x
For hurtig søgning indtast
annonce id: 46930419
i søgefeltet og klik søg

Så sid dog stille

Kr. 45,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Så sid dog stille af Dagmar Dietz
En mors skildring af hverdagen med en hyperaktiv søn fra fødslen og til han mange år senere får stillet diagnosen DAMP. Skildrer også kampen for at give sønnen og familiens to andre problembørn et rimeligt liv
At DAMP ikke bare findes, men faktisk også hører til blandt de hyppigste børnesygdomme, aner Dagmar og Christoph Dietz intet om, da de nygifte og lykkelige venter deres første barn.
Da Felix bliver født, er Dagmar og hendes mand overlykkelige. Men snart viser det sig, at Felix er et hyperaktivt bar, som kræver uafbrudt action- ellers hverken sover eller spiser han, medmindre begge dele kan overstås i rasende fart. Alle udenforstående forstår ikke, hvad der er galt med Felix og bliver rasende på ham, når han højlydt protesterer, hvis han ikke får det, som han vil. Derfor udfolder hans forældre al deres kreativitet for at undgå konflikter- sender ham til skolepsykolog, til terapeuter go specialpædagoger. Men alle er overbevist om, at det er Felix' forældre, den er gal med.
En dag læser Dagmar en bog om problembørn, de minder hende om Felix og beslutter sig for at lade ham psykiatrisk behandle. Det fører endelig til en rigtig diagnose: DAMP.
Sid dog stille! er en udsædvanlig ærlig fortælling om, hvordan det er at få hverdagen til at hænge sammen med et hyperaktivt barn.
Bogen ser ud som ny .
Tjek billeder ud og vurderer selv.
Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne på købers regning og ansvar. Sælges som beset .
Flere detaljer:
Forsendelse Ja - køber betaler Varens stand Næsten som ny

Se også disse lignende annoncer