Tema

13
Asparges - De bedste Opskrifter

Asparges - De bedste Opskrifter

60 kr.

Sabine Vonderstein. Indbundet, 95 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Asparges regnes med rette for at være en af de fineste grønsager. Uanset om det er hvide eller grønne asparges, om de spises sammen med kød, fisk eller skaldyr, koges, ovnbages eller grilles, med eller uden sauce, er de altid en nydelse. Asparges er også gode i salater - ja sågar i forskellige desserter. Nu om dage kan du købe asparges hele året rundt, så se bare at komme i gang. Prøv de herlige og utraditionelle opskrifter i denne bog, f.eks. Romainesalat med karamelliserede asparges og croutoner eller Rabarberkompot med mousse af honning og asparges, og opdag nogle helt nye sider af denne fristende grønsag.

2500 Valby
tir.
Olivenolie

Olivenolie

120 kr.

Rie Boberg. Hardback, 199 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Alt om olivenolie - fra olivenoliens historie, produktion og kvalitetsbedømmelse til lækre opskrifter med de gyldne dråber. Olivenoliens popularitet breder sig. Ikke blot har man konstateret oliens væsentlige rolle for vores sundhed, men også gastronomisk er olivenolien ved at erobre en plads på det kulinariske verdenskort. "Olivenolie" giver en grundig introduktion til oliventræet, årets gang i olivenlunden, pressemetoder og kvalitetsbedømmelse. Lær hvordan man smager på olie, hvad der skal stå på etiketten, og hvordan man vælger sin favorit. Bagerst i bogen findes en guide over de bedste italienske ekstrajomfruolier i Danmark. Forfatteren Rie Boberg er dansker og har boet i mere end 20 år i Italien, hvor hun ejer en lille olivengård i Toscana. Bogens 60 opskrifter stammer fra forfatterens eget køkken, hvor olivenolien har sin naturlige plads. Her er ideer til snacks, aromatiske olier, hovedretter, brød, desserter og grøntsager konserveret i olie.

2500 Valby
tir.
Lakrids

Lakrids

75 kr.

Bagværk - slik - desserter - mad & drikke. Elisabeth Johansson. Hardback, 143 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Opdag, hvor utroligt godt det er med lakrids som krydderi, både i det søde og det salte køkken. Bogen rummer ca. 60 flot afbalancerede opskrifter på alt fra karameller, lakridskonfekt og is til franske makroner, kødretter og kryddersnaps med lakrids. De viser, at der ikke er grænser for, hvordan man kan have glæde af denne moderne og velgørende råvare i sit køkken. Bogen rummer også en mængde facts om verdens bedste rod. Interessant læsning som viser, at lakrids ikke bare smager godt - man har også godt af det! Også: * Lakrids i Maden, 75 kr. * Lav Mad med Lakrids, 60 kr.

2500 Valby
tir.
Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkken, m.fl...

Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkke...

25 kr.

Netto Kogebøger - Alle er nye - uden pris pr. stk. 25,- eller 5 stk. 100,- JULEBOGEN 2 - Madlavning & Bagning & Julepynt 45,- Middelhavets køkkener Desserter Bær Tapas & Snacks Øl til................. Med friske krydderurter BBQ - Vi Griller Sommeren Kinesisk køkken Kalkun og Kylling Salatbogen BRUNCH ITALIENSK Køkken - er mere end pasta Indiens Køkken Sauce, sovs & dip Mit Køkken Dejlige danske efterårsretter BØRNEFESTER, mange opskrifter og ideer Kaffe & Kage WOK Den nemme & lette Kogebog Sundt & Lækkert NORDAFRIKAS Køkken Fisk & Skaldyr Med Mere Grønt Middagsbogen "Dagens Ret" Suppe Skønne Danske Sommerretter Sommer i Køkkenet Dessert- og bagebogen Sender gerne.

2100 København Ø
tir.
Is og iskolde drikke

Is og iskolde drikke

15 kr.

Opskrifter, is og desserter..

8450 Hammel
8. mar.
LCHF hele Livet!

LCHF hele Livet!

75 kr.

Indbundet spiralryg, 221 sider i god stand. Sendes gerne, porto =57 kr. MobilePay. Her er den eneste LCHF-kogebog, du har brug for. Ikke mindre end 300 opskrifter som kan kombineres, så du får 1 million forskellige menuer. Forretter til enhver smag, hovedretter til både hverdag og fest, desserter med lige tilpas sødme, skønne snacks samt afvekslende mellemmåltider. Desuden er her en række forslag til morgenmad, som giver en god start på dagen. LCHF bliver stadig mere populært, ikke bare som slankemetode, men som en vej til at få mere energi og et bedre helbred. Dropper man de hurtige kulhydrater i brød, pasta og pizza, samt sukkerholdige produkter som kager og slik, giver det færre inflammationer i kroppen og holder blodsukkeret stabilt. Man bliver mindre udsat for gigt, får en roligere mave samt et forbedret immunforsvar. Klara Desser er en erfaren madskribent, kogebogsforfatter og grafiker, som har udgivet et dusin kogebøger, heraf flere også på dansk. Lad dig inspirere af hendes farverige og friske mad, som vil holde dig glad og mæt i lang tid. Også: * Mæt og slank med LCHF, 75 kr.

