Mest for børn

43
Eventyrlig Kogebog

Eventyrlig Kogebog

150 kr.

Eventyrlig Kogebog, Ulrikke Gercke og Vibeke Gerche, 150 kr. Eventyrlig kogebog Madopskrifter og gør-det-selv-projekter for børn inspireret af H.C. Andersens eventyr. Hvordan ville et H.C. Andersen eventyr se ud, hvis det var en kogebog? To sprudlende søstre stillede sig selv det uortodokse spørgsmål, og resultatet af deres tanker og ideer udkommer nu i form af en helt ny bog: Eventyrlig kogebog - med spændende madopskrifter, kreative projekter og 10 af Andersens mest kendte og elskede eventyr. En inspirerende familiebog med mange timers god underholdning for både børn og voksne. Helt ny - aldrig åbnet!

5230 Odense M
søn.
Krudtugler og KANELSNEGLE

Krudtugler og KANELSNEGLE

150 kr.

Krudtugler og kanelsnegle af Sif Orellana (Indbundet) Fejlfrit eksemplar. 100% som ny. Originaludgave. Alle vil gerne have mere tid derhjemme til hygge og samvær med familien, men det er svært for mange at nå det hele. Sif Orellana - selv mor til tre - har derfor lavet denne smukke livsstils- og inspirationsbog til børnefamilierne - lige til at gå til og nem at omsætte til praksis i en travl dagligdag. Hun sætter fokus på hverdagen med børn og giver nye originale og moderne råd til kreativitet, hygge, afslapning, traditioner og højtider, børnefødselsdage, fester, pynt til boligen, sjov, nem og sund mad, hjemmelavede gaver og leg. Hun tager udgangspunkt i de fire årstider, og alle aktiviteter er udtænkt, så børnene inddrages. Fuld af stemningsfulde og skønne fotografier af forfatteren selv samt Inge Skovdal (mor til to), der var med til at udgive Glad mad - en familiekogebog. Sif Orellana er kendt for at skrive inspirerende livsstils- og kogebøger til familier med tips til dagligdagen. Sideantal 276 Udgivelsesår 2004 Udgave 1 ISBN/EAN 9788702021431 / 9788702021431

8250 Egå
6. sep.
Mad til BØRNENE - flot bog

Mad til BØRNENE - flot bog

140 kr.

Mad til BØRNENE" Fejlfrit eksemplar. 100% som ny. Bøgen indeholder opskrifter på spændende måltider til børn og mange fantastiske ideer til måltider. 160 sider af bedste opskrifter, som er lækre og opfylder børnenes ernæringsmæssige behov. Oversættelse fra tysk. På dansk med Book Service. Ikke ryge hjem

8250 Egå
6. sep.
Aarhus Historier

Aarhus Historier

30 kr.

5 mindre bøger med " Humoristiske Aarhus- historier " - fra 1980 erne - " De Første 2 / " De Bedste " / " De Nyeste " osv. - Samlet pris 30 kr.

2000 Frederiksberg
30. aug.
Meget mere Økologi i Børnehaven

Meget mere Økologi i Børnehaven

100 kr.

Indbundet, 205 sider. Storformat. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 57 kr. MobilePay. Meget mere økologi i børnehaven er en kogebog, der handler om omlægning til økologi i landets institutionskøkkener. Men den er meget mere end det. Den handler om maddannelse fra barnsben, om madglæde, der smitter, og om at tage vare på vores børn og vores natur. Bogen giver et indblik i, hvordan tre køkkener arbejder med at skabe økologiske måltider til børn. Den er ikke en ingrediensliste over, hvad der er rigtigt eller forkert. Eller en færdig opskrift, som er nem og lige til at gå til. For det er en udfordring at omlægge til økologi, og enhver må finde sin egen vej. Men det er det hele værd og mere til, hvis du spørger bogens tre forfat-tere, Mette Kloppenborg, Francesca Astori og Inger Erfurt Kristensen. De tre køkkenledere har kærligheden til det ærlige måltid, friske råvarer og den gode smag tilfælles. Og de har et fælles mål om at give vores børn renere fødevarer, sikre en bedre dyrevelfærd og passe på miljøet. Det gør de blandt andet ved at minimere madspild, bruge sæsonens råvarer og lave mad fra bunden. Men ellers er de vidt forskellige, både i køkkenets størrelse og tilgangen til økologi. Du finder inspiration, gode råd og konkrete værktøjer fra dem hver især og masser af vilje på økologiens og børnenes vegne på hver eneste side. Og hvor der er vilje, er der som bekendt en vej. Eller som bogens forfattere siger: "Når vi kan, kan du også". Bogen er til dig, der har ansvaret for mad til børn i institutionskøkkener. Men også til ledere, pædagoger og politiske beslutningstagere, der har medansvar for vores børn. Og selvfølgelig til alle andre økologiske ambassadører, der har lyst til at gøre en forskel. Også: • Økologisk i Haven, 75 kr. • Det Økologiske Køkken, 60 kr. • Økologisk Køkken året rundt, 60 kr.

