115 år gl. kogebog, Laura Adeler

115 år gl. kogebog, Laura Adeler

250 kr.

Illustreret Kogebog for By og Land, af Laura Adeler, H. Hagerups Forlag, Kjøbenhavn, udgivet år 1908, 288 sider, indbinding: Halvlæder. 7de Oplag (38-44000) Gennemset og tildels omarbejdet af Fru Eline Eriksen, Sorø Husholdningsskole. Med over 600 Anvisninger til Madlavning, Bagning og Syltning samt Vejledning i Saltning, Røgning, Brygning, Vask, Høkogning, Borddækning og Brugen af Gas. Illustreret med fine tegninger i sort/hvid. Pris 250 kr. N.B.: Den samme bog er set solgt fra antikvitetsforretning for 270 kr. Sendes gerne.

Munkebo·man.

Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

50 kr.

Stenalderkost + Syltning + God mad med krydderier. 6 bøger: 1. Politikens Fjerkræ Kogebog, forfatter Vivi Schou, Politikens Forlag, 1999, 1. udgave, 1. oplag, hardback. Fuldstændig ny og ubugt. Bogen er udsolgt fra forlaget. Pris 85 kr. 2. Suveræne salater og brillante buffeter, af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, Forlaget 12 bøger A/S efter overenskomst med Høst & Søns Forlag, 1997, hardback. Bogen fremstår som ny. Pris 75 kr. 3. 500 opskrifter. Kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, pasta, grønsager, salater, saucer, desserter, brød m.v. Spændende mad til hverdag og fest. Politikens Forlag, 1999, hardback. Bogen er yderst velholdt. Udsolgt fra forlaget. Pris 110 kr. 4. Stenalderkost, af Loren Cordain, Forlaget Libris, 2011, paperback. Stenalderkost af Loren Cordain er en opskriftssamling over den proteinrige, varierede kost, som vores forfædre spiste i jægersamfundet. Samtidig får du teori om, hvorfor vores forfædre var så sunde, og hvad det er i vores nutidige kost, der afviger fra dengang og dermed bør undgås. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 85 kr. 5. Bogen om syltning, af Lotte Haveman, Union håndbøger, Lademann Forlagsaktieselskab, 1981, paperback. Bogen er som ny. Pris 50 kr. 6. God mad med krydderier, af Antje Schunka, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Masser af spændende opskrifter og gode råd om rigtig brug af krydderier og krydderurter. Bogen er yderst velholdt. Pris 50 kr. Sendes gerne.

Munkebo·man.

Menu's helt store madleksikon

Menu's helt store madleksikon

275 kr.

Internationalt Madleksikon indeholder flg. bøger: nr. I – Småretter & Salater nr. II - Oksekød nr. III - Grønsager nr. IV Supper og Saucer nr. V - Vildt og Fjerkræ nr. VI - Dessert nr. VII - Fisk og Skaldyr nr. VIII – Svinekød nr. IX -Ddrinks nr. X - Ris & Pasta nr. XI – Frugt nr. XII – Kalv & Lam nr. XIII – Æg & Ost nr. XIV – Bagværk nr. XV – Syltning nr XVI – Juleretter nr. XVII Slankeretter Register og fine illustrationer fremstår som nye og ubrugte

Gentofte·9. mar.·

Syltning og Konservering

Syltning og Konservering

100 kr.

Selvforsyning med bær, frugt og grøntsager. Softcover, 255 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Bogen henvender sig til dem, der ønsker at dyrke deres egen mad, reducere spild og blive mere selvforsynende. Hjemmekonservering synes at gå hånd i hånd med dette. De sundhedsbevidste blandt os og dem med fødevareallergi eller særlige kostbehov vil opdage, at de kan kontrollere eller eliminere de undertiden unødvendige tilsætningsstoffer, der findes i kommercielt tilberedte fødevarer.Konservering tager lidt tid, men er egentlig ret let, og du vil blive overrasket over kvaliteten og den friske smag, du opnår ved din indsats. Lucy Cornell er økonom, madlavningslærer og forfatter. Hun bidrager jævnligt til madblade og internet forums. Hun bor i Vestlondon med sin mand og to børn.

Valby·23. feb.·

Frøken Jensens kogebog

Frøken Jensens kogebog

175 kr.

Frøken Jensen kogebog omarbejdet og Ajourført af Else Algreen , Else overgaard Andersen og Else M. Kelstrup Jensen Dette er den klassiske grundkogebog, som kan bruges både i kollegiekøkkenet og af den garvede husmor. Den kommer hele vejen omkring det danske køkken og viser, at det består af mere end sild og frikadeller. Der er således inspiration til noget for enhver smag lige fra småretter, frokoster, middage og supper til desserter, syltning og bagning i kogebogens henved 1000 opskrifter. Denne her er reviderede ugave 43 oplag fra 1972 Bogen er i pæn stand, alderen taget i betragtning , ingen løse sider Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne på købers regning og ansvar. Sælges som beset

Christiansfeld·28. feb. 2023