Allergi og mad og hvad gør man så ? Jørgen Lorenzen & Jonna Deibjerg + Retter til Allergikere, over 250 opskrifter, Lene Buhl Christoffersen, 190 sider. Prisen er for begge, sælges kun samlet.
Fast pris
Kan sendes med gls til pakkeshop for 47 kr.
Mange har uforklarlige fysiske og psykiske helbredsproblemer: hovedpine, ledsmerter, svimmelhed, depressioner, angstfornemmelser, humørsvingninger osv. At det skulle have noget med kosten at gøre, tænker kun de færreste på. Men det kan det have!
Vil man undersøge, hvad kosten kan betyde for velværet, er Allergi & mad en kærkommen håndsrækning.
Ved hjælp af bogen kan man spore de fødevarer, der generer, læse om de forskellige allergiske symptomer og årsagerne til fødevarereaktioner. Det er beskrivelse af, hvordan man stiller diagnosen, og hvordan man kan omlægge sine spisevaner, uden at hverdagen bliver alt for besværlig.
Forskellige specialdiæter er beskrevet, og der er gode råd om madlavning og daglig levevis samt dejlige opskrifter på retter uden de fødevarer, der oftest har skurkerollen.
Allergi & mad kan blive vendepunktet for den, der ikke har kunnet finde en fornuftig forklaring på dårlig trivsel.
Kasse 1