Vær OBS. på svindlere på nettet! De bruger bl.a. falske betalingssider og -kuréraftaler, samt kontakter ofte på WhatsApp eller e-mail.

Fritid

210
Frederikshavner Glimt :

Frederikshavner Glimt :

185 kr.

Fra flække til købstad, Frederikshavn, udgivet 1980, red. Karen Andersen, født 1898, gift med skoledirektør Th. Andersen, skolevæsnet 1920 til 1963, skole, soft, illustreret, 139 sider :

2820 Gentofte
25. aug.
Slaraffenland ? tyske soldater i Frederikshavn

Slaraffenland ? tyske soldater i Frederi...

45 kr.

Slaraffenland ? tyske soldater i Frederikshavn ?under besættelsen Bangsbo Årbog 2008 ? krt. ? 48 sider ? fin stand ?Der bringes et uddrag af den tyske marinesoldat Horst Langes erindringer, hvori indgår et ophold i Frederikshavn 1943-44, og der bladres i en tysk soldats fotoalbum, som ad snørklede veje er kommet til Danmark, og som fortæller om livet på Sperrbatterie Frederikshavn 1940-42, der hvor Bangsbo Fort ligger i dag?. Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på den rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

9900 Frederikshavn
29. aug.
Landinspektører i Frederikshavn i 100 år

Landinspektører i Frederikshavn i 100 år...

25 kr.

Landinspektører i Frederikshavn i 100 år Hassing, Løhde og Thirup - 1886-1986 - krt. - 20 sider - meget fin stand En meget interessant beretning om en virksomhed i Frederikshavn. Glimrende illustreret med fotos af/fra f.eks. Skippergade, Flade engvej, kloakering ved møllehuset, udløbsledning i Vesterø havn på Læsø, byggemodning i Gærum, kystsikring i Skagen, Luther Jørgensen bag rattet i sin nye bil i 1931, domicilet i Kirkegade 4 med Ford Capri og andre vogne foran, asfalteringen af Danmarksgade, vestergade 4 år 1900.. Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på den rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

9900 Frederikshavn
tor.
Sommerhus Frederikshavn til 8 personer

Sommerhus Frederikshavn til 8 personer

Fra kr. 7.512

Flot nyrenoveret hotellejlighed til 8 personer - tæt på Frederikshavn By og Havn. Hotellejligheden er placeret på Hotel Frederikshavn på 2.sal ( med elevator ) og ligger roligt og midt i byen. Der er kun få hundrede meter til havnen, hvor det er muligt at opleve spændende maritim aktivitet, samt 2 minutters gang fra gågaden. Lejligheden har plads til 8 personer. Den indeholder 4 soveværelser : 1 værelse med dobbeltseng - 2x90 cm senge, som kan rykkes fra hinanden. 2 værelser med 3/4 senge ( 140 cm ). 1 værelse med 120 cm bred seng. Der forefindes vægophængte TV på alle værelser.  Lejligheden er 127 kvm og indeholder et stort køkken/alrum og stue. I køkkenet findes desuden et amerikansk køleskab med en fryser (kapacitet 120 liter). Lejligheden er ligeledes udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler og egner sig dermed rigtig godt til den store familie eller grupper, som rejser sammen. Fremstår flot og lys, og der er fantastisk udsigt over by og havn / havet.  Der er mulighed for at leje en barneseng på hotellet for 150 DKK . Ydermere kan man som lejer af lejligheden køber sig til morgenmad med en rabat. Istedet for 139 kr er prisen 99 DKK. For børnene 75 DKK Både barneseng og morgenmad skal bestilles direkte på hotellet.  Betalingen for linnedpakker til alle 8 senge er obligatoriske ( Pris: 400 DKK)  En pakke består af sengebetræk, lagen, 1 lille og 1 stort håndklæde , samt en bademåtte. Viskestykker og klude står til fri afbenyttelse i lejligheden.  Fast forbrugstillæg er 79 DKK/ dag. Slutrengøring er obligatorisk og koster 1250 DKK.  Nøgle hentes og afleveres i receptionen på Hotel Frederikshavn. Ingen udlejning til ungdomsgrupper ( under 25 år)  Omegn:  Hvis du har lyst til at besøge Danmarks eneste palmestrand, så ligger denne i den nordlige ende af byen. Den børnevenlige strand lokker med hvid sandstrand og det reneste badevand.  Naturen omkring byen byder på det flotteste bakkede landskab., perfekt til vandring og cykelture. Med en nyanlagt udsigtsplatform , der er i form af Skagens Gren strækker sig ud fra toppen af Pikkerbakken , har Frederikshavn fået en flot attraktion med udsigt over byen og med kig til både Sæby og Skagen.  Her i nærheden finder du det smukke Bangsbo område med museer og skovlegeplads. Den botaniske have er et besøg værd.  Frederikshavn er kendt som værtsby for en række store sports-events, koncerter og kulturarrangementer.  Desuden kan du opleve Danmarks eneste poesipark. Poesiparken er poesi, vers og citater, som kan ses på gavle , bygninger og fliser i gågaden og mange andre steder.         

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays
Sommerhus Frederikshavn til 4 personer

Sommerhus Frederikshavn til 4 personer

Fra kr. 2.994

Helt nyt og lækkert sommerhus beliggende i et nyopført område med klynger af ens huse nord for Frederikshavn nær skov, golfbane, lystbådehavn samt børnevenlig badestrand. Huset ligger tæt på "Palmestranden" i Frederikshavn - med direkte stiforbindelse til stranden og herfra mulighed for at følge strandpromenaden helt ind til Frederikshavns bymidte med det store udbud af restauranter og shoppingmuligheder. Desuden er området hyggeligt, trygt og nemt at bevæge sig rundt i, med trafiksikre adgange til alle områdets øvrige aktiviteter.Indretning Sommerhuset egner sig til 4 personer. Ferieboligen er på 74 m² og er bygget i 2016. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. Der er jordvarme. Hele ferieboligen har gulvvarme. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Frysekapacitet på 10 liter. Til de små er der 1 stk. barnestol. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 100 m² stor naturgrund. Der er 900 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 500 m. Til ferieboligen hører 9 m² åbent terrasseareal. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 2 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 4 sovepladser i dobbeltsenge. 2 sovepladser i sovesofa (dobbelt). Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 2 badeværelser med bruseniche og 2 toiletter. Der er gulvvarme på 2 badeværelser. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. Radio. Der er mindst 4 danske kanaler. 1-3 svenske kanaler. 1-3 norske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. 1-3 engelske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 4 personer

Fra kr. 3.249

Naturskøn idyl i Sulbæk - tæt ved Sæby og Frederikshavn Dette svenskrøde hus er perfekt til en familie på 4 eller også par, der lægger vægt på naturen og nærheden af havet. Det stilrene køkken er i åben forbindelse med stuen, hvor loftet går til kip. Den hyggelige og lette indretning indbyder til ro og afslapning inden døre og på en kølig aften kan man lune sig ved husets brændeovn. Huset har to soverum med gode senge og fin skabsplads. Desuden er der en rummelig hems med vinduet, hvor der er placeret en seng og en madras , så børnene kan hygge sig uforstyrret her. Stigen til den åbne hems placeres lodret. Ved brug skal denne placeres på skrå. Haven er omkranset at buske og træer og man føler sig godt tilpas her. Hyggelige terrasser mod øst og sydvest byder på opholdet hele dagen. Fra huset er der kun en kort gåtur til en skrænt med den flotte udsigt over havet og byerne Frederikshavn og Sæby, hvor man via en lille trappe kan komme til den skønne strand.    Området I Sæby som kun ligger 5 minutters kørsel fra huset kan man gå på opdagelse i den gamle historiske bykerne, Sæby Kirke, Sæbygård Slot eller nyde en dejlig forfriskning på Sæby Havn, som er en stor aktiv lystbådehavn. Byen Frederikshavn ligger ligeledes 5-10 minutter kørsel herfra. Byen byder på en stor færgehavn med forbindelser til Sverige og Norge, samt til øen Læsø. Desuden har byen en lang gågade med mange spændende detailbutikker.  Vil man køre lidt længere væk fra stedet er det oplagt at besøge Skagen, Danmarks nordligste by. Her kan man bl.a. se  "Den tilsandede kirke"  og besøge "Grenen",  der skiller Skagerrak fra Kattegat.

