Verdens bedste Kur 2.0_Christian Bitz/Arne Astrup

Verdens bedste Kur 2.0_Christian Bitz/Arne Astrup

75 kr.

Hardback. Fremstår som ny, da der kun har været kigget i den. VBK 2.0 tager dig i hånden gennem en 4-ugers madplan, der garanterer et vægttab på 1-2 kilo om ugen. Herefter guides du videre til bogens mere end 80 lækre og nemme opskrifter, som giver dig lyst til at leve sundere, hvilket er fundamentet for en holdbar livsstilsændring, som er essentiel for et succesfuldt og vedvarende vægttab. Nogle gange kræver det lidt ekstra at nå idealvægten, og Bitz og Astrup opstiller syv ’slankesynder’, som man skal passe på undervejs. I bogen møder du syv tidligere overvægtige, der hver især har overvundet deres ’slankesynd’, som i årevis har spændt ben for et vægttab. De fortæller om deres succesoplevelser med kostprincipperne, og du får konkrete råd og viden, der én gang for alle fjerner enhver undskyldning, så du kan blive slank for altid. Læs bl.a. om, hvordan Gitte tabte over 40 kilo ved at følge principperne og opskrifterne i VBK 2.0.

Otterup·5. apr.

Verdens bedste Kur_Christian Bitz og Arne Astrup

Verdens bedste Kur_Christian Bitz og Arne Astrup

75 kr.

Hardback Fremstår som ny, da der kun har været kigget i den. Har du – ligesom så mange andre – et ønske om et tabe nogle kilo og i det hele taget leve lidt sundere? “Verdens bedste kur” skal nok hjælpe dig! “Verdens bedste kur” er baseret på videnskabelige erfaringer inden for undersøgelser om kost og vægttab, og skrevet af de to eksperter Christian Bitz og Arne Astrup. De har udformet et helt program, der gerne skulle sikre et løbende vægttab og en kostomlægning, som med fordel kan bevares altid. Bogen er fyldt med lækre og sunde opskrifter, der er ganske simple at gå til. Samtidig er der masser af viden at hente og dermed vil bogen både gøre dig klogere, lettere og gladere.

Otterup·5. apr.

Forelsket i det søde liv

Forelsket i det søde liv

60 kr.

Mette Blomsterberg. Indbundet, 118 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Mette Blomsterberg er restauratør og konditor. Og hun er det af hjertet. I hendes kager og desserter går smagen og skønheden op i en højere enhed, og hun viderefører på smukkeste vis konditorfagets fornemme traditioner. I ”Forelsket i det søde liv” præsenterer Mette Blomsterberg en række opskrifter, hvor den høje kvalitet følges af jordnære anvisninger. Hendes engagement og sikre sans for råvarer får duften til at strømme op fra siderne og hjemmekonditorens hjerte til at banke. Træd indenfor i Mette Blomsterbergs verden af søde oplevelser. De er lavet med omhu og med et stort ønske om at skabe glæde.

Valby·22. mar.·

En Passion for Olivenolie

En Passion for Olivenolie

100 kr.

Jesper & Natascha Gyldendahl Colombani. Indbundet, 161 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Denne bog er vores kærlighedserklæring til olivenolie - og vi elsker virkelig olivenolie. Den kulinariske verden har fået et gevaldigt løft inden for de seneste mange år, hvor gode råvarer og kvalitet i højere grad bliver værdsat, men olivenolie er - efter vores mening - blevet overset. 'En passion for olivenolie' er en introduktion til olivenoliens spændende univers af dufte, smage og madoplevelser. Vi har samlet den mest relevante og nyttige viden til hverdagen samt historien om olivenoliens oprindelse, krydret med vores egen rejse hertil. Vores rejse med olivenolie har på alle måder beriget vores liv, både professionelt og privat, og har i sig selv været lidt af et eventyr. Undervejs blev vi smittet med stor passion for olivenolie af høj kvalitet, som vi nu ønsker at dele med dig og alle andre, der krydser vores vej. Vi har samlet en række opskrifter, som vi håber vil udfordre og inspirere dig til at tænke olivenolie ind i din madlavning på nye måder. En god olivenolie er meget mere end blot et fedtstof; det er også en dejlig smagsgiver med uendeligt potentiale for at forbedre stort set ethvert måltid, lige fra krydrede, varme retter til søde desserter og kager.

