Almanak, signeret eksemplar, Claus Meyer

Almanak, signeret eksemplar, Claus Meyer

350 kr.

1.udgave 1.oplag Som ny med Claus Meyer´s autograf! Købt ved særarrangement i forbindelse med udgivelsen Indhold: Mere end 1.000 opskrifter på aftensmad, småretter og desserter, men også syltesager, pålæg, drikkelse, brød og kager med udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende råvarer fordelt ud over samtlige af årets 365 dage. NB: - Hvis du er interesseret, så skriv til mig her på annoncen. - Sms besvares ikke/jeg skriver ikke sms - det er muligt at ringe til mig i stedet

Aarhus C·16. mar.

Den Gyldne Kogebog af R. Oest-Larsen

Den Gyldne Kogebog af R. Oest-Larsen

100 kr.

Den Gyldne Kogebog af R. Oest-Larsen - 100 kr. Nutidsmad og Husførelse af Carla Meyer - 100 kr. Udgivet af Nordisk Forlag, 1936. 521 sider. Illustreret med mange s/h fotos og plancher i både s/h og farver Fransk kogekunst af M.F.K. Fisher - 60 kr. bearbejdet af Conrad Bjerre-Christensen 1970 Hvis det er muligt for jer må i gerne komme og se tingen / tingende efter forudgående aftale da min mand har mulighed for at være hjemme om dagen

Kjellerup·15. jan.

Få beskedNår der er nye resultater i Kogebøger

Lup med søgeord i
Almanak - Julemad

Almanak - Julemad

75 kr.

Claus Meyer. Softcover, 87 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Når vi i julemåneden sætter os til bords for at spise og drikke julens gode mad og øl, er det en tusind år gammel nordisk skik, vi holder i hævd. I vikingetiden fejrede vores forfædre hvert år ved midvinter, at halvdelen af den mørke tid var ovre, og at man gik mod lysere tider. Man samledes om bordet for at drikke for fred, men også for at spise godt. Da vi blev kristnet omkring år tusind flyttedes festentil december, og man fejrede nu i stedet Jesu fødsel. Det har vi gjort hvert år siden, og nu nærmer sig igen tiden, hvor familie, venner og kolleger samles om måltider, som helst skal være genkendelige og vække minder, men samtidig gerne må være noget ud over det sædvanlige. I denne bog har Claus Meyer samlet 50 af sine bedste opskrifter på alt, hvad der hører december til, af spiselige sager. Her er sild, fiskefilet og rugbrød. Mørbrad, and og flæskesteg. Kartofler og rødkål. Risalamande, naturligvis. Og ikke at forglemme ? gløgg, æbleskiver og honninghjerter. Nytårets torsk og kransekage er heller ikke glemt. .

Valby·31. dec. 2022·