Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Symaskine

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Antik Symaskine
  I dag 50,-
  Symaskine
  I dag 400,-
  Singer
  I dag 399,-
  Industri symaskine og overlokker
  I dag 7.000,-
  Broderiramme
  I dag 250,-
  symaskine
  I dag 100,-
  Pfaff creative 2,0
  I dag 9.750,-
  Singer symaskine
  I går 500,-
  Antik Cimbria symaskine med håndsving
  I går 600,-
  Symaskine, Eva Royal 3000
  I går 1.400,-
  Bernina kantskærerapparat
  I går 325,-
  Royal
  I går 200,-
  Gammeldags symaskine
  I går 500,-
  Brother DB - 2 B 755
  I går 5.000,-
  Tilbehør Husqvarna Viking
  d. 23.02 200,-
  Antik Singer symaskine.
  d. 23.02 475,-
  Varmepresser
  d. 23.02 2.500,-
  Bernina 802 Sport Electronic.
  d. 23.02 1.200,-
  Pfaff håndsymaskine
  d. 23.02 300,-
  Bernina 830 record elektronic
  d. 23.02 1.500,-
  PFAFF TIPMATIC 1027
  d. 23.02 800,-
  Bernina 730 Record
  d. 23.02 2.500,-
  Singer
  d. 23.02 600,-
  Singer Lady star
  d. 23.02 550,-
  El-symaskine
  d. 22.02 200,-
  El symaskine
  d. 22.02 350,-
  PFAFF symaskine Smarter by PFAFF 130S
  d. 22.02 1.699,-
  Singer symaskine Confidence 7463
  Singer symaskine Confidence 7463, Symaskine fra Singer Singer Confidence 7463 har det perfekte budskab til alle, der ønsker en all-round symaskine: Enkelt er altid bedst. 2 x 1-trins knaphul Trykknap og automatisk nåletråder Lav din egen stil - kreativt og komplet Denne elektroniske symaskine er udstyret med 30 indbyggede sømprogrammer, der nemt vælges med trykknapper. Confidence 7463 er en yderst brugervenlig symaskine især på grund af det smarte Drop & Sew spolesystem. Smart spolesystem Drop & Sew spolesystemet er et vandretliggende spolesystem, hvor du lægger spolen i, og så er du klar til at sy. Du kan også se hvor meget tråd, der er på spolen, så du kan se, om du er ved at løbe tør. Dertil er maskinen udstyret med diodeindikator for at vælge søm og nåletråder, 2 x StayBright LED-lys, justerbar stinglængde og -bredde og friarm. Dertil medfølger en masse spændende sytilbehør. Knaphul og justerbar stinglængde/bredde Hvis din maskine har knaphulsfunktion, så betyder det, at du kan sy knaphuller til fx en cardigan eller bukser. Med denne funktion, bliver det legende let at sy pæne knaphuller. Justerbar stinglængde og -bredde betyder, at du selv vælger hvor lange og brede dine sting skal være. Essentielle tilkøb til begynderen Godt syværktøj gør syningen sjovere og nemmere. Det er vigtigt at købe en skarp saks til at klippe stof og en lille broderisaks, der kan klippe tråde under sy-arbejdet. Derudover er det godt at have nogle ekstra spoler til undertråd i forskellige farver. Du kan fx have 10 spoler, i de farver du bruger allermest. Dertil er det essentielt at have ekstra synåle, hvis nu der er en nål, der knækker. Køb tynde nåle til fine metervarer og tykkere nåle til filt og denim. Nåle typer Alle Singer nåle passer til alle Singer og Husqvarna Viking symaskiner. Standardnåle str. 70-90 er gode til tynd- medium vævede stoffer. Tvillingenåle er gode til oplægning af medium- og kraftige stoffer. Jeans nåle er gode til at sy i jeans stof og kraftigt lærred. Jerseynåle bruges bl.a. til fint strik, elastiske stoffer, sweatshirt stof og kraftig tricot. Om Singer Siden 1851 har Singer skabt syglæde verden over. Den første symaskine blev lanceret samme år og siden da, har Singer bl.a. introduceret zig-zag symaskinen og den elektroniske symaskine. Singer er det mest kendte symaskinemærke i verden og synonym med syning. Singer designer, udvikler og fremstiller symaskiner til både nybegynderen og den øvede bruger.
