Byer

Områder

Lande


Grund

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Sommerhus ved Vesterhavet
Sommerhus ved Vesterhavet

15 billeder

I dag 2.150,-
Udlejes
BINDINGSVÆRKSIDYL VED FAABORG
BINDINGSVÆRKSIDYL VED FAABORG

10 billeder

I dag Udlejes
Skønt sommerhus på Horne Sommerland
Skønt sommerhus på Horne Sommerland

10 billeder

I dag 4.000,-
Udlejes
Sommerhus Nykøbing Sj., 6 pers., strand m. badebro
Sommerhus Nykøbing Sj., 6 pers., strand m. badebro

10 billeder

I dag 3.000,-
Udlejes
14 PERSONERS LUKSUSHUS MED MEGASPA  AKTIVITETSRUM
14 PERSONERS LUKSUSHUS MED MEGASPA  AKTIVITETSRUM

10 billeder

I dag 3.325,-
Udlejes
Sommerhus ved børnevenlig strand.
Sommerhus ved børnevenlig strand.

10 billeder

I dag 3.800,-
Udlejes
NY
Sommerhus i Pirou
I dag 2.440,-
NY
Sommerhus i Skovmose
I dag 3.260,-
NY
Sommerhus i Zarbo di Mare
I dag 1.420,-
NY
Ferielejlighed i Elche
I dag 3.379,-
NY
Ferielejlighed i Crikvenica
I dag 3.479,-
Fantastisk udsigt, midt i skoven
Fantastisk udsigt, midt i skoven