Valby·21. mar.·

I Køkkenet med DUKAN DIÆTEN.

I Køkkenet med DUKAN DIÆTEN.

149 kr.

200 opskrifter. International Bestseller. Gå ned i vægt med proteinkuren. Dukan Diæten er det ultimative kostprogram til dig, der ønsker et varigt vægttab. Diæten er udviklet af den franske læge Pierre Dukan, som for 35 år siden opdagede, at hans overvægtige patienter opnåede opsigtsvækkende resultater ved udlukkende at spise proteiner som kød, fisk, skaldyr og fedtfattige mælkeprodukter. Bestselleren Dukan Diæten har hjulpet millioner af mennesker verden over med at tabe sig. Bogen er spækket med lækre opskrifter. der beviser, at velsmagende mad ikke er en hindring for et permanent vægttab. Bogen er hardback og på 234 sider.

Ringe·7. mar.

Vegansk Vægttab

Vegansk Vægttab

75 kr.

Indbundet, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Et vægttab på plantekost – og så endda på kun 12 uger! Kan det nu også være sandt? Ja, det kan det. Hvis du er disciplineret, klar til en kostændring og til at kaste dig over 25 minutters træning tre gange om ugen. Det er rådene fra Kira Eggers, der er kostvejleder, personlig træner og til daglig lever af vegansk kost. I Vegansk Vægttab bliver du taget i hånden og guidet igennem en verden af plantekost, proteiner, fedt, og kulhydrater. Du får de helt afgørende madplaner, nemme opskrifter og et træningsprogram, der tilsammen udgør en effektiv slankecocktail. Og er du bare lidt nysgerrig på det veganske køkken, skal du være mere end velkommen til at ?nde inspiration. Du kan plukke, som du lyster. Dette er bogen til dig, der er klar til en ændring – stor som lille.

Valby·6. mar.·

Naturens Køkken

Naturens Køkken

120 kr.

Birgit Kristiansen & Lars Norman. Hardback, 239 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med Naturens Køkken får du adgang til en verden af skønne naturoplevelser og fantastiske smagsindtryk. Du lærer at finde den danske naturs mest velsmagende bær og urter, og bogens mere end 100 lækre opskrifter giver dig masser af inspiration til at bruge de vilde råvarer hjemme i dit eget køkken - lige fra appetitlige frokost- og middagsretter til hjemmelavede brændevine. Tag for eksempel en tur til stranden efter salte urter til sommerens fiskeretter, gå i klitterne og pluk havtorn til en forfriskende sorbet, cykl i skoven og saml brombær til en delikat salsa, eller tag ud på heden efter tyttebær til en intenst smagende vildtkompot eller en aromatisk kryddersnaps. Mulighederne er utallige, og alle - store som små - kan være med.

Valby·16. feb.·

Ingredienser

Ingredienser

100 kr.

Loukie Werle & Jill Cox. Paperback, 384 sider i storformat. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 57 kr. MobilePay. Med den nemmere adgang til alverdens markeder, de stærkt forbedrede produktions-former og den kortere fragttid bugner supermarkeder og etniske specialforretninger i dag af lækre delikatesser fra nær og fjern. Det kan ikke undre, at der med denne eksplosion i udvalget af fødevarer er fulgt en del forvirring om, hvordan og til hvad de forskellige ingredienser kan bruges. Denne bog er tænkt som et grundlæggende opslagsværk til kokke, gastronomer og enhver med interesse for verdens store udbud af råvarer. I mere end 2000 fotografier og kortfattede beskrivelser omtales produkter fra både den nordlige og sydlige halvkugle. Også: * Gastronomisk Grundbog, 100 kr.

