden og fjorden er her mange muligheder for skønne spadsereture i naturen. Har I cyklerne med, eller lejer dem her, vil I helt sikkert nyde cykelstierne lige bag klitterne – væk fra vejen og – igennem sommerhusområdet, helt fra Nymindegab i syd over Bjerregård og Hvide Sande til Søndervig i nord. En tur til Hvide Sande kan f.eks. byde på en fisketur fra molen, besøg på Fiskeriets Hus – eller en middag på en af byens gode restauranter.

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Henne Strand til 6 personer

Fra kr. 3.377

Dette lækre sommerhus i Henne egner sig ikke kun til familieferien, men også til jer, der gerne vil holde en hyggelig afslapningsferie med vennerne. Især da huset både råder over spa og sauna, har brændeovn til aftenhygge og en dejlig stor terrasse til lange dage med sol og frisk luft. Ved sommerhuset er der desuden ladestik til elbil. Lys moderne indretning med lækre bekvemme møbler Indenfor i det bemærkelsesværdige gult malede hus bliver I straks mødt af en lys og moderne indretning: Dette hus er indrettet med stil og personlighed og med alle vigtige elementer til en skøn ferie. I stuen er der masser af gode siddemuligheder – både lækre lænestole, placeret optimalt for lysindfald og med læselamper for bogormene eller strikketanterne, samt bekvemme sofaer med fodstøtte. Her kan I efter en lang dag med masser af frisk vesterhavsluft samles til snak og rødvinshygge foran brændeovnen eller bare slænge ud i foran fjernsynet. Det åbne køkken med det lækre spisebord og de bekvemme stole indbyder til hyggelige stunder med fælles madlavning og samvær omkring spisebordet. Gæste-wc, bad med wellness og sluttelig gode brede senge På Thomas Jensens Vej 18 er der rigelig mulighed for en afslappende ferietid for op til 6 personer. Her har I både et gæste-wc og et stort lækkert wellness-badeværelse med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler. Fyld spaen og nyd en stund i det varme sprudlende vand, eller tænd op i saunaen og bliv varmet godt igennem inden I hopper i en af de gode brede senge. I har her 2 dobbeltsenge (2x90x200) og 2 enkeltsenge at vælge imellem. Stor grund med plads til leg Sommerhusets ligger på en stor velplejet grund. På den store afskærmede terrasse er der masser af plads og mulighed for at tanke sol imens de små hygger sig i sandkassen. Det overdækkede terrasseareal holder på varmen, når dagen går på hæld, beskytter for regnbyger eller for megen sol og er derfor det optimale sted for lange grillaftener. Den lille strandperle Henne Strand med de mange fine butikker og restauranter kan I sagtens nå til fods eller på cykel. Samtidigt bor I tæt ved Blåbjerg plantage med cykel- og gåruter, Henne golfklub, ridestald og den smukke genoprettede Filsø.

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Nexø til 6 personer

Fra kr. 4.633

Flot og rustikt indrettet bjælkehus med megen charme og en dejlig, stor terrasse. Huset ligger attraktivt på naturgrund i roligt område og i nærheden af god sandstrand og Snogebæks hyggelige specialbutikker og restauranter. Fra huset er der adgang til stranden via en sti. Huset indeholder tre rummelige soveværelser, to badeværelser og en dejlig stor opholdsstue med brændeovn. De store bjælker er med til at skabe en særlig stemning. Husets store terrasseområde giver jer mulighed for at nyde den flotte natur på nærmeste hold. Dette flotte luksusferiehus kan anbefales til ferieophold uanset årstid. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Løkken til 6 personer

Fra kr. 4.940

En dejlig feriebolig opført i 2022. Dette hus tilbyder moderne komfort for dig, der ikke er til de traditionelle træhuse i klitterne. Josefines Have nummer 135 er et moderne murstenshus, der tilbyder næsten alt, hvad hjertet kan begære indenfor moderne faciliteter. Huset har to soveværelser på første sal, hvor der også er et stort opholdsrum. Hertil har huset to badeværelser og her er plads til 6 personer. I stueetagen er bl.a et skønt køkken/alrum, store vinduespartier og et dejligt lysindfald - og komfort, så det batter! Ligesom de andre skønne huse i Josefines Have, er ferieboligen på to etager med udsigt over de smukke sommerhusområder og Vendsyssel Park, der ligger på vejen ned mod stranden, umiddelbart på den anden side af Søndergade. I nummer Josefines Have nr. 135 finder du læ på terrassen, omgivet af marehalm og flere smukke, hvide huse med røde tage og store vinduespartier - alt holdt helt stilrent og smukt. Baghaven er aflukket og privat. Foruden ferieboliger huser Josefines Have også flere fastboende, så området er trygt og vedligeholdt. Der er ikke megen trafik, idet hele området består af blinde veje med blot en enkelt ud- og indkørsel.  [email protected] / 004528686211