  d. 22.02 1.999,-
  Toyota symaskine JCB15
  Toyota symaskine JCB15, Symaskine fra Toyota Toyota JCB15 er en mekanisk symaskine med 15 sømme og 1x 4 trins knaphul. Det japanske firma satte sin første symaskine i produktion i 1946 - et år før den første Toyota bil blev bygget. Jeans support inkluderet Stort funktionelt drejehjul til at finde den rette søm 15 pynte- og nyttesømme Essentielle features JCB15 har Quick Guide indbygget på maskinen, således at brugeren finder det er nemt at komme igang. Der er altså ingen opslag på PC eller instruktionsbog - hjælpen er praktisk talt lige ved hånden. Det store drejehjul gør det mere overskueligt for brugeren, når der skal skiftes søm. Det ergonomiske lys gør, at man skal ikke læne sig frem for at se sit syprojekt, men kan sidde godt og komfortabelt. Du får: - Trykfod til zig-zag (sidder på maskinen) - Lynlåsfod - Knaphulsfod - Skruetrækker - Spolekapsel - Opsprætter - Spoler x 2 - Standardnåle x 2 - Jeans nål x 1 og jeans support - Jersey nål x 1 Om Toyota Toyota er verdens 6. største producent af auto dele, men de producerer også symaskiner, og den første blev rent faktisk fremstillet i 1946 - et år før den første Toyota bil blev bygget. Automobil-teknologien og Toyatas høje krav til kvalitet har fulgt hinanden lige siden. De har fokus på sikkerhed, styrke og holdbarhed. Toyotas høje kvalitets krav Du får 3 års garanti på maskinen. Dette understøtter Toyotas høje kvalitet standarder, som de værner om. Derudover anvender Toyota deres viden fra motorindustrien til at reducere CO2 emissionen via LCA (Life Cycle Assessment).
  d. 22.02 999,-
  Singer overlocker - 14SH654
  d. 22.02 2.499,-
  Toyota symaskine - SPB15
  Toyota symaskine - SPB15, Symaskine fra Toyota Toyota SPB15 er en symaskine, der er designet til at holde i mange år. Der medfølger alt det nødvendige tilbehør, så du kan bruge den fra begynderstadiet og når du bliver mere øvet. Stor syflade - bedre overblik Stort funktionelt drejehjul til at finde den rette søm God begyndermaskine Essentielle features Det store drejehjul, den store syflade, drop-in spolen og quickguiden, gør SPB15 til en rigtig god begyndermaskine. Det store drejehjul er også en fordel for ældre, da det er nemt at dreje og dermed indstille. Det vandrette gribersystem sikrer, at spolen er nem at putte i symaskinen og du behøver ikke noget spolehus. Husk at logoet på spolen skal vende opad, når den isættes. SPB15 har 15 pynte- og nyttesømme og 1 x 4 trins knaphul. Quick guiden gør det let at komme igang og søge hjælp, uden at skulle slå information op på computeren eller i brugervejledningen. Via det ergonomiske design får du den optimale sideposition, når du syr og lyset er super godt, da du ikke behøver at læne dig frem og anstrenge øjnene for at følge med i dit syprojekt. Alt i alt en symaskine, der får dig hurtigt igang uden for meget teknik. Du får: - Trykfod til zig-zag (sidder på maskinen) - Friarm - Lynlåsfod - Knaphulsfod - Skruetrækker og spolekapsel - Opsprætter - Spoler x 2 - Standardnåle x 2 - Jersey nål x 1 - Støvhætte og pedal Om Toyota Toyota er verdens 6. største producent af auto dele, men de producerer også symaskiner, og den første blev rent faktisk fremstillet i 1946 - et år før den første Toyota bil blev bygget. Automobil-teknologien og Toyatas høje krav til kvalitet har fulgt hinanden lige siden. De har fokus på sikkerhed, styrke og holdbarhed. Toyotas høje kvalitets krav Du får 3 års garanti på maskinen. Dette understøtter Toyotas høje kvalitet standarder, som de værner om. Derudover anvender Toyota deres viden fra motorindustrien til at reducere CO2 emissionen via LCA (Life Cycle Assessment).