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 3.815

Byhus i Frederikshavn beliggende tæt til indkøb, skov og havet, Arena Nord og Frederikshavn havn. Huset er en klassisk, moderniseret villa og består i stueplan af et stort køkken/alrum, stue, indgang med vaskeplads og badeværelse. På 1. sal er der tre gode værelser fordelt på stort soveværelse med dobbeltseng og med synlige bjælker og to lidt mindre værelser med god skabsplads. Villaen er moderne indrettet med lyse farver overalt. Det lukkede gårdhavemiljø er helt i top, og I kan nyde sommeraftenerne fra en fantastisk terrasse. Parkering til én bil. Er der flere biler, må de holde lidt derfra, da der ikke må parkeres ude på vejen foran huset. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Chromecast, tv 2 Soveværelser: (1DS)+(1DS) 1 Anneks: (1DS) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Solgård, terrasse, fjernvarme, havegrill, anlagt have 361 m2, moderne møblering, byområde, ikke-ryger hus

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 3.540

Dette skønne feriehus ligger i gåafstand til den berømte " Palmestrand " og den hyggelige Rønnehavn ved Frederikshavn. Huset er dejligt indrettet og fremtræder lyst og indbydende. De store terrasser på begge sider af huset indviterer til udeliv fra tidlig morgen til sen aften, mod øst kan man nyde morgenkaffen med kig til vandet. Området er meget naturskønt og indbyder til lange traveture og nærheden til Frederikshavn by er meget praktisk. Byen har et godt handelsliv og flere gode cafeer og spisesteder samt golfbane, og vil man besøge Skagen varer det kun ca. en halv time i bil. Området er desuden meget cyklistvenligt og der er cykelsti hele vejen til Skagen. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Toilet (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 2.907

Hyggeligt sommerhus beliggende i et dejligt sommerhusområde tæt på den skønne børnevenlige strand lige uden for Frederikshavn. Fra huset og grunden er der en fantastisk havudsigt, hvor man bl.a. kan se ind over Frederikshavn by og havnen. Til huset hører åben terrasse, hvor I kan sidde og nyde jeres mad med en helt unik udsigt. Huset er indrettet med spise-/opholdsstue, som ligger i forskudt plan, samt hems med 2 sovepladser. Der er kun en kort køretur til handels- og færgebyen Frederikshavn samt badebyen Sæby og det historiske Skagen. Huset er velegnet til en familie eller 2 par. Udlejes kun til familier.Indretning Sommerhuset egner sig til 6 personer. Ferieboligen er på 90 m² og er bygget i 1983. I 2005 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er tilladt at medbringe 2 husdyr. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Frysekapacitet på 10 liter. Der er desuden brændeovn. Til de små er der 1 stk. barnestol. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 400 m² stor naturgrund. Der er 150 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 1000 m. Til ferieboligen hører 60 m² åbent terrasseareal. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 2 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 2 sovepladser i dobbeltseng. 4 sovepladser i enkeltsenge. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Der er gulvvarme på 1 badeværelse. Spa Der er mulighed for afslapning i indendørs spa til 2 personer. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. 1 Smart-TV. Der er mindst 4 danske kanaler. 1-3 tyske kanaler. 1-3 engelske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 4.130

Ved stranden, cirka mellem Frederikshavn og Sæby, ligger dette dejlige hus i to plan, som kan blive rammen om jeres næste ferie. Fra både stueetagen og balkonen på første sal er der en pragtfuld havudsigt, der virkelig står som et flot tapet i hyggelige stunder. Den store grund indbyder til leg og boldspi for hele familien eller med vennerne, og den delvist overdækkede terrasse giver jer rig mulighed for at nyde aftenerne udenforl. Både Sæby og Frederikshavn og ikke mindst Skagen ligger inden for kort kørselsafstand, så ferien her kan både være afslappende og fyldt med udflugter alt efter smag og behag. Feriebolig Soveværelse 14m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 10m2 (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 10m2 (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue 45m2Opholdsstue/køkken 45m2Toilet 3m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand Badeværelse 6m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende 78m2 - Terrasse/altan

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 2.768

I den nordlige udkant af Frederikshavn ligger dette lækre feriehus. Huset er en del af det nye Palm City der bygges nær den fine sandstrand og den hyggelige Rønnerhavn, ligesom den kendte 'Palmestrand' ligger få minutters gang herfra. Huset er i to plan og den store opholdsstue samt køkkenafdelingen ligger på 1. sal, hvor der fra balkonen er havudsigt. Fra stuen er der udgang til den store balkon, hvor udsigten og solen kan nydes fra tidligt til sent. I stueplan er der ligeledes udgang til terrasse. Udstyr og møbler er af meget høj kvalitet, i flot design og danner en fantastisk ramme for en god ferie. Frederikshavn byder på en god gågade med gode butikker, masser af caféer og spisesteder. Skagen ligger inden for kort køreafstand.Der kan periodevis forekomme byggeaktivitet i området. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Altan og terrasse

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 3.039

I den nordlige udkant af Frederikshavn ligger dette lækre feriehus. Huset er en del af det nye Palm City der bygges nær den fine sandstrand og den hyggelige Rønnerhavn, ligesom den kendte 'Palmestrand' ligger få minutters gang herfra. Huset er i to plan og den store opholdsstue samt køkkenafdelingen ligger på 1. sal, hvorfra der er skøn havudsigt. Fra stuen er der udgang til den store balkon, hvor udsigten og solen kan nydes fra tidligt til sent. I stueplan er der ligeledes udgang til terrasse. Udstyr og møbler er af meget høj kvalitet, i flot design og danner en fantastisk ramme for en god ferie. Frederikshavn byder på en god gågade med gode butikker, masser af caféer og spisesteder. Skagen ligger inden for kort køreafstand.Der kan forekomme byggeri i området, periodevis. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 2.660

I den nordlige udkant af Frederikshavn ligger dette dejlige feriehus. Huset er en del af det nye Palm City, der bygges nær den populære "Palmestrand" med det fineste strandsand og gode faciliteter. Huset er et af de yderst beliggende i bebyggelsen og derved tættere på vandet. Opholdsstuen og køkkenafdelingen er beliggende på førstesalen, og herfra er der den flotteste havudsigt. Fra den store balkon kan I nyde udsigten, havet og solen fra tidlig til sent. Huset er over alt optimalt indrettet med lækre og stilsikre møbler, så det fremtræder som en indbydende helhed. Frederikshavn byder på en dejlig gågade med fine caféer, spisesteder og gode butikker. Inden for kort afstand finder I desuden lystbådehavn, golfbane og ikke mindst et særdeles spændende indendørs legeland for børn. Skagen ligger inden for kort kørselsafstand. Der kan periodevis forekomme byggeaktivitet på området. Feriebolig Soveværelse 12m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 12m2 (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 12m2 (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken 30m2Badeværelse 3m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse 3m2 (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende 20m2 - Åben terrasse

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 2.768

I den nordlige udkant af Frederikshavn ligger dette lækre feriehus. Huset er en del af det nye Palm City der bygges nær den fine sandstrand og den hyggelige Rønnerhavn, ligesom den kendte 'Palmestrand' ligger få minutters gang herfra. Huset er i to plan og den store opholdsstue samt køkkenafdelingen ligger på 1. sal, hvorfra der fra balkonen er havudsigt. Fra stuen er der udgang til den store balkon, hvor udsigten og solen kan nydes fra tidligt til sent. I stueplan er der ligeledes udgang til terrasse. Udstyr og møbler er af meget høj kvalitet, i flot design og danner en fantastisk ramme for en god ferie. Frederikshavn byder på en god gågade med gode butikker, masser af caféer og spisesteder. Skagen ligger inden for kort køreafstand. Der kan periodevis forekomme byggeaktivitet i området. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Altan og terrasse

