Populært

Umoderne mad – Camilla Plum

Umoderne mad – Camilla Plum

30 kr.

Politiken bøger – 2004 – fast bind – 290 sider – pæn stand Mange, mange lækre opskrifter på f.eks. boller i karry, rungstedkage, citronfromage, svineskank med surkål, wienerschnitzel, spidskålsdolmer, stroganoff, kanelsnegle, kalvekoteletter, lam i dild, pariserbøffer, sprøde brisler, stegt flæsk med persillesauce, marmorkage, mandelrand, vildsvin i øl, ribslagkage, peberrodssauce, slåensnaps, tytkmælk, landbrød, Mornay, ølandsbrød, løgmarmelade, kryddersnapse, bankekød, høns i asparges, kyllingesteg med skilt sauce, sprængt gås, kartoffelpandekager med stegt flæsk, pommes frites, diverse omeletter, hønsesalat, Irish stew, sukkersaltet laks, torskerogn med sauce hollandaise, hornfisk i lage, fiskefrikadeller med persille, fransk løgsuppe, hvidkålssuppe med baconknas, porre-kartoffelsuppe, salade lyonnais…… Illustreret med mange fine helsidesfotos af mange retter Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·14. mar.

Et ordentligt Brød

Et ordentligt Brød

75 kr.

Camilla Plum. Hardback, 208 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Et ordentligt brød af Camilla Plum er en god grundbog til dig, der ønsker at bage dit eget brød. Bogen starter med en introduktion til de forskellige kornsorter, samt information om råvarer og forskellige hævemetoder. Bogen indeholder mere klassiske grundopskrifter som rugbrød og hvedebrød, men også brød lavet på kornsorter, der er særligt populære for tiden, samt brød uden gær. Desuden får du forslag til, hvordan du bruger det brød, du ikke får spist.

Valby·23. feb.·

11 havebøger, alle nye

11 havebøger, alle nye

25 kr.

11 super flotte havebøger, alle helt nye og ubrugte, sælges: 1. Container Gardening af Alan Toogood. Forlaget Tiger Books, London, hardback, 80 sider. Pris 50 kr. 2. Planter i krukker og potter af Eyvind Thorsen. Politikens Forlag, hardback, 128 sider. Pris 75 kr. 3. Den lille Havebog af Martin Stangl. Haven året rundt - prydhaven, køkkenhaven, frugthaven måned for måned. Bogen er fyldt med flotte farvefotos og beskrivelser. Ashehougs Dansk Forlag A/S, hardback, 95 sider. Pris 50 kr. 4. Hibiscus, farverig inspiration af Helle Graff & Inge Skovdal. Hardback. Pris 50 kr. 5. Jeg har have. Politikens Familiehåndbøger. Håndbogen om havens blomster, buske og træer. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt (stadig i plomberet emballage). Pris 100 kr 6. Povl Bruun-Møller, bogen Sten, træ og vand i haven, tegninger af Verner Hancke, Forlaget Danmark, 1983. Pris 40 kr. 7. Povl Bruun-Møller, bogen Ideer til haven, tegninger af Verner Hancke, Forlaget Danmark, 1983. Pris 40 kr. 8. Få inspiration til din have, Få inspiration til din have, gode råd giver gode oplevelser. Bogen er udgivet af danske havecentre. Pris 25 kr. 9. Politikens havebog, af Ejvind Thorsen, 3. udgave, 2. reviderede oplag, hardback, 1987. Gennemillustreret med tegninger og billeder i farve og sort/hvid. Politikens havebog er den nødvendige håndbog for alle haveejere - nybegyndere som virkelig erfarne. Bogen uddyber alle tænkelige arbejdsopgaver og giver gode råd mht beplantning med de rigtige kulturer på de bedst egnede steder. Alt sammen udførligt beskrevet i tekst og i instruktive tegninger og fotos. Bogen er yderst velholdt og fremstår som næsten ny. Pris 75 kr. 10. BLOMSTER, af Camilla Plum, super flotte fotografier af Anne-Li Engström, Politikens Forlag, 2009, hardback. Stort format. Pris 140 kr. 11. Fra frø til blomst, af Isabella Smith, Aschehoug, 1. udgave, 2005. Pris 60 kr. Alle bøgerne er helt nye, og nr. 9 fremstår som næsten ny. Sendes gerne.

Munkebo·11. jan.

Et ordentligt brød af Camilla Plum

Et ordentligt brød af Camilla Plum

65 kr.

Som ny! Et ordentligt brød af Camilla Plum er en god grundbog til dig, der ønsker at bage dit eget brød. Bogen starter med en introduktion til de forskellige kornsorter, samt information om råvarer og forskellige hævemetoder. Bogen indeholder mere klassiske grundopskrifter som rugbrød og hvedebrød, men også brød lavet på kornsorter, der er særligt populære for tiden, samt brød uden gær. Desuden får du forslag til, hvordan du bruger det brød, du ikke får spist.

Hørsholm·14. dec. 2023·

TV Køkkenet - de beste opskrifter gennem 25 år

TV Køkkenet - de beste opskrifter gennem 25 år

100 kr.

Ulrik Boesen. Indbundet, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Tv-programmet TV Køkkenet er et stykke historie af stor betydning for dansk madkultur i vor tid. I en periode over 25 år har mere end 100 medvirkende introduceret nye råvarer, givet glimt af fremmede køkkener, lært os metoder, givet os ideer og slået et slag for brug af gode råvarer. Vi begynder i 1966 med det mest berømte makkerpar i dansk gastronomi, som hele Danmark straks kom på fornavn med: Conrad og Axel. Vi møder også Grete Grumme, Jan & Roy Hurtigkarl, Christian Bind, Jean Louis Lieffroy, Camilla Plum, Stig Henriksen og mange flere kendte kokke. Mere end 200 opskrifter er samlet i denne bog, der samtidig giver en introduktion til de enkelte kokke.

Valby·3. okt. 2023·

Få beskedNår der er nye resultater i Faglitteratur

Lup med søgeord i
Mit skandinaviske køkken - Camilla Plum

Mit skandinaviske køkken - Camilla Plum

100 kr.

Nordisk og skandinavisk mad har i de senere år vakt stor opsigt over hele verden. I mit skandinaviske køkken deler Camilla Plum ud af sin store viden om skandinavisk mad og om råvarerne og man får dermed et godt indblik i, hvor eksotisk og særpræget, den skandinaviske madkultur egentlig er – præget af de skiftende klimatiske forhold henover forår, sommer, efterår og vinter. Skandinavisk mad er mange ting. Nordpå har de det mest vidunderlige vildt, svampe og vilde bær på kloden, sydpå har vi perfekt klima til frugt og grøntsager, fisk og husdyr, og vores spisevaner afspejler denne diversitet. Der er dog flere ligheder end forskelle, og fælles er måden at kombinere sødt og surt, peberrod og smør, rug og rå løg samt den meget enkle måde at tilberede og konservere råvarerne på, som ikke har sin lige noget sted i verden. Bogen er oprindeligt skrevet på engelsk til et engelsk og amerikansk publikum, og danske læsere vil måske kunne genkende nogle af opskrifterne fra artikler, bøger og tv-programmer, som Camilla Plum har lavet herhjemme, men resten af stoffet er nyt og her samlet for første gang. Vinder af Gourmand Cookbook Award 2010 i kategorien "Bedste bog om Skandinavisk mad"

Kjellerup·2. dec. 2022·