  d. 22.02 899,-
  Singer symaskine Start 1306
  Singer symaskine Start 1306, Kom godt i gang med at sy med Start 1306 Start 1306 fra Singer er en lille og funktionel symaskine til at komme godt igang med at sy. Denne Singer symaskine har 6 sømme med fokus på lige-ud og zig zag. Den er den ideele gave til barnebarnet, der gerne vil igang med at sy selv. God begyndermaskine Lille, let og praktisk 6 sømme Lille og robust Maskinen er bygget på en ekstra stærk metalramme for optimal robusthed. Dertil en ekstra trykfod løft friarm samt knaphulsfunktion. Start 1306 vejer kun 4,3 kg og er derfor let og nem at flytte rundt og tage med sig, fx i sommerhuset eller ud til en veninde. Du får: - 4 standard sømme - 1 dekorationssøm - 1 knaphulssøm - Friarm og heavy duyty metalramme - Ekstra høj trykfod - Nem trådningsfunktion - Cirkulær sømfunktion - Opbevaringsplads til tilbehør m.v. Der medfølger snap-on trykfødder: standardfod, lynlåsfod og knaphulsfod, pakke med standard nåle, opsprætter m.m. Knaphul Hvis din maskine har knaphulsfunktion, så betyder det, at du kan sy knaphuller til fx en cardigan eller bukser. Med denne funktion, bliver det legende let at sy pæne knaphuller. Essentielle tilkøb til begynderen Godt syværktøj gør syningen sjovere og nemmere. Det er vigtigt at købe en skarp saks til at klippe stof og en lille broderisaks, der kan klippe tråde under sy-arbejdet. Derudover er det godt at have nogle ekstra spoler til undertråd i forskellige farver. Du kan fx have 10 spoler, i de farver du bruger allermest. Dertil er det essentielt at have ekstra synåle, hvis nu der er en nål, der knækker. Køb tynde nåle til fine metervarer og tykkere nåle til filt og denim. Nåle typer Alle Singer nåle passer til alle Singer og Husqvarna Viking symaskiner. Standardnåle str. 70-90 er gode til tynd- medium vævede stoffer. Tvillingenåle er gode til oplægning af medium- og kraftige stoffer. Jeansnåle er gode til at sy i jeans stof og kraftigt lærred. Jerseynåle bruges bl.a. til fint strik, elastiske stoffer, sweatshirt stof og kraftig tricot. Om Singer Siden 1851 har Singer skabt syglæde verden over. Den første symaskine blev lanceret samme år og siden da, har Singer bl.a. introduceret zig-zag symaskinen og den elektroniske symaskine. Singer er det mest kendte symaskinemærke i verden og synonym med syning. Singer designer, udvikler og fremstiller symaskiner til både nybegynderen og den øvede bruger.
  d. 22.02 999,-
  Singer symaskine Tradition 2250
  Singer symaskine Tradition 2250, Basis kvalitetsmaskine fra Singer Singer Tradition 2250 er en enkel og brugervenlig maskine med direkte sømvalg, trinløs stinglængde og bredde, 6 sømme og 4-trins knaphul. Tradition 2250 har de nødvendlige funktioner, du har brug for, når du skal i gang med din nye hobby. Simpel programvælger 10 sømtyper Friarm til syning af ærmer og bukseben 6 af de indbyggede sømme er basis sømme og tre af dem er pynte- og dekorationssømme. Du får en indbygget æske med spoler, nåle, trykfødder og diverse tilbehør, universalfod, lynlåsfod, knaphulsfod, fod til isyning af knapper, L-skruetrækker, opsprætter/børste, nålepakke, 3 x spoler (00606608/class15), kant/quiltestyr, stoppeplade og trådrulleholder. Knaphul og justerbar stinglængde/bredde Hvis din maskine har knaphulsfunktion, så betyder det, at du kan sy knaphuller til fx en cardigan eller bukser. Med denne funktion, bliver det legende let at sy pæne knaphuller. Justerbar stinglængde og -bredde betyder, at du selv vælger hvor lange og brede dine sting skal være. Essentielle tilkøb Godt syværktøj gør syningen sjovere og nemmere. Det er vigtigt at købe en skarp saks til at klippe stof og en lille broderisaks, der kan klippe tråde under sy-arbejdet. Derudover er det godt at have nogle ekstra spoler til undertråd i forskellige farver. Du kan fx have 10 spoler, i de farver du bruger allermest. Dertil er det essentielt at have ekstra synåle, hvis nu der er en nål, der knækker. Køb tynde nåle til fine metervarer og tykkere nåle til filt og denim. Nåle typer Alle Singer nåle passer til alle Singer og Husqvarna Viking symaskiner. Standardnåle str. 70-90 er gode til tynd- medium vævede stoffer. Tvillingenåle er gode til oplægning af medium- og kraftige stoffer. Jeansnåle er gode til at sy i jeans stof og kraftigt lærred. Jerseynåle bruges bl.a. til fint strik, elastiske stoffer, sweatshirt stof og kraftig tricot. Om Singer Siden 1851 har Singer skabt syglæde verden over. Den første symaskine blev lanceret samme år og siden da, har Singer bl.a. introduceret zig-zag symaskinen og den elektroniske symaskine. Singer er det mest kendte symaskinemærke i verden og synonym med syning. Singer designer, udvikler og fremstiller symaskiner til både nybegynderen og den øvede bruger.