9 billeder

I dag 2.900,-
Udlejes
NY
Sommerhus i Kor?ula
I dag 3.119,-
NY
Sommerhus i Dugopolje
I dag 5.330,-
NY
Sommerhus i Yderby Lyng
business_basic, image_search_result
Sommerhus i Yderby Lyng, ID:mh14800. 1. række til vandet på spidsen af Sjællands Odde. Stort og velindrettet nyere sommerhus opført i hvidmalet mursten og med rødt tegltag. Både fra huset og fra terrassen er der flot udsigt over den naturskønne grund, klitterne og vandet. Husets størrelse og indretning med 4 soveværelser, alle med dobbeltseng, samt hems med plads til 4 på opredninger gør huset velegnet til flere familier, der ønsker at holde ferie sammen. Endvidere 2 badeværelser, begge med bruseniche. Stort sparum med 4 personers spabad (standvandsspabad) samt sauna. Åbent og rummeligt køkken i forbindelse med spisepladsen og i forskudt plan til opholdsstuen som har brændeovn, tv og udgang til stor fliseterrasse. TV-pakken er en Full Rate plus pakke med 28 kanaler. Af udenlandske kanaler kan nævnes ARD, TV 2 Norge og TV 4 Sverige, samt Discovery, TLC, Animal Planet, Cartoon Network, Eurosport og Eurosport 2. Endvidere trådløst internet (er dog ikke til download af film og musik mv.) Her er virkelig gode rammer for en dejlig og afslappende ferie, omgivet af Odsherreds skønne natur. Fra kysten er der gode muligheder for lystfiskeri eller en sejltur i kano/kajak (eget udstyr skal medbringes). Odsherred byder på en række alsidige forlystelser såsom Sommerland Sjælland, Dragsholm Slot, 2 golfbaner og krabbefiskeri på havnen i Havnebyen eller Rørvig er altid et hit for børnene. Gode shopping- og indkøbsmuligheder i både Nykøbing Sj., Asnæs og Holbæk. Ca. 1½ times kørsel til Københavns centrum.
I dag 4.255,-
NY
Sommerhus i Krogen
business_basic, image_search_result
Sommerhus i Krogen, ID:mh11497. Sommerhus med spabad beliggende i naturskønne omgivelser i nyere ferieområde ved Tranum Strand. Huset er opført i 2009 og indrettet med opholdsstue i åben forbindelse med køkkenet, badeværelse med spabad, sauna, gæstetoilet med brus og såvel overdækket som åben terrasse. Indretningen er lys i moderne, dansk sommerhusstil. Stuen er indrettet med en smagfuldt møbleret opholdsafdeling, hvor også tv’et har fået sin plads samt en separat spiseafdeling ved køkkenet. Pladsen er godt udnyttet og de store vinduespartier, som sikrer et helt optimalt lysindfald, gør at ophold indendørs på de lidt køligere dage bliver behageligt mens de varme solskinsdage formentlig tilbringes på terrassen eller selve grunden. Der er anlagt en meget stor sydvendt terrasse, delvist overdækket og med masser af mulighed for udendørs gøremål, som f.eks. solbadning, spil og leg med børnene eller aftenhygge omkring grillen. Til børnene er der anlagt fælles legeplads i området. Ferieområde ved Tranum Strand med stort fællesområde Med få kilometer til hav og strand, et naturskønt bagland ideelt til vandreture og i flotte omgivelser er der i løbet af 2009 opført et sommerhusområde ved Tranum Strand. Området er indrettet til moderne, travle familier, der ønsker fred og ro i ferien, men som samtidig gerne vil have mulighed for at udfolde sig udendørs, når vejret og lysten er til det. Sommerhusene i området er næsten alle indrettede med spabad, sauna, parabol med tyske kanaler og et moderne interiør i høj kvalitet. Hvert enkelt hus står på egen grund og tilkørselen sker fra små stikveje, således at bilkørselen i området bliver mindst mulig. På det store fællesareal midt i området tilbydes følgende aktiviteter, som stilles til lejernes rådighed kvit og frit: Fodboldgolf med 9 huller Vandre- og cykelsti som slynger sig rundt om området Krolfbane med krokethuller (kan også benyttes til minigolf) Fodboldmål Pavillon på 7 x 7 meter med grillhytte Petanquebane Kæmpe sandkasse Gynger, legetårn, rutsjebane, legehus Balancebom, edderkoppenet, vippe Beachvolley. Når vejret mere er til strandture, findes der ved Tranum en dejlig sandstrand med rent badevand, der år efter år honoreres med EUs kvalitetsstempel "Blå Flag". Fra parkeringspladsen til vandkanten er der anlagt en rampe, således at også kørestolsbrugere har let adgang til havet. Med udgangspunkt ved Tranum Strand er der forholdsvis kort afstand til mange af Nordjyllands kendte turiststeder som Fårup Sommerland, Blokhus by, Aalborg Zoo, Aalborgtårnet, Klitmøllers windsurfereldorado, Bulbjergs stejle klinter og Nordsømuseet i Hirtshals. Glem heller ikke at gå en frisk tur langs havet og køb en friskfanget fisk direkte ved kutteren – der findes endnu kystfiskeri i området.