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Rudkøbing til 6 personer

Fra kr. 2.748

Dejligt træferiehus med sauna. Det er moderne og smagfuldt indrettet og er udstyret med mange faciliteter til ferie året rundt. Spodsbjerg er ideelt til ferie året rundt. Her finder man både den hyggelige turistbådehavn og en børnevenlig badestrand. Endvidere er området ideelt for lystfiskere, da der foregår megen lystfiskeri fra havnen i Spodsbjerg, der er ikke langt til en put & take sø. Området byder på mange forskellige udflugtsmål, f.eks. Langelands hovedstad Rudkøbing med hyggelige forretningsgader, der indbyder til shopping og hygge i de smukke gamle gader. Der er ca. 23 km til Langelands Golfklub med 18 huller. Denne ligger på den sydlige del af øen, hvor man også finder de smukke naturområder ved Nørreballe og Tryggelev Nor med mulighed for iagttagelse af fuglelivet. På den nordlige del af øen findes bl.a. Tranekær Slot med den smukke park. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Rudkøbing til 8 personer

Fra kr. 3.947

Kvalitetshus af træ i feriehusområdet Spodsbjerg. Spodsbjerg er ideelt til ferie hele året. Her finder I både den hyggelige turistbådehavn og en børnevenlig badestrand. Endvidere er området ideelt for lystfiskere, da der foregår megen lystfiskeri fra havnen i Spodsbjerg som ligger 1,7 km fra huset, der er 3,2 km til en put and take sø. Området byder på mange forskellige udflugtsmål, f.eks. Langelands hovedstad Rudkøbing med hyggelige forretningsgader, der indbyder til shopping og hygge i de smukke gamle gader. Der er 21,4 km til Langelands Golfklub med 18 huller. Denne ligger på den sydlige del af øen, hvor I også finder de smukke naturområder ved Nørreballe og Tryggelev Nor med mulighed for iagttagelse af fuglelivet. På den nordlige del af øen findes bl.a. Tranekær Slot med den smukke park. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Ringkøbing til 8 personer

Fra kr. 2.977

Med sine 120 m2 og både badeværelse og gæste-wc er Fladbjegvej 78 et skønt feriedomicil til den større familie eller måske venneparrene, som sammen gerne vil nyde et par dage ved den skønne Vestkyst og med en flot udsigt over Ringkøbing Fjord. Lyst og lækkert hus med mange faciliteter Hold da helt ferie - med hele familien! 4 soverum, hvoraf 2 har dobbeltsenge og 2 er udstyret med enkeltsenge, garanterer god plads til, at 8 personer kan holde en skøn afslapningsferie i dette dejlige lyse hus skøn udsigt og masser af hyggepotentiale. Huset blev renoveret i 2017, det er indrettet med lyse træpaneler, pæne bekvemme møbler, brændeovn og et åbnet samtalekøkken, som er moderne og veludstyret. Imens børnene hygger med spil og leg i stuen eller når de er blevet puttet, så kan mor og far tænde op i sauna og spa og nyde deres helt egne lille private wellnessoase. Imens klarer opvaskemaskinen opvasken og skulle det ske, at lillebror pludseligt har tisset i det sidste par tørre bukser, er det intet problem – både vaskemaskinen og tørretumbleren står klar til brug. Stor grund med gynger og skøn fjordudsigt Nyd den skønne fjordudsigt fra terrassen imens børnene gynger, bygger sandslotte eller tumler på den store grund. Terrassen har et godt overdækket område, hvor der også er sørget for læ, så I kan tilbringe så megen tid som muligt i den friske luft. Måske har I haft mulighed for at medbringe cykler til hele banden? Så kan bilen sættes i den store lukkede garage og forblive der hele ferien, for hele Holmsland Klit er præget af skønne cykelstier og alt det vigtige kan nås med pedalkraft.