Valby·3. nov. 2023·

Schotts samling om mad og drikke

Schotts samling om mad og drikke

25 kr.

Ben Schott/Svend Ranild - Borgen – 2006 – fast bind – 159 sider – fin stand ”En gryderet? en buffet? en madpakke? En cocktail? en suppevisk? en gang biksemad? en smørrebrødsseddel? et menukort? en mirepoix? en hotdog med det hele? – Schotts samling om mad og drikke har det hele! Stegetider, strudseæg, surstrømming, Thaimad, regler for tjenere, Tussers ost, kure mod tømmermænd, ubukashya, Lord Chesterfields udskæring, berømte vegetarianere, væddemål, WHO’s drikkestandard, Fannie Farmer om væsker, Ye olde Cheshire Cheese, australske ølglas, østers, nonsensmad, McDonald’s verden over, laotiske køkkenmål, kannibalisme på film, karryopskrift, Kiddush, læsning i teblade, kokke fra det 19. århundrede, Nosser, genopvarmning af persille, præsidentens kalkuner, pølsevogne, skamfering af påfugl, Rumfordske suppe, berømte saucer, skål!, Beatles, Black velvet, Amish bordplan, JFK og Cuba-cigarer, frokostcitater, coca-cola logoer, drikkepenge, dåsemad, spisesteder i Finland, frådseri, Emma Gad, Halal, heksebryg……. Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·11. jul. 2023

Passion for Pizza

Passion for Pizza

75 kr.

Softcover, 192 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Passion for Pizza er en bredtfavnende pizzakogebog med opskrifter på velkendte og nye pizzaer - udviklet af en af verdens førende pizzabagere, australieren John Lanzafame. Ud over klassikere fra det italienske køkken giver Lanzafame sine egne kreative bud på alverdens former for pizza. Prøv f.eks. en indbydende pizza med laks og oliventapenade eller nyd den prisvindende pizza med fyldte calamari, frisk basilikum og solmodne tomater - eller lav en dessertpizza med blåbær og chokolade. Opskrifterne er nemme og inspirerende for såvel nye som øvede pizzabagere.

Valby·25. maj. 2023·

Få beskedNår der er nye resultater i Kogebøger

Lup med søgeord i
Claus Holm: Lav mad med lakrids

Claus Holm: Lav mad med lakrids

50 kr.

Lakrids er de senere år blev en stor trend i den gastronomiske verden og bør ifølge Claus Holm være at finde på krydderihylden ved siden af salt og peber. Og når lakrids har indtaget krydderihylden, så skal der også være en kogebog på bogreolen med lakridsopskrifter. ?Det er simpelthen det, jeg har villet med her projekt,? siger Claus Holm. ?Lakridskogebogen, der kan lære alle og enhver at bruge det sorte pulver i køkkenet. Det er jo ikke svært ? man skal bare lige tage mod til sig, og så kan det bruges i alt fra forretter til desserter.? Bogen indeholder 30 opskrifter fordelt på kapitlerne ?Hverdag?, ?Forretter?, ?Hovedretter?, ?Desserter? og ?Crazy Holm? og med retter lige fra klassiske frikadeller ? piftet op med lakrids ? til ?Voldsomt højreb? eller Creme Brulée med lakrids og lakridsmacarons med fudge er der opskrifter til alle - uanset temperament, mod og eventyrlyst i køkkenet.

Odense N·30. mar. 2023

Nudler

Nudler

60 kr.