I dag 1.930,-
NY
Sommerhus i Fontenay-le-Comte
I dag 5.029,-
NY
Sommerhus ved Lundø Strand
I dag 2.990,-
NY
Sommerhus ved Kelstrup Strand
I dag 1.645,-
NY
Sommerhus i Bisko
I dag 6.699,-
NY
Dejlig villa med fantastisk indendørs pool
I dag 5.519,-
NY
Sommerhus i Bryrup
I dag 2.040,-
NY
Sommerhus i Bogense
business_basic, image_search_result
Sommerhus i Bogense, ID:mh14651. Sommerhus ca. 500 m fra vandet ved Skåstrup Strand. Swimmingpoolen er på 18 m² og med rutsjebane til børnene. Der er også svømmetræner, så hele ugen kan I forbedre konditionen med daglige svømmetag kombineret med ren afslapning i spabadet og saunaen, som befinder sig i poolrummet. I aktivitetsrummet kan der spilles bordfodbold, billard, elektronisk dart og bordtennis. Huset rummer ganske enkelt alt, hvad hjertet kan begære af aktivitets- og udfoldelsesmuligheder. Huset er yderst rummeligt og veldimensioneret og bygget op med 2 separate soveafdelinger, hver afdeling med badeværelse tilknyttet. Spise-/opholdsrum er smagfuldt indrettet med stereoanlæg med cd-afspiller, fladskærms-tv, dvd-afspiller, høj barnestol, sofaafdeling og brændeovn. Huset har 6 soveværelser, hvor alle senge har boksmadrasser. Derudover stor og rummelig sovehems. I det gennemtænkte køkken er der stort køleskab, fryseskab, 2 ovne og 2 opvaskemaskiner. Der er 3 badeværelser begge med gulvvarme. Huset opvarmes øvrigt med jordvarme. Den knitrende ild fra brændeovnen kan nydes indendørs til samvær. Der er tv i forskellige afdelinger samt PlayStation4 og dvd-afspiller. Personligt indrettet med moderne møblering. Udendørs er der trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring). På grund af husets størrelse afviger prisen på rengøring på dette Skanlux-sommerhus fra den normale listepris. Afregning af forbrug, rengøring og depositum betales kontant på stedet til viceværten.
I dag 9.300,-
NY
Sommerhus i Veddinge Bakker
I dag 1.910,-
NY
Sommerhus ved Hejlsminde Strand
I dag 2.230,-
NY
Sommerhus i Sæby
I dag 1.595,-
NY
Sommerhus i St. Sjørup
I dag 3.845,-
NY
Sommerhus ved Trend Strand
I dag 3.175,-
NY
Sommerhus i Le Barroux
I dag 2.079,-
NY
Sommerhus i Dalby Huse
I dag 2.790,-
NY
Sommerhus ved Hejlsminde Strand
I dag 2.020,-
NY
Sommerhus ved Varbjerg Strand
I dag 2.845,-
NY
Sommerhus ved St. Sjørup Strand
I dag 2.760,-
NY
Sommerhus i Levanto
I dag 11.980,-
NY
Ferielejlighed i I?i?i
I dag 3.230,-
NY
Villa i Begur
business_basic, image_search_result
Villa i Begur, ID:ihes9440.517.1. Residencial Begur:Smuk, hyggeligt enfamiliehus "Hercaris", på 2 etager. I byen, 800 m fra bymidten af Begur, rolig, solrige beliggenhed, 3 km fra havet, 3 km fra stranden.Til alene benyttelse:Lille, velplejet have i forskellige niveauer (indhegnet) græsplane og træer. Udendørs brus, terrasse (42 m2), havemøbler.I huset:Vaskemaskine. Rengøring af lejlighed daglig muligt (ekstra). Parkeringsplads på grunden, single garage, offentlige parkeringspladser på vejen. Supermarked, restaurant 400 m, bar 500 m, togstation "Flaçà" 28 km, sandstrand "Sa Riera" 3 km, dykkercenter 4 km, pool 600 m. Golfbane (18 hul) 10 km, tennis 600 m."Hercaris", 4-værelse-hus 120 m2 på 2 etager.Komfortabelt indrettet:Indgang 18 m2. Stue 25 m2 med TV (fladskærms TV). Udgang til have, til terrasse. Spisestue 11 m2 med panoramavindue. Udgang til have, til terrasse. 1 værelse 10 m2 med 2 senge (90 cm, længde 180 cm). 1 værelse 11 m2, uden skab med 2 senge (90 cm, længde 190 cm). Køkken (ovn, opvaskemaskine, 4 keramiske kogeplader, mikroovn, fryser, elektrisk kaffemaskine). Udgang til have, til terrasse. Brus/bidet/WC, særskilt toilet. Vandkoger (100 liter).Overetage:(vindeltrappe) 1 værelse 19 m2 med 1 fransk seng (180 cm, længde 190 cm). Udgang til terrasse. Stor terrasse 42 m2. Havemøbler, liggestole (2). Flotte udsigt over bjergene.Til benyttelse:Vaskemaskine, strygejern.Bemærk venligst:Velegnet for familier. TV kun ES. HUTG 29424Residencial Begur:Fin, koselig enmannsbolig "Hercaris", med 2 etasjer. I området 800 m fra sentrum av Begur, i en roligt, solrikt posisjon, 3 km fra sjøen, 3 km fra stranden.Privat:Liten, velholdt hage i flere nivåer (inngjerdet) plen og trær. Utendørs dusj, terrasse (42 m2), hagemøbler.I hbrukt:Vaskemaskin. Romrengjøring daglig på forespørsel (ekstra). Parkering på tomten, privat garasje, offentlig parkering på veien. Supermarked, restaurant 400 m, bar 500 m, togstasjon "Flaçà" 28 km, sandstrand "Sa Riera" 3 km, dykkesenter 4 km, utendørs svømmebasseng 600 m. Golfbane(18 hull) 10 km, tennis 600 m."Hercaris", 4 rom hus 120 m2 på 2 etasjer.Komfortabelt møbler:Inngang 18 m2. Stue 25 m2 med, TV (flatskjerms TV). Utgang til hagen, til terrassen. Spisestue 11 m2 med panoramavindu. Utgang til hagen, til terrassen. 