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Rudkøbing til 5 personer

Fra kr. 2.210

Spodsbjerg er ideelt til ferie året rundt. Her finder man både den hyggelige turistbådehavn og en børnevenlig badestrand. Endvidere er området ideelt for lystfiskere, da der foregår megen lystfiskeri fra havnen i Spodsbjerg, der er ikke langt til en put & take sø. Området byder på mange forskellige udflugtsmål, f.eks. Langelands hovedstad Rudkøbing med hyggelige forretningsgader, der indbyder til shopping og hygge i de smukke gamle gader. Der er ca. 23 km til Langelands Golfklub med 18 huller. Denne ligger på den sydlige del af øen, hvor man også finder de smukke naturområder ved Nørreballe og Tryggelev Nor med mulighed for iagttagelse af fuglelivet. På den nordlige del af øen findes bl.a. Tranekær Slot med den smukke park. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 1 Soveplads. (Enkeltseng(e)). 2 Sovepladser. (Etageseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Rudkøbing til 6 personer

Fra kr. 2.720

I Spodsbjerg ligger dette dejlige træferiehus. Det indeholder bl.a. sauna. Nær fiskemuligheder. Spodsbjerg er ideelt til ferie året rundt. Her finder man både den hyggelige turistbådehavn og en børnevenlig badestrand. Endvidere er området ideelt for lystfiskere, da der foregår megen lystfiskeri fra havnen i Spodsbjerg, der er ikke langt til en put & take sø. Området byder på mange forskellige udflugtsmål, f.eks. Langelands hovedstad Rudkøbing med hyggelige forretningsgader, der indbyder til shopping og hygge i de smukke gamle gader. Der er ca. 23 km til Langelands Golfklub med 18 huller. Denne ligger på den sydlige del af øen, hvor man også finder de smukke naturområder ved Nørreballe og Tryggelev Nor med mulighed for iagttagelse af fuglelivet. På den nordlige del af øen findes bl.a. Tranekær Slot med den smukke park. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser og badekar Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Torrig L til 7 personer

Fra kr. 2.099

I Kragenæs på Lolland, ligger dette hyggelige sommerhus. Stort åbent køkken med alt i hjælpemidler, og i forbindelse med opholdsstue. Herfra er der udgang til overdækket og åben terrasse. Flisebadeværelse med bruser. Bryggers med vaskemaskine. Pæne soveværelser med gode senge. Oplev den mairitime stemning ved lystbådehavnen og tag færgen til enten Fejø eller Femø. Begge øer er velegnet til cykelture. Er du lystfisker? bor du tæt på de gode fiskepladser. Her findes fin badestrand, meg badebro. Restaurant og indkøbsmuligheder ligger i Kragenæs. Tag børnene en tur i Knuthenborg Safaripark, eller i Lalandia Aquadome. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 1 Soveplads. (Enkeltseng(e)). 2 Sovepladser. (Etageseng(e)). Opholdsstue - 2 Sovepladser. (Sofa, madras eller lignende). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Fanø til 3 personer