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 2.703

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.I den nordlige udkant af Frederikshavn ligger dette dejlige feriehus. Huset er en del af det nye Palm City, der bygges nær den populære " Palmestrand " med det fineste strandsand og gode faciliterer. Huset er et af de yderst beliggende i bebyggelsen og derved tættere på vandet. Opholdsstuen og køkkenafdeling er beliggende på førstesalen og herfra er der den flotteste havudsigt. Fra den store balkon kan man nyde udsigten, havet og solen fra tidlig til sent.Huset er over alt optimalt indrettet med lækre og stilsikre møbler så det fremtræder som en indbydende helhed. Frederikshavn byder på dejlig gågade med fine cafeer, spisesteder og gode butikker. Inden for kort afstand finder i desuden lystbådehavn, golfbane og ikke mindst et særdeles spændende indendørs legeland for børn. Skagen ligger inden for kort kørselsafstand. Der kan periodevis forekomme byggeaktivitet på området Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Altan og terrasse

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 4.899

Naturskønt beliggenhed - sommerhus for børnefamilien ved stranden i Sulbæk/Sæby Søger man fred og ro i sin ferie, er dette hus særdeles velegnet, da det ligger meget ugeneret med træer omkring grunden i naturskønne Sulbæk mellem Sæby og Frederikshavn og tæt ved en børnevenlig strand. Dette hyggelige lille sommerhus er moderne indrettet med et stort køkken/alrum med spiseplads og sofahjørne med brændeovn. Huset har tre soveværelser, to med dobbeltsenge, den ene 3/4 seng og et værelse med to enkeltsenge. Her er altså god plads til familien der vil på ferie sammen. OBS: ingen WIFI  Udenfor er der flere muligheder for at sidde på den store terrasse og nyde solen eller slappe af og grille, ligesom der også er liggestole, der kan benyttes. Placeringen af terrasserne gør, at der altid er mulighed for at finde læ, sol eller skygge. I haven er der både gynger og sandkasse, hvor børnene kan få timer til at gå med leg og på græsplænen er der god plads til boldspil.  Omegn Feriehuset ligger imellem Sæby og Frederikshavn ved Kattegat, i kort afstand fra begge byer. Der er to cykler til rådighed i huset, og man kan nemt cykle ind til centrum i Sæby. Her er der et hyggeligt maritimt miljø i den gamle købstad, både omkring havnen og i gågaderne, hvor der begge steder er flere butikker og spisesteder. I I den gamle bydel er der en del kunsthåndværkere med butikker og arbejdende værksteder. Dette område omkring Algade, Fiskerstien og havnen skal opleves med de gamle velholdte og renoverede huse. 

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 4.410

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser. Hold en dejlig ferie i dette skønne sommerhus med gode faciliteter og en smuk beliggenhed.Dette skønne og veludstyrede sommerhus ligger i den nordlige del af Frederikshavn. Det er en del af Palm City-bebyggelsen, som ligger tæt på Rønnerhavns sandstrand. Den såkaldte palmestrand ligger få minutters gang fra sommerhuset.Nyd den smukke udsigt fra jeres store sydvendte altan. Her kan I se ud over Kattegat og Hirtsholmen, mens I drikker dagens første kop kaffe. I stueetagen er der også en terrasse, hvor I kan slappe af i solen. Husets faciliteter har en høj kvalitet og sikrer jer en behagelig ferie. Efter en lang dag på farten kan I finde jer til rette i den komfortable seng og se lidt serier i fjernsynet.I Frederikshavn ligger der en gågade med butikker og flere barer. Skagen er heller ikke langt væk og byder på et fantastisk kulturliv og en maritim atmosfære.God fornøjelse i dette herlige sommerhus, som har rigtig meget at byde på. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Etageseng(e)). Opholdsstue Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Altan og terrasse

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 3.486

Flot, førsteklasses sommerhus beliggende i 1. række ud mod havet, med havudsigt fra såvel hus som grund. Det er trygt og nemt at bevæge sig rundt i området med trafiksikre adgange til alle områdets øvrige aktiviteter. Sommerhuset ligger tæt på Palmestranden i Frederikshavn med direkte stiforbindelse. Herfra er der mulighed for at følge strandpromenaden helt ind til Frederikshavns bymidte. Et virkeligt lækkert sommerhus der er attraktivt på alle årstider.Indretning Sommerhuset egner sig til 6 personer samt 1 barn op til 3 år. Ferieboligen er på 109 m², er i 2 plan, og er bygget i 2012. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Der er jordvarme. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Frysekapacitet på 60 liter. Til de små er der 1 stk. barnestol. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 100 m² stor naturgrund. Der er 750 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 750 m. Til ferieboligen hører 40 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 15 m² overdækket terrasse. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 6 sovepladser i dobbeltsenge. Derudover er der 1 stk. barneseng. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 2 badeværelser med bruseniche og 2 toiletter. Der er gulvvarme på 1 badeværelse. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. Stereoanlæg. CD-afspiller. Der er mindst 4 danske kanaler. 1-3 svenske kanaler. 1-3 norske kanaler. 1-3 tyske kanaler. 1-3 engelske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 3.388

Flot, førsteklasses sommerhus beliggende med havudsigt fra såvel hus som grund. Det er trygt og nemt at bevæge sig rundt i området med trafiksikre adgange til alle områdets øvrige aktiviteter. Sommerhuset ligger tæt på Palmestranden i Frederikshavn med direkte stiforbindelse. Herfra er der mulighed for at følge strandpromenaden helt ind til Frederikshavns bymidte. Indretning Sommerhuset egner sig til 6 personer. Ferieboligen er på 109 m², er i 2 plan, og er bygget i 2015. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. Ferieboligen er udstyret med energibesparende varmepumpe. Hele ferieboligen har gulvvarme. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Frysekapacitet på 90 liter. Til de små er der 1 stk. barnestol. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 120 m² stor naturgrund. Der er 500 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 200 m. Til ferieboligen hører 25 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 20 m² overdækket terrasse. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 6 sovepladser i dobbeltsenge. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 induktionskogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 2 badeværelser med bruseniche og 2 toiletter. Der er gulvvarme på 2 badeværelser. Multimedier I ferieboligen er der 1 Smart-TV. Radio. Der er mindst 4 danske kanaler. 1-3 svenske kanaler. 1-3 norske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. 1-3 engelske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 12 personer

Fra kr. 4.717

Dejligt sommerhus til venner og familie i fantastiske Vendsyssel.I får en herlig bolig i dette skønne hus til 12 personer, som emmer af charme og lægger op til gode feriestunder. Ud over et velindrettet køkken og den rummelige stue kan I samles i aktivitetsrummet efter en lang dag med oplevelser. Udendørs er der flere terrasser, hvor I kan læne jer tilbage i havemøblerne og grille om sommeren. På den nærliggende legeplads kan børnene sikkert også få tiden til at gå.I bor syv kilometer fra Bratten Strand, som er en børnevenlig strand med fint sand og klitter, hvor I kan bade og gå lange ture. Slå jer ned med en madkurv og tag et dyp i det milde hav ved Vendsyssels østkyst. Eller I kan tage en tur ind til Frederikshavn, som I generationer har fungeret som en stor havneby med aktiv skibs- og færgefart. Hvis I har god tid, kan I sejle en tur til Læsø en af dagene og opleve saltsyderiet og den skønne natur. Tilbage i Frederikshavn kan I se kystmuseet, bunkermuseet, dyreparken eller den botaniske have. Sæby er en smuk, gammel købstad, som også er et besøg værd, mens Skagen heller aldrig skuffer, for det er i sig selv hyggeligt at gå en tur gennem byen. Glæd jer til en dejlig ferie på nordjyske østkyst. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). 2 Sovepladser. (Etageseng(e)). Opholdsstue Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Aktivitetsrum - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Terrasse el. lignende - Åben terrasse