Hardback, 96 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hvis man mest forbinder nudler med lynstegte retter, vil de mange skønne opskrifter, man finder i denne bog, hurtigt få en på andre tanker. Bogen rummer nemlig et rigt udvalg af såvel supper, salater, kanapeer og fusionsretter som mere klassiske, orientalske retter. Opskrifterne spænder lige fra knasende sprød salat med mango og buddhistisk munkesuppe til nudelsvøbt teriyakifisk og Sesammarinerede asparges med nudler. Kort sagt: Lette og spændende retter som både vil gøre lykke til fest og hverdag. Alle retter i bogen er rigt illustreret med farvefotos, og der er detaljerede instruktioner til hver enkelt opskrift. Slip fantasien løs og tag på opdagelsesrejse ind i en ny, kulinarisk verden af forførende og alsidige nudelretter.

Valby·21. mar. 2023·

Verdens Bedste Kur

Verdens Bedste Kur

40 kr.

Verdens Bedste Kur af Christian Bitz og Arne Astrup. Har du – ligesom så mange andre – et ønske om et tabe nogle kilo og i det hele taget leve lidt sundere? “Verdens bedste kur” skal nok hjælpe dig! “Verdens bedste kur” er baseret på videnskabelige erfaringer inden for undersøgelser om kost og vægttab, og skrevet af de to eksperter Christian Bitz og Arne Astrup. De har udformet et helt program, der gerne skulle sikre et løbende vægttab og en kostomlægning, som med fordel kan bevares altid. Bogen er fyldt med lækre og sunde opskrifter, der er ganske simple at gå til. Samtidig er der masser af viden at hente og dermed vil bogen både gøre dig klogere, lettere og gladere. Bogen har bidemærker (hundehvalp) nederst på ryggen, billede nr. 3. Ellers er alt andet intakt. Hardback på 259 sider.

Storvorde·21. jan. 2023·

Nordisk Tang

Nordisk Tang

50 kr.

Heine Max Olesen & Gorm Wisweh. 2016. 156 s. Langs Danmarks kyster har vi direkte adgang til en af de sundeste næringskilder overhovedet, nemlig den havfriske tang. Men tang er meget mere end bare et sundt kosttilskud. Tang er en fremragende smagsgiver og er i disse år noget af det mest hypede i den gastronomiske verden. Tangmel, tangsalt, tangolie og andre tangproduktet gør deres indtog i specialbutikkerne, og friskhøstet eller tørret tang bliver ikke bare brugt som råvarer på de finere restauranter, men også i mange private køkkener. Med denne kogebog i hånden kan du kaste figur i spændende og smagfulde kokkerier med `havets krydderurter`.

Grenaa·9. jan. 2023

Te,

Te,

60 kr.

Viola von Wachendorf. Indbundet, 96 sider i go stand. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Bortset fra vand er te den drik, der drikkes hyppigst. Hver eneste dag drikkes der te overalt i verden. Mange betragter te som en forfriskende og læskende drik, og nogen forbinder tilberedningen med sofistikerede ritualer. Teen kan drikkes ren, med mælk eller citron, sødet eller usødet; det er et spørgsmål om smag. I denne bog får du et gennemgående kendskab til te og teens historie.

Valby·1. jan. 2023·

Coffee & Bites, Susie Theodorou

Coffee & Bites, Susie Theodorou

50 kr.

Der er et stort udvalg af kaffebønner til rådighed, som alle smager anderledes. Det betyder, at der er kaffe til alle, og denne bog har til formål at hjælpe dig med at finde den. Espresso, cappuccino, latte, filterkaffe og mere forklares i denne lækre og inspirerende bog, der afmystificerer processen med at vælge, købe og brygge den ultimative kop derhjemme. Bogen indeholder også et udvalg af smarte og nemme at tilberede opskrifter designet til at supplere den trøstende og indbydende aroma af kaffe. Chokolade brownies, donuts, muffins, biscotti og trøfler er blot nogle få af de søde klassikere inkluderet, mens verdens køkken giver inspiration til innovative salte bid. Smukke farvebilleder. Bog : Paperback Antal sider: 96 Sprog: English Bogen er som nyt, aldrig brugt

Højer·24. dec. 2022

Gourmet - om god vin og festlig mad

Gourmet - om god vin og festlig mad

45 kr.

