Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

50 kr.

Stenalderkost + Syltning + God mad med krydderier. 6 bøger: 1. Politikens Fjerkræ Kogebog, forfatter Vivi Schou, Politikens Forlag, 1999, 1. udgave, 1. oplag, hardback. Fuldstændig ny og ubugt. Bogen er udsolgt fra forlaget. Pris 85 kr. 2. Suveræne salater og brillante buffeter, af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, Forlaget 12 bøger A/S efter overenskomst med Høst & Søns Forlag, 1997, hardback. Bogen fremstår som ny. Pris 75 kr. 3. 500 opskrifter. Kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, pasta, grønsager, salater, saucer, desserter, brød m.v. Spændende mad til hverdag og fest. Politikens Forlag, 1999, hardback. Bogen er yderst velholdt. Udsolgt fra forlaget. Pris 110 kr. 4. Stenalderkost, af Loren Cordain, Forlaget Libris, 2011, paperback. Stenalderkost af Loren Cordain er en opskriftssamling over den proteinrige, varierede kost, som vores forfædre spiste i jægersamfundet. Samtidig får du teori om, hvorfor vores forfædre var så sunde, og hvad det er i vores nutidige kost, der afviger fra dengang og dermed bør undgås. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 85 kr. 5. Bogen om syltning, af Lotte Haveman, Union håndbøger, Lademann Forlagsaktieselskab, 1981, paperback. Bogen er som ny. Pris 50 kr. 6. God mad med krydderier, af Antje Schunka, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Masser af spændende opskrifter og gode råd om rigtig brug af krydderier og krydderurter. Bogen er yderst velholdt. Pris 50 kr. Sendes gerne.

Munkebo·i går