Komplet samling Lademanns nye kogebøger

Komplet samling Lademanns nye kogebøger

200 kr.

“Lademanns nye kogebøger” Komplet kogebogsamling som jeg samlede på i 1990’erne. Titlerne på bøgerne: 1. Småbagværk og konfekt 2. Pasta 3. Det kolde køkken 4. Tyrkisk køkken 5. Kager og tærter 6. Kolde retter 7. Små retter 8. Vin i hverdagen 9. Vegetarisk mad 10. Hurtig mad 11. Italiensk køkken 12. Krydderurter 13. Krydderier 14. Salater 15. Desserter 16. Fjerkræ 17. Supper og gryderetter 18. Brød med mere 19. Sund mad 20. Grønt og sundt 21. Mad med mikrobølger 22. Kolesterolfattig mad 23. Grøntsager 24. Fisk 25. Kød 26. Fransk køkken 27. Borddækning

Kerteminde·søn.

Den Italienske Kogebog

Den Italienske Kogebog

60 kr.

Johannes Winz & Paolo Manzini. Indbundet, 173 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. "L'appetito vien mangiando. Ma anche vedendo mangiare gli altri." " - Appetitten kommer, medens man spiser". Det er nok almindelig kendt. Men den italienske forfatter Roberto Gervaso går et typisk italiensk skridt videre: "Men også, når man ser på andre, der spiser". For en italiensk nyder af det gode køkken er det komplet utænkeligt at sætte sig alene til bords. Det smager først rigtig godt, når man sidder hyggeligt sammen og også bliver lidt tillokket af lækkerierne på nabobordet. Det hele behøver slet ikke at være så overdådigt mere — det enkle kan være både raffineret og genialt, og netop det er nøglen til den ver-densberømte italienske madlavningskunst. Den Italienske Kogebog præsenterer over 100 opskrifter fra den uendelige mangfoldighed af regionale specialiteter i Italien: Fra raffinerede antipasti over den første hovedret af velsmagende pasta- og risretter til overdådige stege eller lækre fisk og som kronen på det hele naturligvis en af de mange uimodståelige italienske desserter. Dertil kommer et godt glas italiensk vin. Hvad vil man mere?

Valby·13. apr.·