Gourmet - om god mad og festlig mad - fra hummer á la carte til æg med kaviar Bogen er fra 1978 Indbundet med smudsomslag "På én gang en opskriftsbog og et stykke kulturhistorie: ikke blot får læseren eksempler og opskrifter på en række pragtfulde specialiteter fra hele verden, men også fængslende historiske beretninger om berømte restauranter og deres legendariske gastronomer samt deres ikke mindre excentriske kundekreds" Tjek foto Sælges som beset Sendes gerne på købers regning og ansvar

Christiansfeld·23. dec. 2022

Gin - Verdens mest aromatiske spiritus

Gin - Verdens mest aromatiske spiritus

74 kr.

Geraldine Coates. Indbundet, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Gin er ?in?; og denne bog hjælper dig med at finde ud af mere om denne klassiske spiritus. Dens fascinerende historie; hvordan den bliver lavet; de bedste ginmærker og helt nye måder at drikke den på. Gin har haft sine op- og nedture. Fra at være den foretrukne drik i Londons slumkvarterer i det 18. århundrede til dens utrolige opstigning til pladsen som en af verdens store spiritustyper ? godt hjulpet på vej af drikkevanerne i Storbritanniens indiske imperium og dens status som favoritdrik i de brølende 20?ere. For øjeblikket er der gang i en nyt gintrend drevet af kreativitet. Nye mærker dukker op nærmest ugentligt; der bliver eksperimenteret med nye smagssammensætninger; og en helt ny generation har forelsket sig i gin. I denne bog fortælles ginens spændende historie og der gives opskrifter på den selvfølgelig perfekte G amp; T; den tidløse tørre martini og mange andre klassiske cocktails samt de stadig mere populære aromatiske versioner af gin med tilsætninger af eksotiske ?botanicals?. Også: * De bedste drinks med GIN, 60 kr.

Valby·21. dec. 2022·

Jamie Oliver

Jamie Oliver

80 kr.

Jamie Oliver begyndte allerede som 8-årig at lave mad i sine forældres pub, The Cricketers, i Clavering, Essex. Efter skolen uddannede han sig som kok og fik job på Neal Street Restaurant og senere på den kendte restaurant The River Café i London. Det var her, et tv-hold fra BBC opdagede den unge hurtigthakkende og hurtigtsnakkende knægt. Det førte til programmet Det er bar’ mad, og siden har han lavet masser af madprogrammer og kogebøger, som er gået sin sejrsgang over hele verden . Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne med post Danmark og efter deres taks, og på købers regning og ansvar. Sælges som beset

Christiansfeld·9. dec. 2022

Alle tides pasta

Alle tides pasta

80 kr.

Alle tiders pasta. Nemme og lækre opskrifter trin - for - trin . Pasta- en blanding af mel, olie og æg - har været en del af det europæiske køkken siden oldtidens Rom, og i Mellemøsten har man anvendt det lige så længe, om ikke længere. Men vore dages pasta har aldrig været mere populær eller mere nutidig - hvad enten det drejer sig om orientalske nudler eller en af de mange forskellige italienske pasta specialiteter.Denne bog rummer et bredt og inspirerende udvalg af pasta opskrifter fra hele verden, alle lige til at tilberede derhjemme. Der er afsnit med supper, forretter, snacks og lette måltider, pasta med kød, fjerkræ og tilmed et afsnit med pasta desserter . Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne med post Danmark og efter deres taks, og på købers regning og ansvar. Sælges som beset.

Christiansfeld·5. dec. 2022

Mit skandinaviske køkken - Camilla Plum

Mit skandinaviske køkken - Camilla Plum

100 kr.

