For hurtig søgning indtast
annonce id: 45286000
i søgefeltet og klik søg

Jens Christian Grøndahl

Kr. 100,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
2 romaner:

1. Lucca, Gyldendal, hardback, 1999, fremstår som ny.

---

En aften bliver den 32-årige Lucca Montale bragt ind på hospitalet i en provinsby syd for København efter en bilulykke

Ved indlæggelsen konstaterer lægerne, at hun har mistet synet.

Lægen Robert har ansvaret for Luccas behandling. Siden sin skilsmisse har han boet alene i den lille by i en tilstand af følelsesmæssig lammelse og resignation, kun afbrudt af datteren Leas weekendbesøg.

Robert og Lucca fortæller hinanden deres historier, og langsomt opstår en ny fælles historie, der giver plads til det håb, de begge har mistet.

Jens Christian Grøndahl fik De Gyldne Laurbær for denne intense kærlighedshistorie, som samtidig blev hans første store læsersucces.

Pris 100 kr

2. Et andet lys, Gyldendal, hardback, 2003, fremstår som ny.

---

Irene er skilsmisseadvokat, 57 år, gift, har 2 voksne børn, da hendes mand under en familiemiddag meddeler, at han har mødt en anden kvinde og vil skilles. Det kommer ikke som nogen overraskelse for Irene – hun har selv overvejet at forlade ham.

For 15 år siden havde Irene en affære med den noget yngre Thomas – deres veje krydses igen, da Thomas skal skilles, og hans kone Sally kontakter Irene i hendes egenskab af advokat.

Irenes mor Vivian skal opereres – og giver før operationen Irene en dagbog, der afslører, at hendes far ikke er hendes biologiske far, hvilket hidtil har været en velbevaret hemmelighed. Irenes far forlod Irene og Vivian, og der gik 20 år, hvor Irene ikke så ham. Da hun endelig tog kontakt var han døende, og Irene plejede ham. Irenes barndom har været præget af en mor, der ofte lagde sig med “migræne” – og af fortielser – det var en stor lettelse at slippe ud, og som ung pige tage til Paris.

Irene tager sit liv op til revision efter skilsmissen. Gør nogle ting, hun ellers ikke ville have gjort. Dvæler ved livet. Beslutter at opsøge sin biologiske far.

En stilfærdig bog, der kredser om det at skilles og mødes.

Pris 75 kr

Sendes gerne


Flere detaljer:
Forsendelse Ja - køber betaler Varens stand Næsten som ny

Se også disse lignende annoncer