Umoderne mad – Camilla Plum

Umoderne mad – Camilla Plum

30 kr.

Politiken bøger – 2004 – fast bind – 290 sider – pæn stand Mange, mange lækre opskrifter på f.eks. boller i karry, rungstedkage, citronfromage, svineskank med surkål, wienerschnitzel, spidskålsdolmer, stroganoff, kanelsnegle, kalvekoteletter, lam i dild, pariserbøffer, sprøde brisler, stegt flæsk med persillesauce, marmorkage, mandelrand, vildsvin i øl, ribslagkage, peberrodssauce, slåensnaps, tytkmælk, landbrød, Mornay, ølandsbrød, løgmarmelade, kryddersnapse, bankekød, høns i asparges, kyllingesteg med skilt sauce, sprængt gås, kartoffelpandekager med stegt flæsk, pommes frites, diverse omeletter, hønsesalat, Irish stew, sukkersaltet laks, torskerogn med sauce hollandaise, hornfisk i lage, fiskefrikadeller med persille, fransk løgsuppe, hvidkålssuppe med baconknas, porre-kartoffelsuppe, salade lyonnais…… Illustreret med mange fine helsidesfotos af mange retter Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·14. mar.

Et ordentligt Brød

Et ordentligt Brød

75 kr.

Camilla Plum. Hardback, 208 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Et ordentligt brød af Camilla Plum er en god grundbog til dig, der ønsker at bage dit eget brød. Bogen starter med en introduktion til de forskellige kornsorter, samt information om råvarer og forskellige hævemetoder. Bogen indeholder mere klassiske grundopskrifter som rugbrød og hvedebrød, men også brød lavet på kornsorter, der er særligt populære for tiden, samt brød uden gær. Desuden får du forslag til, hvordan du bruger det brød, du ikke får spist.

Valby·23. feb.·

Et ordentligt brød af Camilla Plum

Et ordentligt brød af Camilla Plum

65 kr.

Som ny! Et ordentligt brød af Camilla Plum er en god grundbog til dig, der ønsker at bage dit eget brød. Bogen starter med en introduktion til de forskellige kornsorter, samt information om råvarer og forskellige hævemetoder. Bogen indeholder mere klassiske grundopskrifter som rugbrød og hvedebrød, men også brød lavet på kornsorter, der er særligt populære for tiden, samt brød uden gær. Desuden får du forslag til, hvordan du bruger det brød, du ikke får spist.

Hørsholm·14. dec. 2023·

TV Køkkenet - de beste opskrifter gennem 25 år

TV Køkkenet - de beste opskrifter gennem 25 år

100 kr.

Ulrik Boesen. Indbundet, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Tv-programmet TV Køkkenet er et stykke historie af stor betydning for dansk madkultur i vor tid. I en periode over 25 år har mere end 100 medvirkende introduceret nye råvarer, givet glimt af fremmede køkkener, lært os metoder, givet os ideer og slået et slag for brug af gode råvarer. Vi begynder i 1966 med det mest berømte makkerpar i dansk gastronomi, som hele Danmark straks kom på fornavn med: Conrad og Axel. Vi møder også Grete Grumme, Jan & Roy Hurtigkarl, Christian Bind, Jean Louis Lieffroy, Camilla Plum, Stig Henriksen og mange flere kendte kokke. Mere end 200 opskrifter er samlet i denne bog, der samtidig giver en introduktion til de enkelte kokke.

Valby·3. okt. 2023·

Mit skandinaviske køkken - Camilla Plum

Mit skandinaviske køkken - Camilla Plum

100 kr.

Nordisk og skandinavisk mad har i de senere år vakt stor opsigt over hele verden. I mit skandinaviske køkken deler Camilla Plum ud af sin store viden om skandinavisk mad og om råvarerne og man får dermed et godt indblik i, hvor eksotisk og særpræget, den skandinaviske madkultur egentlig er – præget af de skiftende klimatiske forhold henover forår, sommer, efterår og vinter. Skandinavisk mad er mange ting. Nordpå har de det mest vidunderlige vildt, svampe og vilde bær på kloden, sydpå har vi perfekt klima til frugt og grøntsager, fisk og husdyr, og vores spisevaner afspejler denne diversitet. Der er dog flere ligheder end forskelle, og fælles er måden at kombinere sødt og surt, peberrod og smør, rug og rå løg samt den meget enkle måde at tilberede og konservere råvarerne på, som ikke har sin lige noget sted i verden. Bogen er oprindeligt skrevet på engelsk til et engelsk og amerikansk publikum, og danske læsere vil måske kunne genkende nogle af opskrifterne fra artikler, bøger og tv-programmer, som Camilla Plum har lavet herhjemme, men resten af stoffet er nyt og her samlet for første gang. Vinder af Gourmand Cookbook Award 2010 i kategorien "Bedste bog om Skandinavisk mad"

Kjellerup·2. dec. 2022·

Få beskedNår der er nye resultater i Kogebøger

Lup med søgeord i