2500 Valby
16. aug.
Dyrk det, spis det

Dyrk det, spis det

45 kr.

Dyrk det, spis det Som ny. Køb 3 varer for 110 kr Ved spørgsmål skriv venligst på annoncen

9240 Nibe
1. aug.
Hurra, gyldendals store bog om børnefødselsdage

Hurra, gyldendals store bog om børneføds...

50 kr.

Hurra, gyldendals store bog om børnefødselsdage I rigtig fin stand Køb 3 varer for 110 kr Ved spørgsmål skriv venligst på annoncen

9240 Nibe
1. aug.
Mickey´s kogebog

Mickey´s kogebog

60 kr.

Mickey´s kogebog Sjove opskrifter for børn Klassiske opskrifter fra Disney´s vidunderlige univers Bogen ser ud som ny Tjek billeder ud og vurderer selv. Købt som beset - ingen reklamationsret / returret Kan afhentes eller sendes for købers regning og risiko

6070 Christiansfeld
23. jul.
Sund mad til de små kogebog

Sund mad til de små kogebog

40 kr.

Sund mad til de små kogebog, Med masser af fine ideer til lækker mad og snacks

6710 Esbjerg V
20. jul.
"Rosas kagebog" ( Rosa fra Rouladegade ;-)

"Rosas kagebog" ( Rosa fra Rouladegade ;...

Sælges

"Rosas kagebog" - Rosa fra Rouladegade i Ramasjang :-) Bogen er fyldt med opskrifter på hjemmelavede overraskelseskager, kagetricks og bagefiduser. Velholdt, hardback - sælges for 25 kr.

6400 Sønderborg
13. jul.
Store stinkende bjørne m.fl.

Store stinkende bjørne m.fl.

45 kr.

Drageland og trylleskov - historier fra fantasiens land. Store stinkende bjørne. Lademanns hesteleksikon. Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved. Pattedyr - Lademanns børneleksikon. Sigurd fortæller bibelhistorie. Pris pr bog:

9700 Brønderslev
1. jul.
Børnenes Bagebog af Katrine Klinken

Børnenes Bagebog af Katrine Klinken

75 kr.

Børnenes Bagebog af Katrine Klinken, Politikens Forlag, indbundet, sideantal 121, sælges Kan også bruges af voksne :-) Sender gerne.

2100 København Ø
30. maj.
Børnenes Kogebog - Katrine Klinken

Børnenes Kogebog - Katrine Klinken

75 kr.

Børnenes Kogebog af Katrine Klinken, forlag Politiken, indbundet, 186 sider, sælges Fra bogens indhold: Smørrebrød, sandwich og toast Ris, pizza, pasta og æg Grøntsager og salat Fisk, supper, kød og fjerkræ Sødt og snacks Morgenmad og brunch Generelle køkkentips For børn og voksne :-)

2100 København Ø
30. maj.
Børnenes Fester Året Rundt af Katrine Klinken

Børnenes Fester Året Rundt af Katrine Kl...

75 kr.