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 4 personer

Fra kr. 2.609

Velholdt lejlighed på 1. sal i Frederikshavn, tæt på vand, skov og centrum. Lejligheden fremtræder lys og hyggelig med entre med trapper til renoveret badeværelse, et stort soveværelse, køkken og spiseplads samt rummelig stue med tv, hvor der mulighed for streaming. Til lejligheden hører en fælles, lukket gårdhave med gode havemøbler og grill. Der er fælles vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og med mulighed for at stille cykler m.m. Stuelejligheden kan også lejes igennem os med husnr. 37829. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: (1DO), Chromecast, tv, høj stol 1 Soveværelser: (1DS), barneseng Køkken: El-komfur, køle-frys, fryser 1 - 59 l, mikroovn, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruser 1 Udeareal: Havemøbler, kulgrill, Solgård Og: Fjernvarme, anlagt have 338 m2, byområde, ikke-ryger hus

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 4 personer

Fra kr. 2.765

Sommerhus beliggende i rolige omgivelser på en stor grund tæt på både havn, den flotte børnevenlig badestrand og den kendte Palmestranden i Frederikshavn. Sommerhuset er indrettet med to gode soveværelser, åbent køkken/alrum og stue med brændeovn, hvor der er direkte udgang til vestvendt terrasse. Udendørsarealet vidner om god sommerhusstil med en stor skøn terrasse, som fører delvist rundt om huset, hvor der er masser af læ, skygge og mulighed for at flytte med solen rundt. Den overdækkede terrasse ligger helt ugeneret. På græsplænen er der god plads til leg og boldspil. Et skønt hus til dem, som ønsker både afslapning, sol, stand og naturoplevelser i ferien. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, tv 2 Soveværelser: (1DS)+(1DS) Køkken: El-komfur, køle-frys, fryser 1 - 59 l, kaffemaskine Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruser 1 Udeareal: Havemøbler, kulgrill, Terrasse Og: El-varme, naturgrund med træer 1290 m2, sommerhusområde

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 4 personer

Fra kr. 2.898

Velholdt stuelejlighed i Frederikshavn, tæt på vand, skov og centrum. Lejligheden fremtræder lys og hyggelig med to store soveværelser, hvoraf det ene er med badeværelse med bruseniche og håndvask, toilettet er separat. Der er lyst køkken og spiseplads i forlængelse til stuen med tv, hvor der er mulighed for streaming. Til lejligheden hører en fælles, lukket gårdhave med gode havemøbler og grill og desuden er der fælles vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og med mulighed for at stille cykler m.m. 1. salslejligheden kan også lejes igennem os med husnr. 37457. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Chromecast, tv 2 Soveværelser: (1DS)+(2S) Køkken: Høj stol, el-komfur, køle-frys, fryser 60 - 99 l, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Adgang til vaskemas.,tørre., wc, håndvask Bad/wc: Håndvask, bruser 1 Udeareal: Havemøbler, kulgrill, Solgård Og: Fjernvarme, anlagt have 338 m2, byområde

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 3.669

Denne skønne feriebolig af høj kvalitet ligger i et roligt beboelseskvarter i den lille by Elling lidt nord for Frederikshavn. Huset er flot indrettet med komfortable møbler, og alt er smukt sammensat således at boligen fremtræder lys og indbydende. Der er udgang til egen solterrasse mod sydvest. Det ene soveværelse ligger som en vinkel i forbindelse med indgangspartiet, og kan adskilles med et lamelgardin. Fra huset er der ikke langt til den gode strand ved Bratten, ligesom havnen i Strandby altid er et besøg værd. Skagen ligger inden for kort kørselsafstand. Bemærk: Husets ejer bor på grunden. Alt forbrug er inklusiv i lejen. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben terrasse

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 2.096

Sommerhus beliggende i rolige omgivelser på en stor grund for enden af lukket vej ca. 200 m fra børnevenlig badestrand og tæt på Palmestranden i Frederikshavn. Huset er indrettet med to gode soveværelser og et stort anneks. I annekset er der tv og spillekonsol samt et soveværelse og ekstra badeværelse. Åbent køkken/alrum og en stue med brændeovn, hvor der er direkte udgang til terrasse mod syd. Her er der plads til hyggelige grillaftener, hvor I kan nyde stilheden i området. Desuden indbyder grunden til masser af leg på den store græsplæne. Huset er ideelt til dem, som ønsker både afslapning, sol, strand og naturoplevelser.1 Opholdsstue: Brændeovn, tv, parabol 2 Soveværelser: (1DS)+(2K) 1 Anneks: (1DS) Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemaskine 2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche Aktiviteter: Spillekonsol Og: Terrasse, el-varme, havegrill, naturgrund med træer 1264 m2, hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 7 personer

Fra kr. 4.915

I det attraktive natur- og ferieområde kun ca. 300 m fra dejlig badestrand og Frederikshavn by ligger dette sommerhus med fine faciliteter og dejlige udearealer. Sommerhuset er indrettet med fire lyse soveværelser med skabsplads, hvoraf det ene værelse er et gennemgående og ligger op af stuen med brændeovn og varmepumpe. Der er veludstyret åbent køkken/alrum. Badeværelse med bruseniche og entre. Udendørsarealet vidner om god sommerhusstil med en stor skøn terrasse, som fører rundt om huset, hvor der er masser af læ, skygge og mulighed for at flytte med solen rundt. Den overdækkede terrasse ligger helt ugeneret. På græsplænen er der god plads til leg og boldspil.1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, Chromecast, tv, høj stol 4 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2K)+(2K), barneseng Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemaskine, wc, bruseniche Bad/wc: Wc, håndvask Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund med træer 1220 m2, hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 2.775

Sommerhus beliggende i rolige omgivelser på en stor grund med adgang direkte ned til klitterne, børnevenlig badestrand og tæt på Palmestranden i Frederikshavn. Sommerhuset er indrettet med tre gode soveværelser, åbent køkken/alrum og stue med brændeovn, hvor der er direkte udgang til lukket, vestvendt terrasse. Her er der plads til hyggelige grillaftener, hvor I kan nyde stilheden i området. Desuden indbyder grunden til masser af leg på den store græsplæne, hvor der er gynger, fodboldmål og trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring). Der er PlayStation inkl. spil. Dette hus er ideelt til dem, som ønsker både afslapning, sol, stand og naturoplevelser i ferien.1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv, parabol, høj stol 3 Soveværelser: (1DS)+(2K)+(2K), barneseng Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, køleskab m/frostboks, fryser 100 - 139 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruseniche Aktiviteter: Dart, fodboldmål, spillekonsol Og: Terrasse, el-varme, solenergi, legeredskaber, havegrill, naturgrund med træer 4200 m2, hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 4 personer

Fra kr. 2.751

Idyllisk sommerhus med brændeovn og panoramaudsigt, kun 100 meter fra havet.Dette skønne feriehus ligger kun få skridt fra vandet. Indretningen er lys og behagelig med mange gode lysindfald og en klassisk sommerhusstil. Køkkenet er rummeligt og velegnet til, at flere hjælper til. Glæd jer til hyggelige spilaftener efter en dag ved vandet og hyggelig varme foran brændeovn i årets kolde måneder.Slip børnene og jeres hund løs i haven, mens I nyder en kop kaffe og udsigten. Udenfor er der flere gode solkroge, hvor I kan sætte jer med et spil backgammon eller en sommermiddag under åben himmel.Den nærliggende sandstrand bliver et hyppigt udflugtsmål, for her I forkæle jer selv med friske dukkerter og smukke gåture i aftenluften. I Frederikshavn er der et godt udvalg af restauranter og butikker samt museer som Søfartsmuseet og Kysthistorisk Museum. Et besøg i det lokale vandland eller Bangsbo Dyrehave vil med garanti glæde hele familien. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue Komb. spisestue/køkken Badeværelse (nr. 1) - Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben terrasse