2500 Valby
22. feb.
EROTISK Kogebog. Bang & Deden.

EROTISK Kogebog. Bang & Deden.

199 kr.

UDGÅET. I Erotisk kogebog lægger vi op til hed og ubesværet elskov. Maden skal derfor være let, delikat, smuk og så tæt på dens råvare som muligt. Den ska også være let at tilberede. Den skal kunne indtages, hvor og hvornår man har lyst; ved bordet, i sengen i skoven - som morgenmad, brunch, frokost, hovedret, dessert og natmad. Bogen er som ny. Hardback. BYD.

5750 Ringe
13. jan.
Kogebog fra Kongernes Nordsjælland

Kogebog fra Kongernes Nordsjælland

120 kr.

Ulrikke Gercke & Vibeke Gercke Malmdorf. Indbundet, 227 sider. Som ny. Storformat. Sendes gerne, porto = 51 kr. MobilePay. Når lækker mad og skønne omgivelser går op i en højere enhed Smuk og utraditonel kogebog, inspireret af det smukke Nordsjælland, og med meget mere end bare madopskrifter. Søstrene Vibeke Gercke Malmdorf og Ulrikke Gercke har været på en rejse rundt til nogle af Nordsjællands bedste seværdigheder - blandt andet tre af Nordeuropas smukkeste slotte, som er grunden til, at egnen kaldes Kongernes Nordsjælland. De dygtige søstre laver både mad, borddekorationer og blomsteropsætninger inspireret af de stemningsfulde locations. I bogen besøger og fortæller de om 20 forskellige seværdigheder, blandt andet Kronborg, Rungstedlund, Esrum Kloster og Knud Rasmussens hus, som alle vises med flotte billeder af fotograf Kira Brandt. Her laver de både blomsteropsætninger og andre dekorationer til en flot borddækning og forskellige retter, der passer til stedet. Der er således alt fra hjemmebag og sandwich til steg, festmiddage og desserter, i alt mere end 50 madopskrifter. Opskrifterne ledsages af vinanbefalinger fra en anerkendt sommelier fra Vinakademiet.

2500 Valby
1. jan.
Lav Mad med Lakrids

Lav Mad med Lakrids

60 kr.

Claus Holm. Hardback, 106 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Lakrids er de senere år blev en stor trend i den gastronomiske verden og bør ifølge Claus Holm være at finde på krydderihylden ved siden af salt og peber. Og når lakrids har indtaget krydderihylden, så skal der også være en kogebog på bogreolen med lakridsopskrifter. ?Det er simpelthen det, jeg har villet med her projekt,? siger Claus Holm. ?Lakridskogebogen, der kan lære alle og enhver at bruge det sorte pulver i køkkenet. Det er jo ikke svært ? man skal bare lige tage mod til sig, og så kan det bruges i alt fra forretter til desserter.? Bogen indeholder 30 opskrifter fordelt på kapitlerne ?Hverdag?, ?Forretter?, ?Hovedretter?, ?Desserter? og ?Crazy Holm? og med retter lige fra klassiske frikadeller ? piftet op med lakrids ? til ?Voldsomt højreb? eller Creme Brulée med lakrids og lakridsmacarons med fudge er der opskrifter til alle - uanset temperament, mod og eventyrlyst i køkkenet. Også: * Lakrids i Maden, 75 kr. * Lakrids - Bagværk, slik, desserter, mad & drikke, 75 kr.

2500 Valby
21. dec. 2022
Lakrids i Maden

Lakrids i Maden

75 kr.

Johan Bülow. Hardback, 197 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Hvem kender i dag ikke de små lakridsbøtter fra Lakrids by Johan Bülow? På kort tid er de lækre, bløde lakridser blevet utroligt populære, og de smager da også fantastisk lige fra dåsen. Men samtidig er der uanede muligheder, når man tænker lakrids ind i maden som smagsgiver, og dette er på kort tid blevet en af de hottes tetrends inden for madlavning blandt både kokke og private. I denne nye kogebog viser manden bag de sorte kvalitets lakridser, Johan Bülow, hvordan der ligger en hel verden af nydelse gemt i den rå og trevlede lakridsrod, som lakrids er lavet af - og hvordan lakrids har en berettigelse som krydderi i maden på linje med peber og safran. "Lakrids i Maden" giver den 65 konkrete bud på, hvordan man selv kan anvende lakrids i form af lakridspulver, lakridssirup, lakridsøl og rigtige lakridser i både det salte og det søde køkken, uden at det er kompliceret. Herud over fortæller bogen historien om Lakrids by Johan Bülow - en bemærkelsesværdig erhvers- og eksportsucces, skabt af én mand - den unge Bülow selv. Bogens opskrifter er en kombination af Bülows egne og nyudviklede opskrifter af kokken og forfatteren Louisa Lorang. Samtidig har Bülow inviteret gode venner og samarbejdspartnere til at bidrage med en opskrift, og bogen indeholder således fx lakridsrugbrød fra Claus Meyer,en salat med lakrids- og honningristede beder fra Christian Bitz, lakridsmcarons fra Nikolaos Strangas og lækker jordbæris med lakrids og mynte fra Paradis Is. Også: * Lav Mad med Lakrids, 60 kr. * Lakrids - Bagværk, slik, desserter, mad & drikke, 75 kr.

