Populært

Mesterkokkens Idébog – Rich. Oest Larsen

Mesterkokkens Idébog – Rich. Oest Larsen

30 kr.

M. Normanns Forlag, Odense – 1962 – fast bind – 320 sider - fin stand INDHOLD: FROKOSTRETTER Salater ÆGGERETTER Omeletter Røræg Gratiner RIS- OG MAKARONIRETTER GRØNTSAGER SUPPER FISK Fiskefars KØD Farsretter Indmad Gryderetter Ovnretter FJERKRÆ OG VILDT Vildt SAUCE DESSERTER RESTE-MAD KONSERVES Udenlandske krydderier Danske krydderier JULEMAD julebagværk julefrokosten En af det gamle danske køkkens store læremestre og undervisere deler her rundhåndet ud af sine opskrifter, metoder, rutiner, fif og råd. Mange af retterne er illustrerede med fine fotos – en del i sort/hvid, men også mange i farve. Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·11. apr.

Det er mere bar' mad_Jamie Oliver

Det er mere bar' mad_Jamie Oliver

125 kr.

Hardback Bogen er som ny, da jeg har købt 2 eksemplar (havde glemt at jeg allerede havde den). Derfor den billige pris. I Det er bar' mad bruger Jamie sit "væk med alle dikkedarer og gå så i gang"-princip på alle sine madretter -- fra salater til kødretter, desserter til pasta. Han har et idiotsikkert repertoire af enkle, humørfyldte og lækre opskrifter, der kombinerer kraftig smag med friske råvarer. Samtidig undgår han al ´kulinarisk jargon´ og enhver kompliceret, tidkrævende proces, hvis ikke slutresultatet står mål med tidsforbruget. Denne bog appellerer til alle: Både dem, der vil lave lækker, moderne mad, men som vil gøre det enkelt. Og dem, der vil lave fantastiske måltider, men som ikke vil bruge al deres tid i køkkenet.

Otterup·5. apr.

W I L S O N  -  Koge & Mad []

W I L S O N - Koge & Mad []

12 kr.

Bog - enkeltvis med pris ELLER samlet ¤ Babymad og Småbørnsmad = 25 kr. ¤ Brownies Fudges og Dessertsaucer ¤ Brød og Boller =30 ¤ Burgere /bedste =20 ¤ Børn /hurtig mad =30 ¤ Børn /sunde snacks =22 ¤ Børne festkager ¤ Børnenes festmad =30 ¤ Børnenes nye Kogebog ¤ Cajun Køkkenet =12 ¤ Chokolade kager ¤ Chokolade /klassiske ¤ Cocktails og Drinks =22 ¤ Curries/klassiske =12 ¤ Delikatesser til Fest og Gave ¤ Engelske Dessert Kager ¤ Engelske Køkken ¤ Fisk og Skaldyr =15 ¤ Franske Køkken ¤ Fristelser /eventyrlige =30 ¤ Grillretter /lækre ¤ Gryderetter /bedste = 15 ¤ Gryderetter klassiske = 30 ¤ Græske Køkken =28 ¤ Grøntsager = 18 ¤ Grøntsags Retter /klassiske ¤ Hakket Kød = 18 ¤ Indiske Køkken ¤ Indonesiske Køkken ¤ Irske Køkken = 25 ¤ Is og Desserter =25 ¤ Italienske Køkken =30 ¤ Japanske og Koreanske køkken = 25 ¤ Kager/klassiske ¤ Kager/nemme rørte ¤ Kanapeer og små retter = 30 ¤ Kartoffel Retter = 15 ¤ Kiks, Småkager & Mørdejskager ¤ Kinesiske Køkken =20 ¤ Konfekt & Chokolader = 25 ¤ Krydder Urter /krydderurter =30 ¤ Kylling / hurtig ¤ Kyllinge Retter =18 ¤ Land Køkkenet /landkøkkenet =25 ¤ Libanesiske Køkken ¤ Lækker mad uden fedt =22 ¤ Lækkerier med fyld ¤ Lækkerier til eftermiddagsteen ¤ Marokanske Køkken =15 ¤ Mexicanske Køkken =15 ¤ Meze / Middelhavs-specialiteter ¤ Muffins, Scones og Tekager =28 ¤ Omeletter, Pandekager & Kroketter =20 ¤ Ostekager, Marengs & Triflier =28 ¤ Pasta / hurtig =25 ¤ Pastaretter / klassiske =20 ¤ Pastaretter / lækre =15 ¤ Pier/ klassiske =28 ¤ Pizzaer =12 ¤ Quiches og Tærter = 15 ¤ Risretter / klassiske = 30 ¤ Salater =22 ¤ Saucer og Dressinger =12 ¤ Skotske Køkken ¤ Snacks og Fastfood =25 ¤ Spanske Køkken =20 ¤ Stegt Kød og Fjerkræ ¤ Supper / klassiske =28 ¤ Tex-Mex ¤ Thai Køkkenet =30 ¤ Wok & Lynstegning =12 ¤ Yum Cha og Asiatiske Specialiteter =18 # Samlet - foto 8 - pris = 1895 kr. ## MERE mad = SØG på : gulekost ### kogebog - madbog - red. Anne Wilson - 64 sider - pris fra