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 5 personer

Fra kr. 2.912

Dejligt sommerhus, beliggende i skønne omgivelser ved Nordstrand, lige nord for Frederikshavn. Grunden er stor og der er en fin terrasse med havemøbler og solvogne.Indretning Sommerhuset egner sig til 5 personer. Ferieboligen er på 80 m² og er bygget i 2007. Det er tilladt at medbringe 2 husdyr. Ferieboligen er udstyret med energibesparende varmepumpe. Der er gulvvarme i alle klinkegulve. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. I garagen findes en fryser med en kapacitet på 120 liter. Der er desuden brændeovn. Til de små er der 1 stk. barnestol. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 1600 m² stor havegrund. Der er 150 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 800 m. Til ferieboligen hører 80 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 21 m² overdækket terrasse. Grill til rådighed. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 2 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 4 sovepladser i enkeltsenge. 2 sovepladser på madrasser. Derudover er der 1 stk. barneseng. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Der er gulvvarme på 1 badeværelse. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. CD-afspiller. Der er 1-3 danske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 5.587

Dette dejlige sommerhus ligger i kort gåafstand til den populære palmestrand i Frederikshavn, med det fineste strandsand samt ishus. Sommerhuset er optimalt indrettet i to plan, som gør at man sagtens kan hygge sig sent, uden at genere dem, som går lidt tidligere i seng. Huset har en stor opholdsstue, og køkken med udsigt over havet på 1. sal. Derudover er der udgang til en lækker stor balkon med havudsigt og mulighed for at nyde solen både tidligt og sent. I stueplan med de tre soveværelser og to badeværelser, er der udgang til terrasse. Huset er indrettet med stilfulde møbler af god kvalitet. Og inden for kort afstand finder man den hyggelige lystbådehavn, golfbane og ikke mindst et sjovt og spændende indendørs legeland for børn. Derudover ligger Skagen inden for kort køreafstand.1 Opholdsstue: Tv, høj stol 3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS), barneseng Køkken: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Tørretumbler, wc, håndvask, bruser, gulvvarme Bad/wc: Wc, håndvask, bruser, gulvvarme 1 Udeareal: Havemøbler, gasgrill, Terrasse, Overdækket Terrasse Og: El-varme, luft/luft varmepumpe, naturgrund 100 m2, udsigt over vand, ikke-ryger hus

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

The Boyband Tour koncert, Frederikshavn

1.000 kr.

4 billetter til THE BOYBAND TOUR 10/12 2022 kl. 20.00 i Arena Nord, Frederikshavn sælges - ½-pris. Det er ståpladser. God fornøjelse. Bente, Odense

5250 Odense SV
20. aug.

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 2.351

Hyggeligt sommerhus beliggende i et dejligt sommerhusområde på en grund med anlagt have - tæt på den dejlige strand lige uden for Frederikshavn. Fra huset er der en fantastisk havudsigt. 2 mulige sovepladser på sovesofa i enten opholdsstuen eller i det tilhørende anneks.Indretning Sommerhuset egner sig til 6 personer samt 1 barn op til 3 år. Ferieboligen er på 60 m² og er bygget i 1949. I 2003 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. Ferieboligen er udstyret med energibesparende varmepumpe. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Frysekapacitet på 40 liter. Der er desuden brændeovn. Til de små er der 1 stk. barnestol. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 1300 m² stor naturgrund. Der er 200 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 4000 m. Til ferieboligen hører 15 m² åbent terrasseareal. Der er redskabsrum. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 4 sovepladser i dobbeltsenge. 4 sovepladser i sovesofa (dobbelt). Derudover er der 1 stk. barneseng. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, bageovn, mikrobølgeovn. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Der er gulvvarme på 1 badeværelse. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. DVD-afspiller. Radio. CD-afspiller. Der er mindst 4 danske kanaler. 1-3 svenske kanaler. 1-3 norske kanaler. 1-3 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed.

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Hans Gregersen: Fæstning Frederikshavn ...

125 kr.

Hans Gregersen: Fæstning Frederikshavn - 1940-1945 302 sider - Hardback - Ny ! 1. udgave, 1. oplag fra 2012 - Højers Forlag Fin ubrugt stand!

9000 Aalborg
21. aug.

Sommerhus Frederikshavn til 4 personer

Fra kr. 2.817

Hyggeligt lille sommerhus med direkte havudsigt og fin terrasse med havemøbler. På grunden ligger der er et lille anneks, som er indrettet med dobbeltseng og køjeseng. Sommerhuset ligger lige i udkanten af Frederikshavn, ud til vandet. Indretning Sommerhuset egner sig til 4 personer. 1 af sovepladserne er kun egnet til større børn (4-11 år). Ferieboligen er på 59 m² og er bygget i 1960. I 2013 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. Ferieboligen er udstyret med energibesparende varmepumpe. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Frysekapacitet på 40 liter. Der er desuden biopejs. Til de små er der 1 stk. barnestol. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 750 m² stor havegrund. Der er 300 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 5000 m. Til ferieboligen hører 50 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 13 m² overdækket terrasse. Der er redskabsrum. Gynge. Sandkasse. Der er mulighed for at tilberede maden udendørs i udekøkkenet. Grill til rådighed. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 1 soveværelse. Sovepladserne fordeler sig på: 4 sovepladser i dobbeltsenge. 1 soveplads i enkeltseng. Derudover er der 1 stk. barneseng. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, miniovn, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 2 toiletter. Der er gulvvarme på 1 badeværelse. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. DVD-afspiller. Radio. Stereoanlæg. CD-afspiller. Der er 1-3 danske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 5.279

Dejligt hus til 6 personer i skønt naturområde, kun 4 km nord for Sæby Dette charmerende nyere træsommerhus ligger i et roligt naturområde ca. 4 km nord for Sæby. Huset er stilrent og lyst indrettet med kip og flot lysindfald fra stuens vinduespartier og desuden komfortabelt udstyret med moderne tilbehør. Sommerhuset har et nyt køkken/alrum fra 2020 med fantastisk god plads omkring spisebordet. Den lune hygge er sikret med brændeovnen, som er placeret ved spisepladsen.  Stuen har et hyggeligt sofahjørne med god udsigt til haven og med udgang til den ene af terrasserne. Alle tre soveværelser er rummelige og sengene er gode. Der findes et væghængt TV i et af værelserne . I forbindelse med det ene soverum er der en mellemgang, hvor vaskemaskinen og tørretumbleren er placeret. Den store stenbelagte terrasse indbyder til hygge udenfor. Her er der muglighed for at sidde flere steder, så man nemt kan vælge sol eller skygge. Huset passer ideelt til den aktive børnefamilie, hvor man på de gode sommerdage kan boltre sig udenfor med både gynger og sandkasse. Huset har WIFI og den store Via Sat TV pakke med massevis at danske og skandinaviske programmer.        Område Huset er centralt placeret i forhold til seværdigheder og attraktioner. Lidt sydpå i Sæby lokker bymidten med gågader, den gamle bydel og havnen med butikker og et godt udvalg af spisesteder.  Her er Sæby Miniby og Kystmuseet også et besøg værd, og giver et godt indblik i hvordan byen så ud i gamle dage. Vælger I at køre nordpå i stedet for, er Udsigtspunktet og Bangsbo området i Frederikshavn et god bud på oplevelser, ligesom Skagen med Grenen og det Grå Fyr helt i nord også skal opleves.   