Børnenes Fester - året rundt af Katrine Klinken, Politikens Håndbøger, indbundet, 121 sider, sælges Fra bogens indhold bl.a. Fastelavn Bagedag Påske St. Bededag Sankt Hans Dragetur Halloween Julerier Sender gerne.

2100 København Ø
30. maj.
Børnenes Fødselsdagsbog - Katrine Klinken

Børnenes Fødselsdagsbog - Katrine Klinke...

75 kr.

Børnenes Fødselsdagsbog af Katrine Klinken, Politikens forlag, indbundet, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
30. maj.
Børnenes Koge-Bagebog af Katrine Klinken

Børnenes Koge-Bagebog af Katrine Klinken

100 kr.

Børnenes Koge-bagebog af Katrine Klinken, Politikens Forlag, indbundet, sider 301, sælges Indeholder bl.a. Ris, pasta og æg Grøntsager og salat Fisk, kød og fjerkræ Morgenmad og brunch Madbrød, tærter og pizza Brød og boller Kager Masser af dejlige opskrifter - Kan bruges af både børn og voksne :-) Billede på vej. Sender gerne.

2100 København Ø
30. maj.
Børnenes Køkken af Katrine Klinken

Børnenes Køkken af Katrine Klinken

100 kr.

Børnenes Køkken af Katrine Klinken Over 300 opskrifter på god mad - Salater, Aftensmad, Snacks, Pasta, Brød, Boller, Supper, Kager, Brunch, Festmad, Is og meget mere. Kan bruges af både børn og voksne :-) . Sender gerne.

2100 København Ø
30. maj.
Børnenes Store Kogebog

Børnenes Store Kogebog

100 kr.

Børnenes store kogebog af Katrine Klinken, Politikens Forlag, som ny, indbundet, sælges Udsolgt fra forlaget. Kan bruges både af børn og voksne :-) . Sender gerne.

2100 København Ø
30. maj.

Få beskedNår der er nye resultater i Mest for børn

Lup med søgeord i
SMASK Den Store kogekagebagebog for Børn

SMASK Den Store kogekagebagebog for Børn

95 kr.

SMASK Den Store kogekagebagebog for Børn af Anne Jul Nielsen, Camilla Clemmensen og Pernille Alrik, indbundet, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
19. jan.
Mad med børnene

Mad med børnene

10 kr.

Sender gerne mod betaling.

7800 Skive
14. jan.
Shufflebook "Kom og spis med os"

Shufflebook "Kom og spis med os"

75 kr.

Shuffle book; "Kom og spis med os", indeholder 28 opskrifter til hele familien, en børnevenlig tilgang til at få børnene med i køkkenet, 150 fra ny sælges for 75 kr.

8722 Hedensted
9. jan.
Ælle, bælle frikadelle, Camilla Plum

Ælle, bælle frikadelle, Camilla Plum

90 kr.

Mad for børn og voksne, hft, 1999, kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted (v. 736 gr)

8382 Hinnerup
9. jan.
Rollinger & roulader

Rollinger & roulader

60 kr.

af Sif Orellana - opskrifter, tips og idéer til familier med børn. hardback, 2011, kan sendes m DAO for 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted (1207 gr)

8382 Hinnerup
5. jan.
Sjov børnemad af Miriam Stoppard

Sjov børnemad af Miriam Stoppard

50 kr.

Ideer til hvordan man kan lave mad til børn fra ni måneder, indeholdende opskrifter på hovedretter, supper og desserter, sund slik, snacks, dip og juicer. kan sendes m DAO for 38 kr oveni til nærmeste udleveringssted (219 gr)

8382 Hinnerup
5. jan.
Koge-, bage- og festbøger for børn samlet

Koge-, bage- og festbøger for børn samle...

200 kr.

Stor samling til hyggetid i køkkenet

5800 Nyborg
4. jan.
Det småtspisende barn

Det småtspisende barn

75 kr.

Super god bog til forældre med kræsne børn

6900 Skjern
4. jan.
Spilopper & Stjerneskud

Spilopper & Stjerneskud

100 kr.