Gentofte·2. apr.

12 kogebøger og slankeplaner

12 kogebøger og slankeplaner

35 kr.

Alle helt nye og ubrugte: 1. Den gode mad. Spis dig sundere i et bedre miljø. Pris 35 kr. 2. 15 ufede retter, der smager af noget. God mad med svinekød. Pris 35 kr. 3. Diabetesforeningen. Hverdagsmad for 1-2. Til aldersdiabetikere og andre, der vil spise sundt. Pris 45 kr. 4. Diabetesforeningen. 20 lette retter til hverdag. 5. Diabetesforeningen. 20 lette til hverdag 2. 6. Diabetesforeningen - til det lette måltid. Pris 45 kr. pr. stk. 7. Knorr Livretter. Nemme og sunde hverdagsretter. Pris 45 kr. 8. 100 dejlige opskrifter. Småretter til hverdag og fest. Supper, fisk og skaldyr, mousser og postejer, fjerkræ, grønne retter, salater, tærter og pizza, kødretter, toasts, sandwiches og fyldte pandekager. Pris 45 kr. 9. Mine 100 bedste opskrifter. Morgenmad, af Mona Giersing. Pris 50 kr. 10. Høns og Kyllinger, af Bernd Neuner-Duttenhofer. Nye, spændende variationer over det kendte tema. Pris 45 kr. 11. Havfruekuren, for dig, der ikke mere vil være tyk og slap. Spændende opskrifter, gode motionsråd og masser af sunde tips. Pris 35 kr. 12. Slankeplan, Helles Dagbogskur. Let, frisk, glad - komplet slankeplan, Spændende opskrifter til 2 måneder. Af Helle Holm-Hansen. Pris 35 kr. Sendes gerne.

Munkebo·26. mar.

Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

50 kr.

Stenalderkost + Syltning + God mad med krydderier. 6 bøger: 1. Politikens Fjerkræ Kogebog, forfatter Vivi Schou, Politikens Forlag, 1999, 1. udgave, 1. oplag, hardback. Fuldstændig ny og ubugt. Bogen er udsolgt fra forlaget. Pris 85 kr. 2. Suveræne salater og brillante buffeter, af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, Forlaget 12 bøger A/S efter overenskomst med Høst & Søns Forlag, 1997, hardback. Bogen fremstår som ny. Pris 75 kr. 3. 500 opskrifter. Kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, pasta, grønsager, salater, saucer, desserter, brød m.v. Spændende mad til hverdag og fest. Politikens Forlag, 1999, hardback. Bogen er yderst velholdt. Udsolgt fra forlaget. Pris 110 kr. 4. Stenalderkost, af Loren Cordain, Forlaget Libris, 2011, paperback. Stenalderkost af Loren Cordain er en opskriftssamling over den proteinrige, varierede kost, som vores forfædre spiste i jægersamfundet. Samtidig får du teori om, hvorfor vores forfædre var så sunde, og hvad det er i vores nutidige kost, der afviger fra dengang og dermed bør undgås. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 85 kr. 5. Bogen om syltning, af Lotte Haveman, Union håndbøger, Lademann Forlagsaktieselskab, 1981, paperback. Bogen er som ny. Pris 50 kr. 6. God mad med krydderier, af Antje Schunka, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Masser af spændende opskrifter og gode råd om rigtig brug af krydderier og krydderurter. Bogen er yderst velholdt. Pris 50 kr. Sendes gerne.