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 10 personer

Fra kr. 4.013

Dette nyrenoverede sommerhus i Frederikshavn by har havudsigt både fra hus og grund. Det ligger på en ugeneret grund med en fin terrasse. Kælderen er indrettet til aktivitetsrum. Sommerhuset er velegnet til både familier og par.Indretning Sommerhuset egner sig til 10 personer samt 1 barn op til 3 år. 2 af sovepladserne er kun egnet til større børn (4-11 år). Ferieboligen er på 150 m², er i 3 plan, og er bygget i 1924. I 2022 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Frysekapacitet på 100 liter. Til de små er der 2 stk. barnestole. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 800 m² stor naturgrund. Der er 50 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 400 m. Til ferieboligen hører åbent terrasseareal. Udgang til altan. Bålsted. Grill til rådighed. Der er garage til rådighed. Der er installeret stik til opladning af elbil. Parkering ved ferieboligen. Aktivitetsrum I aktivitetsrummet er der følgende udstyr: Billard. Dart. Bordfodbold. Soveforhold Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 6 sovepladser i enkeltsenge. 2 sovepladser i sovesofa (dobbelt). 2 sovepladser på madrasser. 2 af disse sovepladser befinder sig på husets hems og 2 befinder sig i stuen. Derudover er der 1 stk. barneseng. Køkken Køkkenet er udstyret med 2 køleskabe. Der er 4 induktionskogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 2 badeværelser med bruseniche og 2 toiletter. Der er gulvvarme på 2 badeværelser. I saunaen er der mulighed for afslapning. Multimedier I ferieboligen er der 1 Smart-TV. TV via internet. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 10 personer

Fra kr. 10.683

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser. Flot og rummeligt sommerhus med panoramaudsigt og udendørs jacuzzi, kun 75 meter fra havet.Velkommen til dette fremragende sommerhus, som har en underskøn beliggenhed. Huset er indrettet med lækre kvalitetsmaterialer. Stuerne byder på masser af plads og store lysindfald fra vinduerne, så her er en behagelig atmosfære. Glæd jer til hyggelige dage, hvor I kan give jer god tid til madlavningen og nyde retterne om spisebordet. Hvis I trænger til lidt adspredelse, kan I kaste jer over et spil bordfodbold, dart eller pool.Haven bliver også et stort hit, særligt i sommermånederne. Læn jer tilbage i jacuzzien, sæt jer med en eftermiddagskaffe eller en kold forfriskning på terrassen med udsigt over havet.I bor sølle 75 meter fra vandet, så I får nogle feriedage, hvor I kan bade og fiske, så meget I orker. Der er også kort afstand til aktiviteter som tennis og minigolf, og så ligger Vendsyssels smukke østkyst for jeres fødder. Strandene er børnevenlige og lavvandede, og i Sæby og Frederikshavn kan I gå de skønneste ture i de fine, gamle byer. Vestkysten har sin helt egen charme, så I kan også sagtens tage en afstikker ud til badebyerne til den anden side eller køre en tur til Skagen og se på kunst og meget mere. Glæd jer til et uforglemmeligt ophold i dette skønne feriehus! Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). 1 Soveplads. (Etageseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). 1 Soveplads. (Etageseng(e)). Opholdsstue Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Håndbruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Aktivitetsrum 35m2Terrasse el. lignende - Åben terrasse

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 10 personer

Fra kr. 4.379

Charmerende sommerhus med sauna, vildmarksbad og panoramaudsigt, 800 meter fra kysten.Dette hus har sin helt egen særlige atmosfære og flotte indretningsløsninger, der blander de autentiske træk med noget moderne. Her får I derfor en skøn ramme om jeres ferie i Nordjylland, for jeres base emmer af indendørshygge. Dagene kan gå med brætspil og gode bøger i stuen eller knitrende ild i brændeovnen efter en forfriskende gåtur ved vandet. Med til huset hører en stor grund med gårdhave, mange gode solkroge, udekøkken og naturligvis det lækre vildmarksbad. På en af terrasserne kan I nyde morgenkaffen med udsigt til Kattegat og Læsø og tilbringe de lange, lyse sommeraftener med at grille, mens I lytter til fuglefløjt. I har også adgang til et stort, aflåseligt depotrum til opbevaring af cykler, fiskegrej m.m.Der er kun en lille gåtur ud til kysten, hvor I kan gå skønne ture, og der er en stor, offentlig legeplads til børnefamilierne nogle få hundrede meter væk. Vendsyssels smukke østkyst ligger for jeres fødder. Strandene er børnevenlige og lavvandede, og i Sæby og Frederikshavn kan I gå de skønneste ture i de fine, gamle byer. Vestkysten har sin helt egen charme, så I kan også sagtens tage en afstikker ud til badebyerne på den anden side eller køre en tur til Skagen og se på kunst og meget mere. Glæd jer til en afslappende ferie i dette vidunderlige feriehus!NB. Huset er kørestolsbrugervenligt indrettet med elektrisk stolelift fra P-pladsen op til huset samt køreramper fra huset og rundt til terrasserne. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue Komb. spisestue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Aktivitetsrum Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse Anneks 1 Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)).

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Et hjørne af Danmark - Frederikshavn - ...

30 kr.

Et hjørne af Danmark - Frederikshavn - god stand Johannes Boolsen - Viggo Asmussen Bogtryk - 1947 - krt. - 70 sider - god stand Indhold: Prolog Fiskerklyngen Havnen Klokkespillet Værftet Pikkerbakken De, der blev derude Hirtsholmen Byens sang Udsigt fra Pikkerbakken Fiskerstien Vandværksskoven Du friske by - Bangsbo Aa Det er solskin - Martellotaarnet Saa fuglefri - Tordenskjolds hus Havet, vort hav Bangsbogaard Møllehuset Lyskilden Bangsbostrand De stride storme Sommernat Havet er frosset - Gammelt hus Gammel stue Fiskeren og havet Frydenstrand Blakshøj Epilog En meget kærlig samlig digte til Frederikshavns hyldest Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på den rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

9900 Frederikshavn
tor.

Da befrielsen kom til Frederikshavn ? fi...

45 kr.

Da befrielsen kom til Frederikshavn ? fin stand Bangsbo Årbog ? 2004 ? krt. ? 48 sider ? fin stand Indhold: m/s Pioniers forlis Befrielsen i Frederikshavn Livet gik videre Årsberetning, bestyrelsen, medarbejdere på Bangsbo Illustreret med fotos af/fra bl.a. engelsk tank i Danmarksgade, m/s Pionier og m/f Peter Wessel, m/f Peter Wessel som troppetransportskib, sårede tyske soldater ved marinelazarettet på Frydenstrand, massegrav, HMS Sturgeon, tysk militærorkester underholder de sårede, borgervæbningen , den schalburgterede Frederikshavn avis, tyske barakker i Asylgade, bevæbnede danske på Ørnevejens skole, vagter ved gasbeholderne på Ørnevej, Gestapofolkene Gerhard Jansen og Eberhard Schäfer på Kragholmsgade, faneoverrækkelse, tyske krigsfanger klargør sprængning af muren på Kirkepladsen, parade for frøselvfangerne, frihedsparade i Havnegade, feltmadras afhentes i taxa, fiskerbådene vender hjem med de landflygtige, engelske soldater i gården ved Hoffmann?s Hotel, løsladte Frederikshavnske fanger i Asylgade, marinevægter, Gestapo-Jørgensen, tysk soldat med læsset trillebør lusker sydpå, Gestapolederen Fritz Bech, tyskerne marcherer sydpå gennem Danmarksgade, Lendum-gruppe, arbejde ved naturgasboring??. Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på den rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