1 rom 10 m2 med 2 senger (90 cm lengde 180 cm). 1 rom 11 m2, uten garderobeskap med 2 senger (90 cm lengde 190 cm). Kjøkken (ovn, oppvaskmaskin, 4 keramiske kokeplater, mikrobølgeovn, frys, elektrisk kaffemaskin). Utgang til hagen, til terrassen. Dusj/bidé/WC, sep. WC. Vannkoker (100 liter).Øverste etasje:(vindeltrapp), 1 rom 19 m2 med, 1 dobbeltseng (180 cm, lengde 190 cm). Utgang til terrassen. Stor terrasse 42 m2. Terrassemøbler, liggestoler (2). Vakker utsikt av fjellene.Fasiliteter:Vaskemaskin, strykejern.Vennligst merk:Velegnet for familier. Bare TV ES. HUTG 29424Residencial Begur:Vackert, gemytlig enfamiljehus "Hercaris", med 2 våningar. På orten 800 m från centrumet av Begur, lugnt, soligt läge, 3 km från havet, 3 km från stranden.För privat bruk:Liten, välskött trädgård i olika nivåer (inhägnad) gräsmatta och träd. Utedusch, terrass (42 m2), trädgårdsmöbler.I huset:Tvättmaskin. Städning dagligen på begäran (extra). Parkering på tomten, privat garage, allmän parkering på gatan. Stormarknad, restaurang 400 m, bar 500 m, järnvägsstation "Flaçà" 28 km, sandstrand "Sa Riera" 3 km, dykcenter 4 km, pool 600 m. Golfbana (18 hål) 10 km, tennis 600 m."Hercaris", 4-rums-hus 120 m2 med 2 våningar.Komfortabelt inrett:Ingång 18 m2. Vardagsrum 25 m2 med TV (flatscreen TV). Utgång till trädgården, till terrassen. Matrum 11 m2 med panoramafönster. Utgång till trädgården, till terrassen. 1 rum 10 m2 med 2 sängar (90 cm, längd 180 cm). 1 rum 11 m2, utan skåp med 2 sängar (90 cm, längd 190 cm). Kök (ugn, diskmaskin, 4 kokplattor - glaskeramikhäll, mikrovågsugn, frys, elektrisk kaffemaskin). Utgång till trädgården, till terrassen. Dusch/bidé/toalett, sep. Toalett. Vattenberedare (100 liter).Övre våning:(spiraltrappa) 1 rum 19 m2 med 1 fransk säng (180 cm, längd 190 cm). Utgång till terrassen. Stor terrass 42 m2. Terrassmöbler, vilstolar (2). Vacker utsikt mot bergen.Till ert förfogande:Tvättmaskin, strykjärn.Beakta:Lämplig för barnfamiljer. TV bara ES. HUTG 29424Residencial Begur:Beautiful, cosy single-family house "Hercaris", 2 storeys. In the resort 800 m from the centre of Begur, in a quiet, sunny position, 3 km from the sea, 3 km from the beach.Private:Small, well-kept terraced garden (fenced) lawn and trees. Outdoor shower, terrace (42 m2), garden furniture.In the house:Washing machine. Room cleaning daily on request (extra). Parking on the premises, single garage, public parking on the road. Supermarket, restaurant 400 m, bar 500 m, railway station "Flaçà" 28 km, sandy beach "Sa Riera" 3 km, diving center 4 km, outdoor swimming pool 600 m. Golf course (18 hole) 10 km, tennis 600 m."Hercaris", 4-room house 120 m2 on 2 levels.Comfortable furnishings:Entrance hall 18 m2. Living room 25 m2 with TV (flat screen). Exit to the garden, to the terrace. Dining room 11 m2 with panoramic window. Exit to the garden, to the terrace. 1 room 10 m2 with 2 beds (90 cm, length 180 cm). 1 room 11 m2, without wardrobe with 2 beds (90 cm, length 190 cm). Kitchen (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, microwave, freezer, electric coffee machine). Exit to the garden, to the terrace. Shower/bidet/WC, sep. WC. Boiler (100 litres).Upper floor:(spiral staircase), 1 room 19 m2 with 1 french bed (180 cm, length 190 cm). Exit to the terrace. Large terrace 42 m2. Terrace furniture, deck chairs (2). Beautiful view of the mountains.Facilities:Washing machine, iron.Please note:Suitable for families. TV only ES. HUTG 29424
I dag 8.902,-
NY
Sommerhus i Massa Lubrense
I dag 5.170,-
NY
Sommerhus i Mardore
I dag 5.499,-
NY
Sommerhus i Bogense
business_basic, image_search_result