  d. 22.02 899,-
  PFAFF symaskine Smarter by PFAFF 150S
  d. 22.02 1.999,-
  Singer symaskine - Simple 3210
  d. 22.02 1.499,-
  Singer symaskine Tradition 2263
  Singer symaskine Tradition 2263, Solid basis symaskine fra Singer Denne mekaniske Singer Tradition 2263 symaskine er udstyret med 23 sømme: 6 basis, 11 dekorative og 5 forskellige stræksømme. Brugervenlig programstyring Inkl. 3 x spoler Kant- og quiltestyr Maskinen har en simpel programvælger og det er enkelt at skifte trykfod. Dertil har den friarm, hvilket er godt, når du skal sy ærmer eller bukseben. Der medfølger: Universalfod og lynlåsfod Knaphulsfod og fod til isyning af knapper L-skruetrækker og opsprætter/børste Nålepakke 3 x spoler ( 00606608 / class15 ) Stoppeplade og trådrulleholder Knaphul og justerbar stinglængde/bredde Hvis din maskine har knaphulsfunktion, så betyder det, at du kan sy knaphuller til fx en cardigan eller bukser. Med denne funktion, bliver det legende let at sy pæne knaphuller. Justerbar stinglængde og -bredde betyder, at du selv vælger hvor lange og brede dine sting skal være. Essentielle tilkøb Godt syværktøj gør syningen sjovere og nemmere. Det er vigtigt at købe en skarp saks til at klippe stof og en lille broderisaks, der kan klippe tråde under sy-arbejdet. Derudover er det godt at have nogle ekstra spoler til undertråd i forskellige farver. Du kan fx have 10 spoler, i de farver du bruger allermest. Dertil er det essentielt at have ekstra synåle, hvis nu der er en nål, der knækker. Køb tynde nåle til fine metervarer og tykkere nåle til filt og denim. Nåle typer Alle Singer nåle passer til alle Singer og Husqvarna Viking symaskiner. Standardnåle str. 70-90 er gode til tynd- medium vævede stoffer. Tvillingenåle er gode til oplægning af medium- og kraftige stoffer. Jeansnåle er gode til at sy i jeans stof og kraftigt lærred. Jerseynåle bruges bl.a. til fint strik, elastiske stoffer, sweatshirt stof og kraftig tricot. Om Singer Siden 1851 har Singer skabt syglæde verden over. Den første symaskine blev lanceret samme år og siden da, har Singer bl.a. introduceret zig-zag symaskinen og den elektroniske symaskine. Singer er det mest kendte symaskinemærke i verden og synonym med syning. Singer designer, udvikler og fremstiller symaskiner til både nybegynderen og den øvede bruger.
  d. 22.02 1.499,-
  Toyota symaskine SUPERJ15 - Sort
  Toyota symaskine SUPERJ15 - Sort, Symaskine fra Toyota - Perfekt til jeans ToyotaSUPERJ15 er en ægte klassiker. Det er en mekanisk symaskine, der kan gå igennem hele 12 lag stof, og den er derfor ideel til tykke jeansstoffer. Der medfølger en særlig trykfod til jeans, så du kan lave den perfekte oplægning. Flot sort design Nåletråder 15 pynte- og nyttesømme Essentielle features SUPERJ15 har indbygget nåletråder og 15 sømme, som vælges via et stort drejehjul, der gør det nemt og overskueligt. Quick guiden gør det let at komme igang og søge hjælp, uden at skulle slå information op på computeren eller i brugervejledningen. Via det ergonomiske design får du den optimale sideposition, når du syr og lyset er super godt, da du ikke behøver at læne dig frem og anstrenge øjnene for at følge med i dit syprojekt. Du får: - Trykfod til zig-zag (sidder på maskinen) - Lynlåsfod og knaphulsfod - Trykfod til overlock - Blindstingsfod - Speciel glidefod til SUPERJ modellerne - Skruetrækker og spolekapsel - Opsprætter og spoler x 2 - Standardnåle x 2 - Jeans nåle x 2 - Jeans support - Jersey nål x 1 - Støvhætte og pedal - Speciel manual til anvendelse af glidefoden Om Toyota Toyota er verdens 6. største producent af auto dele, men de producerer også symaskiner, og den første blev rent faktisk fremstillet i 1946 - et år før den første Toyota bil blev bygget. Automobil-teknologien og Toyatas høje krav til kvalitet har fulgt hinanden lige siden. De har fokus på sikkerhed, styrke og holdbarhed. Toyotas høje kvalitets krav Du får 3 års garanti på maskinen. Dette understøtter Toyotas høje kvalitet standarder, som de værner om. Derudover anvender Toyota deres viden fra motorindustrien til at reducere CO2 emissionen via LCA (Life Cycle Assessment).