Munkebo·26. mar.

Komplet samling Lademanns nye kogebøger

Komplet samling Lademanns nye kogebøger

200 kr.

“Lademanns nye kogebøger” Komplet kogebogsamling som jeg samlede på i 1990’erne. Titlerne på bøgerne: 1. Småbagværk og konfekt 2. Pasta 3. Det kolde køkken 4. Tyrkisk køkken 5. Kager og tærter 6. Kolde retter 7. Små retter 8. Vin i hverdagen 9. Vegetarisk mad 10. Hurtig mad 11. Italiensk køkken 12. Krydderurter 13. Krydderier 14. Salater 15. Desserter 16. Fjerkræ 17. Supper og gryderetter 18. Brød med mere 19. Sund mad 20. Grønt og sundt 21. Mad med mikrobølger 22. Kolesterolfattig mad 23. Grøntsager 24. Fisk 25. Kød 26. Fransk køkken 27. Borddækning

Kerteminde·23. mar.

Chop Chop - Hak dig gennem det Thailandske Køkken

Chop Chop - Hak dig gennem det Thailandske Køkken

75 kr.

Softcover, 221 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 60 kr. MobilePay. Danskerne har de senere år taget Thailand til sig som intet andet land - pga. af landet, klimaet, befolkningen og ikke mindst maden. Kokken og madskribenten Carsten Kyster er ligesom mange andre danskere vild med thailandsk mad, som ikke bare smager forrygende, men også er sund og let at lave. I denne bog øser han ud af de mange opskrifter, han har samlet sammen gennem sin mangeårige kærlighed til landet og maden - og det på en måde, så alle kan være med. Samtidig har han sørget for, at alle de anvendte ingredienser er til at få fat på - eller også giver han et alternativ. Bogen indeholder en kort intro til thailandsk madkultur og thailandske ingredienser og herefter et væld af retter fra både Nord- og Sydthailand. Der er opskrifter på alt fra snacks og gadekøkkenmad til supper, salater, fisk/skaldyr, curries, desserter og drinks. Hele bogen er gennemkrydret med små personlige historier og oplevelser. Bogens mange lækre mad- og stemningsbilleder er taget on location i Thailand.

Valby·20. mar.·

Meget mere alle tiders Karoline

Meget mere alle tiders Karoline

150 kr.

Alle Tiders Karoline er en allround kogebog krydret med små sjove fortællinger og nostalgiske fotos fra Karolines Køkkens historie. Bogen er udgivet i anledning af Karolines Køkkens 50 års jubilæum. Her er masser af nye opskrifter og et skønt udvalg af de gamle kendinge i nye fortolkninger. Du finder både herligt politisk ukorrekte desserter og lækre hverdagsretter med lavt fedtindhold. Her er supper, salater, simreretter, fisk, hjemmelavet fastfood, bagværk, kolde- og varme drikke, sommerbær og juleretter. Kort sagt: Karoline hele spektret rundt. Du husker måske enebærgryden, tunfiskemoussen, ostelagkagen og den indbagte mørbrad? Eller har du bare hørt om den fra din mor eller mormor? De mest populære retter er her genopstået i ny form frit fortolket af nogle af Danmarks stjernekokke og madelskere. Bogens fotos er fulde af saft og kraft og poesi takket ære Kille Ennas på en gang følsomme og kontante indsats som fotograf og stylist. Den giver masser af inspiration, og du kan trygt gå i gang, for som altid, når Karolines Køkken står bag, er alle opskrifter testede, så du ved at de virker Bogen ser ud som ny Tjek billeder ud og vurderer selv. Købt som beset - ingen reklamationsret / returret Kan afhentes eller sendes for købers regning og risiko

Christiansfeld·12. mar.

Menu's helt store madleksikon

Menu's helt store madleksikon

275 kr.