Sif Orellana. Indbundet, 307 sider i storformat. Som ny. Sendes gerne, porto = 51 kr. MobilePay. Spilopper &Stjerneskud - Opskrifter, tips og idéer til familier med børn af Sif Orellana er en børne- og familiekogebog. Kogebogen følger årets gang og er sprængfyldt med idéer til, hvordan man kan samle familien omkring nemme og velsmagende måltider, bageprojekter, kreative aktivieter, lege og højtidsfejringer. Bogen indeholder bl.a. tips til morgenmad fyldt med næring, sunde madpakker, inspirerende hverdags- og gæsteretter, et sjovt "Cupcakelaboratorium" og meget, meget mere. Bogen har mange gode opskrifter på traditionsrigt bagværk, middagsretter, højtidsarrangementer osv., men med et twist, der gør dem originale og moderne. Også Sif Orellana: * Rollinger & Roulader, 75 kr. * Spilopper & Stjerneskud, 120 kr. * Greven Kammerjunken og en dragende Citronmåne, 75 kr.

2500 Valby
2. jan.
Kogebog for børn

Kogebog for børn

40 kr.

Politikens visuelle Kogebog for BØRN af Ulla Sørensen 128 sider - Hardback - Som NY! Pris: 40 kr.

9000 Aalborg
2. jan.
Heibergs Børnedessertcirkus

Heibergs Børnedessertcirkus

75 kr.

Heibergs Børnedessertcirkus af Morten Heiberg, indbundet, Politikens Forlag, sælges Kan også bruges af voksne :-) Billede på vej. Sender gerne.

2100 København Ø
29. dec. 2022
Heibergs vilde Dessertcirkus

Heibergs vilde Dessertcirkus

75 kr.

Heibergs vilde Dessertcirkus, Politikens Børnebøger, indbundet, ny/ubrugt, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
29. dec. 2022
Krudtugler & kanelsnegle, Sif Orellana

Krudtugler & kanelsnegle, Sif Orellana

70 kr.

- opskrifter, tips og idéer til familier med børn. hardback, flot, 2007, kan sendes m DAO for 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted (v 1500 gr)

8382 Hinnerup
28. dec. 2022
Kong Gulerods livretter, Trine Carnera Ljungstrøm

Kong Gulerods livretter, Trine Carnera L...

90 kr.

Kogebog der indeholder 54 hurtige og spændende retter, som både børn og voksne kan lide. Mange af retterne er hurtigretter, der kan tilberedes på 30 minutter eller simreretter, der kan passe sig selv, mens børn og voksne hygger sammen. hardback, 2003, kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
26. dec. 2022
Børn i køkkenet: lækre trin for trin opskrifter

Børn i køkkenet: lækre trin for trin ops...

50 kr.

Børn i køkkenet: lækre trin for trin opskrifter. Sideantal: 128. Madlavning er en god fællesbeskæftigelse, ikke mindst når børnene kan magte tilberedningen og få sjove, spændende, velsmagende retter på bordet. Bogen viser tilberedningen med letforståelige fotografier og letlæst tekst, og advarer på behørig vis om farlige situationer, som skarpe knive og kogende vand. Andre, som ikke er trænede i et køkken, men gerne vil lære at lave mad og begå sig blandt potter og pander, kan få glæde af den simple og detaljerede fremgangsmåde. Brugt få gange. Ved forsendelse betaler køber alle udgifter til porto ellers afhentes de på Adr

9510 Arden
21. dec. 2022
Børne Koge Bog

Børne Koge Bog

70 kr.

Sjove opskrifter for børn. Bogen er fyldt med hurtige og lækre opskrifter, som børn nemt kan lave og hele familien gerne vil spise. Bogen har 60 letforståelige opskrifter. Ny pris 140 kr. - Bogen er ubrugt. Sender gerne

8680 Ry
20. dec. 2022
Børne Kogebog

Børne Kogebog

70 kr.

Sjove opskrifter for børn. Bogen er fyldt med hurtige og lækre opskrifter, som børn nemt kan lave og hele familien gerne vil spise. Bogen har 60 letforståelige opskrifter. Ny pris 140 kr. - Bogen er ubrugt. Sender gerne

8680 Ry
20. dec. 2022
Børnenes Fødselsdagsbog

Børnenes Fødselsdagsbog

60 kr.