Fra kr. 2.648

Fanø Bad er Danmarks bredeste sandstrand og lige uden for døren! Bedre beliggenhed kan I ikke ønske jer. Denne dejlige ferielejlighed ligger i et større kompleks med individuelt indrettede lejligheder ved Fanø Bad. Her har I mulighed for at slappe fuldstændig af og nyde det uformelle ø-liv der hersker på Fanø. Til fælles afbenyttelse er bordfodbold, airhockey og udendørs bordtennis. Hvis I er til en aktiv ferie, kan det naturligvis også lade sig gøre; Danmarks eneste golf linksbane ligger lige ved siden af og hul nr. 18 er kompleksets nærmeste nabo. Tæt ved har I også mulighed for at spille tennis. Den smukke, hvide sandstrand omkring Rindby er en af Nordeuropas bedste badestrande. Stranden er scene for masser af aktiviteter som drageflyvning, windsurfing, ridning, strandsejlads, spadsereture og naturligvis (sol)badning. Har I heldet med jer, og er I på rette sted til rette tid, kan I være heldige at finde havets guld - nemlig det smukke rav, som er så eftertragtet. Det er tilladt at køre i bil på stranden. For børnene ligger der bl.a. en stor legeplads og minigolf i nærheden, i sommerperioden kan I benytte det gratis, indendørs legeland, der ligger på Rødgård Campingcenter i Rindby. Skovlegepladsen på vej mod Sønderho byder også på mange timers leg, og her er der også plads til at I kan sidde og nyde den medbragte madkurv. Sønderho er i sig selv en perle på Fanø med megen charme og atmosfære i de snævre, snoede gader og stræder, der huser skønne spisesteder og gode butikker. I Nordby findes ligeledes et godt udvalg af små butikker og hyggelige caféer, der sommeren igennem summer af liv. Begge byer er hjemsted for et større antal kunstnere, der med deres gallerier og arbejdende værksteder skaber en unik stemning. Fanø ligger midt i Nationalpark Vadehavet og byder på den mest fantastiske, uspolerede natur - perfekt til cykel- og vandreture. I kan tage med på guidede ture til fuglekøjer, østersbanker, sælvaderne og mange andre Fanø-specialiteter. Det er tidevandet, der skaber den helt specielle natur i Vadehavet, og som er hele grundlaget for det unikke fugle- og dyreliv. Det er en fantastisk oplevelse at stå i vandkanten og mærke tidevandet stige eller falde. Stil jer f.eks. lige ved vandkanten på stranden i Sønderho og oplev hvor hurtigt det går. Her venter jer en ferie med afslapning, aktiviteter, oplevelser, kultur og utrolig smuk natur! Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken - 2 Sovepladser. (Sofa, madras eller lignende). Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Overdækket terrasse

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Fanø til 6 personer

Fra kr. 2.884

Danmarks bredeste sandstrand lige uden for døren! Bedre beliggenhed kan I ikke ønske jer. Denne dejlige ferielejlighed ligger i et større feriekompleks med individuelt indrettede lejligheder ved Fanø Bad. Her har I mulighed for at slappe fuldstændig af og nyde det uformelle ø-liv der hersker på Fanø. Hvis I er til en aktiv ferie, kan det naturligvis også lade sig gøre; Danmarks eneste golf linksbane ligger lige ved siden af og hul nr. 18 er feriekompleksets nærmeste nabo. Tæt ved har I også mulighed for at spille tennis. Den smukke, hvide sandstrand omkring Rindby er en af Nordeuropas bedste badestrande. Stranden er scene for masser af aktiviteter som drageflyvning, windsurfing, ridning, strandsejlads, spadsereture og naturligvis (sol)badning. Har I heldet med jer, og er I på rette sted til rette tid, kan I være heldige at finde havets guld - nemlig det smukke rav, som er så eftertragtet. Det er tilladt at køre i bil på stranden. For børnene ligger der bl.a. en stor legeplads og minigolf i nærheden, i sommerperioden kan I benytte det gratis, indendørs legeland, der ligger på Rødgård Campingcenter i Rindby. Skovlegepladsen på vej mod Sønderho byder også på mange timers leg, og her er der også plads til at I kan sidde og nyde den medbragte madkurv. Sønderho er i sig selv en perle på Fanø med megen charme og atmosfære i de snævre, snoede gader og stræder, der huser skønne spisesteder og gode butikker. I Nordby findes ligeledes et godt udvalg af små butikker og hyggelige caféer, der sommeren igennem summer af liv. Begge byer er hjemsted for et større antal kunstnere, der med deres gallerier og arbejdende værksteder skaber en unik stemning. Fanø ligger midt i Nationalpark Vadehavet og byder på den mest fantastiske, uspolerede natur - perfekt til cykel- og vandreture. I kan tage med på guidede ture til fuglekøjer, østersbanker, sælvaderne og mange andre Fanø-specialiteter. Det er tidevandet, der skaber den helt specielle natur i Vadehavet, og som er hele grundlaget for det unikke fugle- og dyreliv. Det er en fantastisk oplevelse at stå i vandkanten og mærke tidevandet stige eller falde. Stil jer f.eks. lige ved vandkanten på stranden i Sønderho og oplev hvor hurtigt det går. Her venter jer en ferie med afslapning, aktiviteter, oplevelser, kultur og utrolig smuk natur! Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken - 2 Sovepladser. (Sofa, madras eller lignende). Hems - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Altan