Sommerhus i Bogense, ID:mh56829. Velindrettet luksussommerhus til 30 personer med swimmingpool, spabad og sauna samt diverse aktiviteter, bare ca. 800 meter fra Skåstrup Strand på Nordfyn. Vandet, som er tildelt Blå Flag, er meget roligt og er yderst velegnet til børnefamilier. Om sommeren kan I benytte badebroen, og især om foråret er det et godt område for vadefiskeri. I husets ene fløj kan der både bades og svømmes i den 23 m2 store swimmingpool med vandrutsjebane, romersk trappe og modstrømsanlæg. Ønsker I at slappe helt af, kan I nyde det lækre 6-personers spabad eller saunaen, der også har plads til 6 personer. I aktivitetsrummet er der rig mulighed for at finde konkurrencegenet frem. Her er der timers underholdning med billard, bordtennis, dart og bordfodbold. Derudover findes der en PlayStation 4. Husets samlingspunkt(er) er det store aktivitetsrum og det veludstyrede køkkenalrum, der også fungerer som spisestue og opholdsrum. Begge rum har sofagrupper, hvor I kan hygge omkring tv’et, læse en bog eller spille et af de mange brætspil. Der er naturligvis gratis, trådløst internet i huset. Aktivitetsrummet har bar med eget køleskab, og opholdsrummet har brændeovn til de koldere dage. Opholdsrummet har desuden indbygget projektor, fastmonteret lærred, whiteboard og flipover. Det gør huset ideelt til firmaarrangementer og møder. Det store køkken har masser af plads og er praktisk indrettet med XL-induktionskomfur og har dobbelt op af både køkkenvaske, køleskabe, opvaskemaskiner, ovne, kaffemaskiner m.m. Huset har desuden stort fryseskab samt vaskemaskine og tørretumbler. Husets mange sovepladser er fordelt på fire soveafdelinger med eget badeværelse og tre soveværelser med to enkeltsenge. De resterende seks sovepladser er fordelt på husets to hemse. Udendørs finder I en multibane samt legeplads, som er opført i midten af to grunde og dermed deles med nabosommerhuset. Selskabet HAGS, som er ét af de førende inden for branchen, har designet og opført dette fantastiske område med sikkerheden i højsædet. Her er der noget for enhver. Fra gyngestativer, legeborg med rutsjebaner og klatrestativ til den store multibane. Banen, som er pålagt med kunstgræs, kan bruges til både fodbold, basketball, fodtennis, volley og badminton. Mellem multibanen og legepladsen er der flere borde og bænke – oplagt til picnic eller en forfriskning. Udover dette område findes der også en nedgravet trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring). Elbiler kan oplades via stærkstrømsudtag foran hovedindgangen. Sommerhuset ligger ca. 10 minutters kørsel fra den gamle købstad Bogense, hvor I finder alt lige fra diverse supermarkeder, apotek, bageri, caféer og restauranter til den hyggelige marina og havnefront. Er I til golf, ligger H.C. Andersen Golfklub kun nogle få minutter uden for Bogense, som desuden tilbyder ”Pay and Play” på begynderbane til firmatræf og familiehygge. På grund af husets størrelse afviger prisen på rengøring på dette Skanlux-sommerhus fra den normale listepris. Afregning af forbrug, rengøring og depositum betales kontant på stedet til viceværten. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.
I dag 15.240,-
NY
Sommerhus i Riec-sur-Belon
I dag 2.119,-
NY
Villa i L'Atzúbia
business_basic, image_search_result
Villa i L'Atzúbia, ID:ihes9725.922.1. Adsubia 4 km fra Pego:Meget smuk, hyggeligt, meget komfortabelt hus "Hope", på 2 etager, omgivet af træer og marker. I byen, 4 km fra bymidten af Pego, rolig, solrige, høj beliggenhed, 10 km fra havet, 10 km fra stranden.Til medbenyttelse:Pool (4 x 8 m, 180 cm dyb, 01.01.-31.12.).Til alene benyttelse:Grill.I huset:Vaskemaskine. Parkeringsplads på grunden. Indkøbsforretning 1 km, supermarked 3 km, restaurant 1 km. Golfbane (18 hul) 13 km. Vandrestier Vall de la Galinera 13 km.Bemærk venligst:Bil anbefales."Casa Hope", 4-værelse-hus på 2 etager. Lys, pæn og hyggeligt indrettet: stue/spisestue med sat-TV (fladskærms TV), klimaanlæg og varmluft opvarming. Udgang til terrasse. Køkken (ovn, 4 keramiske kogeplader, mikroovn, fryser). Brus/WC.Nederste etage:1 værelse med 1 fransk seng, klimaanlæg og varmluft opvarming. 1 værelse med 2 senge (90 cm, længde 180 cm), klimaanlæg og varmluft opvarming. 