  d. 22.02 1.499,-
  Singer symaskine 1507
  Singer symaskine 1507, Begynder symaskine fra Singer Singer model 1507 mekanisk symaskine er ideel til simpelt reparationsarbejde. Den er til dig, der aldrig har prøvet at sy, og som gerne vil i gang. Den er fx ideel til børn, der gerne vil igang med at sy selv 8 sømtyper Nem trådning Nem sømvælger via drejehul Knaphul og justerbar stinglængde/bredde Hvis din maskine har knaphulsfunktion, så betyder det, at du kan sy knaphuller til fx en cardigan eller bukser. Med denne funktion, bliver det legende let at sy pæne knaphuller. Justerbar stinglængde og -bredde betyder, at du selv vælger hvor lange og brede dine sting skal være. Du får: - 6 nyttesømme - 1 pyntesøm - 4-trins knaphul (du skifter selv sumoment i knaphullet) - Friarm - Lodretliggende spole i separat spolehus - Max stinglængde (ved ligesøm): 4 mm - Max stingbredde (ved zig zag): 4 mm - Trådspænding (manuel): ja - Lys: almindeligt - Flere nålepositioner ved ligesøm: 2 - Trådningssystem: Traditionelt Medfølgende tilbehør til Singer 1507 Derudover medfølger der: universalfod, lynlåsfod, knaphulsfod, fod til isyning af knapper, L-skruetrækker, opsprætter/børste, nålepakke, 3 x spoler (00606608/class15), sømlineal, stoppeplade og trådrulleholder. Essentielle tilkøb til nybegynderen Godt syværktøj gør syningen sjovere og nemmere. Det er vigtigt at købe en skarp saks til at klippe stof og en lille broderisaks, der kan klippe tråde under sy-arbejdet. Derudover er det godt at have nogle ekstra spoler til undertråd i forskellige farver. Du kan fx have 10 spoler, i de farver du bruger allermest. Dertil er det essentielt at have ekstra synåle, hvis nu der er en nål, der knækker. Køb tynde nåle til fine metervarer og tykkere nåle til filt og denim. Nåle typer Alle Singer nåle passer til alle Singer og Husqvarna Viking symaskiner. Standardnåle str. 70-90 er gode til tynd- medium vævede stoffer. Tvillingenåle er gode til oplægning af medium- og kraftige stoffer. Jeans nåle er gode til at sy i jeans stof og kraftigt lærred. Jerseynåle bruges bl.a. til fint strik, elastiske stoffer, sweatshirt stof og kraftig tricot. Om Singer Siden 1851 har Singer skabt syglæde verden over. Den første symaskine blev lanceret samme år og siden da, har Singer bl.a. introduceret zig-zag symaskinen og den elektroniske symaskine. Singer er det mest kendte symaskinemærke i verden og synonym med syning. Singer designer, udvikler og fremstiller symaskiner til både nybegynderen og den øvede bruger.
  d. 22.02 1.599,-
  Singer symaskine Promise 1408
  Singer symaskine Promise 1408, God all-round symaskine fra Singer Singer Promise 1408 er en skøn begyndermaskine med 8 basissømme og simpel programvælger, snap-on trykfødder, friarm og ekstra højt trykfodsløft. 8 standard sømme Nemt og hurtigt at komme igang Med alt basis tilbehøret Symaskinen er udstyret med en Heavy Duty metalramme og kommer med en masse godt tilbehør (se i specifikationer). Du får: - 6 nyttesømme - 1 pyntesøm - 4-trins knaphul - Friarm til syning af ærmer og bukseben - Nem trådning og sømvælger - Max stinglængde (ved ligesøm): 4 mm - Max stingbredde (ved zigzag): 4 mm - Trådspænding (manuel): ja - Lys: almindeligt - Flere nålepositioner ved ligesøm: 2 - Trådningssystem: Traditionelt - Automatisk undertrådsspoler - Ekstra højt trykfodsløft Knaphul og justerbar stinglængde/bredde Hvis din maskine har knaphulsfunktion, så betyder det, at du kan sy knaphuller til fx en cardigan eller bukser. Med denne funktion, bliver det legende let at sy pæne knaphuller. Justerbar stinglængde og -bredde betyder, at du selv vælger hvor lange og brede dine sting skal være. Essentielle tilkøb til nybegynderen Godt syværktøj gør syningen sjovere og nemmere. Det er vigtigt at købe en skarp saks til at klippe stof og en lille broderisaks, der kan klippe tråde under sy-arbejdet. Derudover er det godt at have nogle ekstra spoler til undertråd i forskellige farver. Du kan fx have 10 spoler, i de farver du bruger allermest. Dertil er det essentielt at have ekstra synåle, hvis nu der er en nål, der knækker. Køb tynde nåle til fine metervarer og tykkere nåle til filt og denim. Nåle typer Alle Singer nåle passer til alle Singer og Husqvarna Viking symaskiner. Standardnåle str. 70-90 er gode til tynd- og mediumvævede stoffer. Tvillingenåle er gode til oplægning af medium- og kraftige stoffer. Jeansnåle er gode til at sy i jeans stof og kraftigt lærred. Jerseynåle bruges bl.a. til fint strik, elastiske stoffer, sweatshirt stof og kraftig tricot. Om Singer Siden 1851 har Singer skabt syglæde verden over. Den første symaskine blev lanceret samme år og siden da, har Singer bl.a. introduceret zig-zag symaskinen og den elektroniske symaskine. Singer er det mest kendte symaskinemærke i verden og synonym med syning. Singer designer, udvikler og fremstiller symaskiner til både nybegynderen og den øvede bruger.