Internationalt Madleksikon indeholder flg. bøger: nr. I – Småretter & Salater nr. II - Oksekød nr. III - Grønsager nr. IV Supper og Saucer nr. V - Vildt og Fjerkræ nr. VI - Dessert nr. VII - Fisk og Skaldyr nr. VIII – Svinekød nr. IX -Ddrinks nr. X - Ris & Pasta nr. XI – Frugt nr. XII – Kalv & Lam nr. XIII – Æg & Ost nr. XIV – Bagværk nr. XV – Syltning nr XVI – Juleretter nr. XVII Slankeretter Register og fine illustrationer fremstår som nye og ubrugte

Gentofte·9. mar.·

Få beskedNår der er nye resultater i Kogebøger

Lup med søgeord i
Alle tiders Karoline

Alle tiders Karoline

75 kr.

Hardback, 308 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Alle Tiders Karoline er en allround kogebog krydret med små sjove fortællinger og nostalgiske fotos fra Karolines Køkkens historie. Bogen er udgivet i anledning af Karolines Køkkens 50 års jubilæum. Her er masser af nye opskrifter og et skønt udvalg af de gamle kendinge i nye fortolkninger. Du finder både herligt politisk ukorrekte desserter og lækre hverdagsretter med lavt fedtindhold. Her er supper, salater, simreretter, fisk, hjemmelavet fastfood, bagværk, kolde- og varme drikke, sommerbær og juleretter. Kort sagt: Karoline hele spektret rundt. Du husker måske enebærgryden, tunfiskemoussen, ostelagkagen og den indbagte mørbrad? Eller har du bare hørt om den fra din mor eller mormor? De mest populære retter er her genopstået i ny form frit fortolket af nogle af Danmarks stjernekokke og madelskere. Bogens fotos er fulde af saft og kraft og poesi takket ære Kille Ennas på en gang følsomme og kontante indsats som fotograf og stylist. Den giver masser af inspiration, og du kan trygt gå i gang, for som altid, når Karolines Køkken står bag, er alle opskrifter testede, så du ved at de virker. Også: * Meget mere Karoline, 75 kr.

Valby·17. feb.·

Meget mere Karoline

Meget mere Karoline

75 kr.

Hardback, 308 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Endnu mere Alle tiders Karoline er en opfølger til Karolines jubilæumskogebog, der gik som varmt brød. I bogen her får du klassikerne med i de helt originale udgaver - et stærkt ønske fra mange af vores facebookvenner - og masser af helt nye opskrifter. Ud over originalversioner af landeplager som enebærgryde, tunfiskemousse og den indbagte mørbrad, finder du blandt andet Mormormad, der altså også er farmors Aftensmad på 30 minutter Børnenes livretter med et grønt tvist Mad med æbler og pærer Mad med kål Nordiske retter uden ret meget ukrudt Lagkager og andre kager Madbloggernes bedste salater Og vores egne personlige livretter Kille Enna har gjort det igen: stylet maden og skudt skønne fotos, der viser mad med saft og kraft i stedet for at gøre den til dekoration, der mest skal nydes med øjnene og en pincet. Bogen her giver masser af inspiration, og du kan trygt gå i gang, for som altid, når Karolines Køkken står bag, er alle opskrifter testede, så du ved at de virker. Også: * Alle tiders Karoline, 75 kr.

Valby·17. feb.·

RIGTIGE MÆND: Herrego’mad – sundere livretter

RIGTIGE MÆND: Herrego’mad – sundere livretter

30 kr.

Lindhardt & Ringhof – 2015 – 160 sider – fast bind – fin stand Søren: ”Hvis nogen siger, at de ikke kan lave mad, så er de fulde af løgn. Alle kan i det mindste følge en opskrift. Eller også tør de ikke. – og man er altså en knallert, hvis man ikke tør gå i køkkenet”. Indhold: En køkkenrevolution! – rigtige mænd laver sund mad Kogekunst for rigtige mænd Smuglergrønt og andre kneb Trænerens simple grundregler Ind i køkkenkampen Morgenmad – omeletter og andet kræs Frokost – Hvad tager man med i skurvognen? Smuglergrønt – mere grønt i maden Tilbehør – salater, dip og sovs Herrego’e livretter – nu lidt sundere Desserter – nemt og godt til kaffen Register Tak Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·14. feb.

Mesterkokkens Smørrebrødsbog – R. Oest-Larsen

Mesterkokkens Smørrebrødsbog – R. Oest-Larsen

35 kr.