1 værelse med 1 dobbelt sovesofa.Til benyttelse:Internet (trådløs LAN [WLAN], gratis).Bemærk venligst:Et dobbelt soveværelse er udenfor lejligheden. AT-458612-AAdsubia 4 km fra Pego:Meget fin, koselig, meget komfortabel hus "Hope", med 2 etasjer, omgitt av trær og jorder. I området 4 km fra sentrum av Pego, i en roligt, solrikt, høyt posisjon, 10 km fra sjøen, 10 km fra stranden.Fellesbruk:1 badebasseng (4 x 8 m, dybde 180 cm dyp, 01.01.-31.12.).Privat:Grill.I hbrukt:Vaskemaskin. Parkering på tomten. Butikk 1 km, supermarked 3 km, restaurant 1 km. Golfbane(18 hull) 13 km. Turstier Vall de la Galinera 13 km.Vennligst merk:Bil anbefales."Casa Hope", 4 rom hus på 2 etasjer. Lys, vakkert og koseligt møbler: stue/spisestue med, satelit-TV (flatskjerms TV), air-conditioning og varmluft oppvarming. Utgang til terrassen. Kjøkken (ovn, 4 keramiske kokeplater, mikrobølgeovn, frys). Dusj/WC.I underetasje:1 rom med, 1 dobbeltseng, air-conditioning og varmluft oppvarming. 1 rom med 2 senger (90 cm lengde 180 cm), air-conditioning og varmluft oppvarming. 1 rom med, 1 dobbel sovesoffa.Fasiliteter:Internett (trådløs LAN [WLAN], gratis).Vennligst merk:Et dobbeltrom ligger utenfor leiligheten. AT-458612-AAdsubia 4 km från Pego:Mycket vackert, gemytlig, mycket komfortabelt hus "Hope", med 2 våningar, omgiven av träd och fält. På orten 4 km från centrumet av Pego, lugnt, soligt, höjt läge, 10 km från havet, 10 km från stranden.För gemensamt bruk:Pool (4 x 8 m, 180 cm djup, 01.01.-31.12.).För privat bruk:Utegrill.I huset:Tvättmaskin. Parkering på tomten. Affär 1 km, stormarknad 3 km, restaurang 1 km. Golfbana (18 hål) 13 km. Vandringsleder Vall de la Galinera 13 km.Beakta:Fordon rekommenderas."Casa Hope", 4-rums-hus med 2 våningar. Ljus, vackert och gemytlig inrett: vardags-/matrum med sat-TV (flatscreen TV), luftkonditionering och varmluft uppvärmning. Utgång till terrassen. Kök (ugn, 4 kokplattor - glaskeramikhäll, mikrovågsugn, frys). Dusch/toalett.Nedre våning:1 rum med 1 fransk säng, luftkonditionering och varmluft uppvärmning. 1 rum med 2 sängar (90 cm, längd 180 cm), luftkonditionering och varmluft uppvärmning. 1 rum med 1 bäddsoffa för 2 personer.Till ert förfogande:Internet (Trådlös LAN [WLAN]  , gratis).Beakta:Ett dubbelrum är beläget utanför lägenheten. AT-458612-AAdsubia 4 km from Pego:Very beautiful, cosy, very comfortable house "Hope", 2 storeys, surrounded by trees and fields. In the resort 4 km from the centre of Pego, in a quiet, sunny, elevated position, 10 km from the sea, 10 km from the beach.For shared use:Swimming pool (4 x 8 m, depth 180 cm, 01.01.-31.12.).Private:Barbecue.In the house:Washing machine. Parking on the premises. Shop 1 km, supermarket 3 km, restaurant 1 km. Golf course (18 hole) 13 km.Hiking paths:Vall de la Galinera 13 km.Please note:Car recommended."Casa Hope", 4-room house on 2 levels. Bright, beautiful and cosy furnishings: living/dining room with satellite TV (flat screen), air conditioning and forced-air heating. Exit to the terrace. Kitchen (oven, 4 ceramic glass hob hotplates, microwave, freezer). Shower/WC.On the lower ground floor:1 room with 1 french bed, air conditioning and forced-air heating. 1 room with 2 beds (90 cm, length 180 cm), air conditioning and forced-air heating. 1 room with 1 double sofabed.Facilities:Internet (WiFi, free).Please note:One double bedroom is outside the apartment. AT-458612-A
I dag 3.953,-
NY
Sommerhus i Jegum Ferieland
I dag 2.100,-
NY
Sommerhus i Silkeborg
I dag 2.050,-
NY
Sommerhus ved Fjellerup Strand
I dag 2.160,-
NY
Ferielejlighed i Bardolino
I dag 4.290,-
NY
Sommerhus i Vi?njan
I dag 5.729,-
NY
Sommerhus i Gressoney-Saint-Jean
business_basic, image_search_result
Sommerhus i Gressoney-Saint-Jean, ID:nsiao143. Dette feriehus, som ligger 6 km fra Gressoney er en antik Baita, som har bibeholdt sin originale stil. Det er en bjerghytte fordelt på to etager. I stueplanet er der et stort rum med køkkenhjørne, opholdsrum, en enkeltseng og et badeværelse med brusebad. Over en trætrappe kommer I op på første sal, hvor der er et soveværelse i to plan med to dobbeltsenge. Der er også en sauna. I udeområdet er der en stor græsplæne med stole og borde. Om sommeren er der to parkeringspladser foran huset til jeres rådighed. Om vinteren kan man ikke køre i bil til huset ? mod gebyr er en transport med præpareringsmaskine muligt. For at komme til huset, skal man køre over skipisten Weissmatten. Derfor er det nødvendigt med et Check-out senest kl 8:30 og en