9900 Frederikshavn
29. aug.

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 6.820

Fantastisk sommerhus med vildmarksbad og en helt unik beliggenhed i fredede arealer og med Kattegat som udsigt. Huset er hyggeligt indrettet med loft til kip, masser af lys fra de store panoramavinduer og mange fine detaljer. Opholdsrummet består af et åbent køkken, spiseafdeling og en dejlig stue, hvor I kan sidde i sofaen og nyde den helt formidable udsigt over Kattegat. Huset har et dejligt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Desuden råder huset over alle moderne bekvemmeligheder med Chromecast, Bluetooth højtaler og hurtig internetforbindelse. Efter en aktiv dag kan I slappe af i vildmarksbadet, som bringer jer ned i tempo. Der er anlagt en terrasse rundt om den største del af huset, og på den ene side af huset er der installeret en udebruser, så sand og salt kan skylles af efter en dejlig gåtur. Fra terrassen har I udsigt over hele Kattegat og kan derfor nyde at se solen stå op. Den tilhørende grund er en naturgrund. Gode parkeringsmuligheder ved huset. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Chromecast, tv, høj stol 3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2S), barneseng Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, overd. terrasse, bruser (udendørs), el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund 400 m2, moderne møblering, udsigt over vand, ikke-ryger hus

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 5 personer

Fra kr. 8.138

I Sæby finder I dette velindrettede sommerhus med en skøn beliggenhed direkte op ad børnevenlig badestrand og med udsigt til Kattegat. Huset er indrettet med køkken/stue i åben forbindelse. Indretningen er smagfuld og opholdsafdelingen er forsynet med store vinduespartier, der giver det bedst mulige lysindfald og den fantastiske udsigt over havet. To store soveværelser og god hems med udsigt til Kattegat. Der er anlagt en terrasse rundt om den største del af huset og på den ene side af huset er der installeret en udebruser, så sand og salt kan skylles af efter en dejlig gåtur. Fra terrassen har I udsigt over hele Kattegat og kan derfor nyde at se solen stå op. Den tilhørende grund er en naturgrund. Gode parkeringsmuligheder ved huset. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Chromecast, tv, høj stol 2 Soveværelser: (1DS)+(2K) 1 Hems: (1DS) Køkkenafd.: Gaskomfur, køleskab, fryser 200 - 249 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, bruser (udendørs), el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund 400 m2, moderne møblering, udsigt over vand, ikke-ryger hus

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 4 personer

Fra kr. 2.098

Hyggeligt lille sommerhus beliggende tilbagetrukket på en delvis lukket grund nær havet og skøn børnevenlig badestrand. Til huset hører en skøn og næsten helt lukket og overdækket terrasse med store vinduer ud mod grunden, så man kan nyde udelivet i næsten al slags vejr.Indretning Sommerhuset egner sig til 4 personer. Ferieboligen er på 40 m² og er bygget i 1940. I 2016 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er tilladt at medbringe 2 husdyr. Ferieboligen har vaskemaskine. Frysekapacitet på 10 liter. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 1100 m² stor naturgrund. Grunden er indhegnet. Der er 500 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 5000 m. Der er en golfbane i en afstand af 9000 m. Til ferieboligen hører 45 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 30 m² overdækket terrasse. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 2 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 2 sovepladser i dobbeltseng. 2 sovepladser i sovesofa (dobbelt). Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruser og 1 toilet. Der er gulvvarme på 1 badeværelse. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. DVD-afspiller. Der er mindst 4 danske kanaler. Mindst 4 svenske kanaler. Mindst 4 norske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. Mindst 4 engelske kanaler. 1-3 polske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Rygning i huset er ikke tilladt.

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 4 personer

Fra kr. 2.098

Hyggeligt lille sommerhus beliggende tilbagetrukket på en delvis lukket grund nær havet og skøn børnevenlig badestrand. Indretning Sommerhuset egner sig til 4 personer. Ferieboligen er på 38 m² og er bygget i 1940. I 2012 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er tilladt at medbringe 2 husdyr. Frysekapacitet på 10 liter. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 1100 m² stor naturgrund. Grunden er indhegnet. Der er 500 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 5000 m. Der er en golfbane i en afstand af 9000 m. Til ferieboligen hører 30 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 20 m² overdækket terrasse. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 2 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 2 sovepladser i dobbeltseng. 2 sovepladser i enkeltsenge. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruser og 1 toilet. Der er gulvvarme på 1 badeværelse. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. DVD-afspiller. Der er mindst 4 danske kanaler. Mindst 4 svenske kanaler. Mindst 4 norske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. Mindst 4 engelske kanaler. 1-3 polske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Rygning i huset er ikke tilladt.

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 7 personer

Fra kr. 3.279

Indbydende sommerhus med moderne udstyr og en vidunderlig panoramaudsigt over havet.Se frem til en dejlig ferie med familien i dette attraktive feriehus med udsigt over Kattegat. Huset har 3 soveværelser og 2 badeværelser, så der er plads til op til 7 personer. Et kæledyr er også velkommen i sommerhuset. Indretningen er lys og moderne, og I har masser af plads her. På 1. sal er der en hyggelig stue med poolbord og en dejlig bar.Udenfor kan I sidde på smukke terrasser beskyttet mod vinden. 3 parkeringspladser er tilgængelige.I kan lave alle mulige aktiviteter i området.I kan f.eks. Spille golf og tennis, og der er også en minigolfbane i nærheden.Et smukt sommerhus med panoramaudsigt til familieferier. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 1 Soveplads. (Enkeltseng(e)). 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue Opholdsstue Komb. spisestue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 5.460

I et attraktivt og naturskønt sommerhusområde tæt på Sæby ligger dette charmerende sommerhus med udsigt til et stort friareal med lyng. Det mørke træhus har store vinduespartier og gode tilbyggede terrasser. Når I kommer ind i huset, bliver I mødt af det skønneste lysindfald fra de samme vinduer med et flot og gennemført interiør. Køkkenet, spisestuen og opholdsstuen er samlet i ét langt rum og fra det veludstyrede køkken har I et godt overblik over, hvad resten af familien laver. I huset er der gulvvarme i køkkenet, ved indgangen og i det rummelig badeværelset med bruser. Der er tre soveværelser, hvor de to af værelserne befinder sig i opvarmet anneks. I et yderligere anneks på grunden er husets andet badeværelse med toilet, bruser og vaskemaskine. Udenfor er der flere muligheder for at sidde på den store terrasse og nyde solen eller slappe af. Placeringen af terrasserne gør, at der altid er mulighed for at finde læ, sol eller skygge. I haven er der god plads til boldspil. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, Chromecast, tv 1 Soveværelser: (1DS) 1 Anneks: (1DS+2K) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, naturgrund 225 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 6 personer

Fra kr. 4.303

Sommerhus med panoramaudsigt over Kattegat og kort afstand til børnevenlig badestrand og by. Huset har en god indretning med to gode soveværelser, hems, badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine. Køkkenet er kombineret med spiseplads og stue med brændeovn, hvor der er direkte udgang til stor terrasse med gode havemøbler, hvor I kan nyde udsigten med de smukke omgivelser. Huset føles rummeligt med det store vinduesparti og loft til kip. Desuden er der gynger og sandkasse til de små. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv, parabol 2 Soveværelser: (1DS)+(2S) 1 Hems: (2O) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemaskine Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund 1000 m2, hyggelig møblering, udsigt over vand, ikke-ryger hus

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Frederikshavn til 4 personer

Fra kr. 3.950

Sommerhus beliggende i forreste række med panoramaudsigt over Kattegat og mod fredet område. Sommerhuset har et dejligt lyst køkken med gulvvarme i åben forbindelse til stuen med varmepumpe og brændeovn samt flere vinduer, så det fascinerende, nordjyske lys strømmer ind. På de varme dage kan I lukke op til terrassen. Der er terrasser delvist rundt om huset, hvor der er masser af læ, skygge og mulighed for at flytte med solen rundt. Morgensolen kan nyde på terrassen mod øst, hvorfra der er panoramaudsigt over havet. Der er et dejligt stort soveværelse, soveværelse med køjeseng, badeværelse med bruseniche og gulvvarme, god stor entré samt teknikrum, hvor der er vaskemaskine og et ekstra køleskab. Fra stuen er der trappe op til hemsen. På græsplænen er der god plads til leg og boldspil. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, tv, Bluetooth, høj stol 2 Soveværelser: (1DS)+(2K) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, køle-frys, emhætte, kaffemaskine Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund med træer 800 m2, moderne møblering, panoramaudsigt over vand, ikke-ryger hus

9900 Frederikshavn
i dag
Feline Holidays

Historier bag navnet ? Gader i Frederiks...