Normanns Forlag i Odense – 1956 – fast bind – 277 sider – fin stand Illustreret med en række mundvands-drivende fotos af en del af lækkerierne. INDHOLD: SMØRREBRØDETS SKÆRING PYNTEN TIL SMØRREBRØD RÅVARERNES TILBEREDNING SILD OG ANDRE FISK SAMT SKALDYR ÆG, RØRÆG SAMT HENGEMNING AF ÆG INGREDIENSERNE TIL SMØRREBRØDET: -sky -dressing -tilberedning af forskellige ingredienser -mayonnaiser -kolde smørsaucer -salater -originale engelske salater FERSK KØD, FJERKRÆ OG VILDT -leverpostej -vildt SALTMAD OG RØGET KØD DET OVERDAADIGE SMØRREBRØD MED SMÅ KOLDE OG LUNE SAGER RETTER MED KARTOFFELMOS PINDEMAD SANDWICHES NATMAD SMØRREBRØDSIDÉER RAAKOST-IDÉER SERVERING AF SMØRREBRØD -cocktail-party BORDDÆKNING ØL OG SNAPS -behandling og servering af øl -akvavit og brændevin Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·18. jan.

50 gryderetter til hverdag og fest-Eenrets middage

50 gryderetter til hverdag og fest-Eenrets middage

30 kr.

-Eenrets middage- Gerda Andersen og Gunver Nielsen – Arnold Busck – 1955 – krt. Med spiralryg – 60 sider – god stand Overskrifter: Flæskekødsretter Oksekødsretter Kalvekødsretter Fjerkræretter Fiskeretter Grønsagsretter Diverse Salater etc. Blandt de lokkende retter kan nævnes, Amerikansk bankekød, farserede løg, hornfisk stegt som kylling, kalv i karry, klosterret, kotelet á la Cornell, lever florentine, makrel med fyld, maskintorsk, Siddinge grydeål, spinatgratin, sømandsbøf, vegetarens gryde, tunfiskegratin, Aalborg herreret, pyt-i-gryde, klipfiskebudding, indianerragout med nyrer, amagerpie….. Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og

Frederikshavn·18. jan.

Koge og sundhedsbøger

Koge og sundhedsbøger

1 kr.

Suveræne salater og brillante buffeter Af Sonja Bock og Tina Scheetelowitz Kr. 150 Dyrk dine rodfrugter Af Richard Bird og Christina Ingram Kr. 150 Den store bog om juicer og smoothies Af Natalie Savona Kr. 150 Spis vel - lev vel Diabetesforeningen Kr. 150 Juicer og smoothies Af Lene Hansson Kr. 150 Kogeklog Natalie Savona Kr. 150,- Supper Af Gourmetskolen Kr. 50 Ned i vægt – en kogebog for voksne, der vil veje mindre Lone Viggers Af Ernæringsenheden, hospitalsenheden Vest, 2007 Som ny. Kr. 150,- Mad der rykker Af Lisa Bolting Kr. 150

Aarup·3. sep. 2023

Ost på Bordet

Ost på Bordet

60 kr.

Guide, Opskrifter og Tilbehør. Camilla Bojsen-Møller. Hardback, 151 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med Ost på Bordet har forfatteren Camilla Bojsen-Møller skabt en smuk og indbydende kogebog med over 40 opskrifter på retter med ost. Bogen giver inspiration og nyttig viden om spændende oste fra det meste af Europa. Bogens praktiske guide hjælper med at planlægge det næste ostebord, lige fra hvordan man vælger sine oste, til hvad man kan bruge eventuelle osterester til. Ost på Bordet er skrevet til dem, der er vilde med ost, men altid ender med de samme tre oste i indkøbskurven. Forfatteren opfordrer til, at man prøver én ny ost ? hver gang der står ost på indkøbssedlen. Og så betragter hun ost som et krydderi: ?Man kan bruge ost som et krydderi i madlavningen. På den måde kan man dosere styrken og smagen på retten. Fx smager en pizza med frisk mozzarella helt anderledes end en pizza med revet prima donna eller gorgonzola.? Camilla Bojsen-Møller Bogens opskrifter spænder bredt fra tapas og salater til hovedretter og desserter fx grillede figner med spansk ost og serranoskinke, bluecheese-burger, risotto med stilton og ricotta-is. Læseren får desuden opskrifter på oste-tilbehør som fx surdejsflute, peberfrugtschutney og ølsyltede valnødder med kanel og rosiner. Om forfatteren Camilla Bojsen-Møller er journalist, cand.merc.int. og passioneret ostefan. Udover sit arbejde med markedsføring og kommunikation i det franske ostefirma Lactalis, driver hun bloggen www.ostesnak.dk. Også: • Alverdens Oste, 100 kr. • Fransk Fast Food - En Bog om Ost, 60 kr.