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Oksbøl til 8 personer

Fra kr. 2.759

Utraditionelt feriehus i to plan med Vildmarksbad og udendørs sauna. Fra balkonen på første sal er der en rigtig flot udsigt til det fredede område, som støder op til huset. Der er tale om et hus, bygget i en hyggelig præriestil, indeholdende faciliteter som bl.a. spabad og sauna. Der er desuden bad og toilet samt et aktivitetsrum med bordfodbold og mini-billard. I det rummelige køkken/alrum med hyggekrog ved brændeovnen, er der god plads til otte personer omkring spisebordet. Fra alrummet er der udgang til en overdækket træterrasse, hvor vildmarksbadet er at finde. Udendørs finder I også en sauna med plads til seks personer, så her er rig mulighed for wellness og afslapning både inde og ude.På første sal, hvor det ene soverum er, er også husets hyggelige stue arrangement med stor panoramavindue vendt ud mod husets ugenerte naturgrund med gode muligheder for boldspil samt andre udnedørs aktiviteter. Huset er beliggende for enden af blind grusbelagt vej med megen lidt trafik. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Alkove - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Toilet (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Aktivitetsrum Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Ringkøbing til 6 personer

Fra kr. 2.679

I et attraktivt sommerhusområde i det naturskønne hedelandskab på Lodbjerg Hede, ligger dette flotte feriehus. Det er veludstyret med faciliteter og rummer megen komfort. Bl.a. er der et dejligt badeværelse med sauna, hvor I kan slappe af efter en lang dag med masser af oplevelser i den vestjyske natur. Huset fremtræder lyst og venligt overalt med lyst, ludbehandlet træ på vægge, lofter og gulve samt pæne møbler. Der er kun 500 m til golfbane og derfor er huset ideelt til golfinteresserede. Desuden er der heller ikke langt til put and take sø og badebyen Søndervig med bl.a. bowlingcenter og badeland. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Hems - 2 Sovepladser. (Madras). Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Blåvand til 6 personer

Fra kr. 5.770

MAX 1 HUND - INGEN UNGDOMSGRUPPER - NYRENOVERET I 2021 I hjertet af Blåvand ligger dette hyggelige sommerhus. Huset er oprindelig bygget i 1992, men har gennemgået en total renovering i 2021. Huset indeholder lækkert nyt køkken i åben forbindelse med stuen, så man kan nyde hinandens selskab uanset om man laver mad eller hygger sig med spil eller TV. Der er et skønt lysindfald fra de mange vinduere. De 3 værelser har også fået et nyt look og fremstår i lyse og venlige farver. Det nye badeværelse indeholder bl.a. også vaskesøjle. Fra stuen er der udgang til flere dejlige træterrasser, hvoraf den ene er delvis overdækket. Her er der mulighed for at nye den kop kaffe og en god bog eller nyde solen. Fra terrassen er der udsigt til den super skønne grund, der er omkranset af høje træer der giver megen læ. Ved huset finder man endvidere et rummelig skur, hvor man har muligheder for at stille cykler. Huset ligger blot 300 meter fra Blåvands livlige hovedgade. Du får her et hus med alt hvad der hører til en skøn ferie. Gratis slutrengøring!1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, kabel-tv 3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2S) Køkkenafd.: El-komfur, varmt vand, køleskab, fryser 1 - 59 l, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Wc, håndvask, bruser, gulvvarme Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, legeredskaber, havegrill, anlagt have 1497 m2, ikke-ryger hus

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Rudkøbing til 10 personer

Fra kr. 5.199

I Spodsbjerg ligger dette dejlige træferiehus med indendørs swimmingpool. Huset ligger tæt på vandet, den hyggelige lystbådehavn i Spodsbjerg, Spodsbjerg Lystfiskersø samt Rudkøbing by med rigtig gode shoppingmuligheder. Huset indeholder mange faciliteter til en afslappende ferie. I poolafdelingen finder I naturligvis swimmingpoolen med børnepoolen der er afskærmet (1,2 m2) samt spabadet og saunaen. I den kombinerede opholds-/spisestue er der trægulve og i alle soverum er der tæpper på gulvene. Til huset hører en 144 m2 stor terrasse, hvoraf de 25 m2 er overdækket. Her er et fint feriehus, hvor I kan holde ferie hele året rundt. Endvidere er området ideelt for lystfiskere, da der foregår megen lystfiskeri fra havnen i Spodsbjerg, og der kun er 3 km til en put & take sø. Området byder på mange forskellige udflugtsmål, f.eks. til Langelands hovedstad Rudkøbing med hyggelige forretningsgader, der indbyder til shopping og hygge i de smukke gamle gader. Der er 22,5 km til Langelands Golfklub med 18 huller. Denne ligger på den sydlige del af øen, hvor I også finder de smukke naturområder ved Nørreballe og Tryggelev Nor med mulighed for iagttagelse af fuglelivet. På den nordlige del af øen findes bl.a. Tranekær Slot med den smukke park. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 5) - 1 Soveplads. (Enkeltseng(e)). 1 Soveplads. (Etageseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Hadsund til 10 personer

