Stenalderkost + Syltning + God mad med krydderier + Alt om TOMATER.
10 bøger:
1. Politikens Fjerkræ Kogebog, forfatter Vivi Schou, Politikens Forlag, 1999, 1. udgave, 1. oplag, hardback. Fuldstændig ny og ubugt. Bogen er udsolgt fra forlaget.
85 kr.
2. Suveræne salater og brillante buffeter, af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, Forlaget 12 bøger A/S efter overenskomst med Høst & Søns Forlag, 1997, hardback. Bogen fremstår som ny.
75 kr.
3. 500 opskrifter. Kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, pasta, grønsager, salater, saucer, desserter, brød m.v. Spændende mad til hverdag og fest. Politikens Forlag, 1999, hardback. Bogen er yderst velholdt. Udsolgt fra forlaget.
110 kr.
4. Stenalderkost, af Loren Cordain, Forlaget Libris, 2011, paperback.
Stenalderkost af Loren Cordain er en opskriftssamling over den proteinrige, varierede kost, som vores forfædre spiste i jægersamfundet. Samtidig får du teori om, hvorfor vores forfædre var så sunde, og hvad det er i vores nutidige kost, der afviger fra dengang og dermed bør undgås.
Bogen er fuldstændig ny og ubrugt.
85 kr.
5. Bogen om syltning, af Lotte Haveman, Union håndbøger, Lademann Forlagsaktieselskab, 1981, paperback.
Bogen er som ny.
50 kr.
6. Den grønne Syltebog, Tørsleffs Husmoder Service, 42. oplag, 300 opskrifter, paperback.
45 kr.
7. God mad med krydderier, af Antje Schunka, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback.
Masser af spændende opskrifter og gode råd om rigtig brug af krydderier og krydderurter.
Bogen er yderst velholdt.
50 kr.
8. De bedste Grillretter, af Barbara Rias-Bucher, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback.
Alt hvad en grill-kok har brug for af opskrifter, tips og gode råd findes i bogen.
Bogen er yderst velholdt.
50 kr.
9. Salater, af Annette Wolter, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Et væld af nye ideer til variation i salatskålen.
Bogen er yderst velholdt.
50 kr.
10. Alt om TOMATER, Lademann, 1982, paperback, helt ny.
45 kr.
Sendes gerne.