  d. 22.02 799,-
  Singer symaskine Promise 1409
  Singer symaskine Promise 1409, Promise 1409 - Perfekt til nybegynderen Singer symaskine med 9 standard sømprogrammer. På siden finder du en trådsaks/trådkniv, der er et dejligt værktøj, der gør, at du ikke behøver at finde saksen, hver gang du skal klippe tråde over. Quick & Easy trådning 1 x 4 trins knaphul God all-round symaskine Promise 1409 har justerbar stinglængde, automatisk 4-trins knaphul, Heavy Duty metalramme, så den står mere stabilt på bordet og nemt sømvalg. Dertil har den Quick and Easy trådning, 4 snap-on trykfødder og ekstra højt trykfodsløft til tykkere materialer. Du får: - Universaltrykfod - Lynlåstrykfod - Knaphulsfod - Knapisyningsfod - Quilte lineal - 1 pakke nåle - 3 stk undertrådsspoler - Trådrulleholder - Stor filtskive - Stoppeplade - Skruetrækker Essentielle tilkøb til begynderen Godt syværktøj gør syningen sjovere og nemmere. Det er vigtigt at købe en skarp saks til at klippe stof og en lille broderisaks, der kan klippe tråde under sy-arbejdet. Derudover er det godt at have nogle ekstra spoler til undertråd i forskellige farver. Du kan fx have 10 spoler, i de farver du bruger allermest. Dertil er det essentielt at have ekstra synåle, hvis nu der er en nål, der knækker. Køb tynde nåle til fine metervarer og tykkere nåle til filt og denim. Nåle typer Alle Singer nåle passer til alle Singer og Husqvarna Viking symaskiner. Standardnåle str. 70-90 er gode til tynd- medium vævede stoffer. Tvillingenåle er gode til oplægning af medium- og kraftige stoffer. Jeansnåle er gode til at sy i jeans stof og kraftigt lærred. Jerseynåle bruges bl.a. til fint strik, elastiske stoffer, sweatshirt stof og kraftig tricot. Om Singer Siden 1851 har Singer skabt syglæde verden over. Den første symaskine blev lanceret samme år og siden da, har Singer bl.a. introduceret zig-zag symaskinen og den elektroniske symaskine. Singer er det mest kendte symaskinemærke i verden og synonym med syning. Singer designer, udvikler og fremstiller symaskiner til både nybegynderen og den øvede bruger.
  d. 22.02 879,-
  Toyota overlocker - SL3314
  Toyota overlocker - SL3314, Professionelle resultater med overlocker fra Toyota Er du på jagt efter en robust og kompakt overlocker, så er Toyota SL3314 overlocker maskinen et rigtig godt valg. Med trådningsguide og 1500 sting pr. minut bliver du hurtigt rigtig godt kørende. Med online trådningsguide Nem at anvende 1500 sting pr. minut Overlocker med smarte features Toyota SL3314 kommer med mange smarte features, så du får den optimale sy-oplevelse. Med en overlock maskine er det enkelt at sy og tilpasse dine egne projekter. Den indbyggede kniv sørger for at skære det overskydende stykke stof af samt sy den perfekte søm i samme arbejdsgang. Overlockeren kan passende bruges, hvis du ønsker at fabrikere dit eget tøj. SL3314 funktioner: - Online trådningsguide, der hjælper dig godt på vej. Se videoen og du er klar til at bruge din overlocker - Sy både med 3 og 4 tråde - Differential transport - Justering af skærebredde og stinglængde - Tilkøb af forskellige specielle trykfødder SL3314 specifikationer: - Differentiale: 1,0 - 2,0 - Stinglængde: 1-5 mm - Skærebredde: 4-6 mm - Overlockbredde: 4,5 mm standard - Maximum 1500 sting pr. minut Medfølgende tilbehør: - Skruetrækker - 5 x nåle (2 x 11# og 3 x 14#) - Olie - Trådnet (4 stk.) - Pincet - Trådrullestoppere (4 stk.) Om Toyota Toyota er verdens 6. største producent af autodele, men de producerer også symaskiner. Den første blev rent faktisk fremstillet i 1946 - et år før den første Toyota bil blev bygget. Automobil-teknologien og Toyatas høje krav til kvalitet har fulgt hinanden lige siden. De har fokus på sikkerhed, styrke og holdbarhed. Toyotas høje kvalitetskrav Du får 3 års garanti på maskinen. Dette understøtter Toyotas høje kvalitet, hvilket er noget de virkelig værner om. Toyota tænker endvidere på miljøet. De bruger den store viden fra motorindustrien til at reducere CO2 emissionen via LCA (Life Cycle Assessment). Vægt: 8,1 kg Videopræsentation af SL3314: Video med trådningsguide til SL3314:
  d. 22.02 1.999,-
  Toyota symaskine - OEKAKI 50R