Nordisk og skandinavisk mad har i de senere år vakt stor opsigt over hele verden. I mit skandinaviske køkken deler Camilla Plum ud af sin store viden om skandinavisk mad og om råvarerne og man får dermed et godt indblik i, hvor eksotisk og særpræget, den skandinaviske madkultur egentlig er – præget af de skiftende klimatiske forhold henover forår, sommer, efterår og vinter. Skandinavisk mad er mange ting. Nordpå har de det mest vidunderlige vildt, svampe og vilde bær på kloden, sydpå har vi perfekt klima til frugt og grøntsager, fisk og husdyr, og vores spisevaner afspejler denne diversitet. Der er dog flere ligheder end forskelle, og fælles er måden at kombinere sødt og surt, peberrod og smør, rug og rå løg samt den meget enkle måde at tilberede og konservere råvarerne på, som ikke har sin lige noget sted i verden. Bogen er oprindeligt skrevet på engelsk til et engelsk og amerikansk publikum, og danske læsere vil måske kunne genkende nogle af opskrifterne fra artikler, bøger og tv-programmer, som Camilla Plum har lavet herhjemme, men resten af stoffet er nyt og her samlet for første gang. Vinder af Gourmand Cookbook Award 2010 i kategorien "Bedste bog om Skandinavisk mad"

Kjellerup·2. dec. 2022·

Gyldendals ølguide, Anders Evald

Gyldendals ølguide, Anders Evald

60 kr.

Gyldendals ølguide, Anders Evald, Det danske ølmarked er i rivende udvikling med etablering af nye bryggerier, importører og øltyper. Denne nye udgave af ølguiden er udvidet og opdateret. Foruden indholdet fra første udgave er guiden nu udvidet, så den dækker Øresundskysten, Sydsverige og Nordslesvig, og der er et nyt kapitel om øl og mad (generelle sammensætninger samt forslag til øl og mad, der går op i en højere enhed). Afsnittet 'Øl i Danmark', med Evalds personlige vurderinger af øl, der kan købes herhjemme, er opdateret med de 2-3 nye danske bryggeriers øl samt øvrige nye øl på markedet. Dertil kommer et nyt kapitel om øllets historie. Illustreret.Få indblik i og overblik over øllets skummende og fascinerende verden, hvor der sker nyt som aldrig før på hjemmesiden Gyldendals ølguide. Her kan du læse anmeldelser, læse om interessante øl og producenterne samt finde links til gode ølsider på internettet.Anders Evald bringer som foredragsholder, skribent og anmelder ny inspiration til den danske ølscene. Han var blandt stifterne af foreningen Danske Ølentusiaster i 1998 og er ølkender med stor erfaring fra ølsmagninger og ølfestivaler. Fra 2004 ? 2. udgave 3. oplag Mobilepay, bankoverførsel eller kontant Kan sendes for købers regning Se mine andre annoncer og køb for 350 kr. eller mere så betaler jeg fragten uden omdeling her i Danmark.

Farsø·30. nov. 2022·

I Køkkenet med Dukan Diæten

I Køkkenet med Dukan Diæten

75 kr.

Pierre Dukan. Hardback, 228 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Bestselleren Dukan Diæten har hjulpet millioner af mennesker verden over med at tabe sig, og nu er opfølgeren, I Køkkenet med Dukan Diæten, endelig at finde på dansk. Bogen er spækket med lækre retter, der beviser, at velsmagende mad ikke er en hindring for et permanent vægttab. De 200 opskrifter er udviklet til kurens to første faser, angrebsfasen og og vekselfasen, og rummer derfor både rene proteinretter og retter med både proteiner og grønsager. Bogen byder på et mekka af smagsoplevelser og indeholder opskrifter på alt fra kold tomatsuppe og lakseterrine til osso bucco og provencalsk kylling for ikke at tale om de mange skønne desserter som blandt andet kaneltærte, cookies og citronmousse. .

Valby·24. nov. 2022·