40 kr.

Historier bag navnet ? Gader i Frederikshavn ? meget fin stand "TILBAGEBLIK - før og nu" Af Peter Bandholm og Erik S. Christensen 1. udgaven fra 2011 - krt. - 121 sider - yderst fin stand Forfatterparret har kigget bag om mange af de frederikshavnske gade- og vejnavne, og der skjulte sig en guldgrube af god og spændende lokalhistorie, som bogen her er sprængfyldt af. Imellem gadenavnsforklaringerne er der gavmildt delt ud af pudsigheder, beretninger og historier om mangt og meget. Desuden er der garneret med mange flotte og gamle fotografier fra byens fortid, f.eks. af/fra Frederikshavn Jernstøberi og Maskinfabrik, fyrtårnet på Hirsholmene, Bovins stenhuggeri - i dag Buddy Holly, ishus og vandtårn på Rimmens Allé, damgården, Sønderstrand i 30'erne, Brix' urforretning, Lodshuset i Lodsgade, Lodsgade i dag, Søndergades beklædningsmagasin, kæmpestenen "dynen" graves frem, Emilievej 1907, arbejderne på jernstøberiet i 1891, søndagstøj og forfriskninger i skydepavillionen, 10-mands orkester i høje hatte underholder i plantagen, sommerliv ved Hotel Frydenstrand o. år 1900, Overlæge Ottosen, flygtningelazaret, villa Havbo i Tuxensgade, Fiskergade 10 i 1917 og i dag, Kaptajn Bonnesens hus i Hedemarksgade, postflyveren til Læsø på isen ved Sønderstrands badehuse, Hedemarks gamle gård - Frydenstrand, festlig lastbil ved basaren i 1922, mejeriet i Søndergade 1920, hvidtølsbryggeriet i Visberggade, villa Fremtidshåb, den Schalburgterede Frederikshavns avis i 1945, sandhuset, bademester Spliid, badebroen før 1955, afholds- og misssionshotellet i 1915, festlig markedsplads i skolegade i 1904, mejeriet Fladstrand, waterfront 1915, Kennedyparken, søndre skanse med Villa Marina o 1890, Skansegården i 1930'erne, masser af borgere på strandpromenade 1918, Gammeltorv med Hotel Cimbria 1885, Larvik Line og DFDS' kontorer samt rutebåde ved Paradiskajen...... Blandt de mange gadenavne kan nævnes: Bovinsgade, Lodsgade, Høyersgade, Emilievej, Finnsvej, L.P. Houmøllersvej, Overlæge Ot

9900 Frederikshavn
24. sep.

Frederikshavn og omegns Landboforening 1...

25 kr.

Frederikshavn og omegns Landboforening 1937-1987 Danmarks nordligste landboforening Krt. ? 30 sider ? god stand Forord af Kaj K. Larsen En fint varieret beretning om foreningen, foreningens historie og hændelser gennem 50 år. Garneret med gengivelser af gamle annoncer mv ? f.eks. Ferguson traktorer hos Jørgen V. Johansen på Parallelvej, avl af hør på kontrakt med FDB, Teateraften på Bechs hotel i 1941, cykeludflugt i 1941. Turen gik til bl.a. ?Slaabakkegaard? i Raabjerg, Jerup statsungdomslejr, hotel ?Mygind? i Aalbæk og Kandestederne, Torskegilde med efterfølgende bal på Bechs Hotel, ensileringsdemonstrationer og lysbilledforedrag i bl.a. Trøderup skole, Ribberholt skole, hotellet i Tolne og Understed skole, Købmand N.O. Pedersen overtaqger leveringen af mark- og roefrø, roeudtyndingskonkurrence i Strandby?. Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på den rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

9900 Frederikshavn
30. aug.

2 stk. greenfee billetter til Frederiksh...

500 kr.

2 stk. greenfee billetter til Frederikshavn Golfklub. Gyldig til 31.12.22

9900 Frederikshavn
13. aug.

2 stk. til The Boyband Tour i Frederiksh...

300 kr.

2 stk. billetter til The boyband tour i Frederikshavn lørdag d. 10 december. Langt under halv pris.. 300 kr. for 2 stk.

5881 Skårup Fyn
18. sep.

2 flødeisfabrikker og 75 ishuse ? Freder...

35 kr.

2 flødeisfabrikker og 75 ishuse ? Frederikshavn forhen Forlaget Historie ? 2012 ? krt. ? 163 sider ? fin stand - næsten som ny! Bogen fortæller historier og historie om de mange ishuse og -hytter samt de to fabrikker fordelt overalt i byen. INDHOLD: SE FOTOS Der er meget gavmildt illustreret med gamle fotos af hytterne og husene, vogne, indehaver, ekspedienter, familie osv Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på den rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

9900 Frederikshavn
19. sep.

Suzuki sg-25r

385 kr.

Giv et bud. Stort set ubrugt. Kan ved lejlighed komme med til Frederikshavn eller Århus Lufthavn

9800 Hjørring
19. aug.

Bernette for Bernina

850 kr.

Kan ved lejlighed komme med til Frederikshavn

9800 Hjørring
29. aug.

Jeg er ikke her

30 kr.

Skrevet af Christian dorph og Simon pasternak Spændende krimi med en fantastisk samtidsfortælling Sender gerne og kan leveres i Sæby og Frederikshavn Afhentning i Aalborg er også en mulighed

9300 Sæby
21. sep.

Fra petroleumsmotorens barndom -se fotos...

25 kr.

Fra petroleumsmotorens barndom - se fotos og omtale Bangsbo museum og arkiv - 1999 - krt. - 36 sider - meget fin stand Fiskekutteren "Henrik Bødkers" brand fra petroleumsmotorens barndom Nyuddannede skibsbyggermedhjælpere på Frederikshavn værft, gammelt materiel fra Falck og Frederikshavn brandvæsen, Frederikshavn fiskeriforenings fanefigur, søndergades beklædningsmagasin, konsul Petrys legejumbe med hest, besætningen på FN 48 "Nordsøen", en snes klyngefisikere med ormegrebe, FN 235 "Gudrun" af Frederikshavn, Reinhardt Wormstrup og Johannes Carlsen ombord i FN 121 "Cimbria", fiskere på plankebroen i Gammel havn, Gammel havn med kutterne o 1920, "Jens Krogh" med jollen klar til udsejling af snurrevoddet... Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på den rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

9900 Frederikshavn
11. sep.

Mine første 1000 engelske ord

50 kr.

Mine første 1000 ord på engelsk Lærerig bog for de mindste med ord og billeder Sender gerne og kan leveres i Sæby og Frederikshavn Afhentning i Aalborg er også en mulighed

9300 Sæby
21. sep.

M3 emthree TOTAL

1.500 kr.

M3 forstærker fra 70?erne. Virker som den skal. Ved godt at den ikke kan koste 10.000kr, men et fornuftigt bud og det kan blive din. Kan ved lejlighed komme med til Frederikshavn eller Århus Lufthavn.

9800 Hjørring
26. aug.

Studio 49

8.000 kr.

Ved godt at de IKKE kan koste 8000, men giv et realistisk bud for begge. Totale bredde er henholdsvis 53 og 43 cm. De er fra slut 60?erne start 70?erne Kan ved lejlighed komme med til Frederikshavn eller Århus Lufthavn.

9800 Hjørring
14. sep.
Side:af 4