  Toyota symaskine - OEKAKI 50R, Toyotas absolutte topmodel Hvad betyder Oekaki? Det er japansk og betyder "at tegne". Og det er præcis, hvad man kan på denne maskine. Du kan frihåndsbrodere forskellige symboler og tekster - kun fantasien sætter grænser. Computerstyret og meget brugervenlig Egne designs via frihåndssyning Det bedste fra Super Jeans modellerne inkluderet Vinder af Reddot Award 2015 Denne smukke symaskine i den markante røde farve har i 2015 vundet den prestigefyldte Reddot Design Award for dens produktdesign. Avanceret symaskine med mange detaljer OEKAKI50R kan meget mere end blot at have et flot design. Den elektroniske maskine har 50 sømme og drop-in spolesystem. Dertil har man taget de bedste funktioner fra Super Jeans modellerne med og den kan også gå hen over 12 lag stof. Den computerstyrede symaskine er meget brugervenlig. Symaskinen kan indstilles via trykknapper og du har mulighed for at justere både hastighed, stingbredde (op til 5 mm) og stinglængde. Du behøver ingen trykfod, men kan blot bruge knappen. Dette er en kæmpe fordel for folk med fodproblemer. Hvis du brænder for at sy og gerne vil udfordre dine syevner og kreativitet, så er denne maskine i en klasse for sig selv. Du får: - Trykfod til zig-zag (sidder på maskinen) - Usynlig lynlåsfod - Knaphulsfod og trykfod til overlock - Blindstingsfod og broderifod - Speciel glidefod og "slip let" fod - Skruetrækker og spolekapsel - Opsprætter - Spoler x 4 - Standardnåle x 2 - Jeans nåle x 2 og jeans support - Jersey nål x 1 - Støvhætte og pedal - Specielt starter kit Om Toyota Toyota er verdens 6. største producent af auto dele, men de producerer også symaskiner, og den første blev rent faktisk fremstillet i 1946 - et år før den første Toyota bil blev bygget. Automobil-teknologien og Toyatas høje krav til kvalitet har fulgt hinanden lige siden. De har fokus på sikkerhed, styrke og holdbarhed. Toyotas høje kvalitets krav Du får 3 års garanti på maskinen. Dette understøtter Toyotas høje kvalitet standarder, som de værner om. Derudover anvender Toyota deres viden fra motorindustrien til at reducere CO2 emissionen via LCA (Life Cycle Assessment).
  d. 22.02 2.999,-
  Toyota symaskine - SUPERJ34
  Toyota symaskine - SUPERJ34, Kraftig symaskine fra Toyota Toyota SUPERJ34 ef en ægte klassiker. Det er en super kraftig mekanisk symaskine, der kan gå igennem hele 12 lag stof, og den er derfor ideel til tykke jeansstoffer. Der medfølger en særlig trykfod til jeans, så du kan lave den perfekte oplægning. Kan køre over 12 lag stof via jeans trykfod Justerbart trykfodstryk Justerbar stinglængde Essentielle features SUPERJ34 har indbygget nåletråder og 34 pynte-, nytte- og stræksømme, som vælges via et stort drejehjul, der gør det nemt og overskueligt. Der er et stort udvalg af stræksømme og du har mulighed for at regulere stinglængden og trykfodstrykket. Quickguiden gør det let at komme igang og søge hjælp, uden at skulle slå information op på computeren eller i brugervejledningen. Symaskinens transportør kan slås fra, så du har mulighed for frihåndssyning. Symaskinen kan i øvrigt sy i både læder og plastik. Via det ergonomiske design får du den optimale sideposition, når du syr og lyset er super godt, da du ikke behøver at læne dig frem og anstrenge øjnene for at følge med i dit syprojekt. SUPERJ34 er en god symaskine til de øvede. Du får: - Trykfod til zig-zag (sidder på maskinen) - Lynlåsfod og knaphulsfod - Trykfod til overlock - Blindstingsfod - Speciel glidefod til SUPERJ modellerne - Skruetrækker og spolekapsel - Opsprætter og spoler x 2 - Standardnåle x 2 - Jeans nåle x 2 - Jeans support - Jersey nål x 1 - Støvhætte og pedal - Speciel manual til anvendelse af glidefoden Om Toyota Toyota er verdens 6. største producent af auto dele, men de producerer også symaskiner, og den første blev rent faktisk fremstillet i 1946 - et år før den første Toyota bil blev bygget. Automobil-teknologien og Toyatas høje krav til kvalitet har fulgt hinanden lige siden. De har fokus på sikkerhed, styrke og holdbarhed. Toyotas høje kvalitets krav Du får 3 års garanti på maskinen. Dette understøtter Toyotas høje kvalitet standarder, som de værner om. Derudover anvender Toyota deres viden fra motorindustrien til at reducere CO2 emissionen via LCA (Life Cycle Assessment).