check-ind efter 17:00 (og senest kl 20:00). Til skipisten er der kun 50m og til starten af Weissmatten-piste er der 3 km. Denne skipiste har en udmærket belysning og er dermed også ideelt til en spændende skitur om natten. Alle skilifte, der hører til skiområdet Monte Rosa ligger ved Gressoney. I Skiområdet er der også mulighed for freeride, heliskiing, klætring (med mulighed for isklætring og skiskoture), skibjergbestigning, og langrend. Om sommeren er der ligeledes utallige muligheder til en aktiv ferie: der er mange markerede vandrestier, rafting, canoying i Bard (24 km). Det kan også anbefales at lave udflugter til Mont-Mars-nationalparken. På samme grund: IAO144, IAO145. Ejer organiserer ture i Heliski fly (til særlige priser) til Cervino og Monte Rosa, samt tilbyder privat heldagsundervisning i skiløb der er tilrettelagt til jer. I kan også købe SKYPASS til særlige priser (ved forudsbestilling). Desuden kan I spise aftensmad i stor højde i restauranter og bjerghytter, med transport i minibus eller pistekøretøj. Ud over de berømte pister, der strækker sig over 180 km, kan I også Freeride, Heliskie, tage klatrekurser (prøve at isklatre og tage med på gåture med snesko ud i sneen), klatre og stå på ski om sommeren og meget mere. Når sneen er smeltet behøver I ikke kede jer: I kan vandre, rafte og dyrke canyoning i Bard (24 km). Lige i nærheden kan I tage på udflugter i Mont-Mars-nationalparken. Der er fem km til en golfbane med ni huller, der er åben fra juni til oktober. Der er et net af vandrestier der forbinder nabodalene, på en tur kommer I igennem regionens mange naturparker, en af de vigtigste er Gran Paradiso (101 km). Aostadalen er fuld af kunst og kultur. Aosta (70 km). Der er 44 km til Saint Vincent med berømte kurbade og mange former for wellness, der ligger i et skønt landskab omigvet af Alpetoppe, kasino og neolitisk grafitti og keltiske klipper. I Turin (86 km) er der mange seværdigheder og museer, frem for alt det Egypiske museum og Venaria Reale kongelige palads. Check in fra 16-19 (betaling ved senere ankomst). Check ud indtil klokken otte.
I dag 5.479,-
NY
Sommerhus ved Kramnitze Strand
business_basic, image_search_result
Sommerhus ved Kramnitze Strand, ID:mh16475. Tag på familiehygge i dette 12-personers sommerhus med spabad og aktiviteter ca. 600 meter fra det smukke dige og Østersøens skønne sandstrand. Her får I dejlige oplevelser, uanset hvad det danske vejr finder på. Huset har et stort aktivitetsrum med musikanlæg, hvor I kan udfordre hinanden på kombibordet med bordtennis og billard, tag en bordfodboldkamp eller lade pilene flyve mod "bulls eye" på dartskiven. Og efter kampene kan I få masseret de ømme muskler med bobler i det store 4-6 personers spabad, så I er klar til en ny dyst i morgen. På grund af husets størrelse afviger prisen på rengøring fra den normale listepris. Afregning af forbrug, rengøring og depositum betales kontant på stedet til viceværten. Udlejes ikke til ungdomsgrupper. For de mindste er der både tre barnesenge, højstol og legestativ på den 1200 m² store grund. Der er desuden kroket til børn og barnlige sjæle. Stort køkken/alrum med tv med adgang til Canal Digitals store familiepakke med 60 kanaler, stereo, brændeovn og alt i hvidevarer bl.a. induktionskomfur og opvaskemaskine fra 2017 og 2 kaffemaskiner. Sauna og 2 badeværelser - begge med gulvvarme - og det ene har vaskesøjle. Der er 4 dobbeltværelser, hvoraf de to af dem har elevationssenge. Der er en stor hems og stor terrasse til grill og solbadning med havemøbler og solsenge. Ca. 14 m² af terrassen er overdækket, så I kan spise ude om sommeren selv i regnvejr. Sommerhuset er den ideelle base for dejlige ophold på Lolland-Falster (og Møn) med indkøbsmuligheder i Rødbyhavn, Rødby og Maribo. Der er ca. 5 kilometer til Rødbyhavn og færgerne, der sejler til Tyskland og bordershoppens toldfri varer. Kort afstand til Knuthenborg Park & Safari, den smukke Maribo Golfklub, den udfordrende Falster Golfklub, Krokodille Zoo, Nykøbing Falster Zoo og historiens vingesus i Middelaldercentret i Nykøbing og ved Møns Klint. Nykøbing ligger ca. 30 minutter væk, Vordingborg 35 min. og København kan I nå på lidt over 1½ time. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.
I dag 3.140,-
NY
Sommerhus i Vejby
I dag 3.415,-
NY
Sommerhus i Villingebæk