Valby·14. aug. 2023·

Ost på bordet

Ost på bordet

50 kr.

Ost på bordet - guide, opskrifter og tilbehør af Camilla Bojsen-Møller "Er du vild med oste, men samtidig bange for at eksperimentere med dem? "Ost på bordet" er skrevet af journalist og cand.merc.int. Camilla Bojsen-Møller og er en anderledes, smuk og indbydende kogebog, hvis over 40 opskrifter alle har ost som hovedingrediens. F.eks. er der opskrifter på klassisk tapas og salater, men også desserter som ricotta-is og grillede figner med spansk ost er på listen. Med Camilla Bojsen-Møllers opfattelse af, at ost er et krydderi, som kan dosere styrke og smag i en ret, har hun haft det perfekte udgangspunkt for at skabe den nyttige og inspirerende kogebog "Ost på bordet", som med garanti hjælper dig med planlægningen af dit næste ostebord. " Gode opskrifter Kend dine oste. Bog udgivet 2015 i samråd med Samvirke. Bogen ser som NY! Tjek billeder ud og vurderer selv. Købt som beset - ingen reklamationsret / returret Kan afhentes eller sendes for købers regning og risiko

Christiansfeld·19. maj. 2023

Ah æg! – Det hele i en æggeskal

Ah æg! – Det hele i en æggeskal

25 kr.

Ah æg! – Det hele i en æggeskal Udgivelse fra ægeksport-udvalget – intet årstal – krt. – 32 sider – god stand Indhold: Almindelig morgenmad Speciel morgenmad Ta’-med frokost Bagværk Forretter Supper Saucer Omeletter og æggekager Gratin og souffléer Salater Desserter Drinks Ernæring Skønhed Diverse Mange fine fotos dejlig mad -og af påskeæg Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·4. apr. 2023

Nudler

Nudler

60 kr.

Hardback, 96 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hvis man mest forbinder nudler med lynstegte retter, vil de mange skønne opskrifter, man finder i denne bog, hurtigt få en på andre tanker. Bogen rummer nemlig et rigt udvalg af såvel supper, salater, kanapeer og fusionsretter som mere klassiske, orientalske retter. Opskrifterne spænder lige fra knasende sprød salat med mango og buddhistisk munkesuppe til nudelsvøbt teriyakifisk og Sesammarinerede asparges med nudler. Kort sagt: Lette og spændende retter som både vil gøre lykke til fest og hverdag. Alle retter i bogen er rigt illustreret med farvefotos, og der er detaljerede instruktioner til hver enkelt opskrift. Slip fantasien løs og tag på opdagelsesrejse ind i en ny, kulinarisk verden af forførende og alsidige nudelretter.

Valby·21. mar. 2023·

Asparges - De bedste Opskrifter

Asparges - De bedste Opskrifter

60 kr.

Sabine Vonderstein. Indbundet, 95 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Asparges regnes med rette for at være en af de fineste grønsager. Uanset om det er hvide eller grønne asparges, om de spises sammen med kød, fisk eller skaldyr, koges, ovnbages eller grilles, med eller uden sauce, er de altid en nydelse. Asparges er også gode i salater - ja sågar i forskellige desserter. Nu om dage kan du købe asparges hele året rundt, så se bare at komme i gang. Prøv de herlige og utraditionelle opskrifter i denne bog, f.eks. Romainesalat med karamelliserede asparges og croutoner eller Rabarberkompot med mousse af honning og asparges, og opdag nogle helt nye sider af denne fristende grønsag.

Valby·21. mar. 2023·

 Kolesterolfattig Mad.

Kolesterolfattig Mad.