Katrine Klinken. Indbundet, 121 sider. som ny. Sendes gerne, porto = 43 kr. Har MobilePay. DET ER MIN FØDSELSDAG – SÅ SKAL DER VÆRE FEST! BØRNENES FØDSELSDAGSBOG er for alle, der ønsker inspiration til børnefødselsdagen. Her er idéer til invitationer, pynt og planlægning samt forslag til lege og opskrifter til både fødselsdagsmad og kager, så fødselsdagsfesten kan blive rigtig sjov. Bogen er delt op i fire afsnit med hvert sit tema foruden det indledende kapitel om den klassiske fødselsdagsfest. Alle temaerne henvender sig til både drenge og piger, og her er idéer til fødselsdagsfester fra børnene er ca. 3 år, til de fylder 10 år. Fra bogens indhold: - HURRA! Det er min fødselsdag - Cirkusfest - Indianerfest - Gilde på borgen - Gys og spøgelsesfest Bogen er skrevet af Katrine Klinken, der er faglært kok og ernærings- og husholdningsøkonom og arbejder freelance, bl.a. som madskribent på ugebladet Hjemmet, og er tilknyttet Børnenes Madhus i København. Katrine er forfatter til en række kogebøger for børn og voksne, bl.a. Børnenes bagebog, Vintermad og I love nem vegetarisk. .

2500 Valby
15. dec. 2022
5 sjove kogebøger til børn  og forældre

5 sjove kogebøger til børn  og forældre

50 kr.

5 gode kogebøger med børnevenlige opskrifter så børnene kan hjælpe til i køkkenet. I de to store bøger af Sif Orelliana er der ligeledes tips til andre sjove aktiviteter for børn og forældre såsom hjemmelavet modellervoks og flytte lysestager. I kogebogen fra Shane Bronx er der fokus på opskrifter der lyder og ser lidt uhyggelige ud. Der er til mange timers hygge i de her bøger. Bøgerne sælges enkeltvis til 50 kr eller samlet til 200 kroner for alle 5.

2600 Glostrup
13. dec. 2022
Børnenes kogebog

Børnenes kogebog

20 kr.

5000 Odense C
10. dec. 2022
ÆLLE BÆLLE – børnefester

ÆLLE BÆLLE – børnefester

50 kr.

af Camilla Plum ÆLLE BÆLLE – børnefester er en samling af de 40 lækreste og ligetil opskrifter på herlig mad til fest, fejring og fødselsdag, og med kager, bagning og syltning, som er hyggeligt at lave med ungerne. Alt sammen i et nyt, lille og lækkert format. 1. bogudgave, 1. oplag 2012

8620 Kjellerup
2. dec. 2022
Kogebøger

Kogebøger

150 kr.

2 kogebøger til ungdom !

9000 Aalborg
2. dec. 2022
Mad til børn

Mad til børn

10 kr.

Med denne bog i hånden kan du tage børnene med i køkkenet og komponere lette lækre retter, som børn synes om og selv kan være med til at lave. Prøv for eksempel spaghetti med kødboller, sjove sandwiches, kartoffel-havmos, lammekebab eller is. Indbydende billeder og letlæst tekst, gør bogen nem at bruge i praksis og inspirerende at bladre i. De varierende opskrifter byder på oplevelser til alle smagsløg og giver mange nye og spændende ideer.

7800 Skive
25. nov. 2022
Grove løjer - tid til en sundere familie

Grove løjer - tid til en sundere familie

35 kr.

Anne W. Ravn ?Grove løjer. Tid til en sundere familie?. Mad, motion osv. Fra ikke-ryger hjem. Jeg sender og samsender også gerne med andet, jeg sælger, for at mindske fragten pr. del. Bogen befinder sig i Odense nær Ikea og Rosengårdscenteret.

5230 Odense M
24. nov. 2022
Mine Madpakker 60 fif

Mine Madpakker 60 fif

50 kr.

Afhentes i Horsens, Herning, Århus efter aftale.

8700 Horsens
21. nov. 2022