I dag 2.985,-
NY
Sommerhus i Lønne
I dag 2.550,-
NY
Sommerhus i Bandholm
I dag 2.340,-
NY
Sommerhus i Avignon
I dag 2.079,-
NY
Sommerhus ved Fjellerup Strand
I dag 3.525,-
NY
Sommerhus i Monte San Savino
I dag 4.999,-
NY
Sommerhus ved Kelstrup Strand
business_basic, image_search_result
Sommerhus ved Kelstrup Strand, ID:mh61852. Dette store sommerhus med spabad og sauna fra 2018 er placeret på toppen af Kelstrup. Her får I et 174 m2 stort råderum. Huset er indrettet lyst og lækkert med højt til loftet og I vil opleve at arkitekten er lykkedes med at skabe et lysindfald, hvor I fra de store vinduespartier kan nyde husets udsigt til vandet og Lillebælt. I Kelstrup kan I vælge at hoppe i vandet i Lillebælt og herefter også at blive badet i lysindfald i stuen. Husets store og rummelige køkken/alrum vil for jer der vælger at være op til 10 personer føles som om, at I har meget god plads. I vil opleve, at fordeling af værelserne bliver som en leg i det værelserne også er skabt med god plads for øje. Med 2 badeværelser og husets tekniske hjælpemidler såsom vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine er rammerne for jeres næste ferie netop at finde her. I huset råder I også over en stor hems med fuld ståhøjde. Her finder I bordfodbold og PlayStation 4 med tilhørende spil, som I kan hygge jer mange timer med. I Kelstrup finder I en af Danmarks dejligste strande som også er kendt for at være meget børnevenlig. Her kan I gå flere kilometer langs kysten. For dem der gerne vil fiske så kan vi oplyse, at Kelstrup også er kendt for sit gode fiskevand. Når I har været ude og nyde naturen eller f.eks. en tur i LEGOLAND, så husk at ”wellness afdelingen” i sommerhuset har åbnet med spabad og saunaen. Wellness er også flyttet udenfor i form af udebruseren som du evt. kan bruge på de varme dage eller efter en tur i Lillebælt. Huset råder endvidere over et udekøkken, som kombineret med grillen gør, at I kan vælge at tilberede jeres mad udenfor. Rundt om huset er de 130m2 store terrasser, heraf er de 30m2 overdækkede. I vil fra morgen til aften kunne finde sol, ly, eller skygge, så udelivet kan nydes. Til børnene findes der endvidere en gynge på terrassen. Vi gør opmærksom på, at huset er fra 2018 og haven er anlagt. Grundet det fantastiske sommervejr kan vi ikke garantere, at græsset vil være klar, men lige ved siden af huset forefindes en offentlig græsplæne.
I dag 4.302,-
NY
En drøm af et feriehus i bakket natur
business_basic, image_search_result
En drøm af et feriehus i bakket natur, ID:nsckr330. Et på alle måder drømmeagtigt feriedomicil på øen Rab på en bjergside med en fantastisk panoramaudsigt over hav og sandstrand. Den øverste etage er en stor balkon, hvor I kan nyde jeres kaffe om morgenen eller se en fantastisk solnedgang om aftenen. Forbindelsen mellem stueetagen og 1. sal er udenfor. Foran huset er der en udendørs pool og en stor terrasse, og flere små terrasser ligger rundt om hele huset. Grunden er indhegnet, og jeres børn kan lege uforstyrret, mens I nyder jeres ferie med en god bog, et glas vin eller solbad ved poolen. Ikke langt fra ejendommen er der en plads til jeres medbragte båd, hvorfra I kan sejle på ture til små øer og bugter i nærheden for at finde ro og ensomhed. Hele det indvendige af huset er moderne, komfortabelt og meget smagfuldt indrettet og vil også tilfredsstille den krævende gæst. Øen har et fortræffeligt køkken og et stort tilbud inden for interessante arrangementer i sommermånederne. Her er der meget at se og opleve for alle, uanset alder og interesser. I byen Rab finder I mange restauranter, indkøbsmuligheder og gallerier. Smag på de mange lækre lokale specialiteter og ikke mindst den gode kroatiske vin. I kan holde en dejlig badedag på den vidunderlige strand i Sv.-Eufemija-Bugten, her er vandet glasklart og badekarsvarmt. På Rab er der om sommeren en mængde kultur-, underholdnings- og sportsarrangementer og selvfølgelig et stort antal gode restauranter. Romanske kirker og gotiske residenser, renæssancefacader og stolte klokketårne pryder de herlige byer på øen. En særlig juvel er middelalderbyen Rab. Øen Rab er en inspiration for sjæl og legeme!
I dag 19.399,-
NY
Sommerhus i Mandelieu-la-Napoule
I dag 12.399,-
NY
Sommerhus i Roda de Berà
I dag 8.899,-
NY
Sommerhus ved Knudsø
I dag 2.040,-