Sælges

Når man skal sænke kolesteroltallet, spiller den rigtige kost en vigtig rolle. Til daglig er det desværre ikke altid så nemt at lægge sige spisevaner om og modstå fristelser, der har en uheldig indvirkning på kolesteroltallet. Men opskrifterne i denne bog gør det nemt at spise kolesterol-bevidst. De giver megen afveksling, og først og fremmest er de så lækre, at der ikke mere er noget, der står i vejen for en sund kost. Ideer til morgenmad, der giver en glad start på dagen. Mad på jobbet, der smager godt og holder dig i form. Småretter, salater og supper. Hovedretter, som alle vil være vilde med. Desserter og kager til alle slikmunde. Bogen er hardback og på 160 sider med flotte fotos. Udgået. BYD.

Ringe·27. feb. 2023

Anne Larsens Køkken

Anne Larsens Køkken

50 kr.

Anne Larsens køkken præsenterer lettilgængelig, hjemmelavet mad i øjenhøjde med plads til både klassisk og nyt: Hjemmelavet mysli og raffinerede brunchforslag, brøndkarsesuppe og jordskokgratin, hummer og skipperlabskovs, boller i selleri og moules frites, salater, cremer og diverse dressinger, tranebærsemifreddo og pandekager med jordbær - samt et helt kapitel viet til det italienske køkken som er resultatet af et yderst frugtbart studieophold i den italienske hovedstad. Bogen er gennemillustreret med appetitvækkende fotos og indeholder godt 200 opskrifter fra madskribentens eget køkken, dvs. mad, som Anne selv holder af at spise. Opskrifterne er krydret med ofte humoristiske anekdoter fra Annes liv - et liv med rejser og gæster, mad, råvarer og opskrifter. Anne Larsens køkken er grundkogebogen til alle, der elsker god, gedigen mad - uden kringlede omveje, uden unødige kalorier - og uden dikkedarer. Redigering: Mia Rudolf Fotograf: Louise Gert Illustrationer: Louise Gert ISBN 13: 9788770553179 Forlag: People´s Press Indbinding: Hæftet Udgave: 1, Oplag: 1, Trykt i: 2008 Mål: H: 205mm B: 171mm D: 35mm V: 1150g Sider: 430 ill. i farver Sprog: Dansk

Hørsholm·30. jan. 2023·

Salatbog

Salatbog

65 kr.

Salatbog fra Gyldendals skrevet af Pia Bøgeskov " Intet måltid er så let at forny og variere som en god salat. Her er alt fra de lette og enkle salater, kombineret af nogle få ingredienser, til de raffinerede, der i sig selv er festmåltider med kød, fisk og frugt. Nye , overraskende idéer som er en fryd for både øje og gane. En komplet salathåndbog om alt fra dyrkning og opbevaring til servering. Med råvareleksikon og inspirerende. " Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne med post Danmark og efter deres taks, og på købers regning og ansvar. Sælges som beset

Christiansfeld·14. jan. 2023

Tag madpakken med - Medbragt mad til store og små

Tag madpakken med - Medbragt mad til store og små

60 kr.

Beagle Iuel Brockdorff. Hæftet, 140 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. Har MobilePay. Delikat transportabel mad kan man få masser af tips til og opskrifter på i en herlig ny bog af Beagle Iule-Brockdorff. I bogen er samlet alt, hvad der er værd at vide om mad der egner sig til at blive transporteret, og som kan tåle at vente. En guldgrube i forbindelse med madpakkeproduktionen, uanset om den retter sig mod børnehaven, skolen eller kontoret. Sund og alsidig mad ruster langt bedre til dagens strabadser, og at den ikke behøver være kedelig, men kan være lækker og indbydende, når madpakken åbnes, viser den sprælske og farverige bog, der rummer forslag til sommer-, vinter-, efterårs- og forårsmadpakker, til fødselsdagsmadpakker, kræsne-børn-madpakker, vegetariske madpakker, slanke- og fedtfattige madpakker til børn og voksne. Der er opskrifter på brød og boller, kager, pålæg, sandwichfyld, salater og pynt samt forslag til udflugtsmad og picnics. Beagle Iuel-Brockdorff er vokset op i en madglad familie og har selv opflasket sine fire børn med gode og sunde madpakker. I det daglige står hun for madsiderne i ugebladet Søndag. Også: * Madpakkebogen, 60 kr. .

Valby·6. jan. 2023·

Side:
af 2