Fra kr. 1.935

Fantastisk beliggenhed med udsigt over Kattegat. Stort og rummeligt sommerhus med spabad og sauna og med megen plads inde og ude. Husets indretning gør det velegnet til 2 familier. Sommerhuset er moderne udført med mange spændende detaljer og funktionelt indrettet. Køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer. Indrettet med gode soverum med boksmadrasser, der kan stå dobbelt eller enkelt. Stuen er rummelig med bl.a. brændeovnen, der gør de mørke aftener ekstra hyggelige. Huset indeholder stor opholdsstue kombineret med spise- og køkkenafdeling. Der er PlayStation. Stort badeværelse med spabad. Terrasser omkring huset samt stor græsplæne til leg og boldspil med legeredskaber. God beliggenhed tæt på Øster Hurup by og havn. I Øster Hurup er der mulighed for at besøge mange af byens butikker og restauranter. Og på havnen kan I følge de små fiskebåde lande deres fangst eller gå en tur på lystbådehavnen og se på de fine lystsejlere. Huset ligger centralt for mange udflugtsmuligheder. Besøg evt. Aalborg med zoo eller regnskoven i Randers, Djurs Sommerland samt Fregatten Jylland i Ebeltoft. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg, dvd-afspiller, tv, parabol, høj stol 4 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(2S), barneseng 1 Alkove: (1DO) Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler 2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Aktiviteter: Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, naturgrund 885 m2, komfortabel møblering, panoramaudsigt over vand, ikke-ryger hus

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Nexø til 6 personer

Fra kr. 5.101

Totalt renoveret og pænt indrettet feriehus med alle moderne faciliteter og en meget attraktiv beliggenhed nær Dueoddes flotte sandklitter og den brede sandstrand. Huset er nydeligt indrettet med et meget flot, åbent køkken, hvor I kan tilberede feriens mange måltider i flotte omgivelser. Det store luksusbadeværelse med gulvvarme er virkelig lækkert med spabad og sauna. Skøn opholdsstue med udgang til dejlig stor terrasse, hvor I kan nyde de mange ferietimer i afslappede rammer og med udsigt til områdets natur. Huset råder også over et gæstetoilet og den megen plads og høje komfort i dette feriehus, gør det velegnet til ferie hele året rundt. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Toilet (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Sommerhus Oksbøl til 7 personer

Fra kr. 2.704

På en rigtig velplejet grund ligger dette super dejlige sommerhus fra 2005. Straks man kommer ind i sommerhuset, føler man sig godt tilpas. Utrolig dejligt og veludstyret køkken ligger i åben forbindelse med den hyggelige stue med brændeovn. I forbindelse med køkkenet er der en lille bar-afdeling, hvor man kan sidde og hygge med et glas vin og snakke med dem der står i køkkenet, eller børnene kan sidde og tegne mens mor og far laver maden. 3 virkelig dejlige soverum samt rigtig lækkert badeværelse med spa, gør dette sommerhus til det perfekte sommerhus for en børnefamilie. Ikke mindst den dejlige græsplæne med fodboldmål, giver muligheder for megen leg og boldspil. Rigtig hyggeligt sommerhus i Jegum. Gratis slutrengøring!1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, cd-afspiller, dvd-afspiller, parabol, barneseng og høj stol 3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1S+2K) Køkkenafd.: El-komfur, varmt vand, køleskab, fryser 100 - 139 l, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Wc, håndvask, bruser, gulvvarme Bad/wc: Wc, håndvask Og: Terrasse, terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, havegrill, anlagt have 1750 m2, ikke-ryger hus

7400 Herning
fre.
Feline Holidays
Side:af 2