  d. 22.02 1.999,-
  Singer symaskine - Confidence 7470
  d. 22.02 3.599,-
  Husqvarna Viking symaskine H-Class E-10
  d. 22.02 1.599,-
  fodpedal husquarna d. 22.02 100,-
  Købes
  Singer symaskine Simple 3223
  d. 22.02 1.099,-
  Toyota overlocker - SL3335
  Toyota overlocker - SL3335, Professionelle resultater med overlocker fra Toyota Er du på jagt efter en robust og kompakt overlocker, så er Toyota SL3335 overlocker maskinen et rigtig godt valg. Med direkte trådningssystem og 1500 sting pr. minut bliver du hurtigt rigtig godt kørende. Med direkte trådningssystem Nem at anvende 1500 sting pr. minut Overlocker med smarte features Toyota SL3335 kommer med mange smarte features, så du får den optimale sy-oplevelse - lige fra start. Udover at overlockeren er nem at betjene, så er den også nem at rengøre med en børste. Med en overlock maskine er det meget enkelt at sy og tilpasse dine egne projekter. Den indbyggede kniv sørger for at skære det overskydende stykke stof af samt sy den perfekte søm i samme arbejdsgang. Brug SL3335 hvis du ønsker at fabrikere dit eget tøj. Features: - Maskinkapacitet på 2-4 trådet overlock samt rullesøm - Direkte trådningssystem - Differential transport - Justering af skærebredde og stinglængde - Tilkøb af forskellige specielle trykfødder SL3335 specifikationer: - Differentiale: 1,0 - 2,0 - Stinglængde: 1-5 mm - Skærebredde: 4-6 mm - Overlockbredde: 4,5 mm standard - Maximum 1500 sting pr. minut Medfølgende tilbehør: - Skruetrækker - 5 x nåle (2 x 11# og 3 x 14#) - Olie - Trådnet (4 stk.) - Pincet - Trådrullestoppere (4 stk.) Om Toyota Toyota er verdens 6. største producent af autodele, men de producerer også symaskiner. Den første blev rent faktisk fremstillet i 1946 - et år før den første Toyota bil blev bygget. Automobil-teknologien og Toyatas høje krav til kvalitet har fulgt hinanden lige siden. De har fokus på sikkerhed, styrke og holdbarhed. Toyotas høje kvalitetskrav Du får 3 års garanti på maskinen. Dette understøtter Toyotas høje kvalitet, hvilket er noget de virkelig værner om. Toyota tænker endvidere på miljøet. De bruger den store viden fra motorindustrien til at reducere CO2 emissionen via LCA (Life Cycle Assessment). Vægt: 8,5 kg
  d. 22.02 2.999,-
  Industrisy maskine
  d. 22.02 5.500,-
  industri symaskine
  d. 22.02 8.500,-
  Husqvarna Viking symaskine H-class E20
  d. 22.02 1.499,-
  Fin retro
  d. 21.02 1.500,-
  Brugbar symaskine søges d. 21.02 200,-
  Købes
  Symaskine
  d. 21.02 9.500,-
  industri stikkesting singer
  d. 21.02 4.000,-
  Gammel stoewer symaskine god stand
  d. 21.02 150,-
  Toyota Jet Black 224 Symaskine
  d. 21.02 300,-
  Gl træ sykasse
  d. 21.02 125,-
  Retro Sort gl. Singer Symaskine Antik
  d. 20.02 125,-
  Ældre funktionsdygtig symaskine d. 20.02 250,-