2500 Valby
21. dec. 2022
Ost på Bordet

Ost på Bordet

60 kr.

Guide, Opskrifter og Tilbehør. Camilla Bojsen-Møller. Hardback, 151 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Med Ost på Bordet har forfatteren Camilla Bojsen-Møller skabt en smuk og indbydende kogebog med over 40 opskrifter på retter med ost. Bogen giver inspiration og nyttig viden om spændende oste fra det meste af Europa. Bogens praktiske guide hjælper med at planlægge det næste ostebord, lige fra hvordan man vælger sine oste, til hvad man kan bruge eventuelle osterester til. Ost på Bordet er skrevet til dem, der er vilde med ost, men altid ender med de samme tre oste i indkøbskurven. Forfatteren opfordrer til, at man prøver én ny ost ? hver gang der står ost på indkøbssedlen. Og så betragter hun ost som et krydderi: ?Man kan bruge ost som et krydderi i madlavningen. På den måde kan man dosere styrken og smagen på retten. Fx smager en pizza med frisk mozzarella helt anderledes end en pizza med revet prima donna eller gorgonzola.? Camilla Bojsen-Møller Bogens opskrifter spænder bredt fra tapas og salater til hovedretter og desserter fx grillede figner med spansk ost og serranoskinke, bluecheese-burger, risotto med stilton og ricotta-is. Læseren får desuden opskrifter på oste-tilbehør som fx surdejsflute, peberfrugtschutney og ølsyltede valnødder med kanel og rosiner. Om forfatteren Camilla Bojsen-Møller er journalist, cand.merc.int. og passioneret ostefan. Udover sit arbejde med markedsføring og kommunikation i det franske ostefirma Lactalis, driver hun bloggen www.ostesnak.dk. Også: * Kokkens Bog om Oste, 75 kr. * Fransk Fast Food - En Bog om Ost, 60 kr.

2500 Valby
6. dec. 2022
Alle tides pasta

Alle tides pasta

80 kr.

Alle tiders pasta. Nemme og lækre opskrifter trin - for - trin . Pasta- en blanding af mel, olie og æg - har været en del af det europæiske køkken siden oldtidens Rom, og i Mellemøsten har man anvendt det lige så længe, om ikke længere. Men vore dages pasta har aldrig været mere populær eller mere nutidig - hvad enten det drejer sig om orientalske nudler eller en af de mange forskellige italienske pasta specialiteter.Denne bog rummer et bredt og inspirerende udvalg af pasta opskrifter fra hele verden, alle lige til at tilberede derhjemme. Der er afsnit med supper, forretter, snacks og lette måltider, pasta med kød, fjerkræ og tilmed et afsnit med pasta desserter . Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne med post Danmark og efter deres taks, og på købers regning og ansvar. Sælges som beset.

6070 Christiansfeld
5. dec. 2022
Havtorn - Nordens Citron

Havtorn - Nordens Citron

120 kr.

I Forretter, Hovedretter, Desserter og Drikke. Kim Gravenhorst & Jacob Ljørring. Indbundet, 193 sider i storformat. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. For 4 år siden udgav Kim Gravenhorst i samarbejde med fotograf Jacob Ljørring Danmarks første bog om havtorn, Havtorn - Nordens Citron, og allerede året efter udkom Havtorn - Desserter, kager og søde sager. Da den første bog udkom, skulle man i specialforretninger eller ud at plukke selv, hvis man ville arbejde med havtorn. Det har heldigvis ændret sig, og i dag er havtorn at finde i stort set alle fødevarebutikkernes frysediske. Samtidig er den generelle viden om havtorn steget markant, og de fleste ved nu, at havtorn er overordentlig sundt, og at bare et enkelt bær indeholder lige så meget C-vitamin som en hel appelsin. De to bøger har samlet solgt imponerende 10.000 eksemplarer, og danskerne er slet ikke færdige med havtorn. Derfor kommer nu en tredje havtornbog, der samler alt det bedste fra de to første bøger og tilføjer 10 nye, spændende opskrifter. Flere end 80 opskrifter er der at give sig i kast med, som bringer det lille gule og syrlige bær i spil i både det salte og søde køkken. I gastronomisk øjemed er havtorn i særklasse og kan indgå i alt fra basiskøkkenets saft, sirup og puré til retter med fisk og skaldyr, fjerkræ og lam, for ikke at nævne de søde sager og desserter, der nyder særdeles godt af mødet mellem det søde og det sure. .I

2500 Valby
3. dec. 2022